Graafs rakstīja: Liec mieru viņam, viņš tevi neaiztiek, neaiztiec viņu.
Ne tu man to noteiksi. Viņš izteicās par mani, man ko,aizliegts par jūsu Dievu izteikties?? Da ej tu....
Graafs rakstīja: Liec mieru viņam, viņš tevi neaiztiek, neaiztiec viņu.
Ne tu man to noteiksi. Viņš izteicās par mani, man ko,aizliegts par jūsu Dievu izteikties?? Da ej tu....
Ja tev ir pretenzijas pret viņu, tad piezvani viņam, satiekaties un izrunājat, kas ir uz sirds, lai beidzas šīs domstarpības. Ja nesanāk, tad pieaiciniet trešo cilvēkuku, kurš spēs no malas pateikt, kur ir problēma un jūs atrisināsiet. Tas būs pieaugušu cilvēku rīcība
Es esmu par labām attiecībām.
Un esi lūdzu pieklājīgs
Graafs rakstīja:
Ja tev ir pretenzijas pret viņu, tad piezvani viņam, satiekaties un izrunājat, kas ir uz sirds, lai beidzas šīs domstarpības. Ja nesanāk, tad pieaiciniet trešo cilvēkuku, kurš spēs no malas pateikt, kur ir problēma un jūs atrisināsiet. Tas būs pieaugušu cilvēku rīcība
Es esmu par labām attiecībām.
Un esi lūdzu pieklājīgs
Tu mani te nemāci,OK? Es pasaku kas man nepatika vai kas man nešķita pieņemams. Viņš darīja tieši tāpat. Kur problēma? Kārtējais sābistu apvainotās ,atstieptās lūpas sindroms??
Tas jūs tur varat stundām sēdēt un pārrunāt kurš kuram ko ne tā pateicis un kurš sābists atkal uz ceļa aizvainots ticis....
Te mēs runājam par ralliju, ja pamanīji.
Es jau tā domāju, ka nesapratīsi...
Graafs rakstīja: Es jau tā domāju, ka nesapratīsi...
Tas tu esi ,kurš nesaprot
Tas ir bezjēdzīgi, tapēc piedod, Dekster, un ceru, ka tev ir vienalga, bet nekontatktēšos ar tevi.
Vanags: kas tieshaam buus braukshana pa Muusas trasi? Tad es piedalos! Vieniigi.. ja draud tikai braukshana pa trasi, vajadzeetu tomeer daliit klasees pa piedzinjaam!
Tas jau tika aprunāts, redaktors solīja, ka tad būs dalījums
Meklē bagiju
Tā kā trasē obligāti nepieciešamas ķiveres, un par to ka 2. posms notiek Mūsā, mūs informēja tikai vakar, tad, manuprāt, būtu neslikti, ja organizators varētu nodrošināt dažas ķiveres tiem, kam tās neizdosies sadabūt...
ieris rakstīja: Tā kā trasē obligāti nepieciešamas ķiveres, un par to ka 2. posms notiek Mūsā, mūs informēja tikai vakar, tad, manuprāt, būtu neslikti, ja organizators varētu nodrošināt dažas ķiveres tiem, kam tās neizdosies sadabūt...
Trasē ķiveres NAV obligātas.
Redaktors rakstīja: iAuto tūrisma rallija II posma bāze, ja nekas nemainīsies, būs Mūsas trasē. Jābrauc būs daudz un pa trasi. Ķiveres - rekomendētas.
www.musa.lv/...
Ierim.
Redaktor, nolikumu uz 31.03.2007 ap cikiem gaidīt. Paldies
Jaunas ziņas (gandrīz nolikuma vietā)
Visus jautājumus pagaidām labāk uzdot raksta komentāros!!!
Būs neliela leģenda un neliela orientēšanās, tā kā varam gatavoties
Graafs rakstīja: Būs neliela leģenda un neliela orientēšanās, tā kā varam gatavoties
Ja nav noslēpums, pastāsti,kā gatavosieties?
deksters rakstīja:
Graafs rakstīja: Būs neliela leģenda un neliela orientēšanās, tā kā varam gatavoties
Ņemot vērā, ka orientēšanās un leģenda būs nelieli, tad paņems nelielo (maziņo 0.5l?) un gatavosies
deksters rakstīja:
nav tak noslēpums, sābisti gatavojas sekojošā veidā
1) pārdod savus vecos sābus
2) sarunā ar pircējiem lai tie atļauj vēl izbraukt vienu gonku
3) nopērk citu sābu (iepriekšājais īpašnieks dejo ap svēto sāba ugunskuru aiz priekiem, ka ticis vaļā)
4) brauc uz rumbulas dragreisu
rumbulas dragreisā normālam un Zolīdam Cilvēkam naf ko meklēt..
visiem ir iespēja atbraukt šo svētdien 03.06.2007 uz Jelgavu, k/t \"Rullīši\" un iesildīties pirms lielā notikuma 09.06.2007.
reģsitrācija un pieteikšanās:
Labrītt!!
Gribētos tā kā kādu infu par to nākošo posmu, laiks tak maz atlicis, atkal tak jāsāk gatavoties!!
Sviestc rakstīja: Labrītt!!
Gribētos tā kā kādu infu par to nākošo posmu, laiks tak maz atlicis, atkal tak jāsāk gatavoties!!
un vai
sakaaraa
ar riitdienas
sviniibaam
buus sahmpaniets ar?
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]