Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tajā reklāmā viss ir saraxtīts pareizi, tad jau jābūvē liels šķūnis un jāpērk jāpērk jāpērk! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moz kaads zin servisus, kur restauree AC radiatorus???
VOLVO 242
VOLVO 262
VOLVO Limuzīns (vismaz viens 200-tais Latvijā bija)
P210 tajā plejādē jau neiederas!
Nav divsimtais! ![]()
Muzejs jau nesastāvēs no 200-tajiem vien.
Zinātu cik par kuģi jāmksā, varētu tajā pusē salasīt daudz interesantu mantiņu!
DICOVERY skatos> tur ir sacensības šrotā dažādu tehnikas brīnumu būvēšanā! 1 Amazoni universāli redzēju un pārīti 2xx
arī 4xx bija!
Jātaisa exkursions uz to brīnumzemi! Viens prātvēders par $kas = ar divu diennakšu viesnīcas numura izmaksām (domāju ~180$)
245 ejošu pagādājis! Man domāt tur daudz ko varētu atrast!
Esi gatavs pirkt un atvest?
vispar bij tads mazs kantoritis uz ielas, kas paralela Ulmanja gatvei. tie tur njemas. kadu laiku tur, ja stavieta sturi atstaj taisnu.[addsig]
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
44
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru