Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Volvo 850

Volviks Reģ.: 24.07.2003

Piedāvāju šeit padalīties pieredzē par remontiem u.t.t. tieši šim modelim.

Crash Reģ.: 11.06.2002
0 0 Atbildēt

draco rakstīja: labaas puses priexeejaa stikla?

lasiiju ka srs kompis kautkur zem vadiitaaja benkja dziivo,vai tml...

par stikliem:n tb, visa provodka vinjiem tur jau ir? tikai mehaanisms jaanomaina,un mosh kaads relejs jaaieliek?

par luuku paldies, elektroluuka tur jau iraid.

vienk kautkaa strange atgriezties pie ar roku virinaamiem logiem - kopsh 78 gada granadu paardevu, neesmu ar tiem savaas mashiinaas saskaaries. a te peeksnji ash volvo, nevis kaukaads fords, a pat elektrostiklu nava

tresdien sarunaata piemeeriishana ( arii ar suni)

'93 850 gle automaats ar kruiizkontroli, pulksteni un aara temp ( cik saprotu taa vietaa bortkompi diezgan vienkaarshi var ieimplanteet), degoshu SRS lampu, elektroluuku, un apsildaamiem seedekljiem.

Sorry samuldeejos pie prieksheejaa labaa luktura skaties ieraudziisi kontaktpaneliiti, vadinju un pozinju un lampnju un burtus saraxtiitus A un B. Vobshem izmantojot shos primitiivos riikus ir iespeejams aprunaaties ar kompi.

SRS(airbagi) lampas var degt - Ja ir chupaa kontaktgrupa starp stuures airbagu un kontaktiem, jo ir chupaa kaada no prieksheejaam siksnaam, naf airbaga tur kur tam jaabuut, bojaats Airbagu bloks.

0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja: Man par savu 2.5 10V rodas tāds iespaids ka nava diez ko ašs Bet kad Mārupes Saša izbrauca līkumu ar manējo teica, ka nav ne vainas, sak vienmēr gribas vairāk Es domāju pat T-5R īpašnieki nav apmierināti brīžiem ar savu autiņu Un F1 pilotiem svēta lieta sūdzēties, ka pa lēnu Ieskrienās protams Volvis lēnāk , kā citi, bet jāņem vērā cik sver. Droši bleķi prasa savu. A kas attiecas uz 10V patēriņu pret 20V, tad pēc rūpnīcas datiem 10V ēd mazāk, bet jauda arī mazāka

kad tiko biju paarseedies no Esxcorta 1,6L dieseklja uz Volvo 850 T5 man likaas ka viss notiek nenormaali aatri, nebija laika pat ieluureet instrumentu panelii. Veelaak pieradu un likaas ka neiet

ivka Reģ.: 10.07.2002
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: Pirmkaart-volvis nav domaac atvilksanai .Tam izgatavo automasiinas ar mazaaku masu.

Taisni ka tā. Tas pats T-5 ar visiem saviem 226ZS patiesībā pilsētā ir mazliet neveikls - nav viņš designēts raļļiem starp krustojumiem, un nav viņš tāds, kurš visu laiku čukst no zem labās kājas - spied spied spied, štepselē, štepselē štepselē. Za to vot uz šosejas.... pavisam cits raksturs un iespējas. Pilsētā jau reāli vienalga vai tev 10v vai T-5, īstenībā vislabāk TDI. Golfs. . Vienīgi ka nu ērtuma ziņā gan nezinu pret ko 850-nieku varētu iemainīt... Pret jaunāku analoģiska izmēra volvi varbūt..

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

2Ozz: nedomaaju,ka sista. tas dzeks man nedaudz paziistams ir,un saka,ka peec stuures nonjemshanas tas srs esot saacis degt - vinjam to volvi bij meeginaajushi aidziit un plastmasas ap stuures kolonhu salauzushi,lai nomainiitu vinsh baranku njeemis nost. par gonkoshanu - pilniibaa piekriitu.

2Crash: kontakti tik divi - A un B?

a kaa ta viss diagnosticeejas - smadzenes ta itkaa 3 - dzineeja, aatrumkaarbas, SRS ?

par nenormaalu aatrumu - kad peec apm gada nebraukshanas vispaar ieseedos iex eskorta rs turbo,pat ne liidz galam spiezot pedaali un turbiinai nestraadaajot, likaas ka nenormaali aatri viss notiekas, nemaz nevar nosekot,un paaatrinaas kaa rakjeete - tikko staaveeja uz vietas, a nu jau 70 kmh ( pa garaazu koopertiivu saakumaa pabraukaajos )

bet kad pierod,tad jaa - bet var jau spiediena ierobezoshanu turbiinai nonjemt. kad pa sausu asfaltu ar tresho robu veel ieminot ritenji spolee,ar taada diivaina sajuuta...

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

draco... SRS lampiņu var nodzēst caur SRS diagnostikas štekeri, kas atrodas salonā zem pelnutrauka! Caur DLC (data link conector), kas atrodas motortelpā, var nolasīt un nodzēst degvielas, aizdedzes un motora vadības kļūdas un servisa lampu. Uz SRS tas neattieksies...

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja: draco... SRS lampiņu var nodzēst caur SRS diagnostikas štekeri, kas atrodas salonā zem pelnutrauka! Caur DLC (data link conector), kas atrodas motortelpā, var nolasīt un nodzēst degvielas, aizdedzes un motora vadības kļūdas un servisa lampu. Uz SRS tas neattieksies...

paldies par info!

a caur kurieni var nolasiit info par kaarbas smadzeneem, un kas jadara lai srs nodzeestu,ja nav nosleepums?

0 0 Atbildēt

Pie ieslēgtas aizdedzes jāsamaso izvads Nr.1 diagnostikas štekerim (štekeris ar 2 izvadiem) 3 reizes uz apm 1,5-5 sek. SRS lampa nodzisīs uz apm 4sek. un tad iedegsies uz 3 sek., kas nozīmēs, ka kļūdas ir nodzēstas. Tad atkal nodzisīs. Kad nodziest, var izslēgt aizdedzi un ir jābūt OK.

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja: Pie ieslēgtas aizdedzes jāsamaso izvads Nr.1 diagnostikas štekerim (štekeris ar 2 izvadiem) 3 reizes uz apm 1,5-5 sek. SRS lampa nodzisīs uz apm 4sek. un tad iedegsies uz 3 sek., kas nozīmēs, ka kļūdas ir nodzēstas. Tad atkal nodzisīs. Kad nodziest, var izslēgt aizdedzi un ir jābūt OK.

Es gan tur neesmu redzeejis nevienu shtepseli, a viduskonsoli esmu jaucis vairaakas reizes aaraa.....

Domaaju ka 93 gada volvim viss buus priekshaa...., buus jaaieluur graamataa

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Arnijs rakstīja: Pie ieslēgtas aizdedzes jāsamaso izvads Nr.1 diagnostikas štekerim (štekeris ar 2 izvadiem) 3 reizes uz apm 1,5-5 sek. SRS lampa nodzisīs uz apm 4sek. un tad iedegsies uz 3 sek., kas nozīmēs, ka kļūdas ir nodzēstas. Tad atkal nodzisīs. Kad nodziest, var izslēgt aizdedzi un ir jābūt OK.

Es gan tur neesmu redzeejis nevienu shtepseli, a viduskonsoli esmu jaucis vairaakas reizes aaraa.....

Domaaju ka 93 gada volvim viss buus priekshaa...., buus jaaieluur graamataa

Shis te ir no Autodatas... Bet stekeris tur tieshaam ir! Tāds necils un nepamanāms... Varētu domāt, ka skaljrunim viduskonsolee

0 0 Atbildēt

AA es zinu kaapeec es taadu neredzeeju, man 850tais bija 95 gada at tam jau viss notikaas caur DLC...

0 0 Atbildēt

kaadam gadiijumaa nav pulka datu par 850taa volvja automaatisko kaarbu - pie kaadiem apgriezieniem dazhaados reziimos vinja paarsleedzas, kaados aatrumos notiek hidrotransformatora blokjeeshanaas, uttp?

0 0 Atbildēt

A kas to zin, kāpēc sarkans...

tomz Reģ.: 17.02.2003
0 0 Atbildēt

hmm -

ka jus tiekat galaa ar 850 aerodinamikas eektu kura rezultata skidrums no priekseja loga "smuki" satek uz saanu logiem?

0 0 Atbildēt

tomz rakstīja: hmm -

ka jus tiekat galaa ar 850 aerodinamikas eektu kura rezultata skidrums no priekseja loga "smuki" satek uz saanu logiem?

Nekad neesmu par to aizdomājies, vobshem man tas netraucee

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

Shis ir viens no shaa ceelaa auto retajiem defektiem. Vismaz buutu uztaisiijushi taadu notek-reni kaa gredzenu paveelniekiem( oooo ). Varbuut kaadam ir pieredze ar uzlikaam uz prieksheejaam durviim? Maksaa 14-15,-Ls paaris. Arii dizainisks(tjuuninga) elements. Piemeeram www.ljm.lv var apskatiit. Ko sakaat?

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

Piemirsu, ir sagadiijies taa, ka pie konkreeta aatruma, man liekas ap 100-110 km/h viss ir o.k. Bet cik biezhi mees ar taadu braucam, pilseetaa shljaksti kaa gribi, taapat uz saanlogiem notecees, vienmeer.

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Rudais rakstīja:

Shis ir viens no shaa ceelaa auto retajiem defektiem. Vismaz buutu uztaisiijushi taadu notek-reni kaa gredzenu paveelniekiem( oooo ). Varbuut kaadam ir pieredze ar uzlikaam uz prieksheejaam durviim? Maksaa 14-15,-Ls paaris. Arii dizainisks(tjuuninga) elements. Piemeeram www.ljm.lv var apskatiit. Ko sakaat?

Savējam saliku tās uzlikas uz visām ;cetrām durvīm. Skats ir OK. Un praktiski arī forši. Esmu pīpētājs, tāpēc yuz šosejas lietainā laikā agrāk nevarēju atvērt logu, sita ūdeni iekšā. Tagad Ok un citiem arī nepūš virsū. Man patīk.

0 0 Atbildēt

man te jautaajums par siksnaam:

kur labaak mainiit zobsiksnu, un cik tas izmaksaa?

zobeni, es taa saprot, labaak njemt original? iex muusa motors? pa cik naak?

cik maksaa paliigagregaatu piedzinjas siksna? pasham nomainiit sarezgiiti?

auto '93 850 wagons 2.5 10v dohc (B5252S )

paldies

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Draco, Tu jau esi paņēmis 850-to?

0 0 Atbildēt

draco rakstīja: man te jautaajums par siksnaam:

kur labaak mainiit zobsiksnu, un cik tas izmaksaa?

zobeni, es taa saprot, labaak njemt original? iex muusa motors? pa cik naak?

cik maksaa paliigagregaatu piedzinjas siksna? pasham nomainiit sarezgiiti?

auto '93 850 wagons 2.5 10v dohc (B5252S )

paldies

Tev ir parastais spriegotājs, vai hidro/mehāniskais Vai arī nezini...

0 0 Atbildēt

Manas domas ir, ka, ja lieto normāla brenda zobsiksnu, lielas starpības no OE nav! Jo vienalga, uz OE tas lielais noskrējiens attieksies tikai tad, ja maina arī zobratus. Arī Contitech ir 80 000 miles maiņas intervāls, bet tas ir auto no 94 uz augšu (arī 93 beigas) un siksnas platums ir 230 mm. Līdz 93g beigām ir ar platumu 210 mm un maiņas intervālu 50 000 miles. Man kāreiz ir vecā tipa siksna aizķērusies! (Nokļūdījās pārdevējs un nepaņēma atpakaļ) Ja intresē, par 15 Ls varētu sarunāt! Varu arī nomainīt!

Arī pats droši vien. ka vari nomainīt, bet zināma specifika tur ir! Manipulācijas ar spriegotāju un ir vajadzīgs 2mm stienītis.

0 0 Atbildēt

veel ne,bet kaartoju liizinga lietas jau.

par spriegotaaju - hvz. to motoru esmu redzeejis tikai no aarpuses,un virsuu vinjam ir DOHC.

a kas,atkariibaa no spriegotaaja vinjiem dazhaadas zobsiksnas naak, jebshu dazhaadas cenas uz nomainju?

P.S. cik saprotu, Arnijs ir kluba akcepteets volvo remontspeciaalists? jebshu kaa tur? iisteniibaa uz muusa motors ar vinju pabaisajaam cenaam seviskjas veelmes vilkties nav,taapat kaa uz lapaa aprakstiito neoficiaalo servi,kurs kautkur 500 km no riigas atrodas...tai pat laikaa negribeetos "teevocim vasjam" uzticeet,kura galvenais struments ir montirovka un kuvalde...

2 Arnijs: cik mainja naak?

zobeni pats negribu mainiit - nu nafig. pievadsiksnu veel kuda ne slo, bet ar zobeni kljuudas gadiijumaa paaraak lielas galvassaapes iestaajas...

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Nekad neesmu par to aizdomājies, vobshem man tas netraucee

Ir tāda lieta. Aizveru savu logu, kad taisos pucēt priekšējo.

0 0 Atbildēt

draco rakstīja: veel ne,bet kaartoju liizinga lietas jau.

par spriegotaaju - hvz. to motoru esmu redzeejis tikai no aarpuses,un virsuu vinjam ir DOHC.

a kas,atkariibaa no spriegotaaja vinjiem dazhaadas zobsiksnas naak, jebshu dazhaadas cenas uz nomainju?

P.S. cik saprotu, Arnijs ir kluba akcepteets volvo remontspeciaalists? jebshu kaa tur? iisteniibaa uz muusa motors ar vinju pabaisajaam cenaam seviskjas veelmes vilkties nav,taapat kaa uz lapaa aprakstiito neoficiaalo servi,kurs kautkur 500 km no riigas atrodas...tai pat laikaa negribeetos "teevocim vasjam" uzticeet,kura galvenais struments ir montirovka un kuvalde...

2 Arnijs: cik mainja naak?

zobeni pats negribu mainiit - nu nafig. pievadsiksnu veel kuda ne slo, bet ar zobeni kljuudas gadiijumaa paaraak lielas galvassaapes iestaajas...

Ja baidies no vilka mežā nelien!

Ārnijs = VIP perzons. MM arī nav tik traki. Palasi komentus. Ir runāts i par siksnu i par maiņu i par atlaidēm.

0 0 Atbildēt

Piektdienis rakstīja: Labs topix

Tresho dienu pirmajaa vietaa un sarkans

Un kas par to?

Ja nemaldos, jebkuram ir tiēsības iemaksāt un turēt pirmajā divniekā.

Vai varbūt kaut ko ne tā sapratu?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti