Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Vol A kastev ar to luuku? Tev elektriskaa , vai parastaa? Katrtaa zinja konstrukcija tur ir vienkaarsha kaa zeme...
Crash
karo4e saaka man gljukot karba
aizbraucu uz MM, noteica diagnoze - beigts solenoids, viss cits kartiibaa!!! MM tas solenoids maxaa uuuuhhhhh cik LVL! Pasutiiju to solenoidu Villim, atveda cena OK!!! Liels paldies Villim!!!
aizdzenu savu pepelacu uz RAAP, nomainiija to solenoidu!!!
30 minutes service man testeeja mashiinu, atbrauc - viss kartiibaa!!!
nu es "dovoljnij kak slon" leecu pie stures, un laaimigs braucu prom.
Da ne tyt to bilo! no servisa aizbraucu azh 100m, un viss saakaas no jauna
atbraucu atpakalj uz RAAP vini atkal testeja manu auto, secinaajums bija, ka solenoids nebija vainiigs
Sanaak ka MM diagnoze bija uzstadiita nepareiza:!
bet taa kaa raapaa visi meistari bija baigi aiznjemti uzreiz vainu vini nevareja noteikt, jo simprtomi radija vienu mirkli uz elektroniku, peec tam uz hidrauliku, peec tam uz mehanisku vainu!
Bet joki veel nebedzaas
domaaju, no OK atstaashu mashiinu , lai meklee kas par vainu un lai remontee!!!
a vini man - a mums driiz atvalinaajums un serviss no 14.juulija buus sleegts uz divaaam nedeljaam !!! vot taads staasts!
AL
nu principaa RAAP savu darbu izpildija, jo es prasiju tikai nomainiit solenoidu!!! jo diagnozi noteica MM! laikam diagnoze nebija pareiza!!
moz atsuuti uz privato , kur atrodas un kaa saucas tas cits kantoris???
vai uz : alext10@one.lv
Thnx in advance
Crash
Crash
Pie atrumklokja staveeja vairaaki lati, uz sedeklja digitalais fotoaparats, dargs lietussargs - NU NEKO NO TAA NAV PANJEEMIS. Briiniijos, kaa var nepanjemt tos paaris latus, kas bija 10 cm attaluma no magjiisha.
Bet nu visa story iemesls ir kaads - origjinaalo zaljo toneeto stiklu cenas
Kantora iela: 45 Ls,
Smerlis: 35 Ls
Un galu galaa dabuuju Riigas rajonaa uz Ventspils pusi pa 30 Ls ar visu ielikshanu.
AutoStar stikla nomainja maksaaja 8 Ls.
Taa luuk man neiet![]()
nu gribeejas kaadu kapeiku ieekonomeet!!!
jo pirkt to solenoidu par 140LVL nu dikti negribeejas!
nu "posle draki kulakami ne mashut"
2 Autonet
nu moz tomeer pasaki, kas tas par servisu???
tikko biju citaa servisa kas darbojas ar automaatisko aatrumkarbu remontu!!!
it ka soliids serviss, ve4i ari sakariigi , kad praasiju RAAP nu tipaa kaads vareetu buut pats briesmiigaakais cipars.... tad shaja servisaa tas cipars divreiz mazaaks!!!! nu kad savcediishu kartiibaa savu pepelacu, tad izstastiishu!
Crash
Remontee parsvaraa autoplachu mashiinaam un dod garantiju.
da nvz kas vinjam ira....
visu laiku mirgo taa bultinja panelii, un kad araa ir silts laiks, peec braukshanas pilseetaa apm 20-30 minutes kaarba sleedzas uz to tipa SAFE MODE, kad karba darbojas tikai 3-ja robaa!!! cot taada shaize!
thnx!
Kaa elja ir, tipa nezuud?
Crash
nezuud, nesmiird un ir tiira!
nu taa
riitdien braucu uz AS uz diagnostiku lai nolasa visas fignjas no kompja, tad redzeesim kas tur iekshaa ira!
kad buus siikaaks info zinjoshu
Paldies Autonet un crash
vai juus (Autonet un crash ) uz braucienu pieteicaaties..?
nju ja PLANETA - EL veikalau zini, tad gadijumaa ja kaut kas tur iepatiksies dod zinju, kaadu atlaidi uztaisiisim!!!!
aber par kantorielaam, citaam ielaam:
kaadi ir normaaalaakie volvo shroti -
a to manam peleeeciitim dubljusargs vienaa pusee nozudis -
i ta nu braukaaju - viena puse daudzmaz tiira, otra liidz logiem noshkjaidiita
[addsig]
Draugi! Tikko nolauzu un tadelj man vajag 7/900. wagona pakaleja vaka ROKTURI!!! Ja kas - dodiet zinu uz: kfor@inbox.lv
[addsig]
A ko ta tik stipri raavi ka noraavi
Crash
Volvo 740 aptuveni 1984-1985 gada, sedans, Benziins 2.3, gaaze, karburators, virsbuuve RRRuuseejusi, jo naf cinkota.
Ja kaadam ko ievajagas dodat zinju.
P.s. rokturis no universaalja naf.
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
43
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru