Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Nu vobshem juus mani saprataat , doma bija taada ka jebkuraa servii kaads noraus lazhu, tikai nezkapeec AS man tas gadaas biezhaak... Kaut gan peedeejaa laikaa saak laboties... V, katraa zinjaa vismaz tur ko esmu dariijis pac probleemu nava.
Vol A kastev ar to luuku? Tev elektriskaa , vai parastaa? Katrtaa zinja konstrukcija tur ir vienkaarsha kaa zeme...
nu taa neliels staasts par Volvo 850 2,5 `94 , aut karbas probl...
karo4e saaka man gljukot karba
aizbraucu uz MM, noteica diagnoze - beigts solenoids, viss cits kartiibaa!!! MM tas solenoids maxaa uuuuhhhhh cik LVL! Pasutiiju to solenoidu Villim, atveda cena OK!!! Liels paldies Villim!!!
aizdzenu savu pepelacu uz RAAP, nomainiija to solenoidu!!!
30 minutes service man testeeja mashiinu, atbrauc - viss kartiibaa!!!
nu es "dovoljnij kak slon" leecu pie stures, un laaimigs braucu prom.
Da ne tyt to bilo! no servisa aizbraucu azh 100m, un viss saakaas no jauna atbraucu atpakalj uz RAAP vini atkal testeja manu auto, secinaajums bija, ka solenoids nebija vainiigs
Sanaak ka MM diagnoze bija uzstadiita nepareiza:!
bet taa kaa raapaa visi meistari bija baigi aiznjemti uzreiz vainu vini nevareja noteikt, jo simprtomi radija vienu mirkli uz elektroniku, peec tam uz hidrauliku, peec tam uz mehanisku vainu!
Bet joki veel nebedzaas domaaju, no OK atstaashu mashiinu , lai meklee kas par vainu un lai remontee!!!
a vini man - a mums driiz atvalinaajums un serviss no 14.juulija buus sleegts uz divaaam nedeljaam !!! vot taads staasts!
NJaa, smalka attieksme RAAP. Es vareetu noskaidrot veel vienu kantoriiti, kas ar shitaam problemaam njemaas. Arii taa pat dod garantijas utt. Tur parsvaraa visi plachi savas ar defektiem ievestaas mashiinas taisa un suudziibas neesmu iipashi dzirdeejis.
DAGS, saveejam 850 reiku restaureeju Jelgavas ielaa 66 servisaa paprasiija 70 Ls un iedeva uz gadu garantiju. pagaidaam veel straadaa . Telefonu noteikti peec SM var atrast.
Alex es domaaju ka tev ar vajadzeeja ieksh MM ar pabeigt savu epopeju, jo ja ieksh MM buutu taa izdariijushi, tu vareetu pateikt j^%#$^$# dafai tagad taisiet kameer iet
Shonakt manam 850 tika izbliceet logs un nozagts magjitis. Kaut arii dzivoju pirmaja stava un mashiina ir zem loga, 2 min laikaa paspeeja izraut magjiiti un nozust persona varda zaglis.
Pie atrumklokja staveeja vairaaki lati, uz sedeklja digitalais fotoaparats, dargs lietussargs - NU NEKO NO TAA NAV PANJEEMIS. Briiniijos, kaa var nepanjemt tos paaris latus, kas bija 10 cm attaluma no magjiisha.
Bet nu visa story iemesls ir kaads - origjinaalo zaljo toneeto stiklu cenas
Kantora iela: 45 Ls,
Smerlis: 35 Ls
Un galu galaa dabuuju Riigas rajonaa uz Ventspils pusi pa 30 Ls ar visu ielikshanu.
jo pirkt to solenoidu par 140LVL nu dikti negribeejas!
nu "posle draki kulakami ne mashut"
2 Autonet
nu moz tomeer pasaki, kas tas par servisu???
tikko biju citaa servisa kas darbojas ar automaatisko aatrumkarbu remontu!!!
it ka soliids serviss, ve4i ari sakariigi , kad praasiju RAAP nu tipaa kaads vareetu buut pats briesmiigaakais cipars.... tad shaja servisaa tas cipars divreiz mazaaks!!!! nu kad savcediishu kartiibaa savu pepelacu, tad izstastiishu!
visu laiku mirgo taa bultinja panelii, un kad araa ir silts laiks, peec braukshanas pilseetaa apm 20-30 minutes kaarba sleedzas uz to tipa SAFE MODE, kad karba darbojas tikai 3-ja robaa!!! cot taada shaize!
Man jau liekas ka vairaak tas tieshaam izskataas peec elektrogljuka. Jo shitai kaarba ir ar kompi kontroleeta un iespeejams kaadam deveejam noluuzis vads vai zaljumballe iestaajusies.
!!!Domāju tas piederas pie tehniskām lietām-Meklējam autokrāsotājus ar darba pieredzi un pozitīvu attieksmi pret darbu!Alga atbilstoši paveiktajam.Labi darba apstākļi.Zvanīt Gintam t.9282512
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]