Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
da visaam tachkaam var gadiities jebkas.. kaa es nopi$os ar E36 vanosu tas ari ir ko verc, bet jums jau tads stastins nebus interesants jo tur siikumos jazin BMW M50 E36 '93- motors.[addsig]
Sveiki![Volvo 940GLE] Man ir probleema ar ABS(ssii probleema paradijas tikai 2 reizes). Braucot kautkur ap 90 uz tiira ledus man atsledzas ABS, pie taa saaka raustiities spidometr(liidz nulei un tad atkal norma) itka buutu probleema ar to deveeju kas ir iekssaa aizmug. tiltaa, bet IZSLEEDZOT aizdedzi un iesleedzot atpakall ABS straada un kaa es tikai neprovosceeju atkal ssada veida situaacija nekas nesanaak(t.i. viss straaada perfekti) kur vareetu but vaina? Starp citu vai tad visiem 940 taa ir: Man iesleedzoties ABS lampinnai(kad taa saak mirgot) uzreiz izsleedzas radio.?
Braucu jau 3 dienas un ne vests no taa glluuka ar ABS?! Varbut probleema ir sstekeri kas pie taa deveeja?[Tipa saals uz cella] Kads vareetu aprakstiit kaa tas izskatas(piem. vadi ir pieskruveeti, vai sstekeris specialais, kas tad tur ir?)) negribas tapatvien zem massinas guleet.
Flint, Tavéjiem vechiem paldies - sataisiija bremzes (suporti prieksaa bija lupataas burtiskaa noziimé), nomainiija arii bremzu klucus, plus gultnjus, ellju. Aparaats vismaz vairs nav biistams dziviibai
Tanks jau riktiigs - biju jau atradis no 200-tajiem Extru nekaadu, pat stuures pastiprinaataaja nav. Vieniigaa extra - kameer atvértas vadiitaaja durvis, ieksaa pretiigi piikst
Sodien/riit plaanoju pajaukt un iztiiriit karbuuzi, iemetiishu jaunas sveces. Kaut kas jau tur sanaaks.
Izskatās, ka TREST šķaida 95 ar dīzeli.Laikam jau tādēļ vislētākais benzīns Rīgā. Nupat nomainiju eļļu un salēju precīzi līdz šiltei,šodien izvelku taustu un redzu, ka līmenis centimetru pa virsu.Nobraukti pēc maiņas knapi 800km!(Ļoti dusmīgs)
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]