Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Manam šķiet ka naf tur viss kā nākas! Testēju pa slapju grunteni> rezult ok! Pa piķi drusku viņu nesaprotu! Reizītēm liekas ka 1 no ratiem skrietu sāņus!
Varbūt tikai subjektīva izjūta, ja pa dubļainu bedrainu ceļu gāja kā pa galdu (līkums vai nē), kur griezu tur braucu!
Laikam tomēr mēģināsu izraut pāris stundas, lai nokļūtu pie biedra!
740-tais tika pie automaata (naak no 940-taa, pabija uz 244-taa un tagad uz 740-taa).
Limuzīns laikam Jāņnakts !
![]()
Vai Volvo biedri man nevarētu izlīdzēt ar kādu gudru grāmatu vai citu informācijas avotu, kurā varētu apskatīt 850.jam salona gaisa filtra shēmu, kurā būtu redzamas visas uzpariktes, kuras nepieciešamas tā paša filtra uzstādīšanai autiņā, kurā tas nekad nav bijis? Savādāk tā vasaras putekļu rīšana jau sāk apnikt, nemaz nerunājot par salona tīrīšanu katru nedēļu!
Kad vairs pats netiek iekšā!
Tie nelietīgie putekļi
Vai vispār ir iespēja šamam autiņam atslēgt gaisa padevi salonam, kā! Aizvakar provēju pucēt
mani centieni izgaisa jau pēc 1.5 km (ceļa remonta pēc ir jāminas pa grunti).
Diez ko patiikami nav.
Par mainju es padomaashu, varbuut tieshaam ir veerts!
Sorry! Lai tev labi ripo
Vai tiešām man neviens nevēlas izlīdzēt ar padomu par salona filtriem (skat. augstāk)?
Šķiet ,ka caur aizmuguri, tur visam aramkārta virsū
Priekšā restes aizgriezu ciet, tad vēl līda iekšā
Kā noslēgt to sasodīto gaisa padevi?
Esi mēģinājis?
It kā man arī bija doma par to ventilatora slēgšanu! VAZ cik atceros tas galīgi nelīdzēja, pat sliktāk bija! Pie 90 km/h putekļi ne pārāk lien, bet kā nokrītas uz 60 ta i pi..sec!
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
43
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru