- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
WALA rakstīja: Nu ar mani ir tā ka es speciāli cenšos neuzlekt augstāk par savu dir$u, tehniski es varu atļauties BMW un ja baigi saņemas pat Porsche, bet tas ir baigi stiept finanses, tādēļ patreiz sevi puslīdz godīgi atsēdinu uz auto ko ļoti nespringstot varu bez krīta atļauties. Bet man patīk gan MB, gan BMW utt. un noteikti tos arī pabaudīšu ilglaicīgi ... Bet fanoju es izteikti par Toyota Supra un Celica ( tiesa vecajām).
ja jebkas ir tāds, par ko jāsaka - saspringstot varētu - tas tas ir tāds objekts, ko nevar atļauties.
spainis rakstīja: Nesen pažobelē atradu kaudzi ar 90-to gadu žurnāliem "Auto". Tur bija plašs raksts par toreiz jauno un revolucionāro Ford Focus dizainu. Kādas tur šķeltas līnijas, instrumentu panelis utt.. Nez vai kāds tādu vispār pirks
?! Šobrīd liekas parasts auto.
Reklāmrakstos čugunu liet žurnālisti māk jau sen gadus, atšķiras tikai tēmas par kurām liet čugunu, atkarībā no tā, ar ko konkrētā tačka atšķiras no pārējajām.
Motorolers rakstīja: Ko varu pateikt, Tu smagi kļūdies...viņš šo mašīnu grib pirkt sievai, kura ar esošo Porsche brauc jau 6 gadus un vienkārši pienācis laiks mainīt, pats viņš brauc ar Panamera GTS, kuru ņēma šeit pat salonā, visi gadījumi nav vienādi, vienkārši cilvēks māk skaitīt naudu. Šeit pamatā darbojas tas, lai VID nerodas lieki jautājumi, kam, ko un par ko.
Kāpēc sievai jāpērk mašīna uz uzņēmumu?
smaidiigais rakstīja: Man līdzīgi, bet nav nekas pretī dzīvot lielākā mājā, viesiem vairāk vietas, un nav jāknapinās, ja nu bērni grib(ēs) atbraukt ciemos. Bet domāju līdzīgi, izīrēt varbūt, ja nu negribēsies (maz)pilsētas centrā dzīvot.
Tāds apgalvojums ir 100% emocijas, bet 0% pragmatisma, sevis mierināšana. Uzturēt pārāk lielu māju, lai viesiem vairāk vietas - nē, nopietni? Jebkurā gad. māja ir fantastiska lieta, tai ir vērts ziedot daudz, bet ja tu viņu neizīrē vai citādi negūsti ienākumus, tas ir pasīvs, nevis aktīvs, tas ir fakts.
![]()
![]()

msh rakstīja: Nē, kādas vecas mašīnas tu te izdomāji pacelt... :D Tur tie rokturi plīst no pārāk lielas slodzes; ja saregulē durvis lai stingri turas ciet, attiecīgi stiprāk jāspiež mēlīte, un to mēdz neizturēt viena svira kas ir tajā rokturī. Bet jā, protams, tas ir astoņdesmito gadu tautas vāģis, kur tiešām ir uz šo un to saekonomēts; pietiek salīdzināt ar tā perioda audī lai tas būtu uzkrītoši redzams. Atgriežoties pie elektriskajiem logiem, VAG astoņdesmitajos gados izmantoja parastus motoriņus ar parastiem slēdžiem, astoņdesmito beigās iekš B3 pastētes un rado [un mk1 kabriķa] izmantoja parastus motoriņus ko vada vadības blociņš, ar mk3 pārgāja uz sistēmu, kur ir motoriņi ar elektroniku iekšā, bet viss vienkārši un katrs motoriņš pats par sevi - ar mk4 pārgāja uz sistēmu kur loga motoriņš satur attiecīgās durvis vadības bloku, kurš bez loga darbināšanas darbina arī attiecīgo centrālās atslēgas motoriņu, elektrisko spoguli, tā apsildi; motoriņi sarunājas ar komforta bloku pa CAN kopni; pieņemu ka tas princips vidējā un augšgala mašīnās tiek izmantots joprojām. Nu un ap piekto gadu [kā es pirms nedēļas atklāju] iekš fabijas un roomstera, varbūt vēl kaut kā, sāka izmantot budžeta variantu [pirmās paaudzes fabijā burtiski, to ielika iepriekš aprakstītās sistēmas vietā], kur CAN kopnes vietā ir LIN kopne kas sastāv no vadošā bloka un vadāmajiem blokiem, vadošais ir vadītāja durvju motoriņš un vadāmie ir pasažieru durvju motoriņi; ja kaut kas notiek ar šofernieku, tad nedarbojas visi četri, pilnai laimei LIN kopnei ir tikai viens vads, nevis divi, kā CAN [viens no iemesliem tās izmantošanai], tā ka tur vajag kādas durvis vadu locījuma vietā salūzt tikai vienam vadam...
Visām 15 mašīnām, kas man ir bijušas (sākot no 16-gadīgas mazdas) līdz jaunam kaškajam - pa vidus visiem saabiem, opeļiem, nissaniem, jaguāriem utt.), ir bijuši visi 4 elektriskie logi... un visām tie vienmēr ir strādājuši.
kasinsh79 rakstīja: Nav jau BMW 118d, ar kuru 5 reizes (!!!) ar evakuatoru uz BM AUTO braucu garantijas un pēcgarantijas periodā ![]()
Ja runa ir par pirmo paaudzi.. nu, nez, čoms tādu sievai nopirka, ne reizes nav bijis jāsauc evakuators...
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
3
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13