Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Ja nopietni>>> pret Itālijas platuma ierobežotājiem arkā izgrauzu caurumu un fāru biku sačakarēju. Vajag salāpīt!
Būtu žēl ja paliktu atkal ar 1
Pēc cik km sāktu ļodzīties kluba un pēc cik km pakaļējais tilts atdalītos no rāmja?
Nā ! lai ir 2
1)Ruusa visaas malaas
2)Liegums virsuu
3)nodoklji nav maksaati
Taa rupji piemetot lai dabuutu uz sava vaarda tas buutu ap 150 Ls,bet shameejo es dabuuju pa tik pat.
Paldies par drīzu atbildi.
850R
Crash
2Crash: vai man nevareetu nomainiit logo uz 850R kaa arii niku, jo esosie mani neapmierina un nav ne jausmas, kas taadus man uzlicis. Ja man pasham kas jaamaina, luudzu dod kaadu zinju.
Paldies, Kārlis Volvo 850R īpašnieks.
Juus te runaajat par Kantora ielu, tipa ka tur esot kaut kas liidziigs Volvo shrotam vai kaa tamliidzigi.
Jautaajums, kuraa vietaa tas ir? Kantora ielu it kaa zinu, tiesa neesmu izmalis to cauri no viena gala liidz otram, bet neesmu ieveerojis tur neko liidzigu kaut kaadam placim vai servisam.
Plz, vai nevareetu paluugt kaut kaadas preciizaakas koordinaates, tipa maajas nummuru vai ko tamliidzigu.
Vajag shaadus taadus siikuminjus prieksh 940.[addsig]
Vai var būt, ka 850 aizsērē katalizators, kas neļauj uzdot normālu paātrinājumu? Pie tam tas tika tīrīts mazāk kā pirms gada ar tādu pašu problēmu. Vēl fonā deg LAMBDA.
Kantora iela: 9149090
Tas ir ja minies no centra kreisā pusē> Uz mājeles sarkans plakāts autoserviss, riepu montāža, balansēšana.
Un uz kaadu naudinnu ir jareekkinaas?
nikus un logo tu pats ieksh saviem iauto lietotaaja datiem vari nomainiit un loguci ar vari uzlikt kaadu gribi.
Crash
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
43
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru