Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

Reģ.: 28.11.2024
0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Liec mieru viņam, viņš tevi neaiztiek, neaiztiec viņu.

Ne tu man to noteiksi. Viņš izteicās par mani, man ko,aizliegts par jūsu Dievu izteikties?? Da ej tu....

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

Ja tev ir pretenzijas pret viņu, tad piezvani viņam, satiekaties un izrunājat, kas ir uz sirds, lai beidzas šīs domstarpības. Ja nesanāk, tad pieaiciniet trešo cilvēkuku, kurš spēs no malas pateikt, kur ir problēma un jūs atrisināsiet. Tas būs pieaugušu cilvēku rīcība

Es esmu par labām attiecībām.

Un esi lūdzu pieklājīgs

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja:

Ja tev ir pretenzijas pret viņu, tad piezvani viņam, satiekaties un izrunājat, kas ir uz sirds, lai beidzas šīs domstarpības. Ja nesanāk, tad pieaiciniet trešo cilvēkuku, kurš spēs no malas pateikt, kur ir problēma un jūs atrisināsiet. Tas būs pieaugušu cilvēku rīcība

Es esmu par labām attiecībām.

Un esi lūdzu pieklājīgs

Tu mani te nemāci,OK? Es pasaku kas man nepatika vai kas man nešķita pieņemams. Viņš darīja tieši tāpat. Kur problēma? Kārtējais sābistu apvainotās ,atstieptās lūpas sindroms??

Tas jūs tur varat stundām sēdēt un pārrunāt kurš kuram ko ne tā pateicis un kurš sābists atkal uz ceļa aizvainots ticis....

Te mēs runājam par ralliju, ja pamanīji.

0 0 Atbildēt

Es jau tā domāju, ka nesapratīsi...

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Es jau tā domāju, ka nesapratīsi...

Tas tu esi ,kurš nesaprot

0 0 Atbildēt

Tas ir bezjēdzīgi, tapēc piedod, Dekster, un ceru, ka tev ir vienalga, bet nekontatktēšos ar tevi.

and12321 Reģ.: 13.04.2004
0 0 Atbildēt

Vanags: kas tieshaam buus braukshana pa Muusas trasi? Tad es piedalos! Vieniigi.. ja draud tikai braukshana pa trasi, vajadzeetu tomeer daliit klasees pa piedzinjaam!

0 0 Atbildēt

Tas jau tika aprunāts, redaktors solīja, ka tad būs dalījums

0 0 Atbildēt

Meklē bagiju

www.bagijs.lv/...

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

Tā kā trasē obligāti nepieciešamas ķiveres, un par to ka 2. posms notiek Mūsā, mūs informēja tikai vakar, tad, manuprāt, būtu neslikti, ja organizators varētu nodrošināt dažas ķiveres tiem, kam tās neizdosies sadabūt...

0 0 Atbildēt

ieris rakstīja: Tā kā trasē obligāti nepieciešamas ķiveres, un par to ka 2. posms notiek Mūsā, mūs informēja tikai vakar, tad, manuprāt, būtu neslikti, ja organizators varētu nodrošināt dažas ķiveres tiem, kam tās neizdosies sadabūt...

Trasē ķiveres NAV obligātas.

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja: iAuto tūrisma rallija II posma bāze, ja nekas nemainīsies, būs Mūsas trasē. Jābrauc būs daudz un pa trasi. Ķiveres - rekomendētas.

www.musa.lv/...

Ierim.

ieris Reģ.: 24.04.2002
0 0 Atbildēt

ok, thx

0 0 Atbildēt

Redaktor, nolikumu uz 31.03.2007 ap cikiem gaidīt. Paldies

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Jaunas ziņas (gandrīz nolikuma vietā)

www.iauto.lv/...

Visus jautājumus pagaidām labāk uzdot raksta komentāros!!!

0 0 Atbildēt

Būs neliela leģenda un neliela orientēšanās, tā kā varam gatavoties

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Būs neliela leģenda un neliela orientēšanās, tā kā varam gatavoties

Ja nav noslēpums, pastāsti,kā gatavosieties?

Gunars Reģ.: 24.07.2001
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Graafs rakstīja: Būs neliela leģenda un neliela orientēšanās, tā kā varam gatavoties

Ņemot vērā, ka orientēšanās un leģenda būs nelieli, tad paņems nelielo (maziņo 0.5l?) un gatavosies

0 0 Atbildēt

Ignored

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

nav tak noslēpums, sābisti gatavojas sekojošā veidā

1) pārdod savus vecos sābus

2) sarunā ar pircējiem lai tie atļauj vēl izbraukt vienu gonku

3) nopērk citu sābu (iepriekšājais īpašnieks dejo ap svēto sāba ugunskuru aiz priekiem, ka ticis vaļā)

4) brauc uz rumbulas dragreisu

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

rumbulas dragreisā normālam un Zolīdam Cilvēkam naf ko meklēt..

s1rma1s Reģ.: 13.10.2003
0 0 Atbildēt

visiem ir iespēja atbraukt šo svētdien 03.06.2007 uz Jelgavu, k/t \"Rullīši\" un iesildīties pirms lielā notikuma 09.06.2007.

reģsitrācija un pieteikšanās:

www.musuauto.lv/...

Sviestc Reģ.: 26.05.2004
0 0 Atbildēt

Labrītt!!

Gribētos tā kā kādu infu par to nākošo posmu, laiks tak maz atlicis, atkal tak jāsāk gatavoties!!

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

Sviestc rakstīja: Labrītt!!

Gribētos tā kā kādu infu par to nākošo posmu, laiks tak maz atlicis, atkal tak jāsāk gatavoties!!

un vai

sakaaraa

ar riitdienas

sviniibaam

buus sahmpaniets ar?

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Svinības būs vienlaicīgi ar ralliju 9.06.2007., jo šonedēļ mums pašiem jāpiedalās rallijā Jaunpils 2007. Info par posmu jāgaida pirmdien.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti