Tramps - ASV prezidents? - Forums - iAuto

Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

1 2 3 4 5 6 7
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Ar Somiju nav tik vienkārši!

Somiem bija 3 krievu ofensīvas un visas trīs beidzās pēdējā brīdī - pirms somu cilvēkresursu izsīkšanas! Somiem dikti paveicās visās reizēs, gan ar laiku, gan ar krievu tupumu, gan ar Staļina mazizglītotību!

atslēgas vārds ir "cilvēkresursi". Ukraina piekopj mūsu pašu Kulmena taktiku tikai citā līmenī. Kulmens atdeva Latviju bez cīņas, lai "glābtu" cilvēkresursus, bet ukraina neuzbrūk, lai glābtu cilvēkresursus. 

Tikai ne viens, ne otrs nesaprot, ka tāda cilvēkresursu glābšana ilgtermiņā neko nedot, tieši otrādi.

uupis Reģ.: 13.01.2004
1 1 Atbildēt

Tu labāk skaties ko tagad blēs Tramps kuru putlers apdirsa no galvas līdz kājām! Paprasīja ieroču piegāžu pārtraukšanu, lai var mierīgi aiziet līdz Kijevai! 

Trampa 24 stundu miera plāns - ha-ha-ha-ha 🤣

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Kā tad viņš līdz turienei "aizies", ja pa ceļam nedrīkstēs šaut? Loģika ir?? Līdz Kijevai vai Kīijievai? Kā diez ira pareizi jārunā Ļimbjaži,Ļjepaija un/vai Yelgava pa ukraijisnki?

Nupat pa tv24 kārtējoreiz savākušies 3 runātāji.Viens kkāds āksts nupat izdrirsa, ka to pUttaino vispār vaig aizvaig Atbruņot, atņemt viņam to ātom Bombu.Vēl tur kkur dikti gaidot "starpvēlēšanas" un tad atkāl no starpenes izlīdīs Demokrāti un viss būs Citādi.Jā. Sazin no kurienes rodās Lohi.Kā viņi vairojass un kas (kuŗš) diez viņus producē.

0 0 Atbildēt

Krievijā putleri un idioti ir sagatavoti 100 gadiem uz priekšu. putlera nomešana nelīdzēs - vienīgais veids ir nopostīt maskavu - varbūt tad uz kādu brīdi iestāsies miers.

0 0 Atbildēt

Es tev kā krievulogs, varu pateikt, ka nē. 

Vienīgais krievu lepnums un krāniņu pagarinātājs tā ir viņu teritorija - lielākā pasaulē, jeb kā krivi saka - pol kontiņent.

Vienīgais krievu zaudējums ir atņemta teritorija. Pat ja viņus ar atombumbām nomētās, krievi būs uzvarētāji, jo viņiem ir krima un + 100 km2.

2.pasaules karā, kad vācieši jau gāja iekšā maskavā, krievi paši nopostīja kanālus un appludināja daļu maskavas, lai vācieši netiktu iekšā. Viņi arī netika. Nācās piebremzēt un kā beidzās, jūs ziniet.

0 1 Atbildēt

2. pasaules karā krievs uzvarēja tikai tāpēc ka amerikāņi deva visu - sākot ar pogām šineļiem beidzot ar alumīniju un darbagaldiem, lai varētu frēzēt kā stobrus tā tanku torņu savienojumus ar korpusu! Neviena kaķuša nebija ne uz vienas krievu miskastes - visas krāmēja uz Studebekeriem! Viss alumīnijs Lavočkinam nāca no ASV krievam sava nebija no vārda VISPĀR!

Rekomendēju tev iepazīties ar vēsturi nevis stāstīt te krievu pasakas kuras savulaik dēvēja par vēsturi...

0 0 Atbildēt

bet neskatoties uz to visu amerikāņu palīdzību krievs tik un tā nekad nav mācējis karot. Viņi appludināja maskavas mikrorajonu, un ja vajadzētu appludinātu visu maskavu, lai tik vācietis to nepaņemtu. Arī ļeņiingradu turēja badā, lai tik vācietis nepaņem, jo tukša tā uzreiz kritīs.

Bet tagad - raksti, ka maskavas nobumbošana sagraus krievu domašanu un iestāsies miers? Pašam neliekas smieklīgi? Tu kad studē vēsturi, tu to studē, nevis iemācies tikai dažas frāzes.

Krieviem pie dirsas gan maskava gan tautiešu līķu kaudzes. Ja būs iespēja dabūt 1 m2, krievi ies mirt..... nekas, ka viņi ķīniešiem pārdeva salu īsi pēc krimas okupacijas.

Atceris ko vadonis teica - "visi nomirs, bet mēs tiksim paradīzē"

0 0 Atbildēt

Aleluja!

0 0 Atbildēt

Labi,ka nav kā Ķīnā, kur viss ir uz priekšu sagatavots turpmākajiem 900. Mieru var tikai (savstarpēji) izdevīgi nopirkt,izkarot diez vai sanāks.Teritorijas faktors arī īsti nestrādā.Tām teritorijām ir atšķirīga kadasstrāli morālā vērtība.Varbūt ka viņiem to vispār ir par daudz.Kjurskā purvā reku iebruka- tak viņiem po*uj.Msk arī nopostīt nedrīkst, nava atļauts.Tiltu spirdzināt- to jau nezcikreiz cieti piesolīja.Bet nee,nedrīkstam,lai stāv.

Nomešana- nee, arī tas nelīdzēs.Drīzāk (ja taisnība Sazvērniekiem) to "nomešanu" tie nometēji varētu pat īstajā brīdī savtīgi izmantot.Vai tur vispār ir ko nomest.Jo galīgi debilam (vai līdzimaut/gatavam) ir jābūt, lai "nesaredzētu" vismaz to vienu klonēto lohu, kurš nupat lielveikala apsarga formā bij ieradies "frontē".

Interesanti, ko Trumps "domāja" ar to teicienu "nu vai tad Jūs tagad gribat pieļaut" WW3šo.Ko viņš diez zin tāā'du, ko nezin Lohi.

2 1 Atbildēt

Man liekas dīvaini tie trumpja asie kritizētāji, jeb  derangementa sindroma pārstāvji. Kādā viņi tur ilūziju pasaulē dzīvo.

Objektīvi bija divi varianti - bāba - nēģeris un tramps.

Pirmā uz svaru kausa liek - vēl vairāk bēgļus, narkomāniju, LGBT,  vāju eiropu, komunismu, ķīnas un krievu ietekmi, karu un nosacījumus - "mēs dosim ieročus, bet pa krieviju šaut nedrīkst"

Otrais uz svariem liek - imigrantu samazināšanu, stipru un vienotu  Eiropu, vāju krieviju* un ķīnu, un stipru ameriku...

cieš vienīgi krievu draugi un sabiedrotie, ekonomiskie un militārie partneri kopš 1991 gada, pat kopējā savienībā ( NVS) esošie krievi - ukraiņi.

*  Ja kāds nesaprot, tad karš ukrainā attīsta krievus, trenē tos karot pret NATO ieročiem, modernizē visu kara mašinēriju. Un jau maz ticams, ka nākošajā karā krievi ņems lidostu ar desantniekiem un dosies 2 vai 3 kolonnās - kā tas bija visos iepriekšējos viņu karos.

Jo ilgāk krievi karo, jo pieredzējušāki tie paliek.

0 0 Atbildēt

p.s.

šaut pa krieviju demokrāti atļāva tikai tad, kad sāka tuvoties vēlēšanas un republikāņi solīja karu beigt.

un tāpat pēc vēlēšanām arī aizliegtu, jo nav labi sist "savējos'

p.s.s

Pirms šī kara krievi nemaz "nezināja" kas ir droni. Tagad to viņiem ir vairāk kā ukriem.

0 0 Atbildēt

Nu tad nokomentē kā izbeigsies karš ja ASV izpildīs putlera ultimātu?

0 0 Atbildēt

bet kā beigsies karš, ja bāba nēģeris ukriem dos 4 tankus un teiks, ka "līdz maskavai iet nedrīkst". 

Ukraiņi paši negrib karot. Teritorijas atkarot pat netaisās, ASV piedāvāto pretriecienu apdirsa un izdomāja "labāku". Kas viņus piespiedīs atkarot teritorijas - tu?

0 0 Atbildēt

Par kādu nēģeri tu tagad runā?

Izlikšu uz pirkstiem - Tramps piedāvāja pamieru! putlers pateica nedod nevienu patronu ukrainim un viņš padomās vai nogalināt visus Ukraiņus vai tikai 70% un pārējos 30 aizdzīs verdzībā un asimilēs! Nu un kāds var būt iznākums pie tāda ultimāta?

Kas jādara Ukraiņiem? Jāļauj sevi nogalināt kā poļus Katiņas slaktiņā? Vai kā? Var lūdzu bez gejiem nēģeriem un citiem netēmas vārdiem atbildēt?

0 0 Atbildēt

nēģeris ir tas, par kuru tu domā, ka vajadzēja balsot - kamila Haris. Ja ne trumpis, tad kamila haris. Bija divi varianti.

1) Parādi avotu par tiem 70 un 30%.

2) Parādi avotu, ka pamiers ir noslēgts. Jo kā man zināms, pamiers vēl nav un ne tik drīz būs.

Tu labāk atbildi, kā tā kamila haris ar iedotiem vēl 31 tanku uz 1000 km frontes, jeb 1 tanku uz 32 km frontes izglābs ukrainu, ja ukraina pati nemaz negrib karot?

0 0 Atbildēt

Tev vajag 70%?

Brīnos par tavu neinformētību - Irpeņa, Buča, Mariupole, Bahmuta - tā ir tikai Aisberga redzamā daļa - vēl ir Doņecka un Luganska kur tu klāt netiec un nezini cik daudzi tur noslepkavoti NA PADVAĻE!

0 0 Atbildēt

tu rakstīji: "putlers pateica nedod nevienu patronu ukrainim un viņš padomās vai nogalināt visus Ukraiņus vai tikai 70% un pārējos 30 aizdzīs verdzībā un asimilēs!"

Tad es prasu, kur tāda informācija? 

0 0 Atbildēt

Hallo! 

Tev vajag pārliecināties ka ja Ukrainai nebūs ar ko aizstāvēties tad krievs pēkšņi būs džentlmenis un ieveros līgumu? Pēc tā ka viņš atslaucījās ar Minskas vienošanām? Hallo! Tu esi navs un tici populistiem? Tavu trampu putlers jau apdirsa no galvas līdz kājām izvirzot neizpildāmus nosacījumus!

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Tramps īsā laikā padarīja Rheinmetall tirgus vērtību lielāku nekā VW.

Ieroču ražotāja Rheinmetall tirgus kapitalizācija ceturtdien apsteidza auto Volkswagen grupu, kas liecina par Vācijas ekonomikas pāreju no automašīnām uz aizsardzību.

Rheinmetall tirgus maksimālā vērtība — publiski tirgota uzņēmuma vērtība — pulksten 16:00 bija 55,7 miljardi eiro, salīdzinot ar Volkswagen 54,4 miljardiem eiro.

Kopš janvāra, kad Donalds Tramps kļuva par ASV prezidentu, Rheinmetall vērtība ir vairāk nekā trīskāršojusies.

/Politico, 14. marts

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Re kā... tad jau tūlīt tirgū ienājks VolksPanzer... un varēs atkal likt lietā senču saukli - drang nach osten!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Tu labāk skaties ko tagad blēs Tramps kuru putlers apdirsa no galvas līdz kājām! Paprasīja ieroču piegāžu pārtraukšanu, lai var mierīgi aiziet līdz Kijevai! 

youtube.com/shorts/NI_Wz26ClUE

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Nu tā kā šī doma ir skaidra pat kartupelim, tad jāpiekrīt Arestovičam, ka Zelenskis turpina prasīt personīgās garantijas, jo visas iespējamās teritoriālās jau ir iedotas. 

0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

Tagad aplūkosim, ko "sliktu" izdarīja trumpis:

4.1.  Piespieda vācijai, francijai, un co ievērot NATO atrunātos 2% vēlēt aizsardzībai. ( vateņiem, cipa - ūpim, nepatīk)

4.2. apvienoja Eiropu. 

4.3 Izpildīja Eiropiešu sapni un "aizgāja mājās"

4.4 PIESPIEDA UKRAINAI KAROT. Pat ukrainas pretuzbrukums Kurskā bija trampja dēļ, jo ukraina saprata, ka tramps uzvarēs ( popularitāte auga, plus, atentāta mēģinājums, utt) 

Jo ukraiņi tikai gaidīja, kad krievija sašķīdīs gabalos pati no sevis.

PAPILDINĀTS - ---  >    4.5 Eiropa tieši trampa dēļ sāk pārskatīt savu MIGRĀCIJAS politiku un jau paceļ jautājumu par imigrantu noziedzinieku izraidīšanu. ( acīmredzot ūpim un citiem vateņiem tas nepatīk, ja reiz nepatīk trumpis)

p.s.

Atškirībā no badipussi, es gribu, lai tur karš turpinās. Tas, ka divi krievi sit viens otru, tas ir labākais, kas pasaulē ir noticis. Ideāli, protams, tur būtu iesaistīt arī citus krievus - baltkrievus, sloveņus, slovākus, serbus, u.c, bet tā, kā tagad, arī labi.

Es tikai ukrainai piesolītu NATO ar vienu nosacījumu, - TIKAI TAD, kad viņi atkaros savas teritorijas, lai motivētu un piespiestu arī ukraiņiem karot.

Ja ne tas komunistu slepkavnieku cienīgais PS… Varētu pat atbalstīt. Bet papildus par Kanādu un tarifiem runājot - vai tik negadīsies, ka pēc tik lieliskas platformas Trudo komunistu dinastijas gāšanai, Trampam atkal aizmirsīsies, ko teicis:

https://www.youtube.com/shorts/jrAI3B_urYk

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 1 Atbildēt

Pārbaudīju faktu par Panamas kanālu!

Krievu trollis ar  amerikas karogu (maskējas) melo << Viencexpercs >>

Neņemat viņu nopietni - tas ir trollis no krievu propogandas mašīnas!

0 0 Atbildēt

Viņš pat nezin cik civilie viņa laimes valstī iet bojā no ierēdņu bezatbildības!

Civilā aviācija iznīcināta - Miliārā tieši tāpat pēc PSRS laikiem.

Man ir gan pierādījumi gan foto  no <<Viencexpercs>> atbalstītās valts ražotnēm. 

Sāpīgi ka tādi ir starp mums Latvijā. 

4+++ es nekad neaizmirsīšu - katko tādu izdomā tikai krievi!

NAV paaudzēm plusiņu. Vai nu ir vai nu nav! 

Tas nav atkarājies no lidmašīnas kvadrātsprauslām 30°leņķī.

0 0 Atbildēt

Vēlies diskusiju par neko? Lūdzu !

ARMATA - Универсальная боевая платформа «Арма́та». 

Tālo jūru braucējiem atgādinu, ka tas nav un nekad nav bijis tanks. 

ps. 

nesaprotu kāpēc ir indivīdi kas nepārzin neko, bet strīdās ar siekalām uz lūpām. (patika video par suņiem (paldies @uupis), tie patiesi attēlo mūsdienu pasauli)

0 1 Atbildēt

Bilde lai cilvēki saprastu - par kādu briesmīgo tanku ir runa!

Spriediet paši!

Pēdējie radījumi ar krieviem frontē joprojām ir <<BUXANKA>>!!!

0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

Priekš tālbraucējiem grūti izstāstīt vēsturi par B-2 T-34 motoriem, kas ir vates bruņojumā ir vēl šobatdien. (tai skaitā  БМД un БТР)!

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

uupis rakstīja:

youtube.com/shorts/NI_Wz26ClUE

Ciks stundas pagāja no tām 24? 12? Vai 10?🤣

0 0 Atbildēt

Tad jau beidzot atzīsti, ka miera plāns strādā un vari tikai piekasīties Trampa komunikācijas stilam?

0 0 Atbildēt

Strādā gan - no 20. janvāra ir pagājušas tikai 8 stundas... 🤣 Un krievu fašisti šonakt neizdarīja nevienu šāvienu... 🤣

Protams ka miera plāns strādā - vai tad nu kāds strīdēsies ar īpašo vajadzību cilvēku grupas pārstāvi... 🤣

0 0 Atbildēt

Viss, kam vari piesieties, ir Trampa “specifiskajam izteiksmes veidam” (drīksti aizvietot ar jebkuru sev patīkamu epeitetu), jo par saturu nekas nav vairs sakāms - pat komunista prātā apjēga ir iestājusies. KBJ.

0 0 Atbildēt

krievu fašisti arī teica ka aizies līdz Kijevai 3 dienās un pēc tam tieši tāpat dirsa ka tas ir tikai izteiksmes veids...

1:1 nokopēts no krievu propogandas 

🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Malacis, nu jau savu komunistu Baidenu nosauci par krievu fašistu un propagandistu. 

Lielā atšķirība - Baidens un Putins tiešām ticēja tām 3 dienām, bet Tramps “dirš” (ja izvēlies lietot šo epitetu)

0 0 Atbildēt

Nu tu jau sen esi pierādījis ka tavs fīrers ir putlers un tu esi PRET kara noziedzinieka sodīšanu tribunālā!

Ir pāris mīnas uz kurām uzkāpj tikai krievu nacisti un viņu pakalpiņi! Tu uz tām kāp REGULĀRI! krievu pakalpiņu pieķert melos ir kā 2 pirkstus...

0 0 Atbildēt

Tagad visi iet pēc popkorna un uzkluasa tavu sodīšanas plānu… Tad kad prezentēsi, paskatīsimiem PAR vei PRET ko jābūt. 

Es esmu PAR slepkavošanas pārtruakšanu. Tu esi PRET to un Putina atbalstītāju komunistu atbildību. Un nepārtraukti melo. Nekas vairāk jau “pieķerts” nav.

0 0 Atbildēt

ĀAAA - tas es stāstu ka Ukraina ir jāatdod putleram Ukraiņu iznīcināšanai nevis bradypus... 🤣

Es tak saku ka ar cilvēkiem ar īpašām vajadzībām vajag tikai pa labam... 🤣 Jāpiekrīt visam ko Aptiekas ielas klients saka... 🤣

0 0 Atbildēt

Jā - vārdu savienojums “Ukraina ir jāatdod putleram Ukraiņu iznīcināšanai” ir sastopams TIKAI TAVOS melos. 

0 0 Atbildēt

Mariupole ir manos melos, Irpeņa ir manos melos, Raķete Kijevas bērnu slimnīcā arī ir mani meli... Noteikti! 🤣

0 0 Atbildēt

Tas, ka tagad nosauc kaut ko bezsakarā, nemaina visu tavu iepriekšējo melu virkni. 

0 1 Atbildēt

Nu ko putlers ir apdirsis Trampu kā kaija solovjobu!

youtu.be/l_jM73EyEIQ?si=Z_V6OWr4FWa39lgq

0 0 Atbildēt
0 1 Atbildēt

Cik sapratu tad putlers pat nokavēja sarunas sākumu par 20 min... Un Tramps kā sunītis pacietīgi gaidīja - tas jau ir mājiens ar sētas mietu...

Tagad tikai jāsagaida lai Tramps pasaka putleram ka kodolvienošanās nestrādā un drīkst pielietot atomieročus pret valsti kurai to nav! Un tad WW3 ir vaļā... Un iniciators pēc šī foruma trampistu loģikas būs Tramps, kurš atļāva nevis putlers, kurš nospiedīs pogu!!!

0 0 Atbildēt

Tramps kā sunītis pacietīgi gaidīja” - nuja, Tramps jau vairs nav tas ļaunais, personīgi atreibīgais, tips, kā tava propaganda kliedza iepriekš.

www.youtube.com/shorts/psF00o7GmD4

0 0 Atbildēt

Tas ir fantastika kā krievu propogandoni (tādi kā bradypus) mazgā Trampu tīru - nākamais etaps ir mazgāt putleru...

🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Jā… Lindsey Graham ir “krievu propagandons”, kā tad

0 0 Atbildēt

TU ESI KRIEVU PROPOGANDONS -> barypus ir krievu propogandons!!!!

Paņem palielināmo stiklu ja nevari izlasīt...

0 0 Atbildēt

Paskaidrosi sīkāk - kā sanāk, ka es kļūstu par krievu propagandonu, vienkārši ieliekot atsuci uz politiķi, kas nav krievu propagandons? 

0 0 Atbildēt

Tu jau te plēsi drēbes pa krievu modei ka LGBT tev kaut ko uzspiež un ka LGBT ir jāaizliedz - tas ir pirmais uz ko uzraujas krievu propogandoni un viņu pakalpiņi - pārējiem ir pajāt uz LGBT jo izglītoti cilvēki zin ka cik tur tie procenti gan dzīvnieku pasaulē gan starp cilvēkiem ir viendzimuma un tur neko nevar izdarīt - vienīgā izeja ir vai nu ļaut viņiem dzīvot vai nu kā hitlers dedzināt viņus gāzes kamerās! Krievi piekrīt hitleram un ir gatavi visādi viņus iznīcināt! Tu esi starp tiem! Trampisti ir starp tiem! 

Viss ir elementāri!!! 🤣

0 0 Atbildēt

Atkal melo. Es NEKAD neesmu teicis, ka LGBT ir jāaizliedz. 

Viss ir elemetāri - tu spēj tikai melot, kā jau komunists. KBJ

0 0 Atbildēt

HIPPY rakstīja:

Viņš pat nezin cik civilie viņa laimes valstī iet bojā no ierēdņu bezatbildības!

Man ir gan pierādījumi gan foto  no <<Viencexpercs>> atbalstītās valts ražotnēm. 

Jā, žēl, ka tādi ir. Kuriem rūp, ka krieviem viss iznīcināts, mirst civilie.

Man gan patīk, uz kurieni punduris ved krieviju. Man patīk, ka viss krievijā izzagts. Man patīk, ka krievi uzbruka citiem krieviem, un viens otru iznīcina. Un tāpēc rietumi beidza apbruņot krieviju.

speciali priekš vateņa hippi, kuram rūp krievijas labklājība:

0 0 Atbildēt

Tu maz zini kuras divīzijas tanki tie ir?

Šaubos ka tu modeli varēsi nosaukt! Nemaz nerunājot lai apskatītos WIKI cik daudz viņu ir sabūvēti...

0 0 Atbildēt

Tikmēr ES vadība… “Taxes are bad for business and worse for consumers”. Trampa muldēšana nobāl…

www.youtube.com/shorts/NMrYXQ3pk2A

0 0 Atbildēt

Atkal pamodās krievu propogandons sāks stāstīt kaut ko par nodokļiem, kuros pats nekā nejēdz!

1 0 Atbildēt

200% ad hominem, 0% spēja kaut ko komentēt par saturu. 

0 0 Atbildēt

Te ir topiks nevis par Eiropas nodokļiem bet par Trampa stulbumu un putlera adeptu centieniem iesmērēt kremļa propogandu!

0 0 Atbildēt

Kadam stulbenim jābūt, lai “nepamanītu”, ka Leienas izteikumu absurds ir panākts ar Trampa nodokļu politiku? Kur tajā ir “kremļa propaganda” - vai arī to vārdu savienojumu vienkārši esi ietrenējis lietot sava iedzimtā “блядь” parazītvārda vietā, kas jāiesprauž katrā teikumā vismaz divreiz?

0 0 Atbildēt

Ne tu esi dienējis, ne tu biji uz barikādēm - tajos jautājumos jau tiki pieķerts melos! Tagad tu lej betonu ka kremļa plānos nav sanaidot ASV ar Eiropu un ka Tramps dara visu pareizi!

Tā kā vēlreiz priekš apdāvinātiem starp garīgi atpalikušiem - tu retranslē kremļa naratīvus un nes kremļa propogandu! Tas tev ir pierādīts 55 reizes! Un tikpat reizes tu esi pieķerts melos!

0 0 Atbildēt

Interesanti kā “tiku pieķets”, ja es NEKAD neesmu teicis, ka esmu dienējis (tavi MELI) un es biju “uz barikādēm” (atkal tavi MELI).

NEKAD neesmu teicis, ka “kremļa plānos nav sanaidot ASV ar Eiropu” - tavi MELI.

NEKAD neesmu teicis, ka “Tramps dara VISU pareizi” - tavi MELI.

0 0 Atbildēt

Tu nevarēji būt uz barikādēm - nepilngadīgos no turienes trieca ar kāju pa dirsu! un tu ar savu 75. vai 78. dzimšanas gadu vēl skolas solā sēdēji... dirsīs viņs te! Mājas pagalmā kaut kur laukos ar pukā spēlēja kariņu ap malkas čupu - jā barikādēs biju, šāvu ar peštongām un vēl citi mednieku stāsti... Zinu... Ne tu pirmais ne pēdējais dirsējs...

1 0 Atbildēt

Nu nemaz jau tā netrieca, nez kas ēdienu piegādāja… Bet pats pierādi savus melus - ar šādu dzimšanas gadu, komjaunatnē nekādi nevarēju būt. 

0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Man gan patīk, uz kurieni punduris ved krieviju. Man patīk, ka viss krievijā izzagts. Man patīk, ka krievi uzbruka citiem krieviem, un viens otru iznīcina. Un tāpēc rietumi beidza apbruņot krieviju.

Loti atvainojos << Viencexpercs >> !

Armatām vairs nav BMW M-17 Downgreidotie motori. 

Viņiem ir ielikts vācu motors no 2 pasaules kara. Pa nakti vēl neatradu tieši kurš, jo Čeļābinska to tiešām neradīja, pretējā gadījumā viņi šo motoru ražotu sērijā. 

ARMATA vājprātīgi smaga platforma kura nav derīga kaujas apstākļiem! TAS NAV TANKS!!!

Atkārtoju neizglītotajiem, TAS NAV TANKS. (miskaste kuru izved attiecīgie dienesti -  MISKSTES MAŠĪNAS)

0 0 Atbildēt

Jautājums abiem krievu troļļiem, Pēc pirmā šviena cik sekundēs jāpamet tā miskaste, lai izdzīvotu?

0 0 Atbildēt

Šajā tehnikas topikā jūs nevienu vārdu neesat minējuši par tehniku - izņemot totālo feiku ko iemeta << Viencexpercs >>.

Liels paldies Abiem troļļiem - es uzzināju par miskasti "armata" vēl vairāk. Sākuimā domāju ka viņi ir nozaguši PANTERA no WW2 (kas atī ir daļēja patiesība), bet nemācēja saskrūvēt un finiermašīnai priekšā pietiekami ērtos beņķos sēž 3 piloti (nevis kapsulās divi)!!!! FENOMENĀLA FANTASTIKA. Tiešām pasaulē anologu NAV! 

0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Starp citu - tavs nika simbols jau apzīmē ka tev ir uzčurāt uz pārējiem un atbalsti tikkai vati! LABRĪT!

0 0 Atbildēt

Atceros 5 norakstītos M1 Abrams ierašnos Latvijā, kad vate kliedza, ka uzbrūk kaukādai Krievvalodīgo Pederācijai! 😂

0 0 Atbildēt

spriežot pēc tā, ka tu pārdzīvo par krievu labsajūtu, domāju, ka tu biji galvenais kliedzējs.

0 0 Atbildēt

Krievu 5+++++ paaudze ar Staņislava Stelsa tehno haus.

0 0 Atbildēt

HIPPY rakstīja:

Viencexpercs rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Viņiem ir ielikts vācu motors no 2 pasaules kara. Pa nakti vēl neatradu tieši kurš, jo Čeļābinska to tiešām neradīja, pretējā gadījumā viņi šo motoru ražotu sērijā. 

ARMATA vājprātīgi smaga platforma kura nav derīga kaujas apstākļiem! TAS NAV TANKS!!!

Atkārtoju neizglītotajiem, TAS NAV TANKS. (miskaste kuru izved attiecīgie dienesti -  MISKSTES MAŠĪNAS)

nu bet tu redzi, ka tām miskastēm ir franču devaisi?

Vai turpināsi noliegt.

Ne jau viņi nozaga. Oficiāli franči pārdeva.

0 0 Atbildēt

Bet ir viena nianse - tavā bildē tā nav ARMATA! Es tak teicu ka tu pat nezini par ko runā - neesi spējīgs nosaukt tanka modeli! 

Nu ka paguglē pats un paskaties kas tas ir par hlamu...

BigPharma Reģ.: 05.08.2024
1 0 Atbildēt

HIPPY rakstīja:

Pārbaudīju faktu par Panamas kanālu!

Krievu trollis ar  amerikas karogu (maskējas) melo << Viencexpercs >>

Neņemat viņu nopietni - tas ir trollis no krievu propogandas mašīnas!

Tieši tā. Mēs gan, ar tevi, esam diženi patrioti un zinam, ka krievija tūlīt, tūlīt paškīdīs gabalos, ukraiņu tanki jau tuvojas maskavai un krievu resursi jau ir beigušies.

Un baidens patiesībā, ļāva šaut ukrainai pa krieviju. Un amerikāni nebija uz mēness!  Slava komunismam! 

0 0 Atbildēt

Aptiekas ielā šodien izlaidums?

BigPharma Reģ.: 05.08.2024
0 0 Atbildēt

ja tu nedomā kā mēs, tātad - tu esi VATŅIKS un KRIEVU TROLLIS!!!!

0 0 Atbildēt

Ok ok - kā saka ar trakiem pa labam... 🤣

0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Viencexpercs rakstīja:

HIPPY rakstīja:

nu bet tu redzi, ka tām miskastēm ir franču devaisi?

Vai turpināsi noliegt.

Ne jau viņi nozaga. Oficiāli franči pārdeva.

Un? 

kas? 

Par ko?

0 0 Atbildēt

labi. 

Tagad otrs jautājums - vai francija gribēja krieviem pārdot "Mistral" DESANTkuģus? 

0 0 Atbildēt

Paskaidro lūdzu man tumsonim, ko tā iekārta dara un kāpēc tieši šī niskastes līnija ir pārāka par kara tehniku no Latvijas kara tehnikas??? 

0 0 Atbildēt

viņa ir sūds un LV bruņumašīnas tās šķaidītu tāpat, kā 1992.gadā Bredliji šķaidīja irākas ( psrs) tankus.

Iet runa par ko citu. Ka pat tos sūdus krievi ražoja ar RIETUMVALSTU komponentēm, ko EIROPA PĀRDEVA krieviem.

Krievu armijā ir pilns ar rietumu tehnoloģijām.

0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

labi. 

Tagad otrs jautājums - vai francija gribēja krieviem pārdot "Mistral" DESANTkuģus? 

Tev ar veselību viss ir kārtībā? 

Varbūt neatiekamo palīdzību ir jāaizsūta?

Priekš tālās jūras braucējiem: Es tikai satraucospar troļļa veselības stāvokli.

Es pat neesmu sācis vēstures apskatu no 800 gada pme 

0 0 Atbildēt

Pētniece: «Mistral» kuģi – iztrūkstošais posms Krievijas kļūšanai par militāru lielvaru / Raksts

Tev pietiek ar vienu linku, vai vajag vēl?

Tieši kara dēļ ( krimas opkupācijas) franči kuģus pārdeva ēģiptei:

Ēģipte pirks no Francijas Krievijai būvētos kuģus "Mistral" | Sargs.lv

Ja nebūtu kara, krieviem būtu arī šie kuģi

1 2 3 4 5 6 7

Lasītākie raksti

Jaunie raksti