Sveiki !
Varbuut kaadam ir sasista lampa (jebkuras puses) no Volvo 850 95. gada, nu tipa pa leetu naudinu ?
rakstiit uz normunds@eet.lv
Sveiki !
Varbuut kaadam ir sasista lampa (jebkuras puses) no Volvo 850 95. gada, nu tipa pa leetu naudinu ?
rakstiit uz normunds@eet.lv
Vajag stekeri ar vadiniem .
Tikko nopirku savam 200 lukturu slotas-6,20Ls/gab. Madonā "Signālā".
TURPINAAJUMS PAR AATRUM KAARBU:
1. Varat mani apsveikt, viss chikiniekaa, viss stradaa kaa naakas!!! un tikai par 45LVL
2. tika nomainiits veel viens solenoids, ielikts second hand pa 25 LVL solenoids + 20LVL darbs
3. SIA "VITTRANS" Gertrudes 111, 7288038
vechi teica ka atrast second hand solenoidus nau probleemu, mans pat vinbiem uz vietas bija! un ceenas tiiri ok!
vot taads staasts [addsig]
to Alex-GT
Klau, kā tev situācija ar vecajām riepām, neesi ārā izmetis?
Vo bl jaa viens, iebraucu hohmas peec Muusa motors pajautaaties par 949 universaalja aizmugures vaaka apshuvuma stiprinaajuma pi st onaam, izraadaas ka viena maxaajot 1,60. Vaajpraats pa shito suuda plastmasas gabalinju. Pats labaakais ka agraak esot maxaajusi 0.80 bet tagad jau dubultaa. Vai tad arii ES vainiiga?
Varbuut kaadam ir aizkjeerushaas liekas lietotas taas lietinjas, bet nu protams par sakariigaam cenaam.[addsig]
Kā dabūt ārā stiklu, ja gumija pirms iemaikšanas metālā ir piepildīta ar blīvējošu matēriju, kas pielipinājusi to?
Mēģināju ar bojāto priekšējo stiklu> nu diezgan pasmagi!!!
Vieglākais jau ir gumiju sagriezt un atpakaļ likt jau jaunu, BET rocības jau nav tik lielas! Iesākumā biju domājis sānu un pakaļdurvju stiklus uz vecajām ielikt!
Vai fiziski, ar piesūcekņu palīdzību, ir iespējams izvilkt stiklu no salīdzinoši elastīgas gumijas?
Stikls ir pilnīgi plakans ~40x65 cm un ~40x45cm
Jāāā, būšu latgalē savu automātu nobeidzis.Tika uzvārīta eļļa braucot pa trasi ar 1;2 ātrumu.
Šodien pamainīju eļļu, vecā bija melna un smirdēja pēc deguma.
Uz 2 ātrumu pārslēdzas pie 4500 apgriezieniem, uz 3 ātrumu pie 5000 apgriezieniem (braukšanas ātrums ap 120 km/h) uz 4 vēl naf slēgts, jo ātrums jau pa lielu.
Kādi varētu būt iespējami defekti,labošanas iespējas ?
2 Skardniek
nu mozh megini sheit: SIA "VITTRANS" Gertrudes 111, 7288038
es tur laboju savu autom.karbu. pagaidam viss OK.
un pazinjas jau sen tur 4inija saviem pepelaciem karbas un viss OK.
un jo atraak labosi , jo labaak!
GOOD LUCK!
rus.delfi.lv/news/auto/world/article.php?id=8723316
a moz nau bleenjas???
Baidieties!
Nav dūmu bez uguns!
Man domāt- ja naf benjas smaka, brauc miera vējos!
Vismaz S70 nav piemineets
Jau astotais VOLVO manā sētā.
Tikko no Rojas atvilku 244 1977g (Latvijā no 1993) 2.0 automāts.Šis tas jau noskrūvēts, bet man vajadzīgas daļas arī ir.
Naf traks, bet baigi tie Volvo iepatikušies.Bet varbūt jau atkarība (tāpat kā narkomāniem).
Šodien kā reizīti ar vienu paziņu runājām>>>> Volvo, tā ir diagnoze, tā pat kā BMW ir diagnoze citai kaitei!
Devītais jau arīir pa pusei samaksāts, bet vēl naf manā pagalmā.
Kad vajadzēs detaļas zināšu ka jābrauc Skārdnieks aptīrīt
Un visi 240tie?
Reklaamaa vakar arii maniiju vienu ar apalajiem laakturiem.Vai tas tas pats ira?[addsig]
Jātaisa jauno biedru iesvētības tusi pie Skārdnieka!
Kamēr, izlozes kārtā, izvēlētais volva nepalaiž rūcienu, klubiņā neuzņem!
Kā diskaveri raidījumā 10h laikā un jāsataisa sazin kādi tur aparāti un vēl gonkas ar pretinieku!
Te uzdevums vienkāršāks > volvo atdzīvināšana!
Būs pagrūti, jo pusei autiņu kārbas un motori stāv atsevišķi.
Zheel gan,ka man nav volvo... [addsig]
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]