Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]
Gan jau pietriisies ![]()
Nonjeemu sadaliitaaju, pielodeeju vadinju, uzliku atpakall un to visu saviem speekiem.
Atceros s e x ar VAZ dzinēju> zosāda metas!
Gribu pirkt Volvo 850 2,5 20V , bet vai tas ir normaali kad darbojas motors ir dzirdama tada skana - tik tik tik ... ,nu itkaa "kompensators"
[addsig]
Man tā nu ir nogadījies! ![]()
Kaut kur kaut kas bija minēts par 2-3 mm! Man teica brauc kamēr liekas ka nu ir viss > nomaini un brauc atkal! Dzīvē jau sanāk ka līdz bleķim nodzinu aiz neuzmanības > nenoskrūvējo tos ripuļus un neiečekoju
Bremzējās labi! Varbūt vienkārši norāvis to uzliku esu, jo šņerkstoņa tā pēkšņi parādījās.
Prieksejee diski :
jauni - 26 mm
rekomendejamais biezums - 23,8
23 mm miskastee.
Pec VADIS
Rīgā nevajag celt maksu par autostāvvietu, bet gan palielināt stāvvietu skaitu, atvieglot noteikumus (+ VIDEO)
43
Škoda Epiq: Mūsu pieejamākais elektriskais pilsētas krosovers, kas apvieno pieejamību, kompaktus izmērus un praktiskumu ikdienā
3
Kā izskatās Lexus dīlera centrs Sandjego, ASV? Ir pat konferenču centrs līdz 1500 cilvēkiem (+ VIDEO)
Elektroauto negadījums izmaksā vairāk nekā 60 tūkstošus eiro: riskantākais ir trieciens auto apakšā
5
Samsung prezentē jaunākos Odyssey spēļu un ViewFinity monitorus, tostarp industrijā pirmo 6K spēļu monitoru