tāks, nu esmu apsēdies tualetē uz poda, ierubījis kompi un atradis pirmo patrāpījušos diskusiju par notikušo posmu....
moš es rakstu "ne tur" varbūt ir kāda cita vieta, bet šodien man baigi nāk miegs, tāpēc špļaušu ārā šite.....
atkal un atkal atgriežamies pie tā, ka IR KĻŪDA LEĢENDĀ.... jau kuro posmu pēc kārtas jamā tur ir...... man protams saceļās negaidīts (priekš organizatoriem) jautājums "nauhj jamā tur ir????" - moš rīkoties pēc vecas tradīcijas uz uzdāvināt redaktoram metramēru????
un ja ir kāda kļūda, tad nav iespējams OBJEKTĪVI vērtēt dalībniekus..... jo IEPRIEKŠ NAV ZINĀMS kā īsti notiks vērtēšana.....
ja tajā vietā, kur (iespējams) ir tiesnesis ir leģendā iezīmēts punkts, kurā jābūt pēc laika, kas ir pēc sekundēm 20 (300m ar ātrumu 60km/h - atvainojiet, slinkums skatīties kur īsti tas bija un ar kādu ātrumu)
tad jau tā sanāk tāda laimes spēle - davaj uzzīmējam REĀLU leģendu un saģenerējam kautkādus ciparus..... var pat KATRAM DALĪBNIEKAM CITUS.... ielaižam visus trasē, nostājamies uzkalniņā labi pārredzamā vietā un rēcam vēderus turēdami 

man PERSONĪGI ir tādas AIZDOMAS, ka šitā standartkļūda leģendā tiek lika APZINĀTI es personīgi ja zimēju leģendu, tad PATS REĀLI IZBRAUCU, un nevis MELNRAKSTU, bet jau gatavu klientam dodamu eksemplāru un pārmēru.... un es jau kuro reizi piedāvāju PĀRMĒRĪT LEĢENDAS organizatoru vietā
bet kur parādās varka šito padojbku likt prastā režīmā?????
ja jau jāliek standartkļuda, tad davaj liekam to SRSā.... tur vismaz tai būs kautkāda jēga
(pie nosacījuma, ja srsā tiks vērtēta TIKAI SINHRONITĀTE)
atklāti sakot es pat neceru uz nekādu atbildi, es tikai izsaku savu necilo viedokli.....
pats pasākums bija pat ļoti interesants.... karabāze bija labā....
srsi normāli...., varbūt vienīgi pēc azimuta un attāluma KARTĒ (uzsveru KARTĒ, nevis rēķinot koordinātes) tos punkus bija pilnīgi neiespējami atrast.... katrs var pārrēķināt patrs kāda ir kļūda uz >20km, ja nokļūdās par grāda desmitdaļu 

kuj tur var atrast 5 cm lielu atstarotāju, pat ja aizdedzina mežu
.... domāju, ka daži varētu būt netīšām paņēmuši to kontrolpunktu, meklējot tuvumā "kartes" punktu
p.n.
mans viedoklis, ka visus tiesnešus, kas stāvēja trasē tālāk par "nogruvumu" ir JĀIGNORĒ...
p.p.n.
es pat esmu gatavs iemaksāt to protesta maksu.....