Tramps - ASV prezidents? - Forums - iAuto

Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

1.. 2 3 4 5 6 7
HIPPY Reģ.: 11.12.2001
1 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

viņa ir sūds un LV bruņumašīnas tās šķaidītu tāpat, kā 1992.gadā Bredliji šķaidīja irākas ( psrs) tankus.

Iet runa par ko citu. Ka pat tos sūdus krievi ražoja ar RIETUMVALSTU komponentēm, ko EIROPA PĀRDEVA krieviem.

Krievu armijā ir pilns ar rietumu tehnoloģijām.

Tu esi stulbs vai izliecies? 

Sen iAuto nav apmeklējuši neloģiski planktonveidīgi radījumi. 🤣

0 0 Atbildēt

kura daļa tev nepatīk?

Pirmā vai otrā?

Pirmā - 

Battle of Medina Ridge - Wikipedia

kā angļu bruņumasīnas vienos vārtos nonesa psrs tankus

vai otrā - 

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Tu noskaidroji tanka modeli?

0 0 Atbildēt

man pie dirsas. Tas jāprasa īstenam krievu atbalstītājam Hippy.  Viņš lielāks eksperts par krievu lūzņiem.

Bilde bija ilustratīva nevis informatīva.

Ja gribās informāciju, var palasīt daudz kur,  kaut vai te:

T-90 - Wikipedia

citāts, tulkots:

No 2006. līdz 2007. gadam tika piegādāts katrs 31 T-90A tanks, kas tagad ir aprīkots ar pilnībā pasīviem ESSA galvenajiem ložmetēju tēmēkļiem, ko piegādāja Peleng Baltkrievijā un izmantoja Thales 2. paaudzes termokameru Catherine-FC, kā arī uzlabotas 4S23 ERA flīzes. Uz a/s Volzhsky Optical un Mechanical Plant (VOMZ) un Thales Optronics bāzes izveidotais kopuzņēmums ražoja Catherine-FC termoattēlveidošanas ierīces, kuras tālāk tika izmantotas, lai izstrādātu "ESSA", "PLISA" un "SOSNA-U" tēmēkļu sistēmas, kas ražotas Krievijas bruņumašīnām, ieskaitot T-72B3 (tanku T-72B3 un eksporta versijas uz Indiju un T-9. Azerbaidžāna). Kopš 2012. gada Krievija varēja ražot 3. paaudzes Catherine-XP kameras, kuru pamatā ir QWIP matricas tehnoloģija.[22]

p.s.

Thales - tā ir franču firma

Thales Group - Wikipedia

1 0 Atbildēt

HIPPY rakstīja:

Viencexpercs rakstīja:

labi. 

Tagad otrs jautājums - vai francija gribēja krieviem pārdot "Mistral" DESANTkuģus? 

Tev ar veselību viss ir kārtībā? 

Varbūt neatiekamo palīdzību ir jāaizsūta?

Priekš tālās jūras braucējiem: Es tikai satraucospar troļļa veselības stāvokli.

Es pat neesmu sācis vēstures apskatu no 800 gada pme 

Pētniece: «Mistral» kuģi – iztrūkstošais posms Krievijas kļūšanai par militāru lielvaru / Raksts

Tev pietiek ar vienu linku, vai vajag vēl?

Tieši kara dēļ ( krimas opkupācijas) franči kuģus pārdeva ēģiptei:

Ēģipte pirks no Francijas Krievijai būvētos kuģus "Mistral" | Sargs.lv

Ja nebūtu kara, krieviem būtu arī šie kuģi

0 1 Atbildēt

Tu noskaidroji tevis ieliktās bildes tajā redzamo tanka modeli?

0 0 Atbildēt

Lai amēbai būtu skaidrs, telefona vāciņa iegāde nenozīmē nopirkt telefonu  (tulkojums: mobilo tālruni).

0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Viencexpercs rakstīja:

labi. 

Tagad otrs jautājums - vai francija gribēja krieviem pārdot "Mistral" DESANTkuģus? 

Tev ar veselību viss ir kārtībā? 

Varbūt neatiekamo palīdzību ir jāaizsūta?

Priekš tālās jūras braucējiem: Es tikai satraucospar troļļa veselības stāvokli.

Es pat neesmu sācis vēstures apskatu no 800 gada pme 

Pētniece: «Mistral» kuģi – iztrūkstošais posms Krievijas kļūšanai par militāru lielvaru / Raksts

Tev pietiek ar vienu linku, vai vajag vēl?

Tieši kara dēļ ( krimas opkupācijas) franči kuģus pārdeva ēģiptei:

Ēģipte pirks no Francijas Krievijai būvētos kuģus "Mistral" | Sargs.lv

Ja nebūtu kara, krieviem būtu arī šie kuģi

Iesaku citēt Main Kampf, jo tas ir vecāks izdevums priekš krievu fašistiem!

Starp citu tu neesi nevienu 39. gada PSRS uzvaras gājiena aviīzes linkus iemetis, cik varonīgi nošāvāt cilvēkus un kā ar traktoriem palīdzējāt polijai (arī KATIŅA)

BigPharma Reģ.: 05.08.2024
2 0 Atbildēt

Tieši tā. Mēs gan, ar tevi, biedri hippy, esam diženi patrioti un zinam, ka krievija tūlīt, tūlīt paškīdīs gabalos, ukraiņu tanki jau tuvojas maskavai un krievu resursi jau ir beigušies.

Un baidens patiesībā, ļāva šaut ukrainai pa krieviju. Un amerikāni nebija uz mēness!  Slava komunismam! 

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Tu noskaidroji tevis ieliktās bildes tajā redzamo tanka modeli?

Bija armatas platforma! 

Tālāk noteikt nav iespējams, jo no miglu bildes expertīzi nevar veikt. Tik pat labi tā bija gaisa balona palaišanas iekārta, lai laistu gaisā 5++++ sistēmas.

1 0 Atbildēt

Ne-a! 

T-72 platforma bet tanks saucas T-90 dēļ elektronikas.

Tas pats 72-ais tikai ar citu elktrību un vairāk vadiem...

0 0 Atbildēt

Viencexpercs reāli neko nesaprot no vēstures politikas un tehnikas. 

Diemžēl man apmācīt muļķus nav laika. Drīzumā došu precīzu analīzi armata motoriem. 

Man patīk jaunā T- MATA koncepcija -uz BUXANKAS uzlikt LIELGABALU, jo ložmetējam nav vietas.

😋

0 0 Atbildēt

gaidīšu. Tikai ne tikai motorus. Un esi tik labs, noskaidro kuru valstu ražojuma.

0 0 Atbildēt

HIPPY.

Vai es pareizi sapratu - tu esi pozitīvi noskaņots, ka 

franči un vācieši krieviem gandrīz pārdeva "telefona vāciņus" mistral,

"dekoru"  - termālās kameras uz "nieka" daziem simtiem tanku, 

priekš lūžņu kaudzes un metāla smagās šasijas- "armata" - stobrus, motorus, elektroniku, vadības blokus, "savs - svešs sistēmas", ātrumkārbu, u.c komponentes

vācieši gribēja krieviem izveidot militārus apmācību centrus

Vācija nolemj lauzt darījumu par armijas apmācību centra izveidošanu Krievijā / Raksts

0 0 Atbildēt

Cocca-Cola ar hitlerisko vāciju tirgojās visu laiku un tāpēc kāds nosoda ASV?

0 0 Atbildēt

jautājums bija cits. Bet tu arī vari atbildēt - 

Tev patika augstāk minētās darbības? Uzskatīji, ka labi krievam pārdot mistral un citas lietas?

0 0 Atbildēt

Neko tādu neesmu teicis! Ja tu tā domā, tad tās jau ir tavas problēmas!

Es tevi pieķēru krievu propogandonismā - tu te gribēji visur aizliegt LGBT un nošaut visus citādākos - jeb tas nebiji tu?

0 0 Atbildēt

jautājums bija nevis tev, bet HIPPY, ja reiz tu arī mīli visus saukt par meļiem, pāradresēju arī tev.

Cilvēks, kam adresēts šis jautājums, sauca mani par meli un krievu trolli, jo es apgalvoju, ka eiropa atbalstīja un modernizēja krievu armiju.  Hippy teica, ka tā nebija. 

Par otro daļu - tu sajauci mani ar bradipussi

🤣

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

ASV arī atbalstīja Krievijas armiju, visai loģisku iemeslu dēļ, ko tagad darīsim ???

Tu un es nezinam pat 50% not tā kas un kur ir noticis un kā finansēta dažāda karadarbība. Varu tikai pateikt vienu - ASV ir viena no labāk organizētajām pārrobežu misiju finansēšanas kampaņām, kā un kur tie pamanās apiet dažādu ictu valstu ierobežojumus - labs jautājums, bet man pārāk neizbrīnītu pasākums ka ieroču tirdzniecība un narkotiku tirdzniecība finansē ļoti daudzu valstu slepenas ārvalstu operācijas. Jā ir zināma varbūtība ka ar “vēstniecību diplomātisko pastu” šis un tas notiek, bet apšaubu ka tā tiek finansēts  pat 50% no visa ko vajag …

0 0 Atbildēt

Krievija pat vienu brīdi bija NATO sabiedrotais!

Tu par to zināji?

www.nato.int/cps/ru/natohq/official_texts_25468.htm?selectedLocale=en

1 0 Atbildēt

tūlīt hippy pateiks, ka tie ir meli un tevi arī nosauks par kremļa trolli. Nespēlējies ar uguni, ūpi!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Krievijā( Uļjanovska) pat bija NATO bāze. Tur kad sākās Afganistāna bija loģistika ASV militārajam kravām.

0 0 Atbildēt

Jā bija NATO bāze tāpēc neredzu problēmas ka krievi tika pie kaudzes rietumu tehnoloģiju! Viņi tak zvērēja ka nebūs agresīvi un nevienam neuzbruks!

0 0 Atbildēt

Hmmm - kur liksim Trampa mānīju mainīt ģeogrāfiskos nosaukumus?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Aizsūtīsim uz Augusta Spariņa ielu. 

0 0 Atbildēt

Tu izlasīji? Viensexpercs pateica ka tu gribēji apšaut visus LGBT! Liecinieks kā ne kā! Ko darīsim?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Tāds pats melis, kā tu. Neko nedarīsim - tā te pieņemts. 

0 0 Atbildēt

OK - vel kādu sūdu spaini atnest un uzliet uz ventilatora vai šodien pietiks?

0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

es tā neteicu. ūpis kā vienmēr, savā repertuārā.

Viņš sameloja, ka es pieminēju apšaut zilīšus, es teicu, ka to tēmu ( par LGBT)  sprieda ar bradipussi. Jo es ņemos ar to pseido "patriotu" krievu atbalstītāju un glorificētāju Hippy

0 0 Atbildēt

Nu bet bradypus saka ka tu to darīji - tad ko man darīt pārlasīt visu šņagu? Jeb jūs padzēsīsiet lai viens būtu vainīgs bet otrs būtu balts un pūkains??? 

Kuram vēl ir pilns sūdu spainis, lai uzlietu uz ventilatora???

0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

jautājums bija nevis tev, bet HIPPY, ja reiz tu arī mīli visus saukt par meļiem, pāradresēju arī tev.

Cilvēks, kam adresēts šis jautājums, sauca mani par meli un krievu trolli, jo es apgalvoju, ka eiropa atbalstīja un modernizēja krievu armiju.  Hippy teica, ka tā nebija. 

Par otro daļu - tu sajauci mani ar bradipussi

🤣

Amm un kāpēc tad jautāji man nevis HIPPY?

Petka Reģ.: 09.09.2001
1 0 Atbildēt

Jā, iAuto ir pārvērties par troļļu fermu. Neatceros, ziedu laikos - 2014. gadā, arī tā bija?

0 0 Atbildēt

Tu neko nezini par NSNF čatu un 10 km līmeņrādi - tā gadās!

0 0 Atbildēt

HIPPY.

Vai es pareizi sapratu - tu esi pozitīvi noskaņots, ka 

franči un vācieši krieviem gandrīz pārdeva "telefona vāciņus" mistral,

"dekoru"  - termālās kameras uz "nieka" daziem simtiem tanku, 

priekš lūžņu kaudzes un metāla smagās šasijas- "armata" - stobrus, motorus, elektroniku, vadības blokus, "savs - svešs sistēmas", ātrumkārbu, u.c komponentes

vācieši gribēja krieviem izveidot militārus apmācību centrus

www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/vacija-nolemj-lauzt-darijumu-par-armijas-apmacibu-centra-izveidosanu-krievija.a93513/

1.. 2 3 4 5 6 7

Lasītākie raksti

Jaunie raksti