Skaardniekam man ir viens ieteikums paardot visus savus volvo un iegaadaaties jaunu super volvo... [addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Skaardniekam man ir viens ieteikums paardot visus savus volvo un iegaadaaties jaunu super volvo... [addsig]
Nekas!
Veselos noliek aiz strīpas, bet no pārējiem uzdevums sariktēt rūcoši kustīgus ( vismaz 4 gab)!
Un kaada jeega tureet 4 gab, ja var pa leeeto braukaleet ar vienu autinnu....ja taa padomaa ...tad lai visiem izietu skati un nomaksaatu nodokllus..jaabuut bagaatam
Es redzēju 1 garāžā 17gab un neteikšu, ka cilvēks bija diži nelaimīgs!
Ja man būtu pienācīga garāža, es arī vēl pārīti pagādātu!
Nu,Skaardniekam jau laikam visiem nodoklis 9 ls.[addsig]
Vinnam nepietiks driiz seetaa vieta...naaksies no kaiminniem iireet zemes plekki vai ariii garaazzu ... he he
Ja tu nodarbotos ar auto remontu es tevi saprastu.
Kas tik te nenotiek, kamēr es strāda .
Jautājums MĀRIM:
Tavam 200-tajam ir interkūlers, jo savam nākamajam upurim ir doma tādu uzlikt.
Čau čaļi.. kas ir interkūlers..
interkūlers ir tā ka vis ir kool,jeb arī viss ir kulē.
Njazz....turbiinu skaardniekam savajadzeejaaas....skries kaaa veeja pleests taga ar saveejo dampi...
Ir jau vienam, pielikšu vēl cooleri.
Taisies pie mentiem riepas kaucinaat ??....un pie lukseforiem riepu nospiedumus atstaat ?? he he
Shodien tika iegādāts automāts to arī pie turbīnas kabināšu klāt.
Ar automaatu ...taksh jauda zuud...
Bet toties naf klokjis jārausta, un līdz 60 km/h ar 1 robu,
un rokas var turēt uz stūres.
Es jau pa to trasi braucu bez bremžu vakumpastiprinātāja un vēl ar gāzi, bez bremzēm jau labus rezultātus neuzrādīsi.
2 vietai arī ir automāts, kāpēc naf atzīmēts
Skārdniek,uz kādas stūres!?Blakussēdētājai uz...celīša tā brīvā roka jātur,tā jau tā lielākā automāta priekšrocība!
Trasē uz stūres, bet uz koplietošanas ceļiem uz celīša.
Neredzam Tavu jaunieguvumu. Klausies, a Tev 246-ais neinteresee? Man te vakar piedavaaja...
apstāsti biku sīkāk.
Man ir 264-ais 1979 gada
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]