- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
650 rakstīja: -sūūdīg ir, kad/ja humor izjūta no dsas lien ārā (dsā neturās iekšā)
Abpusēji pajoliņ ![]()
wons rakstīja: Kādas atsauksmes par lietotu Porsche Panamera 4S Diesel ?
Es domāju, ka te svarīgs tikai viens viedoklis, proti, ko par šo teiks Iautofans.
Gāzi nevar uzlikt.
MMX rakstīja: Forums bomžiem, bet Iautofans varonīgi šeit sēž un tērē savu augsti apmaksāto laiku lai visiem šo lasošajiem to atgādinātu. Kā tur tur iepriekš teici, tev nav jāatskaitās bomžiem, bet ar prieku izmantosi izdevību iekomentēt? Kā tu pareizi norādi, cilvēki, kas var atļauties auto pa 80K šeit viedokli neprasīs, bet ko tad tu mums te esi pazaudējis? Es vēl saprastu ja tu lielītos ar savu dzīvi, instagramu, liktu savas teslas bildes, prasītu kādas dārgā gala riepas uzlikt, jaunos diskus pa 900Eur parādītu, bet viss ko tu dari ir stāsti kādi mēs visi bomži. Saņemies, parādi savu krutumu, liec mums tiešām sajusties kā bomžiem, vienkārši saucot cilvēkus par bomžiem tomēr nav tas asums.
Ko Tu ņemies ar nelaimīgu cilvēku, kam dzīvē aplam neiet?
Viņš gan no sevis mētā diži laimīgu un pārticīgu cilvēku, bet kā uzvedas laimīgi un ar dzīvi apmierināti cilvēki? Pareizi, viņi nesāk gānīt citu, cik tie lieli lūzeri, cik viņš pats varens u.t.t. Nē, viņi ir laimīgi un bauda dzīvi.
Ja nu tomēr nav - te spilgts piemērs ![]()
Bija iespēja tikt pie 2015g, kajēna ar šādu matoru un pilnu faršu pa ļoti saldu cenu. Gandrīz paķēros, bet saliekot visus izdevumus pārdomāju...Lietots tur katra pozīcija pieskaroties 1K rēķinā 🙈 Paziņa gan pilnīgi jauno pasūtīja ar 3l beņdžu un hibrīdu. Tas cits stāsts un garantija.
Ja reāli. Tad zems un ar pārāk garu bāzi. Zināms cilvēks lokālo "guļošo" pārbrauc šķērsām.
Iautofans rakstīja: Nu paldies, bet varbūt kāds lohs uzrakstīs tev dīkdienim baiso palagu par opel astra lietošanu 10 gadu garumā? Paga ļauj padomāt. Ņehuja. Skarbā realitāte diemžēl ir tāda, ka tā nebūs. Ja tu esi slinķis, un tāds tu esi, jo visi bomāri ir sliņķi, tad tu varētu uzmest kūlen un iet nu tu pats zini kur, ar karotīti tev te neko neviens tavā taukainajā sliņķa mutītē nebāzīs
ņem googli un smelies viedumu.
Man bija Astra diezgan ilgu laiku - 10 gadus nē, bet tuvu tam. Tas gan bija 99-tā gada modelis, līdz ar to nez vai autoram mana pieredze noderēs. Ja neskaita nepieciešamību griezt pulksteni līdz galam kaut kādas nebūt dinamikas iegūšanai (1.6 16v benzīns), citādi nebija ne vainas. Kaut kas jau lūza ik pa laikam, bet dzinējs uzticams. Beigās šausmīgi izrūsēja sliekšņi un arkas, kas sakrita ar nepieciešamību pārlasīt piekari, līdz ar to izlēmu netaisīt. Ar šodienas prasmēm un iespējām, iespējams, būtu taisījis.