Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

lapsa Reģ.: 01.06.2001
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Un pēdējo breizi atļaušos atgādināt, ka viss šis vārdu karš sākās tad, kad Tu vienkārši atļāvies uzlikt lielu pofigu man ( +visiem dalībniekiem ) divas reizes, ignorējot visu intereses, atstājot tikai savas, tātad-nemeklē visu vainu Deksterā. Jā, Tu esi organizators...bet šī nav Tava dzimumdienas ballīte, kurā Tu rīkojies kā ienāk prātā.

Viss.

redzi - iAuto rallijs, lai kā mums varbūt gribētos, nav dzīvē galvenais - ne man, ne Tev, ne redaktoram, ne pagastvecim. reizēm atsevišķas intereses var piekoriģēt un sabalansēt, reizēm nevar - kuru gan interesē personiskas detaļas. tā nu nebūs panaceja mūžīgai īdēšanai ((c) robčiks) un neapmierinātībai. es taču nesen jautāju - vai pats "tam" tici - neba nu velti.

Tev tiešām tiešām šķiet, ka viegli, kā divus pirkstus apčurāt, ir pieņemt lēmumu daždesmit ekipāžām paziņot, ka plānots pasākums atceļas? Tev šķiet, ka tas ir patīkami? - jo starp dalībniekiem jau ir arī lojāli "kadri" ar patiešām vērā ņemamu viedokli un objektīvu kritiku.

Tev vienkārši nav, kur izgāzt žulti, tas arī viss...

Robchiks Reģ.: 29.05.2003
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Redaktors rakstīja:

Nu tad nereģistrējies un ....

Un kāpēc gan ? Man patīk iAuto rallijs,kad viss notiek pēc Nolikuma, ir ļoti pat OK.

ATCERIES !!!

Dalibnieku sapulce ir nolikuma papildinajums, ja nelausijies vai nedzirdeji ta ir tava problema.

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja:

Redaktors rakstīja:

farruhs rakstīja: Pastāv viedoklis,ka pie visa vainigs ir grādigais.

Bet tas ir tikai viedoklis... neviens pie rokas nav pieķerts,tāpēc tieši vainot nevienu nedrikst.

Bet... bez dūmiem nav uguns.

Pats esmu par to,ka laikā un telpā pasākumi ir jāpakārto ikdienas dzivei un nevis otrādi...

Man nav personigu aizspriedumu ne pret "Jāni",ne pret "Pēteri".

Un tomēr... ja "Jānim" nepatiktu ieraut un "Pētrim" bubināt ,rezultāts nebūtu tik jautrs...

Nekā personiga...

pats saprati, ko uzrakstīji?

Vai nu būtu rakstijis,ja nesaprastu... citi varbūt ari nesaprata...

Neko neapgalvoju... viedoklji,baumas,minējumi un hipotēzes...

tad paturi savas hipotezes pie sevis!

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

farruhs rakstīja:

Redaktors rakstīja:

farruhs rakstīja: Pastāv viedoklis,ka pie visa vainigs ir grādigais.

Bet tas ir tikai viedoklis... neviens pie rokas nav pieķerts,tāpēc tieši vainot nevienu nedrikst.

Bet... bez dūmiem nav uguns.

Pats esmu par to,ka laikā un telpā pasākumi ir jāpakārto ikdienas dzivei un nevis otrādi...

Man nav personigu aizspriedumu ne pret "Jāni",ne pret "Pēteri".

Un tomēr... ja "Jānim" nepatiktu ieraut un "Pētrim" bubināt ,rezultāts nebūtu tik jautrs...

Nekā personiga...

pats saprati, ko uzrakstīji?

Vai nu būtu rakstijis,ja nesaprastu... citi varbūt ari nesaprata...

Neko neapgalvoju... viedoklji,baumas,minējumi un hipotēzes...

Tās nav manas hipotēzes...

Ja jau viss kārtibā,tad satraukumam nav pamata... be cool!

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja:

ir lietas, ar kurām nejoko

pasākuma organizātors Tev nav nekāds kaimiņš, konkurentu ekipāžas stūrmanis

0 0 Atbildēt

lapsa rakstīja:

farruhs rakstīja:

Ari "Janis" ir tikai cilvēks... un cilvēkiem mēdz būt dažādas problēmas...

... vēl cilvēki mēdz baumot,kapēc lietas notiek tā un nekā savādāk...

... un vēl cilvēki,gan "Jāņi",gan "Pēteri" ,prot izvelt no konteksta tieši to,kas spētu viņus aizskart... un tieši tas ir rāditājs.

... un ja neviens "briesmonii" neredzētu sevi,tad palaistu to gar ausiim... ja nav nekā saistoša,vnk ignore!

Bet viedoklji vienalga pastāv...

Pieturoties topica tēmai:

Personigi Es esmu ar visu apmierinats,un ja kas neizdevās,tad paša neattapibas vai neuzmanibas dēlj.

Kara bāze nebija mans limenis...

P206D Reģ.: 18.03.2003
0 0 Atbildēt

Dekster, man ir spalvaina ideja. uztaisi www.dauto.lv, un rīko dauto ralliju, konkurences veicināšanai par 12,00 LVL no ekipāžas. Viss stingri pēc nolikuma, virs katra kompostiera laterna un dzeltenā bākuguns. Nekas netiek pārcelts nekad un nekur. Es piedalos visos posmos - ar garantiju.

0 0 Atbildēt

to farruhs

И точка лазерного прицела на твоём лбу - тоже чья-то точка зрения

0 0 Atbildēt

robčik

0 0 Atbildēt

Robchiks rakstīja: to farruhs

И точка лазерного прицела на твоём лбу - тоже чья-то точка зрения

Reģ.: 28.11.2024
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Oho...nu jau Tu sāc runāt kā diktators, nevis redaktors.....

0 0 Atbildēt

lapsa rakstīja:

šis ar labs. No rītdienas lūdzu pasākuma Organozatoru uzrunāt uz 'jūs'.

0 0 Atbildēt

dexi dexi vau vau ....

0 0 Atbildēt

Robchiks rakstīja: dexi dexi vau vau ....

Jums, Robert, kaut kas ar balsi.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

tāks, nu esmu apsēdies tualetē uz poda, ierubījis kompi un atradis pirmo patrāpījušos diskusiju par notikušo posmu....

moš es rakstu "ne tur" varbūt ir kāda cita vieta, bet šodien man baigi nāk miegs, tāpēc špļaušu ārā šite.....

atkal un atkal atgriežamies pie tā, ka IR KĻŪDA LEĢENDĀ.... jau kuro posmu pēc kārtas jamā tur ir...... man protams saceļās negaidīts (priekš organizatoriem) jautājums "nauhj jamā tur ir????" - moš rīkoties pēc vecas tradīcijas uz uzdāvināt redaktoram metramēru????

un ja ir kāda kļūda, tad nav iespējams OBJEKTĪVI vērtēt dalībniekus..... jo IEPRIEKŠ NAV ZINĀMS kā īsti notiks vērtēšana.....

ja tajā vietā, kur (iespējams) ir tiesnesis ir leģendā iezīmēts punkts, kurā jābūt pēc laika, kas ir pēc sekundēm 20 (300m ar ātrumu 60km/h - atvainojiet, slinkums skatīties kur īsti tas bija un ar kādu ātrumu)

tad jau tā sanāk tāda laimes spēle - davaj uzzīmējam REĀLU leģendu un saģenerējam kautkādus ciparus..... var pat KATRAM DALĪBNIEKAM CITUS.... ielaižam visus trasē, nostājamies uzkalniņā labi pārredzamā vietā un rēcam vēderus turēdami

man PERSONĪGI ir tādas AIZDOMAS, ka šitā standartkļūda leģendā tiek lika APZINĀTI es personīgi ja zimēju leģendu, tad PATS REĀLI IZBRAUCU, un nevis MELNRAKSTU, bet jau gatavu klientam dodamu eksemplāru un pārmēru.... un es jau kuro reizi piedāvāju PĀRMĒRĪT LEĢENDAS organizatoru vietā

bet kur parādās varka šito padojbku likt prastā režīmā?????

ja jau jāliek standartkļuda, tad davaj liekam to SRSā.... tur vismaz tai būs kautkāda jēga (pie nosacījuma, ja srsā tiks vērtēta TIKAI SINHRONITĀTE)

atklāti sakot es pat neceru uz nekādu atbildi, es tikai izsaku savu necilo viedokli.....

pats pasākums bija pat ļoti interesants.... karabāze bija labā....

srsi normāli...., varbūt vienīgi pēc azimuta un attāluma KARTĒ (uzsveru KARTĒ, nevis rēķinot koordinātes) tos punkus bija pilnīgi neiespējami atrast.... katrs var pārrēķināt patrs kāda ir kļūda uz >20km, ja nokļūdās par grāda desmitdaļu kuj tur var atrast 5 cm lielu atstarotāju, pat ja aizdedzina mežu .... domāju, ka daži varētu būt netīšām paņēmuši to kontrolpunktu, meklējot tuvumā "kartes" punktu

p.n.

mans viedoklis, ka visus tiesnešus, kas stāvēja trasē tālāk par "nogruvumu" ir JĀIGNORĒ...

p.p.n.

es pat esmu gatavs iemaksāt to protesta maksu.....

0 0 Atbildēt

ahā - palasīju "pareizās" diskusijas

man skolā mācijā, ka Cipars vienmēr ir Skaitlis, bet Skaitlis ne vienmēr ir Cipars

nu kautkā tā

0 0 Atbildēt

vēl par KOmpostieriem AUTOralliju utttt....

šitas jau sen ir atrisināts džipistiem..... piebrauc, nofočījies uz kontrolpunkta atzīmes fona ar mašīnu, kur viens ekipāžas loceklis pieskaras abiem.... un brauc tālāk.....

nekādu zvanu draugam

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: vēl par KOmpostieriem AUTOralliju utttt....

šitas jau sen ir atrisināts džipistiem..... piebrauc, nofočījies uz kontrolpunkta atzīmes fona ar mašīnu, kur viens ekipāžas loceklis pieskaras abiem.... un brauc tālāk.....

nekādu zvanu draugam

mums tā nesanāk, jo viss notiek tumsā...

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

Biju vienā 4x4 sacīkstē un daries kā gribi, bet viena roka uz mašīnas un viena roka uz KP plāksnes.

Mums laikam pietiktu, ka stūrmanis apkampj KP un vadiļa nofotogrāfē...tad ar USB uz tiesneša kompi pārmet bildes un kārtībā...

0 0 Atbildēt

Red., var padomāt, jo zibspuldzes ir un var pamēģināt ar dažiem punktiem. Piemēram, ceļā zīme ar kuru jānofotogrāfējas.

Ja tas ies, tad var visus punktus. Jā, mazliet sarežģītāk tehniski, bet toties būs interesanti...

Audi80 Reģ.: 05.11.2006
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: vēl par KOmpostieriem AUTOralliju utttt....

nekādu zvanu draugam

Nu tiešām citu man vairs darīt nav ko kā tikai braukt, skriet un fočēties!

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Red., var padomāt, jo zibspuldzes ir un var pamēģināt ar dažiem punktiem. Piemēram, ceļā zīme ar kuru jānofotogrāfējas.

Ja tas ies, tad var visus punktus. Jā, mazliet sarežģītāk tehniski, bet toties būs interesanti...

Kā tad - un mūsējie (~40 auto) tad stāsies rindiņā uz fotogrāfēšanos! Manuprāt, stulbi!

0 0 Atbildēt

Vai tad pie caurumotājiem stāv rindā, nē...tapēc ar foto būtu tieši tas pats, bet ideja bija uzlikt tikai dažus tādus punktus.

Izmēģināšanai, jo tad redzēs vai tas iedzīvosies vai nē. Jo slikts rezultāts arī rezultāts, jo nevar pateikt, ka slikta grāmata, kamēr neesi izlasījis šo grāmatu, vai ne?

Bet jebkurā gadījumā redaktoram būs pēdējais vārds.

0 0 Atbildēt

Audi80 rakstīja:

Nu tiešām citu man vairs darīt nav ko kā tikai braukt, skriet un fočēties!

Audi80 rakstīja:

Kā tad - un mūsējie (~40 auto) tad stāsies rindiņā uz fotogrāfēšanos!

Varētu būt, ka īsti neder šitas, jo 4x4 jau ir bišku citi ātrumi un tur tiešām rindas veidojas mazāk.

Būs pretenzijas par to, ka "tad braukšana vai fotopulciņš utt utjpr."

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Vai tad pie caurumotājiem stāv rindā, nē...tapēc ar foto būtu tieši tas pats, bet ideja bija uzlikt tikai dažus tādus punktus.

Izmēģināšanai, jo tad redzēs vai tas iedzīvosies vai nē. Jo slikts rezultāts arī rezultāts, jo nevar pateikt, ka slikta grāmata, kamēr neesi izlasījis šo grāmatu, vai ne?

Bet jebkurā gadījumā redaktoram būs pēdējais vārds.

Pie caurumotājiem nevajag obligāti klāt mašīnu (var arī ar kājām pieskriet)! Un es kaut kā iedomājos, ka izkompostrēt lapiņu ir nedaudz vieglāk nekā nofotogrāfēties (vēl ir jautājums, vai to varēs izdarīt 1 cilvēks).

Lasītākie raksti

Jaunie raksti