Red., ap cikiem reāli apmēram gaidīt visu informāciju?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Red., ap cikiem reāli apmēram gaidīt visu informāciju?
Graafs rakstīja: Red., ap cikiem reāli apmēram gaidīt visu informāciju?
18-20
deksters rakstīja: un negatīvismi tādējādi paliks pagātnē.
pats tam tici? nu tā - ja pavisam godīgi?
lapsa rakstīja:
deksters rakstīja: un negatīvismi tādējādi paliks pagātnē.
pats tam tici? nu tā - ja pavisam godīgi?
Jā, ticu. Ja nesāksies atkal visādi pigori, tad jā. Ja mums nebūs jāuzmin, kurā būdiņā finiša tiesnesis paslēpies,ja,piebraucot pie starta, tiesnesis tur būs,nevis atnāks pēc 2 minūtēm...tad jā.
deksters rakstīja: Kāds ekskluzīvs piedāvājums
bet tu taču nepieteiksies....
žēl....
Pirmais rakstīja:
deksters rakstīja: Kāds ekskluzīvs piedāvājums
bet tu taču nepieteiksies....
žēl....
Mošs kapteinim piedāvāt
Viņam pagaidām ir tik baltās tiesības, bet tik un tā mauc, neskatoties, kā alnis, pa jaunaudzēm...
deksters rakstīja:
Redaktors rakstīja:
par ko cepamies?
pasākums IR jau saskaņots.
Cepamies? Cepamies par to, ka NETIKA saskaņots vai noorganizēts TAD, kad BIJA solīts. Cepamies par 2 atceltajām reizēm. Par šo-necepjamies.
varbuut tomeer Tev sturmanis nepicieshams? Man atkla pilota nav (netiek-dēļ pārcelšanas )
blin - kluuda sanaaca - gribeeju Pirmaa komentu citeet par vakanto vietu
Pirmais kā stūrmanis ir bailīgs, bieži pieprasa braukt lēnāk
OK, es saprotu, tauta ir sašutusi par sačakarētajiem plāniem.
Bet man ir jautājums - vai kāds no jums, kam cītīgi viss visapkārt nepatīk un ir slikts, pats ir pamēģinājis uzrīkot kaut vienu šādu pasākumu, nemaz nerunājot par daudzmaz regulāru pasākumu sēriju vairāku gadu garumā?? Aizejiet un pamēģiniet mūsu birokrātijas labirintos izdabūt cauri kaut kādu saskaņošanu!! Nu neesiet taču vijoles, kam visu laiku jāčīkst... Un galu galā - ja nepatīk tūrisma rallijs vai tā organizēšanas lietas --> dalības maksa x 2 un startējiet minirallijā!
arheos rakstīja: OK, es saprotu, tauta ir sašutusi par sačakarētajiem plāniem.
Bet man ir jautājums - vai kāds no jums, kam cītīgi viss visapkārt nepatīk un ir slikts, pats ir pamēģinājis uzrīkot kaut vienu šādu pasākumu, nemaz nerunājot par daudzmaz regulāru pasākumu sēriju vairāku gadu garumā?? Aizejiet un pamēģiniet mūsu birokrātijas labirintos izdabūt cauri kaut kādu saskaņošanu!! Nu neesiet taču vijoles, kam visu laiku jāčīkst... Un galu galā - ja nepatīk tūrisma rallijs vai tā organizēšanas lietas --> dalības maksa x 2 un startējiet minirallijā!
Ir tādi smadzeņu vitamīni, arī rīta vingrošana uzlabo asinsriti, kas, savukārt, palīdz veiksmīgāk uztvert apkārtējo pasauli.
Lūk tad, kad to darīsi un spēsi uztvert domu, tad arī padiskutēsim
Ja nu kādam gribas ko pateikt rallija sakarā,sakiet šeit.
Raksta par ralliju nav, 'Carrozzeria Castagna piedāvā superauto «Aznom»' ir nenoliedzami svarīgāka ziņa par notikušu iAuto ralliju
Spriežot pēc dažu cilvēku attieksmes pret pasākumu, kurā viņš pats piedalās, es ieteiktu tomēr "pārvākties" uz profesionālāku sporta veidu un nečakarēt ar saviem tekstiem citiem smadzenes.
Redaktors rakstīja: Spriežot pēc dažu cilvēku attieksmes pret pasākumu, kurā viņš pats piedalās, es ieteiktu tomēr "pārvākties" uz profesionālāku sporta veidu un nečakarēt ar saviem tekstiem citiem smadzenes.
Gribi aizliegt izteikties par pasākumu kā tādu? Tev nepatīk kritika?
Varbūt tad Tu pats pārvācies no minirallija uz lielo klasi un nekritizē minirallija rīkotājus,ko? Tā kā-nebāz man acīs savu skabargu,skaidrs?
Un kas ir 'dažu cilvēku attieksmes,kurā viņš pats piedalās' ? Cik mēs esam, kuriem 'ieteiktu' pārvākties?
deksters rakstīja:
Redaktors rakstīja: Spriežot pēc dažu cilvēku attieksmes pret pasākumu, kurā viņš pats piedalās, es ieteiktu tomēr "pārvākties" uz profesionālāku sporta veidu un nečakarēt ar saviem tekstiem citiem smadzenes.
Gribi aizliegt izteikties par pasākumu kā tādu? Tev nepatīk kritika?
Varbūt tad Tu pats pārvācies no minirallija uz lielo klasi un nekritizē minirallija rīkotājus,ko? Tā kā-nebāz man acīs savu skabargu,skaidrs?
Šoreiz izteikšanās par Kx punktiem ir nevietā, jo viss bija atrodams, ko pierāda arī citu dalībnieku rezultāti - atrasti Kx punkti.
P.S. Un es minirallija dalībniekiem smadzenes nečakarēju, bet runāju ar atbildīgām personām.
deksters rakstīja: Un kas ir 'dažu cilvēku attieksmes,kurā viņš pats piedalās' ? Cik mēs esam, kuriem 'ieteiktu' pārvākties?
Viens.
Redaktors rakstīja:
P.S. Un es minirallija dalībniekiem smadzenes nečakarēju, bet runāju ar atbildīgām personām.
Nu Tu tak ar esi 'atbildīga amatpersona' iAuto rallijā, ne? Nu tad es ar Tevi ar runāju.
Un, ja Tev ir problēmas ar uztveri, tad palasi ēlreiz-es teicu, ka man rallijs kā tāds patika un izteicu savas domas par punktiem K. Nedrīkst? Nu tad aizliedz man.
Man problēmas ar uztveri nav, bet ļoti uztrauc, ka dekstera personīga nepatika pret pasākumu, pret organizatoriem un pat pret pārējiem dalībniekiem ir tik ļoti "pamanāma" un pie katras iespējas tiek publiskota.
Parādi man tekstu, kurā ir redzama nepatika pret pasākumu.
Nepatika ir pret organizatora rīcību, sava ceļojuma dēļ un iepriekšējas kalendārā nepaskatīšanās dēļ 2 reiz atceļot iepriekš noteiktu pasākumu. Tas ir 'nepatika pret pasākumu' no manas puses???
Rallijs notika un kā vienmēr ,bija interesants kopumā. Var nepatikt kāda atsevišķa detaļa, bet rezumējot visu kopā, tas ir POK. Ja man kaut kas nepatiktu, nebūtu aizcinājis 3 ekipāzas ar labi zināmiem cilvēkiem tajā piedalīties.
Tā kā, nenogrūd uz mani to, kas nav.
deksters rakstīja: bet rezumējot visu kopā, tas ir POK.
OK bija domāts.
Un lvarbūt nākamajā reizē Grāfu iekļaut tiesnešu sarakstā, ja jau viņš tik aktīvi tur uzdarbojās un centās regulēt rindu pēc tam, ka tika atcelts starts sakarā ar mīksto riepu.
Grāf, atvaino, ka es tevi pasūtīju , tu neesi nekas,lai koriģētu citas ekipāzas , tie nav sābi.kt.
deksters rakstīja: Parādi man tekstu, kurā ir redzama nepatika pret pasākumu.
Nepatika ir pret organizatora rīcību, sava ceļojuma dēļ un iepriekšējas kalendārā nepaskatīšanās dēļ 2 reiz atceļot iepriekš noteiktu pasākumu. Tas ir 'nepatika pret pasākumu' no manas puses???
Rallijs notika un kā vienmēr ,bija interesants kopumā. Var nepatikt kāda atsevišķa detaļa, bet rezumējot visu kopā, tas ir POK. Ja man kaut kas nepatiktu, nebūtu aizcinājis 3 ekipāzas ar labi zināmiem cilvēkiem tajā piedalīties.
Tā kā, nenogrūd uz mani to, kas nav.
Nav tikai īsti skaidrs - Tu izliecies vai tiešām nesaproti? Esi sačakarējis attiecības ar visiem, ar kuriem [šeit] vien iespējams un saki, ka viss ir OK?
Redaktors rakstīja:
Nav tikai īsti skaidrs - Tu izliecies vai tiešām nesaproti? Esi sačakarējis attiecības ar visiem, ar kuriem [šeit] vien iespējams un saki, ka viss ir OK?
Labi, ja es esmu izliecies, tad Tu arī? Tu nesaproti,ko es rakstīju, atbildot uz Taviem aizrādījumiem, kuri radušies nepilnīgi izlasot manis rakstīto? Vai arī tikai lasi to, ko gribas no teksta izraut?
Par to, ar ko esmu kaut ko sačakarējis un ar ko ne, Tev nebūs tiesību man aizrādīt. Man nav jābūt ar visiem pa labam. Saku to,ko domāju, ja Tev nepatīk taisnība, izbano mani. Būsi uzvarējis
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]