Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

Reģ.: 28.11.2024
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Izskatās, ka Tev ir kādas personīgas sāpes - viss nav labi... absolūti viss ir sūds... Jocīgi, ne?

Viss? Nē,viss nav gan slikti, vienkārši mētāšanās pa laikiem un plānotā atlikšana, tas gan ir slikti.

Vairākkārtīgi esmu uzsvēris, ka rallija kā tāds ir interesants un aizraujošs, patīkama laika pavadīšanas vieta.

P.S. Atceros pagājušo gadu Gulbenē, kur viens kungs bija dikti jau nu neapmierināts ar 2 sekunžu ( it kā) neprecizitāti rallija hronometros...un viņš viens klaigāja, sūdzējās tiesnešiem...Kurš tas bija? No ROAD klases.....

P.S.S. Par manām personīgām sāpēm šajā portālā aizrādījumi nav pirmoreiz....tie nākuši no cilvēkiem, kuriem trūkst argumentu un vieglāk tad ir pateikt-' Tev ir personīgas problēmas'

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Atļaušos atgādināt, ka man Gulbenē bija arī I vieta tajā pašā klasē... Un kāds sakars neprecīziem hronometriem ar iAuto ralliju?

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

deksters rakstīja: Labi, galu galā-pofig. Pats jau radi sava pasākuma auru. Vienkārši man patīk rēķināties ar laikiem un datumiem. Rallijā piedalos, jo patīk pasākums...šitāds sāk nepatikt, tāpēc mani komentāri.

es zinu atbildi- 'nu bet var nepiedalīties '

Izskatās stipri savādāk - rallija kvalitāti vai sūdīgumu jau nenosaka datums, kurā tas notiek! Vai tad 30.jūnijā rallijs būs sliktāks par to, kas būtu bijis 9.? Starp citu, ja neesi pamanījis, arī 30.jūnijs bija plānotais datums.

Elmār, kad es esmu teicis, ka 'rallijs ir sūds' ???? Man tas patyīk un esmu uz turieni 'aizvilcis' vairākas ekipāžas, ja nepatiktu, tā nedarītu.

Un, visticamāk, rallijs 30. jūnijā būs labs un interesants, kā iepriekš.

Ja Tu neesi sapratis, paskaidroju vēlreiz- vairākkārtēja atlikšana,neobjektīvu iemeslu dēļ, lūk kas nav smuki.

Vai tiešām Tu uz Norge nevarēji braucienu plānot, paskatoties rallija kalendārā??? Protams, man nav tiesību noteikt Tev kur un kā Tu brauksi, protams...bet es gribu rēķināties ar savu leiku. Ja es zinu, ka šo sestdien būs rallijs, tad es gribu tajā braukt, jo ir atlikts cits pasākums, kurā nu jau es vairs nevaru piedalīties laika trūkuma dēļ. Un ne jau man vienam tā tas ir... Tā tik sagadījies, ka es pasaku, ko domāju un neslēpju savus uzskatus.

Labi,pietiks. Peace.

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja: Atļaušos atgādināt, ka man Gulbenē bija arī I vieta tajā pašā klasē... Un kāds sakars neprecīziem hronometriem ar iAuto ralliju?

Nevis hronometriem, bet principiem. Lieta tur, ka Tev pašam nepatīk, ja kaut kas nav kārtībā, ja nav nodrošināts tas, kam būtu jābūt. Domāju, Tu nebūtu sevišķi priecīgs, ja minirallija posms, kurā esi pieteicis dalību, 2 reizes tiktu atlikts. Ar to gribēju pateikt, ka toreiz tieši Tu sacēli lielāko traci par neprecizitāti, tagad pats tā dari..... Saproti arī mani un citus, kuri grib braukt tad, kad tas paredzēts.

0 0 Atbildēt

Vēlreiz- miers. Savu esmu pateicis, ja ir uzklausīts, labi, ja nav...arī labi.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

nekā pesonīga

mani tikai mulsina tikai viens apstāklis....

beidzot pēc 5 gadiem pasākums ir nostādīts "uz kājām" tobiš dalībnieku (gribētāju) skaits pārsniedz maksimālo un TIEŠI TAGAD sākas problēmas "ar saskaņošanu"

edgars80 Reģ.: 03.08.2004
0 0 Atbildēt

ūžas...., kašmar

Kredoxiite Reģ.: 25.10.2003
0 0 Atbildēt

nu nu

kur kāds info

0 0 Atbildēt

Kredoxiite rakstīja: nu nu

kur kāds info

Rallija sadaļā - ceru, ka rītvakar varēšu izklāstīt pilnīgi visu.

Pasākums notiks!

Sestdien pa dienu - leģenda.

Vakarā/naktī - orientēšanās.

Naktī - atpūta.

Svētdien no rīta (vai agrāk) - došanās mājās.

Bāze - Bukaišu pagasta mājās "Ciedras".

Līdzi jāņem viss, kas nepieciešams piknikam - tuvumā organizētas ēšanas iespējas nebūs.

Vēl tuvāka informācija - trešdien vēlu vakarā, kad tiks precizēta gan leģenda, gan orientēšanās.

Leģenda/karte uz rallija bāzi tiks publicēta ceturtdien.

Ķiveres nevajag!

0 0 Atbildēt

Ķiveres vajag ???

0 0 Atbildēt

Kredoxiite rakstīja: Ķiveres vajag ???

šoreiz iztiksim bez ķiverēm!

0 0 Atbildēt

nu paldies par info

0 0 Atbildēt

nevajag, tur būs krūmiņi

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

nevajag, tur būs krūmiņi

l.a.š.a.r.a

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

Paldies, redaktor!

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Paldies, redaktor!

Par ko?

Par to, ka solītā trase nebūs un divu dienu solītais megapasākums pārvērties par vienas dienas?

0 0 Atbildēt

'iAuto tūrisma rallija III posms "CASTRO vasara" notiks 9.jūnijā Jelgavas / Dobeles rajonos. Arī šajā posmā ir paredzēti veiklības braucieni - šoreiz kopā ar Vasaras kausu - Jelgavas kartingu trasē "Rullītis". Pieteikšanās jau ir sākusies. Reģistrēties sacensībām var šeit. Uzmanību: atkal būs nepieciešamas ķiveres. Precīzāka informācija par bāzes vietu - vēlāk.'

'Ir arī labas ziņas - šo pēkšņo pārmaiņu rezultātā visas vasaras sacensības būs iespējamas kā divu dienu pasākumi. Braukšana paredzēta gan sestdien, gan naktī no sestdienas uz svētdienu, gan arī svētdienas pirmajā pusē.'

(c) iAuto redaktors

Redaktors rakstīja:

šoreiz iztiksim bez ķiverēm!

0 0 Atbildēt

Kaut kad 2007. gada laikā notiks rallijs 'Mīkla 2007'.

Kāpēc mīkla? Tāpēc, ka nekad nebūs zināms kad, kur un kā tas notiks. Ja organizators teiks, ka būs tā, visticamāk būs šitā. Un otrādi.

Vēlam veiksmi mīklu minēšanā un izturībā.

Ja kāds ir saskatījis kādu līdzību ar kaut kur redzētām un dzirdētām lietām, tad viņam ir izlicies.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Kaut kad 2007. gada laikā notiks rallijs 'Mīkla 2007'.

Kāpēc mīkla? Tāpēc, ka nekad nebūs zināms kad, kur un kā tas notiks. Ja organizators teiks, ka būs tā, visticamāk būs šitā. Un otrādi.

Vēlam veiksmi mīklu minēšanā un izturībā.

Ja kāds ir saskatījis kādu līdzību ar kaut kur redzētām un dzirdētām lietām, tad viņam ir izlicies.

Nu pat ļoti smieklīgi.

Izskatās, Deksters no kādreizējā "iauto savējā" ir pārvērties par raižu nomāktu "patērētāju", kuram pilnīgi viss nav labi.

0 0 Atbildēt

Elmār, nē, nav pārvērties.

Vienkārši kaut kad iestājas mirklis, kad piebesī visi šitie solījumi un pārcelšanas.

Un bija cerība, ka ,lai arī divreiz pārcelts, rallijs notiks tā, kā bija solīts.Tā,lai cilvēkiem ir gandarījums par divreizējām datumu maiņām. Ja tika solīta Rullīšu trase, tad tā arī būs.

Zinot, ka rallijs kā tāds parasti ir interesants, un aizraujošs, cerams, ka šoreiz ar tā būs. Ka brauksim pietiekami daudz,intensīvi un negatīvismi tādējādi paliks pagātnē.

0 0 Atbildēt

joprojām nekā personīga, tikai pārdomas.....

es jau neko, bet mani joprojām mulsina fakts, ka pašvaldībās un citās "kompetentās institūcijās" neizdodas saskaņot kādu posmu....

nu labi, neizdodas..... bet vai tad tā (ne)saskaņošana parasti notiek ceturtdienas pēcpusdienā???? vai tiešām nepastāv kāda iespēja dabūt visus parakstus laicīgi, ideālā gadījumā tieši PIRMS lielā nolikuma rakstīšanas..... pretējā gadījumā derētu tomēr pierakstīt nolikumā, ka datumi un vietas var maīnīties atkarībā no pilsoņa XY (atbilstošās vietas pagastmadāma, vet-felšeris vai kas cits) noskaņojuma....

nu neticu es, ka var taisīt pasākumu un trasi mērot ieskriet pagastā, ķipa ja nu izdodas saskaņot...

p.n.

es jau pat vairs necenšos īpaši plānot laiku saistībā ar iauto pasākumiem....

vienkārši, ja izgadās tā, ka varu tikt uz pasākumu, tad braucu uz to....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: joprojām nekā personīga, tikai pārdomas.....

es jau neko, bet mani joprojām mulsina fakts, ka pašvaldībās un citās "kompetentās institūcijās" neizdodas saskaņot kādu posmu....

nu labi, neizdodas..... bet vai tad tā (ne)saskaņošana parasti notiek ceturtdienas pēcpusdienā???? vai tiešām nepastāv kāda iespēja dabūt visus parakstus laicīgi, ideālā gadījumā tieši PIRMS lielā nolikuma rakstīšanas..... pretējā gadījumā derētu tomēr pierakstīt nolikumā, ka datumi un vietas var maīnīties atkarībā no pilsoņa XY (atbilstošās vietas pagastmadāma, vet-felšeris vai kas cits) noskaņojuma....

nu neticu es, ka var taisīt pasākumu un trasi mērot ieskriet pagastā, ķipa ja nu izdodas saskaņot...

p.n.

es jau pat vairs necenšos īpaši plānot laiku saistībā ar iauto pasākumiem....

vienkārši, ja izgadās tā, ka varu tikt uz pasākumu, tad braucu uz to....

par ko cepamies?

pasākums IR jau saskaņots.

šodien braucam apskatīt jūsu bāzes vietu un pabeigt leģendas / oz rakstīšanu.

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

par ko cepamies?

pasākums IR jau saskaņots.

Cepamies? Cepamies par to, ka NETIKA saskaņots vai noorganizēts TAD, kad BIJA solīts. Cepamies par 2 atceltajām reizēm. Par šo-necepjamies.

0 0 Atbildēt

izskatās, ka stūrmanis ar varbūtību 0.5 netiks uz pasākumu....

katram gadījumam izsludinu konkursu uz vakanto PILOTA vietu ekipāžā.... BET BEZ GARANTIJAS.... tas nozīmē, ka ja stūrmais tiks, tad priekšroka viņam....

ja manējais stūrmanis netiks, tad kādam būs ekskluzīva iespēja nobraukt trasi ar "parākumu tehnikā" ar numuru 1.... tiesības obligātas.... jābrauc būs pie stūres, es būšu stūrmanis....

0 0 Atbildēt

Kāds ekskluzīvs piedāvājums

Lasītākie raksti

Jaunie raksti