Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

iAuto rallija kauss

MaD Reģ.: 25.07.2002

aļo.zinu ka vienā rakstā bija nopublicēts kāda izskatās tā karte pēc kuras jābrauc , a nevaru vairs atrast, ir doma piedalīties 2ajā posmā, bet nu gribas palasīties kas un kā [addsig]

Graafs Reģ.: 03.10.2002
0 0 Atbildēt

Dekster, es tev piedodu, bet piedod, ka arī es tevi skaļi pasūtīju un nosaucu sliktā vārdā un vēl šo un to, tikai laikam nedzirdēji, jo brauci uz startu.

Rindu koriģēju, jo Lapsa palūdza to izdarīt, lai paskaidroju citiem, kapēc brauks tieši tā.

Runājot par tiesnešiem, tad es nezinu vai derēšu, jo neesmu elastīgs, jo patīk disciplīna....

Reģ.: 25.11.2024
0 0 Atbildēt

Elmār, Tu gribi,lai nekad neviens neko Tev nepasaka sliktu,vai ne? Nu, viss dzīvē ir skaisti, viss ir labi, nekas nav slikti. Tā, ja?

Tu varēsi mētāties pa datumiem ,pieļaut kļūdas leģendā, siet kompostrierus kur pagadās ( pēdējā laikā tas vairs tā nav , jo par to bija KAŠĶIS) , bet izteikties par to nedrīkstēs, vai ne?

Runa ir par to, ka kļūdīties ir normāli, bet tad uztver kritiku un nesagrozi to par 'nepatiku pret iAuto ralliju'.

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: ka arī es tevi skaļi pasūtīju un nosaucu sliktā vārdā un vēl šo un to, tikai laikam nedzirdēji, jo brauci uz startu.

Ak tā, tas bija pēc tam, kad pagriezi muguru un kaut ko purpināji,ja?

0 0 Atbildēt

Nē, pagriezos un skaļi teicu...

0 0 Atbildēt

Graafs rakstīja: Nē, pagriezos un skaļi teicu...

Mašīnas aizmugurei,ja ?

Grāf, atceries, galvenais ir ugunsdzēšamais, trīsstūris un aptieciņa

0 0 Atbildēt

Svēta lieta!!!

lapsa Reģ.: 01.06.2001
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Ja nu kādam gribas ko pateikt rallija sakarā,sakiet šeit.

Raksta par ralliju nav, 'Carrozzeria Castagna piedāvā superauto «Aznom»' ir nenoliedzami svarīgāka ziņa par notikušu iAuto ralliju

Paklausies, ko es Tev tagad teikšu! Ne Tu noteiksi rakstu vai ziņu prioritātes iAuto. Sīkāk jāpaskaidro?

Ja neesi pamanījis, no visiem daiļdirsējiem, kas savulaik un joprojām gan pamatoti, gan nepamatoti ir kritizējuši un slavējuši iAuto jau gadiem organizēto tūrisma rallija pasākumu, Tu esi vienīgais, kas šo sāpi uztver ļoti personiski, kā arī vienīgais, kas par spīti kritiskai attieksmei tomēr nav varējis iekļauties vispārējā pasākuma atmosfērā un garā. Tieši šis jautājums tika apspriests arī šajā posmā un konkrētu precedentu sakarā.

Dekster - varbūt, ka savas ambīcijas tomēr jāiet apmierināt pie "cienīgākiem pretiniekiem"? Nu ko Tu mums, plebejiem un citiem tādiem kompleksus radi!

Nolikumā ir tāds punkts par dalības atteikšanu - patiešām jutu kārdinājumu aizskaitīt dalības naudu Tev atpakaļ! - Neņem ļaunā!

Robchiks Reģ.: 29.05.2003
0 0 Atbildēt

deksters [?] 01.07.2007 23:46

Vēl viena lieta. Jau agrāk tika runāts par to, ka šī 'numuru' nolasīšana labi var veicināt tādu lietu kā 'zvans draugam'. Kompostrieri to pilnībā izslēdz.

Tas tā, nedaudz noklausītas sarunas rezultātā radušās pārdomas

Eceries vel tadas lietas ka serkocinu kastites un adatas un vel visadas viltibas taka tavi aizspriedumi par kompastieriem ir neparak korekti.

deksters [?] 01.07.2007 21:29

Kara bāze- pilnīgs murgs. Ļoti labs indikators tam, ka kaut kas nav kārtībā ar orientēšanās norisi ir 15 automašīnu koncentrācija vienuviet. Tur valdīja tiešām bardaks.

par kara bazi runajot ja tev un tava sturmani pieklibo izdoma tad nevaj vainot citus. es tev pastastishu dazhus variantus ka to vajadzeja darit.

1. iersties karabaze laiciki kamer vel nav saskrejushi visi interesenti.

2. nosakuma censties nolasit visus arpuse atrodamos punktus ieskrienot karabaze lai adzimetos un velak atgriezties karabaze kad visi interesenti jau ir notinushies.

3. tev mashina cik aceros ir kompis kura ir visadi softi ja tu tos nemaki lietot tad sorry. shaja gadijuma es neteikshu prieksha ka to vareja izdarit lai vine tie kas par to interesejas lasa aprakstus utt (gatavojas pasakumam).

4.Pie visiem punktiem K. vareja piebraukt ar auto.

5.Godigi skot tu ar savu ideshanu sac "nedaudz" besit.

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Labas dienas! Pirms pieteikties 4. posmam,vēlētos uzzinat,kurā datumā un mēnesii tas paredzēts.

Varbūt esmu aklis,bet nekur neredzu info.

0 0 Atbildēt

Acu gaisma atgriezās... paldies... atradu...

Cik % garantija,ka netiks nekur pārcelts?

0 0 Atbildēt

Lidz kuram datumam ir lētā pieteikšanās?

Tur kaut kādi Maiji vēl karājās...

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

farruham toč slikti ar redzi

0 0 Atbildēt

Yoptvai!!! Točna aces nerāda... tāpat kā rallijā... neredzēju ne kur bildes braukt,ne kur leģendu... Sorre!

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja:

Cik % garantija,ka netiks nekur pārcelts?

Nu it kā vairs nav, uz kurieni pārcelt - nāksies vien 21.jūlijā to organizēt.

0 0 Atbildēt

Robchiks rakstīja:

deksters [?] 01.07.2007 23:46

Vēl viena lieta. Jau agrāk tika runāts par to, ka šī 'numuru' nolasīšana labi var veicināt tādu lietu kā 'zvans draugam'. Kompostrieri to pilnībā izslēdz.

Tas tā, nedaudz noklausītas sarunas rezultātā radušās pārdomas

Eceries vel tadas lietas ka serkocinu kastites un adatas un vel visadas viltibas taka tavi aizspriedumi par kompastieriem ir neparak korekti.

deksters [?] 01.07.2007 21:29

Kara bāze- pilnīgs murgs. Ļoti labs indikators tam, ka kaut kas nav kārtībā ar orientēšanās norisi ir 15 automašīnu koncentrācija vienuviet. Tur valdīja tiešām bardaks.

3. tev mashina cik aceros ir kompis kura ir visadi softi ja tu tos nemaki lietot tad sorry. shaja gadijuma es neteikshu prieksha ka to vareja izdarit lai vine tie kas par to interesejas lasa aprakstus utt (gatavojas pasakumam).

4.Pie visiem punktiem K. vareja piebraukt ar auto.

5.Godigi skot tu ar savu ideshanu sac "nedaudz" besit.

3. Kur nolikumā bija pateikts,ka būs rūtiņas? ( Ja jau Tu saki, ka varēja gatavoties...)

Piekrītu, ka mēs varbūt arī apstulbām un nepadomājām citā virzienā, redzot lielos pūļus riņķojam un meklējot nezko.....vajadzēja atdzist un apdomāties vēlreiz.

4. Tās ir Tavas problēmas,(ja neatšķir īdēšanu no kā cita).

Piekrītu tam, ka par visu nav jēga burkšķēt un celt trobeli. Bet tas, ka gandrīz katrā posmā ir kļūda leģendā un ,ka ir bijušas problēmas ar kompostrieriem ( kuras tieši pārrunu rezultātā tika atrisinātas un nu kompostrieri ir labi redzami), ka ne visi jauninājumi visiem ir saprotami ar pirmo reizi ,tas tak ir fakts,ne? Par to nedrīkst diskutēt??

0 0 Atbildēt

Un Tev, Lapsa, es varu atbildēt tikpat gari un plaši, bet ne šeit. Varbūt tad Tu apjēgsi no kā vispār sākās viss šis diskusiju aplis.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Un Tev, Lapsa, es varu atbildēt tikpat gari un plaši, bet ne šeit. Varbūt tad Tu apjēgsi no kā vispār sākās viss šis diskusiju aplis.

Dekster - Tu laikam vēl neesi sapratis - jau pirms iepriekšējā posma mēs bijām gatavi atgriezt Tev naudu. Nu nav mums (+ visiem dalībniekiem) interesanti uzklausīt Tavas "pārdomas" gan par pasākumu, gan citiem dalībniekiem.

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Dekster - Tu laikam vēl neesi sapratis - jau pirms iepriekšējā posma mēs bijām gatavi atgriezt Tev naudu. Nu nav mums (+ visiem dalībniekiem) interesanti uzklausīt Tavas "pārdomas" gan par pasākumu, gan citiem dalībniekiem.

Nu tad ko gaidi?? Aizliedz man piedalīties un būs Tev super pasākums, kuru visu laiku bojāja sliktais Deksters.

Pirms teikt ko visu dalībnieku vārdā, padomām, vai tas tā ir.

Un pēdējo breizi atļaušos atgādināt, ka viss šis vārdu karš sākās tad, kad Tu vienkārši atļāvies uzlikt lielu pofigu man ( +visiem dalībniekiem ) divas reizes, ignorējot visu intereses, atstājot tikai savas, tātad-nemeklē visu vainu Deksterā. Jā, Tu esi organizators...bet šī nav Tava dzimumdienas ballīte, kurā Tu rīkojies kā ienāk prātā.

Viss.

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Redaktors rakstīja:

Nu tad ko gaidi?? Aizliedz man piedalīties un būs Tev super pasākums, kuru visu laiku bojāja sliktais Deksters.

Pirms teikt ko visu dalībnieku vārdā, padomām, vai tas tā ir.

Un pēdējo breizi atļaušos atgādināt, ka viss šis vārdu karš sākās tad, kad Tu vienkārši atļāvies uzlikt lielu pofigu man ( +visiem dalībniekiem ) divas reizes, ignorējot visu intereses, atstājot tikai savas, tātad-nemeklē visu vainu Deksterā. Jā, Tu esi organizators...bet šī nav Tava dzimumdienas ballīte, kurā Tu rīkojies kā ienāk prātā.

Viss.

Nu tad nereģistrējies un ... paklusē.

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

... paklusē.

Nedraudi.

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

Nu tad nereģistrējies un ....

Un kāpēc gan ? Man patīk iAuto rallijs,kad viss notiek pēc Nolikuma, ir ļoti pat OK.

zubite Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

kas ta jums te atkal kašķis

vainiga ,nedevu Deksim palaizit ,labošos.

0 0 Atbildēt

Pastāv viedoklis,ka pie visa vainigs ir grādigais.

Bet tas ir tikai viedoklis... neviens pie rokas nav pieķerts,tāpēc tieši vainot nevienu nedrikst.

Bet... bez dūmiem nav uguns.

Pats esmu par to,ka laikā un telpā pasākumi ir jāpakārto ikdienas dzivei un nevis otrādi...

Man nav personigu aizspriedumu ne pret "Jāni",ne pret "Pēteri".

Un tomēr... ja "Jānim" nepatiktu ieraut un "Pētrim" bubināt ,rezultāts nebūtu tik jautrs...

Nekā personiga...

0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja: Pastāv viedoklis,ka pie visa vainigs ir grādigais.

Bet tas ir tikai viedoklis... neviens pie rokas nav pieķerts,tāpēc tieši vainot nevienu nedrikst.

Pats esmu par to,ka laikā un telpā pasākumi ir jāpakārto ikdienas dzivei un nevis otrādi...

Un tomēr... ja "Jānim" nepatiktu ieraut un "Pētrim" bubināt ,rezultāts nebūtu tik jautrs...

Nekā personiga...

pats saprati, ko uzrakstīji?

0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

farruhs rakstīja: Pastāv viedoklis,ka pie visa vainigs ir grādigais.

Nekā personiga...

pats saprati, ko uzrakstīji?

Vai nu būtu rakstijis,ja nesaprastu... citi varbūt ari nesaprata...

Neko neapgalvoju... viedoklji,baumas,minējumi un hipotēzes...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti