Labi labi, piekrītu, bet nauda rada komfortu, tā tas ir un tur neko nevar mainīt! Raudāt par sūro dzīvi jaunā Mersadesā ir patīkamāk nekā otrajā golfā! Dzert ar draugu labu konjaku un pīpēt Kubas cigāru pie pokera galda ir patīkamāk nekā sūkt lētu alu un cept Maxima desiņas ar LM cigareti zobos. Tāpat arī ir ar auto, ja līdzekļi ļauj, tad patīkamāk ir braukt ar premium nekā ar budžetnieku! Par dzīvi, taisnība, viņu ir jāmāk baudīt, nauda vienkārši to atvieglo darīt! Esmu bijis ierakumu abās pusēs un viennozīmīgi varu teikt, nemelo sev! Nauda mūsdienu sabiedrībā daudz ko izšķir, jā ne visu, bet ļoooti daudz ko! Zinu cilvēkus, kuri vairs nebūtu šai saulē, ja viņiem nebūtu NAUDA, diemžēl arī stradiņos nauda ļooti patīk!
Par 10 gadiem...toč ceru, ka man nebūs 10 gadus jābrauc ar vienu auto! Salūzīs kkas BMW, neuztraucos, saremontēšu, galvenais , lai nenotiek bieži! Bet braucu ar baudu! Katru dienu izbaudu to auto...braucu reizēm lēnām, reizēm pārlecu pāri 200km/h bez problēmām, vajag...no krustojuma aizlidoju pirmais, reizēm uzgriežu audio tā, ka ausis džingst pēc tam ilgi, nespēju iedomāties, ko var baudīt Dacia!!! Punkts A B jā, bet kko baudīt? Te izlasi savu komentāru, dzīvi jāmāk baudīt, ar premium to var baudīt arī tai laikā, kad pārvietojo
s, Duster...nu jābūt ļooti zemām prasībām, lai viņu baudītu...
Kaut gan sen esmu pārliecinājies, ka cilvēki neorientējās lietās...nav jēgas dot strādniekam labu konjaku, vai vīnu, viņš to nesapratīs! Nopērc lētu viskiju un viņš būs laimīgs!