Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

 
1 2 3
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

www.youtube.com/watch?v=rlcu_sxvhOA 

ja kāds nezin, kas ir pronoun trouble

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 1 Atbildēt
imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kaut gan simptomi esot viegli, tomēr:

"Prezidenta Džo Baidena Covid diagnoze trešdienas pēcpusdienā diezin vai varēja notikt sliktākā laikā.

Tas ne tikai pārtrauca divu dienu kampaņu Nevadā, bet arī draud padziļināt demokrātu satraukumu un pretestību viņa pārvēlēšanas kampaņai, kas ir svārstījusies gandrīz trīs nedēļas kopš viņa drūmās uzstāšanās viņa pirmajās debatēs ar bijušo prezidentu Donaldu Trampu." No

www.politico.com/news/2024/07/17/biden-campaign-covid-hurt-00169235

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 6 Atbildēt

Interesanti, ka raksts nemaz nepieskaras sāpigajai un interesantajai tēmai - Baidens tak ir vakcinēts, vai ne?

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 3 Atbildēt

Nu, saprotams. Regulāri potējas gan pret gripu, gan pēdējos gados pret kovidu. Ir ziņas par potēšanos pagājušā gada septembrī.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 2 Atbildēt

Stulbeņi samīnusoja, jo atbildēt jau nav ko - paši labi saprot, kāds trieciens tas ir vakcīnticīgajam elektorātam.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 4 Atbildēt

Prezidents būs Tramps!

Jo visiem viņu vajag, gan Amerikai, gan Eiropai, gan pasaulei.

Baidena performances, pārteikšanās, jaunu zilbju izdomāšana teikuma beigās, prezidentu uzvārdu jaukšana, tad pārsteidzoši labā uzstāšanās pēc atentāta pret Trampu, tagad COVID, nu pat kvēlākie atbalstītāji saprot, ka jāmaina. Gan jau sameklēs kādu aktīvu četrdesmitgadnieku vai četrdesmitgadnieci.

Trampa viceprezidents ir jauns, enerģisks, ar konkrētu izolacionisma politiku.

Varēs ļoti ērti paskaidrot, kāpēc nevajag Ukrainai dot to un šito, jo mums taču tāds prezidents. Un viceprezidents. Eiropai arī būs ērti, jo ja jau Amerika ne, tad ko mēs? Tā kā visticamāk, būs miers. Vai "miers"?

Pie tam ir skaļi pasludināts, ka woke augstskolās tiks apkaroti. Tur jau iet par traku. Vai ķersies pie Darvinisma un evolūcijas? Diez vai.

Ieroču pieejamība - šāvējs lūzeris ar brillītēm, skolā apcelts, ar tādu redneki neindetificējas, būt kāds skarbāks ap 50, tad gan. Tā kā ieroču pieejamību gan jau samazinās. Nu, tādiem lūzeriem pa internetu tak nevar plinti pārdot!

Kalifornijas likums - noteikti mobilizēs Trampa atbalstītājus! Masks jau taisās savu kantori pārcelt, lai nodokļi netiek

www.space.com/spacex-elon-musk-california-texas-headquarters-lgbtq-legislation 

x.com/shellenberger/status/1813342493112430832

Tramps būs prezidents! Visiem viņu vajag, lai aizsegā bīdītu savas štellītes!

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Trampa skrejošais biedrs ;) ( running mate ) Vens ( Vance ) , līdz ar to nākošais viceprezidents patiešām ir paudis izolacionistiem raksturīgas izteikas, tomēr ir cilvēks ar elastīgu prātu, resp. īsts politiķis. Ko pierāda sabiedrošanās ar Trampu, kaut gan 2016.gadā apsaukāja Trampu vārdiem, kuri robežojās ar lamu vārdiem.

Pie tam, zinot Trampa nevēlēšanos daudz ceļot un gulēt gultās, kādas pats nav izvēlējies, tieši vice būs tas, kurš tiks dzenāts ārzemju vizītēs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Neko tā apsaukāšanās nepierāda. Patin jau nu filmu atpakaļ ar kādiem vārdiem Kamala Herisa apsaukāja Baidenu. Un kur ir tā "īstā politiķe"? Vai vēl nespējīgāks VP jebkad ASV vēsturē ir bijis? Kadēļ tagad diskusijās par Baidena aizstāšanu pat neparādās, ka varētu VP uz prezidenta amatu virzīt - VP tak itkā ir tā persona, kam jāspēj pārņemt valsts vadību ar aizsietām acīm nakts laikā, vai ne?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"Neko tā apsaukāšanās nepierāda". Pierāda to, ka Venss ir spējīgs mainīt uzskatus. Ja spējīgs mainīt uzskatus vienā lietā, var mainīt arī attiecībā uz izolacionismu.

Izolacionismu nav nemaz grūti kritizēt. Valstij, kura eksportē, svarīgi saglabāt tirgus. Tajā skaitā ieroču tirgu. Ja Ķīna paplašinās savas ietekmes sfēras, tad šajās sfērās pirks ķīniešu, nevis ASV produktus. Arī ieročus. ( Venss ir kritizējis ieroču, specifiski sauszemes bruņojumu un munīcijas ražošanas nepieciešamību )

Bez tam Vensam ir gudra sieva, kas nozīmē daudz.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Pilnīgas muļķibas. Apsaukāšanās ir vienkārši viņu politikas kultūras daļa - tai nav nekāda sakara ar uzskatiem vai to maiņu. 

Un vēl jo vairāk - ir tāda anekdote, kas diemžēl ir ne pārāk anekdote. Kā var zināt, ka politķis melo? Vinš kaut ko saka!

Man pagaidām nav viedokļa par Vensu. Kaut kā liekās, ka varētu būt Desantis vai Heilija. Bet nekā - jauns pavērsiens.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Kā cilvēks viņš ir īsts self made man, cepuri nost. Nācis no nabadzīgas raktuvju pilsētiņas, tēvs pameta ģimeni, māte narkomāne, uzaudzināja vecmāmiņa, kura solīja ar auto nobraukt ikvienu, kurš pārdos viņas mazdēlam narkotikas. Iestājās armijā, pie tam jūras kājniekos, par sakrāto naudu, ko maksāja par dienestu, pēc armijas izstudēja Jēlā. Apprecēja meiteni, ar ko iepazinās studiju laikā, bildināšanā teicis, ka viņam nav cita nekā līdzi, kā 120 k parādu un rezervēta vieta vietējā kapsētā. Meitene bija prātīga un uzskatīja, ka tas labi diezgan. Arī studējusi, likumdošanu,  daļēji ar stipendijām. Tālāk Venss pievērsās politikai. Pamatā ar lozungu gādāt par ASV strādnieku škiru.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tu pārliecināts, ka tas ir true story, nezkāpēc man palicis atmiņā ka tas ir feiks priekšvēlēšanu fufelis kas ir ļoti tāls no patiesības ...

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Vienkārši izskatās, ka demokrāti negrib savu prezidentu. Lai vada cits, tad varēs kritizēt. Pie tam pragmatiski ASV vajag daudz ko no tā, ko piedāvā republikāņi.

imzz rakstīja: Pie tam, zinot Trampa nevēlēšanos daudz ceļot un gulēt gultās, kādas pats nav izvēlējies, tieši vice būs tas, kurš tiks dzenāts ārzemju vizītēs.

arī veids, kā pēc tam pateikt, ka  to taču mūsu viceprezidents teica, ne jau prezidents

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Demokrātiem NAV, ko likt vietā. Tā ir lielākā veco komunistu kraķu bēda - jaunā paaudze ir mērķtiecīgi izaudzēta tupa, lai par viņiem balsotu. Attiecīgi idejiskie ir, bet viņi ir tupi. Kā AOC.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nē nav tupa, un katrā gadijumā ne stulbāka par Republikāņu parlamentāriešiem, nelaime gan ir tā ka patiešām Demokrāti pārāk pieslējušies woke un eko stulbībām, kamēr Republikāņi drusku citām pilnīgām stulbībām ... un rezultātā patiesi svarīgas problēmas neviens pat negrasījās risināt ... tikai spodrināja "polikritiskās spalvas" ...

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Interessanti, ka neviens tā īsti nav "noteicis"- kurš konkrēti šobrīd "vada" ASV. Gan jau ka pats misters B-dens visu dara, ritīgs tāds cilvēks-orķestris.

Ceļās/augšā Viņš drošv kādā pulkstens vienā(AM), uzreiz nomazgā muti/pienā un sazvanās ar Augstākajiem spēkiem, lai noskaidrotu konkrēto dienu/datumu.Tad ira pulkstens kādi divi (apēd zivi..), un tad līdz pat kādiem pus/šešiem viņš uz lielā Kalkakulātōra aprēķina Valsts Tāmi (summē summāros ieņēmumus/izdevumus).Sazin kas vēl tur tālāk notiek.Aizvakar runāja, ka vienīgi slimība tagad varētu kādu atturēt no tālaku varoņ darbu veikšanas,aber reku jau vakar kovids klāt kā likts.Kas tagad būs vēl rīt.Vai (mums) būs vairs ko Rīt.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 1 Atbildēt

Daudzi notikumi ASV pēdējā laikā it kā kaut ko pamato. Padara secinājumus un domas, kas jau sen būtu loģiski, pieņemamākus un skaidrākus.

imzz rakstīja: Pie tam, zinot Trampa nevēlēšanos daudz ceļot un gulēt gultās, kādas pats nav izvēlējies, tieši vice būs tas, kurš tiks dzenāts ārzemju vizītēs.

Vai varētu būt tā, ka šī Trampa nevēlēšanās, protams, ir zināma un tiek ņemta vērā, plānojot nākamo gadu dienaskārtību?

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Tikmēr zināmās ļaužu grupās popularitāti guvusi spēle. Visi personāži ir izdomāti un visas līdzības ir sakritība.

In the game, the player plays as the bodyguard of the fictional “most hated presidential candidate of all time, Ronald Rump.”

store.steampowered.com/app/507010/MrPresident/

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
2 0 Atbildēt

RELEASE DATE: 10 Oct, 2016

nav nekāds jaunums, nenobrieduši prāti šito kapā jau astoņus gadus. Pēc tam tik dažiem jābrīnās, kur gan viņi tās idejas ņem, kad reāli dabā sāk līst ar plinti uz jumta...

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
1 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Interesanti, ka raksts nemaz nepieskaras sāpigajai un interesantajai tēmai - Baidens tak ir vakcinēts, vai ne?

man kaimiņam bija apdrošināta māja, bet tik un tā nodega!!!

Tā, ka, nav jēgas neko apdrošināt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 1 Atbildēt

Kādam stulbenim jābūt, lai salīdzinātu vakcīnu ar apdrošināšanu? Notiekti DAUDZ lielākam, nekā tiem, kas sludina vakcīnu absolūtismu un melo par to, ka tās garantēti pasargā no saslimšanas.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

imzz rakstīja: Kā cilvēks viņš ir īsts self made man, cepuri nost. Nācis no nabadzīgas raktuvju pilsētiņas, tēvs pameta ģimeni, māte narkomāne, uzaudzināja vecmāmiņa, kura solīja ar auto nobraukt ikvienu, kurš pārdos viņas mazdēlam narkotikas. Iestājās armijā, pie tam jūras kājniekos, par sakrāto naudu, ko maksāja par dienestu, pēc armijas izstudēja Jēlā. Apprecēja meiteni, ar ko iepazinās studiju laikā, bildināšanā teicis, ka viņam nav cita nekā līdzi, kā 120 k parādu un rezervēta vieta vietējā kapsētā. Meitene bija prātīga un uzskatīja, ka tas labi diezgan. Arī studējusi, likumdošanu,  daļēji ar stipendijām. Tālāk Venss pievērsās politikai. Pamatā ar lozungu gādāt par ASV strādnieku škiru.

Izklausās pēc komunista

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Kādā ziņā?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Šķiras un to cīņa ir komunistu jēdziens.

darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

Šķiru cīņa jā, bet šķira kā tāda nē.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tagad tu arī izklausies pēc komunista. Nav tādas šķiras. Cilvēki ir indivīdi. Tikai komunistiem ir svarīga grupu identitāte.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Kādam stulbenim jābūt, lai salīdzinātu vakcīnu ar apdrošināšanu? Notiekti DAUDZ lielākam, nekā tiem, kas sludina vakcīnu absolūtismu un melo par to, ka tās garantēti pasargā no saslimšanas.

Ak, atkal šīs galējības!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Galējības? Nu jā - ir jau gan - precīzi NEVIENS apdrošinātājs NEKAD nav apgalvojis, ka apdrošināšana novērš kaut kā notikšanu

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Tāpat kā vakcinētāji neapgalvo, ka vakcinācija pasargā no inficēšanās.

P.s.

Nejaukt ar stulbiem, pamuļķa politiķiem.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Tagad tu vienkārši stulbi melo. Tieši tādi apgalvojumi tika izteikti un ārkārtīgi liela daļa Baidena elektorāta tiem tic līdz šai dienai.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 4 Atbildēt

Zini, tu pats 'stulbi melo'. Kur ir kaut kādi dati par to, ka "ārkārtīgi liela daļa Baidena elektorāta tiem tic"? Cik % ir "ārkārtīgi"? 51% un uz augšu? 

Neatceros nevienu oficiālu apgalvojumu, ka vakcīnas 100% no Covid-19 infekcijas pasargātu

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Paskaties, ar kādu procentu sadalījumu izšķiras uzvara ASV pezidenta vēlēšanās un tad tupi muldi par 51%. "Ārkārtīgi liela" ir tieši tik liela, lai apdraudētu to pavisam nelielo pārsvaru. 

Un tavas atmiņas problēmas sūdzi dakterim, ne man. 

Paņemsim ātrumā kaut vai citātu no paša Baidena: "While the vaccines provide strong protections for the vaccinated, we read about, we hear about, and we see the stories of hospitalized people, people on their death beds, among the unvaccinated over these past few weeks. 

This is a pandemic of the unvaccinated. "

www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2021/09/09/remarks-by-president-biden-on-fighting-the-covid-19-pandemic-3/

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 4 Atbildēt

Kā runāt ar bērnu par to, ko drīkst un ko nedrīkst?

Vai bērnam ir jāstāsta, ka ne jau vienmēr darot to, ko nedrīkst, būs kaut kādas sliktas sekas?

Sīcis pieķēries riņķim un mauc uz ezera dziļumu. Šim saka - a tu peldēt proti? Šis braši atbild - es taču turos.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Kā runāt ar Raimondu tā, lai nebūtu jālasa atkal kārtējais "uzmini, ko es te iedomājos"?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Kādam stulbenim jābūt, lai salīdzinātu vakcīnu ar apdrošināšanu? Notiekti DAUDZ lielākam, nekā tiem, kas sludina vakcīnu absolūtismu un melo par to, ka tās garantēti pasargā no saslimšanas.

Vakcīnas NEPASARGĀ no saslimšanas, pamuļķi.

Tāpēc mans komentārs bija vietā

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

PAMUĻĶIS esi tikai tu. Protams, ka tās nepasargā - tieši to jau es tepat esmu teicis daudz un dikti, bet tu neesi pamanījis ne vietējos vakcīnticīgos, ne Baidena elektorāta daļu, kas apgalvo un tic pretējam. Tāpēc tavs komentārs bija tups, kā parasti.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Interesanta nianse. Tiešām izskatās, ka Baidena administrācija grib būvēt sabiedrību nevis pēc kvalifikācijas, bet dzimuma un rases ( DEI princips ) . Kāds tam sakars ar uzbrukumu Trampam ?

Kimberlija Čītla ir 27. ASV Slepenā dienesta direktore, zvērināta amatā 2022. gada 17. septembrī., Viņa ir teikusi, ka grib panākt līdz 2030.gadam dienestā 30% sieviešu, sek. video 1:39, viss video: Shocking Revelation: Were Trump's Guards DEI Hires? 

www.youtube.com/watch?v=tywgY6JVPJg

Tad vēl vienā video paņirgājas par vienu no sievietēm Trampa apsardzē, kura katram gadījumam izvelk pistoli, redz, ka pieredzējušākie kadri to nedara, bāž atpakaļ.

Unexpected Hero: Lunch Lady Pat’s Secret Service Adventure

www.youtube.com/watch?v=oOhzMElFDws

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 2 Atbildēt

Biedri, vakcīnu topiks ir citur.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Nu jā, neesi jau laikam nemaz pamanījis vakcīnu tēmas īpatsvaru pēdēja laikā ASV prezidenta vēlešanu cīņās

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Nu, man jau būtu jāizsaka pateicība, ka skolo vakcīnapmātos. Tomēr, ja atver topiku par ASV vēlēšanām tad tomēr vēlētos lasīt visādus likločus par to norisi. Kas kuram piesolīja pa muti, kurš tur Ķinu līdzinas ar zemi utt. utml

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Vēlreiz - Baidens uzvarēja iepriekšejā kārtā, kā vienu no solījumiem akcentējot vakcīnparadīzi un glābiņu no antivaksera "Hitlera". Vakcīnticīgajiem ieraudzīt sava vakcīnmesijas sasimšanu ir labs izaicinājums. Šis IR būtisks līklocis priekšvēlēšanu cīņas norisē.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Par to saslimšanu mēs nevaram būt droši, jo tas var būt tāds pievilkts iemesls, lai neturpinātu cīņu vēlēšanu gonkā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu tam kontekstā, kuru apspriežam, nav nekādas nozīmes. Sludinātāja maiņai nav nozīmes, kaitējums ir attiecībā uz visu vakcīnticīgo baznīcu (t.i. demokrātiem).

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 2 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Vēlreiz - Baidens uzvarēja iepriekšejā kārtā, kā vienu no solījumiem akcentējot vakcīnparadīzi un glābiņu no antivaksera "Hitlera". Vakcīnticīgajiem ieraudzīt sava vakcīnmesijas sasimšanu ir labs izaicinājums. Šis IR būtisks līklocis priekšvēlēšanu cīņas norisē.

Te ir jāsaprot publiskās politikas duālā būtība.

Stāstot par vakcinēšanas labumu publikai, kurā liela daļa ir ar tendenci meklēt attaisnojumus, lai vazātos apkārt, neko neievērotu un nevakcinētos, tiek uz laiku panākts nozīmīgs, derīgs, sabiedrībai vajadzīgs mērķis. Vismaz daļa sabiedrības vismaz uz laiku tiešām nevazājas, tiešām ievēro noteikumus un pat savakcinējas. Protams, tiklīdz atklājas, ka vakcinētie tomēr slimo gan, tā uzreiz klāt ir visādi interpretatori, kas piegvelzīs visus iksus un feisus un tikltokus ar savu narratīvu - nepalīūīdz vispār un nav nozīmes, kas, protams, ir meli.

Tādējādi politiķis tikai pielāgojas realitātei.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Te ir jāsaprot, ka tu NEKO nesaproti. Radikālajai antivakseru daāi tā Baidena stāstīšana tikai lielāku pretestību radīja, nevis to, ko tu esi iedomājies. Kamēr lojālistiem ticīgajiem, kuri tāpat rindā uz vakcinēšanos stāvēja, mesijas narativs patika. Bet šobrīd mesijas naratīvā ir LIELS robs, kas noteikti atstās sekas.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Stāstot par vakcinēšanas labumu publikai, kurā liela daļa ir ar tendenci meklēt attaisnojumus, lai vazātos apkārt, neko neievērotu un nevakcinētos--

Tai vieglprātībai pamatā ir fakts, ka kovids nav diez ko bīstams. Vairums aizmirst, ka kovids bija vispirms, vakcīnas tikai pēc krietna laika. Pagāja daži mēneši ar kovidu, kamēr to izsludināja par pandēmiju, pēc tam gads, kamēr izstrādāja vakcīnas, pēc tam vēl daži mēneši, kamēr sākās masveida vakcinācija. Vismaz pusotru gadu cilvēce dzīvoja ar kovidu bez vakcīnām. Un masveidā izmira tikai daži veco ļaužu pansionāti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Šei nu jāsaka - marš uz vakcīnu topiku. Šajā komentārā jau vairs nav nekas par politisko naratīvu un tā nozīmi priekšvēlēšanu cīņās.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Pieņemu. Bet "grēks jau bija atvērt vēl vienu jaunu topiku par politiku. Tramps mierīgi varēja iet zem pasaules un politikas. Tagad sanāk: vakcīnas, pasaule un politika, ukrainas karš, Tramps. Tad vēl jaunais Raimonda topiks : nezinātniskās idejas. Vēl par visiem interesējošo tēmu par mobiliem telefoniem veseli 2 topiki utt.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Te ir jāsaprot, ka tu NEKO nesaproti. Radikālajai antivakseru daāi tā Baidena stāstīšana tikai lielāku pretestību radīja, nevis to, ko tu esi iedomājies. Kamēr lojālistiem ticīgajiem, kuri tāpat rindā uz vakcinēšanos stāvēja, mesijas narativs patika. Bet šobrīd mesijas naratīvā ir LIELS robs, kas noteikti atstās sekas.

Vakcinējās arī pavisam parasti, saprātīgi cilvēki, kas vienkārši ticēja bez visādām parmērībām, tādi, kam ir infekciju pieredze pašiem vai tuviniekiem ar piemēriem no dzīves.

Nevajag visu krāsot melnbaltu. Es saprotu, ka gribās kā Amerikā, riktīgu polarizāciju.

Bradypus rakstīja: Neko tā apsaukāšanās nepierāda. Patin jau nu filmu atpakaļ ar kādiem vārdiem Kamala Herisa apsaukāja Baidenu. Un kur ir tā "īstā politiķe"? Vai vēl nespējīgāks VP jebkad ASV vēsturē ir bijis? Kadēļ tagad diskusijās par Baidena aizstāšanu pat neparādās, ka varētu VP uz prezidenta amatu virzīt - VP tak itkā ir tā persona, kam jāspēj pārņemt valsts vadību ar aizsietām acīm nakts laikā, vai ne?

Pilnīgas muļķibas. Apsaukāšanās ir vienkārši viņu politikas kultūras daļa - tai nav nekāda sakara ar uzskatiem vai to maiņu.

raimondsm rakstīja: Kā runāt ar bērnu par to, ko drīkst un ko nedrīkst?

Vai bērnam ir jāstāsta, ka ne jau vienmēr darot to, ko nedrīkst, būs kaut kādas sliktas sekas?

Sīcis pieķēries riņķim un mauc uz ezera dziļumu. Šim saka - a tu peldēt proti? Šis braši atbild - es taču turos.

Bradypus rakstīja: Kā runāt ar Raimondu tā, lai nebūtu jālasa atkal kārtējais "uzmini, ko es te iedomājos"?

Bērnam darbojas prasti noteikumi - nebūs spēles, nebūs dators, tūlīt pat beigsies šī peldēšanas. Nekāda izvērsta loģiska skaidtošana, kāpēc nevar darīt to, ko šis dara.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu esi dumjš. Vienkārši dumjš. Citādi nevar izskaidrot, ka neesi pamanījis, kas šī IR tēma par ameriku un tās prezidentu. Ieskaitot to polarizāciju, kas tur IR. Un konteksta jēdziens jau laikam tev vispār nav saprotams.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 2 Atbildēt

Pie vidējā patērētāja/vēlētāja neviens nenāk ar tekstu - ziniet, mums te ir pāris vakcīnas, pirmo reizi pret šo kaiti, īsti visu nezinām, domājam, ka darbosies, highly likrly būs labāk. Uzticieties.

Nē, nāk ar stāstu par ļaunajiem Un labajiem. Gan viena, gan otra puse. Ja viena puse visu pārspīlē, otra puse, kas cīnās par to, lai uzklausa, nevar izmantot tikai loģiku bez emocijām.

Viņu politikas iezīme ir lamāšanās, polarizācija un krasi izteikti, pretēji viedokļi. Es to pats nupat uzrakstīju.

Bet dodiet man loģiku un pamatojumu visam, kas kaut ko saka par jaunu, nezināmu situāciju. Dodiet!!!!

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja:

Bradypus rakstīja: Te ir jāsaprot, ka tu NEKO nesaproti. Radikālajai antivakseru daāi tā Baidena stāstīšana tikai lielāku pretestību radīja, nevis to, ko tu esi iedomājies. Kamēr lojālistiem ticīgajiem, kuri tāpat rindā uz vakcinēšanos stāvēja, mesijas narativs patika. Bet šobrīd mesijas naratīvā ir LIELS robs, kas noteikti atstās sekas.

Vakcinējās arī pavisam parasti, saprātīgi cilvēki, kas vienkārši ticēja bez visādām parmērībām, tādi, kam ir infekciju pieredze pašiem vai tuviniekiem ar piemēriem no dzīves.

Nevajag visu krāsot melnbaltu. Es saprotu, ka gribās kā Amerikā, riktīgu polarizāciju.

Bradypus rakstīja: Neko tā apsaukāšanās nepierāda. Patin jau nu filmu atpakaļ ar kādiem vārdiem Kamala Herisa apsaukāja Baidenu. Un kur ir tā "īstā politiķe"? Vai vēl nespējīgāks VP jebkad ASV vēsturē ir bijis? Kadēļ tagad diskusijās par Baidena aizstāšanu pat neparādās, ka varētu VP uz prezidenta amatu virzīt - VP tak itkā ir tā persona, kam jāspēj pārņemt valsts vadību ar aizsietām acīm nakts laikā, vai ne?

Pilnīgas muļķibas. Apsaukāšanās ir vienkārši viņu politikas kultūras daļa - tai nav nekāda sakara ar uzskatiem vai to maiņu.

raimondsm rakstīja: Kā runāt ar bērnu par to, ko drīkst un ko nedrīkst?

Vai bērnam ir jāstāsta, ka ne jau vienmēr darot to, ko nedrīkst, būs kaut kādas sliktas sekas?

Sīcis pieķēries riņķim un mauc uz ezera dziļumu. Šim saka - a tu peldēt proti? Šis braši atbild - es taču turos.

Bradypus rakstīja: Kā runāt ar Raimondu tā, lai nebūtu jālasa atkal kārtējais "uzmini, ko es te iedomājos"?

Bērnam darbojas prasti noteikumi - nebūs spēles, nebūs dators, tūlīt pat beigsies šī peldēšanas. Nekāda izvērsta loģiska skaidtošana, kāpēc nevar darīt to, ko šis dara.

Es vakcinējos, jo tajā laikā daudz vazājos pa pasauli un ar to sertifikātu bija daudz ērtāk un vieglāk, nekā katru reizi taisīt tos stulbos testus un gaidīt cik tur dienas. Piedevām tie testi negarantētu, ka atrodoties maiami es neinficējos, un pēc tam mani neizlaiž uz Meksiku, jo esmu inficēts. Vakcinācijas sertifikāts man atvēra visas durvis. Pat pateikšu ka žēl, ka kovids beidzās. Jo ceļot tajā laikā bija vispār ideāli.

Tikai es vispirms iepazinos ar materialiem ( zinātniskiem) tapēc neuzkāpu uz Astras zenecas grābekļa, kā daudzi citi, bet paņēmu phizer. 

Es jau toreiz, kad tikai veica testus, es sapratu, ka astra tas ir sūds daudzu iemelu dēļ.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 1 Atbildēt

protams, daudz kur mērīja temperatūru, un tādās vietās gan vajadzēja nedaudz saspringt - parādīs paaugstinātu vai nē...  un tad arī sertifikāts droši vien nebūtu glābējs. 

 p.s.

atbile heiteriem: 

Jā, es arī biju inficējies. Pagāja ļoti viegli, pat īsti neievēroju. Saslima sīkie, mana bāba ( kuri nebija vakcinēti) un pēc kāda laika arī man uzradā neliela temperatūra. Tā, kā mana atpūta ( sīko slimība)pārak ātri beidzās,  sataisīju testu arī pats ( jo man tad kā reiz, sākās) tests +, bija patīkams iemesls paņemt darbā vēl komunistu apmaksātas brīvas dienas. 

Tāds es esmu. Arī kapitālists var izmantot komunistus savām vajadzībām.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 3 Atbildēt

Te jau iet uz melbalto pasaules skaidrijumu - ja Baidens, tad viss slikti. Vai otrādi - ja Tramps, tad viss slikti.

Pieļauju, ka kādi īstie leļļu meistari ir izdomājuši nozagt demokrātiju, liekot divām pretējām ideoloģijām bļaut vienam uz otru.

COVID to ļoti skaidri parādīja. Jēdzīgs, neitrāls viedoklis, ka politiķi dara to, ko dara bet vīruss dara to, ko dara, kāds nu tas ir tajā brīdī un kāda nu ir sabiedrības spēja to panest - šāds viedoklis bija mazākumā.

Mediji un aktīvisti rādīja pēdējos mēslus, ja vien tā varēja vēl vairāk uzbudināt publiku. Tā vietā lai darītu valstiski pareizu darbu.

-------------------

Venss un viņa republikāņi ar šito te www.youtube.com/watch?v=gaTv_SeXS_4&t=8s var smagi zaudēt. Tur ir publiska sajūsma par to, ka vienas večiņas mājās atrasti 19 šaušanai gatavi, pielādēti ieroči. Visi sajūsmā, tas esot american spirit! Pietiek kādam šāvējam tikt pie tiem krājumiem un tad tik Venss un kompānija varēs mainīt viedokli, ka nav tā labi!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nez kādēļ lai tie leļļu meistari gribētu "nozagt demokrātiju" ja tieši tā nodrošina viņu varu? Atkal esi smuki iepinis pareizo naratīvu komentārā, ko mēģini pasniegt kā neitrālu. Kādēļ tevi nesatrauc republikas "nozagšana" pūļa ievēlētu psihopātu interesēs?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Cienītā "lelle", vari pat nemēģināt izlikties ka tev ir kaut mazākā sajēga par to kurš, kāpēc un ko zog no tās demokrātijas. Bet vienā gan tev ir taisnība divi senili veči kurus gluži kā kompartijas laikā visticamāk iznesīs no Baltā nama ar kājām pa priekšu, šāda amatā nenonāk nejauši ... tas viennozīmigi abās partijās ir kādam izdevīgi ... atliek tik cerēt ka nevienam no večukiem aiz muguras nestāv "Putina piķis" ...

Tas ka vienā pusē noteikti ir ieroču un naftas (saprotams legālā) nauda, un otrā pusē ticams ka ir banķieri, IT un "Green new deal" lielas korpotācijas utml. tā ir ASV "normāl situācija" ....

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 3 Atbildēt

Reālie politiķi saprot, ka tikšana ievēlētam tautas pārstāvniecības amatos ir drusku atšķirīgs pasākums no valsts ekonomikas, ziglītības, veselības un citu nozaru plānošanas un vadības.

Tautas milzīgais sašutums, ka viņi, lūk, teica to un šo un tagad ir citādi, ir vērtējams bez proletāriskā uzbudinājuma, jo , lai tiktu ioevēlēti, ir pareizas proporcijās jāatjauc vēlētājiem tīkamas muļķības, drusku reālu, pamatotu ideju un plānu un diezgan daudz psiholoģiski apsvērtas pamatmasas.

Cik procentus dabūs politiķis, aks atklāti pateiks, ko viņš domā par tautas lomu dažādu problēmu i9zcelsmē?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Protams, ka saprot. Tieši tādēļ viņiem nerūp valsts ekonomikas, izglītības, veselības un citu nozaru vadība tautas interesēs. Bet tautas sašutums vēlēšanu cīņās it nopietna problēma.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Esi tik laipns un parādi kuram tur reāli rūp tā izglītība, manā skatījumā abas puses nodarbojas ar huiņu ... un reāli degradē visu to ko skolotāji tur reāli dara ... un vispārpiejamā  bezmaksas izglītība tur ir reāli laba ( pats tur mācījos kādu brīdi), bet nolāpītās politiskās nostādnes mūsdienās tur ir šakušas "līst iekšā" nu tiešām gluži kā pie komunistiem ... bet vēlreiz uzsveru - abu partiju kadri te izpildās "ne pa jokam" ...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 2 Atbildēt

www.tvnet.lv/8062745/tramps-telefonsaruna-ar-zelenski-solijis-izbeigt-karu

Kā jums šķiet, kādā veidā? Ja nemaldos, līdzīga retorika viņam bija arī attiecībā uz Ziemeļkorejas kodolieročiem, bet, nu, nekas tur nesanāca.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Paskaties, ar kādu procentu sadalījumu izšķiras uzvara ASV pezidenta vēlēšanās un tad tupi muldi par 51%. "Ārkārtīgi liela" ir tieši tik liela, lai apdraudētu to pavisam nelielo pārsvaru. 

Un tavas atmiņas problēmas sūdzi dakterim, ne man. 

Paņemsim ātrumā kaut vai citātu no paša Baidena: "While the vaccines provide strong protections for the vaccinated, we read about, we hear about, and we see the stories of hospitalized people, people on their death beds, among the unvaccinated over these past few weeks. 

This is a pandemic of the unvaccinated. "

www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2021/09/09/remarks-by-president-biden-on-fighting-the-covid-19-pandemic-3/

baidens vakcīnas ražo?

..

Un mans komentārs par apdrošinātajiem bija identisks tiem apgalvojumiem, ka vakcīnas pasargā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Kāds sakars ar ražošanu?

Kā tieši idiotisks apgalvojums, kuru tu izsaki vienīgais, ir līdzvērtīgs masveida politiķu solījumiem, draudot ar vardarbību?

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt
raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 2 Atbildēt

Es tagad pilnīgi nesaprotu, kam ticēt - datiem, ka vakcinētie slimoja mazāk un vieglāk vai tiem, kas visu infekcijas laiku nopūlējās, lai vienkāršāk domājošiem jauktu galvu ar visādiem netaisnību stāstiem, kas tiem attaisnoja nekā neievērošanu, vienam otra aplaišanu un veselības aprūpes iestāžu uzturēšanu nemitīgā stresā.

Bija pat tādi aktīvisti, kas izplatīja baumas, ka slimnīcu nodaļas ir tukšas un ātrie vadājot manekenus!

Kam ticēt!

-------------------

Baidens saslimis ar COVID! Nu, bet ir tas COVID sabiedrībā! Nu, ir tas Baidens vakcinēts un nu saslimis! Kas no tā?

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 0 Atbildēt

Raimond, šis nav topiks par Covid. Vienkārši cilvēki atzīmē maldinošus ASV prezidenta izteikumus, ko viņš pats apliecina tagad.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 3 Atbildēt

Kādā veidā Baidens infekcijas uzplaukuma laikā maldināja amerikāņus?

Ko viņš tagad, kad ir zināms, ka vakcinētie slimo un slimo vieglāk, ko viņš pierāda? Viņš pierāda tikai to, ka veciem cilvēkiem ir jāvakcinējas, tad viņi slimos vieglāk.

Tas, ka viņš tagad pamanās šad tad sarunāt muļķības, ir cits, pavisam atsevišķs jautājums. Tas ir arī politiskas cīņas un kaut kādas dīvainas politiskas trīs gājienu kombinācijas jautājums, Kaut ko viņi tur veido. Protams, ne tīņu maksimālistu loģikai.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Šis topiks vispār ir par Trampu, nevis Baidena kovidu, ibio!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Raimond, tu esi vienkāŗši tups. Republikāņiem tu māci apkarot plakanzemjus, bet komunistiem kovidticīgie ir OK?

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti