7000 eiro pirmā iemaksa. 13tk uz 7 gadiem kredīts. Panem jaunu un brauc bez bēdu. Vēl var mēģināt kādu demo vai akcijas auto meklēt tādu līdz 1 gadu vecu, ja neinteresē izbaudīt pirmās nakts priekus, jo tie prieki parasti maksā pāris tūkstošus. Katrā ziņā tas būs sakarīgāks pirkums nekā 5gadīgs opelis.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Lietota auto izvēle
Pārmaiņas pēc paejot nost no politiskajām tēmām uztaisīšu tīri auto foruma topiku.
Tātad mans esošais auto - Opel Vectra pēc 8 gadu uzticamas kalpošanas beidzot ir sasniedzis to izmaksu slieksni kad remontēt ar jaunām detaļām vairs neatmaksājas, bet rakt šrotus man nav laika. Pēc izmēriem šobrīd skatos uz kaut ko hečbek/universālveidīgu ar 4 durvīm, pašreiz divi modeļi:
Opel Astra - ir pieredze ar šiem auto, nekas īpašs, bet uz priekšu iet + par manu budžetu sanāk tīri pajauni varianti.
Seat Leon - jau ilgi patīk marka un dizains, itkā VW grupa līdz ar to servisos tauta puslīdz saprot kas tas tāds ir, pašam gan pieredzes ar jaunākajiem modeļiem īsti nav.
Teorētiski vēl ir arī Škoda Octavia, bet man nezināmu iemeslu dēļ minētais modelis īsti nesajūsmina, un VW Golf, kas parasti ir dārgāki par analogiem tīri bļembas dēļ un arī Opel Insignia, bet tur jau auto izmēri un nobraukumi ir lielāki, nezinu vai es atkal gribu vadāt tik daudz tukša gaisa.
Aptuvenais budžets -7000-8000Eur. Finanses atļauj vairāk, bet ir citas vietas kur ieguldīt naudu. Izskatu gan benzīna gan dīzeļa variantus, uz mazajiem motora tilpumiem (ala 1.4) gan skatos uz aizdomām, un šo loteriju īsti nevēlos spēlēt, it sevišķi jau kā 3-4 pircējs. Attiecīgi der viss no 1.6 līdz 2.0 gan benzīna gan dīzeļa izpildījumā.
Vai kādam ir kāda reālāka pieredze ar 2012-2017 gada Astrām un 2009-15 gada Seat Leon, biežākie gļuki, varianti no kuriem jau startā izvairīties, utt?. Abi varianti faktiski nosedz divas modeļu paaudzes abām markām.