Bet man nav viedoklis, ka Kivičs ir kruta, man ir viedoklis ka VAG ir pārvērtēts beztalants. Jebkas, ieskaitot Opeli, Mitsupishi, Koijotu, Kreisleru ir labāks (cenas / snieguma izpratnē) pirkums par jebkuru VAG un, visticamāk, arī BMW.
Kā tas ir - es jaucu paaudzes? Paaudzes jauc tu, nevis es. Golfam 2.5 litru motors? Tu esi aizķēries 10 gadus senā pagātnē un piedevām atrodies pie jeņķiem :D
Es ieeju honda.lv un paņemu 5D kivičam cenrādi - ko es tur redzu - ka ir trīs motori - viens ir ķīselis, to neizskatīsim, un divi benzīnnieki - atzīmēts kā "129 zs" un "182 zs". Pārejam pie "civic sedans" - redzam ka tur nekā jauna nav, vienkārši ir tikai "182 zs". Kas ir "182 zs" zinu, 1.5 turbiķis, kas komplektējas ar Need For Speed: Underground 2 skaņas celiņa diskiem no rūpnīcas, lai piedotu pareizo noskaņu kad lai to mašīnu sāktu kustināt, mazmotoriņš sāk rēkt un tahometrs plivināties. Kas ir "129 zs" man nav ne jausmas, bet zinot hondas pieredzi ar zāles pļāvēju un motorzāģu ražošanu, pieņemšu ka kāds 1.3 Super Duper DOHC VTEC kas to jaudu sasniedz pie 8000 rpm. Bet nu šī zirgspēku taktika var arī kādu muļķi pievilināt, cerībā ka varbūt tomēr "129 zs" būs kāds 2.0 16v un "182 zs" būs 2.5 V6.
Tad nu lūk - pati galvenā lieta - motors - kivičam nav, kamēr nenoloka "sākot ar 36k" par Type R. Es domāju ka ar to pietiek, jo bez motora kādu apdzīt nav viegli, kamēr bez aizmugures elektriskajiem logiem gan nav problēma.
Kas ir "audī pneimatiskās atslēgas" - tu par vecajām centrālajām atslēgām runā? Ja jā, atliek secināt ka tu neko citu bez kiviča un audī nepazīsti. Kā jau autoražotājiem pieklājas, visādas apakšsistēmas piegādā apakšuzņēmēji, tajā skaitā, izstrādā pamata sistēmu, kuru ražotāji pielāgo. Pneimatiskās centrālās, pieņemu, ka ražoja hella, tāpat kā pneimatiskos kruīzus - pneimatiskās centrālās izmantoja kā minimums audī, fofāgens un MB - fofāgens vienīgi ātrāk mazliet pārgāja uz elektriskajām - fofāgenam pirmais modelis bez pneimatiskās centrālās bija mk4 golfs un B5 passāc, audī C5 A6 - un pārgāja noteikti pa lielam papildus iespējamu fīču dēļ, jo tā tā pneimatiskā centrālā, neskaitot pēdējo gadu jēlos sūkņus, ir ļoti laba, vienkārša un ilgspēlējoša sistēma, ko nevarētu teikt par elektriskajām, sevišķi ja paskatās uz mk1 A3 brālēnu mk4 golfu.