Sviestc rakstīja: Labrītt!!
Gribētos tā kā kādu infu par to nākošo posmu, laiks tak maz atlicis, atkal tak jāsāk gatavoties!!
Padalies pieredzē, kā jāgatavojas? Nu, 8 dienas iepriekš, kas jādara?
Gribētos tā kā kādu infu par to nākošo posmu, laiks tak maz atlicis, atkal tak jāsāk gatavoties!!
nuhajs rakstīja:
Iepirk tā apgabala karti, kur rallijs būs paredzēts...
izpētīt tajā ceļus, sānceļus, tiltus, purvus un stārķu ligzdas,
sarēkinat aptuveni cik litru degvielas būss jāiegādājās, aiznest uz lombardu labākās mēbeles un drēbes, tik daudz, lai sanāk $ degvielai,
aplīmēt auto ar pasākuma norises vietas reģionālajiem gērboņiem,
aizbraukt uz izpētīt tur ceļa segumus, uzaut uz auto attiecīgās riepas...
Atjaunot aptieciņā medikamentu krājumu, pārbaudīt ugunsdzēšanā aperāta darba spēju,
ieeļlot avārijas trīsturim skrūvītes, lai tas viegli gan izlocas, gan salocas atpukaļ,
nu un vēll visādi sīkumi, kuri var būt atkarīgi no rallija norises vietas,
vajadzēs gumijniekus, vai peldbikses, gumijas laivas, vai alpīnisma aprīkojumus...
nu kaut kā tā.....
nuhajs rakstīja:
kā????
jāsāk iet nolūgties sābs lai pielec
Redaktors rakstīja: Svinības būs vienlaicīgi ar ralliju 9.06.2007., jo šonedēļ mums pašiem jāpiedalās rallijā Jaunpils 2007. Info par posmu jāgaida pirmdien.
Kurā pirmdienā?
ko streso???
būs labi, ja infa parādīsies piektdien uz trijiem pēcpustdienā
Pirmais rakstīja: ko streso???
būs labi, ja infa parādīsies piektdien uz trijiem pēcpustdienā
es nestresoju, vienkārši ņirdzīgi tas jau paliek.... tak lai nesola vismaz, tāpat bija skaidrs, ka nebūs tās infas. Atbraucu no darba, domāu-palūrēšu... figa s maslom.
III posms notiks 30.jūnijā/1.jūlijā
davaj palīdzam redam uzbliezt pasākumu uz tekošo datumu
Es domāju, ka daudzi palīdzēs tieši šajos datumos visu sataisīt...
utopija
iAuto III posms būs 30.jūnijā
Punkts.
VAI TIK TE NEBŪS IESAISTĪTS:
“SCIROCCO CLUB DRAG CHALLENGE ‘07”
Graafs rakstīja: VAI TIK TE NEBŪS IESAISTĪTS:
“SCIROCCO CLUB DRAG CHALLENGE ‘07”
Nē, nebūs viss.
Tad jau vairāk iesaistīts vasaraskauss.lv, kuru tāpat laikam apmeklēšu un varbūt izbraukšu aplīti... (joks)
Nē, dāmas un kungi - ar to visu tam nav nekāda sakara.
man tikai viens jautājums
Vai ir problēmas SASKAŅOT (dabūt visus parakstus un atļaujas) vai SAGATAVOT (reāli sarīkot pasākumu)
Pirmais rakstīja: man tikai viens jautājums
Vai ir problēmas SASKAŅOT (dabūt visus parakstus un atļaujas) vai SAGATAVOT (reāli sarīkot pasākumu)
vairakas problemas
1) daudziem, taja skaita processa iesaistitiem cilvekiem berniem izlaidumi
2) saskanosanas probzas
3) viena no planotajam vietam ir aiznemta ar citiem pasakumiem - atkal že izlaidums
4) citas nepubliskas problemas
Ja vien butu uzrakstisanas/organizesanas jautajums, pasakums noteikti notiktu.
Tātad - 30.jūnijs.
Par otro dienu - rīkosim referendumu starp reģistrētajiem dalībniekiem. Ja >40% teiks "nevajag", otrajā dienā dzersim alu
Skaidrs, ja zinātu jau no sākuma, daudzi komenti izpaliktu
Ja biji apņēmies organizēt pasākumu ar tik lielu dalībnieku daudzumu, varbūt varēji atcelt savu ceļojumu uz Norvēģiju, ko?
Un tas, ka būs izlaidumi, BIJA nezināms iepriekš???
Bet nu ja...kā Tētuks lems, tā būs.
Redaktors rakstīja:
Pirmais rakstīja: man tikai viens jautājums
vairakas problemas
1) daudziem, taja skaita processa iesaistitiem cilvekiem berniem izlaidumi
2) saskanosanas probzas
3) viena no planotajam vietam ir aiznemta ar citiem pasakumiem - atkal že izlaidums
4) citas nepubliskas problemas
Ja vien butu uzrakstisanas/organizesanas jautajums, pasakums noteikti notiktu.
Tātad - 30.jūnijs.
Par otro dienu - rīkosim referendumu starp reģistrētajiem dalībniekiem. Ja >40% teiks "nevajag", otrajā dienā dzersim alu
vai nav jau zināms lokācijas dislokacijas un lokacijas vietas Jelgavas rallim? tak diez vai , ka pilseetaa?
Augstkalne, Tērvete un ap to...
Un kā tad ar trasi, kura bija solīta?
30. jūnijā droši vien Elmāram būs jābrauc uz kādu ralliju, jāviesojas Zviedrijā vai būs kāzas kādam paziņam, gan jau rallijs nenotiks
deksters rakstīja: Un kā tad ar trasi, kura bija solīta?
Tikko tak rakstīji, ka trases nepatīk un tas esot fufelis. Opredeļis, tovarišh!
Redaktors rakstīja:
Varbūt pats opredeļis? Es piemēru nosaucu, kurā Tu braukšanu pa trasi pasniedzi tik pompozi, ka bija jāpasmaida. 'Nu bet jums būs iespēja pabraukt pa trasi' Tagad protestu novirzīšanai ,lai neatbildētu uz jautājumiem pēc būtības, būs 'divdiennieki', kas nav nekāds jaunums.
Ja kādam nepatīk jau otrreizēja rallija atlikšana, uz tādiem jautājumiem tak nav ērti atbildēt , vai ne? Vienkāršāk ir pateikt- 'Bet jums būs divdiennieks'
Ar to gribu pateikt, ka nav smuki, organizējot pasākumu ar tik kuplu dalībnieku skaitu, spļaut virsū viņu interesēm, liekot savējās pāri visam.
Izlaidumi, ja kas, bija zināmi, ka būs.....
deksters rakstīja:
Redaktors rakstīja:
Varbūt pats opredeļis? Es piemēru nosaucu, kurā Tu braukšanu pa trasi pasniedzi tik pompozi, ka bija jāpasmaida. 'Nu bet jums būs iespēja pabraukt pa trasi' Tagad protestu novirzīšanai ,lai neatbildētu uz jautājumiem pēc būtības, būs 'divdiennieki', kas nav nekāds jaunums.
Ja kādam nepatīk jau otrreizēja rallija atlikšana, uz tādiem jautājumiem tak nav ērti atbildēt , vai ne? Vienkāršāk ir pateikt- 'Bet jums būs divdiennieks'
Ar to gribu pateikt, ka nav smuki, organizējot pasākumu ar tik kuplu dalībnieku skaitu, spļaut virsū viņu interesēm, liekot savējās pāri visam.
Izlaidumi, ja kas, bija zināmi, ka būs.....
Ja Tu būtu uzmanīgāks, zinātu, ka tomēr divdiennieki, iespējams, nebūs, jo daudzi to nemaz negrib.
Izskatās, ka Tev ir kādas personīgas sāpes - viss nav labi... absolūti viss ir sūds... Jocīgi, ne?
Labi, galu galā-pofig. Pats jau radi sava pasākuma auru. Vienkārši man patīk rēķināties ar laikiem un datumiem. Rallijā piedalos, jo patīk pasākums...šitāds sāk nepatikt, tāpēc mani komentāri.
es zinu atbildi- 'nu bet var nepiedalīties '
deksters rakstīja: Labi, galu galā-pofig. Pats jau radi sava pasākuma auru. Vienkārši man patīk rēķināties ar laikiem un datumiem. Rallijā piedalos, jo patīk pasākums...šitāds sāk nepatikt, tāpēc mani komentāri.
es zinu atbildi- 'nu bet var nepiedalīties '
Izskatās stipri savādāk - rallija kvalitāti vai sūdīgumu jau nenosaka datums, kurā tas notiek! Vai tad 30.jūnijā rallijs būs sliktāks par to, kas būtu bijis 9.? Starp citu, ja neesi pamanījis, arī 30.jūnijs bija plānotais datums.
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]