deksters rakstīja: Un pēdējo breizi atļaušos atgādināt, ka viss šis vārdu karš sākās tad, kad Tu vienkārši atļāvies uzlikt lielu pofigu man ( +visiem dalībniekiem ) divas reizes, ignorējot visu intereses, atstājot tikai savas, tātad-nemeklē visu vainu Deksterā. Jā, Tu esi organizators...bet šī nav Tava dzimumdienas ballīte, kurā Tu rīkojies kā ienāk prātā.
Viss.
redzi - iAuto rallijs, lai kā mums varbūt gribētos, nav dzīvē galvenais - ne man, ne Tev, ne redaktoram, ne pagastvecim. reizēm atsevišķas intereses var piekoriģēt un sabalansēt, reizēm nevar - kuru gan interesē personiskas detaļas. tā nu nebūs panaceja mūžīgai īdēšanai ((c) robčiks) un neapmierinātībai. es taču nesen jautāju - vai pats "tam" tici - neba nu velti.
Tev tiešām tiešām šķiet, ka viegli, kā divus pirkstus apčurāt, ir pieņemt lēmumu daždesmit ekipāžām paziņot, ka plānots pasākums atceļas? Tev šķiet, ka tas ir patīkami? - jo starp dalībniekiem jau ir arī lojāli "kadri" ar patiešām vērā ņemamu viedokli un objektīvu kritiku.
Tev vienkārši nav, kur izgāzt žulti, tas arī viss...
iAuto rallija kauss
aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]