Tramps - ASV prezidents? - Forums - iAuto

Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

1 2 3 4 5 6 7 8
ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 1 Atbildēt

imzz rakstīja:

Masks atkal sarīkoja uguņošanu virs Bahamām ;What Exactly Happened On SpaceX's Eighth Starship Launch Attempt?

Nu iĀ nelaiž mūsus tie savā vaļā vs.lv/raksts/ekonomika/2025/03/08/rit-lidosta-riga-saksies-milzu-torna-buvnieciba-video?utm_source=kasjauns&utm_medium=news-widget&utm_campaign=Links-in-partner-sites

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

...sasskaņā ar to 11to Nodaļu.. celtne, ko cēla Cilvēki, lai sasniegtu Debesis lv.wikipedia.org/wiki/B%C4%81beles_tornis

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Šis uzreiz atsauc atmiņā dirižabļu torni no Wolfenstein: Youngblood 😄

Volx Reģ.: 22.11.2018
1 2 Atbildēt

1 0 Atbildēt

Lieliski. Zīmīgi, ka daži zīmīgi personāži nemaz nav pieaicināti pie šī Kopgalda.Tagad drošvien Apvainosies ;p

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 5 Atbildēt
1 0 Atbildēt

650 rakstīja:

Lieliski. Zīmīgi, ka daži zīmīgi personāži nemaz nav pieaicināti pie šī Kopgalda.Tagad drošvien Apvainosies ;p

Lielais 3 nieks, būvējot savu piramīdu, ar niekiem nekrāmējās. 

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Nu tad kā tur ir? Tramps davilks līdz termiņa beigām vai izlidos kā korķis un ar kaunu no prezidenta beņķa?

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Bez nopietnām ziepēm par kurām “sēdošu prezidentu” var “nomest” ( vesela impīčmenta procedūra tur eksistē) nav veida kā viņu leģitīmi atbrīvot no darba pienākumiem. 

0 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Bez nopietnām ziepēm par kurām “sēdošu prezidentu” var “nomest” ( vesela impīčmenta procedūra tur eksistē) nav veida kā viņu leģitīmi atbrīvot no darba pienākumiem. 

Bet ja nu viņš ķeras klāt konstitūcijai kā putlers?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

TDS

0 0 Atbildēt

Ir jau pirmais solis konstitūcijas grozīšanai!

0 0 Atbildēt

Kurš tieši? Un kādēļ tas rada tik milzīgu satraukumu, pat ja ir taisnība? Gribi teikt, ka konstitūcijas grozīšana ir slikta un nepieļaujama?

0 0 Atbildēt

Viss izmaiņas kas skar un pagaina  prezidenta amata termiņus grauj demokrātiju un iet diktatūras virzienā! Elementāri!

0 0 Atbildēt

Nu nu… kur ir tas izmaiņas, kas skar prezidenta amata termiņus? Kādēļ lec nost no grozīšanas kā problēmas? Kaut ko pamazām aptver savā iedomu pasaulē?

0 0 Atbildēt

Izlasi ko nozīmē vārdiņš PLĀNO pirms prasīt kur ir izmaiņas!

0 0 Atbildēt

Saukt to, ko kāds alkāns savā virtuvē “plāno” par soli valsts iekārtas maiņā ir nožēlojami. Būsi pārsteigts, ja uzzināsi, cik daudz tavējie “plāno” slepkavot tautas ienaidniekus, kā tas komunistiem ierasts.

0 0 Atbildēt

Republikāņi ir alkāni? Nu - nu!

0 0 Atbildēt

Jā. Kamēr demokrātiem dominē narkotikas.

Vai arī tev vispār nav ne mazākās nojausmas, ko vispār nozīmē vārds “republikāņi” kontekstā, kuru tu stum.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Konstitūciju drīkst mainīt un tas ir darīts, jautājums tikai kā dabūt kaut kādu “iegribu” cauri visam apstiprināšanas procesam, pirmkārt jau cauri Kongresa ⅔ balsu, tad apstiprināšanai visos štatos, un arī tiesu vara jebkurā brīdī var pateikt ko tā domā par “stulbām iegribām”…

Tādēļ nav sevišķi objektīvi taisīt traci ap Trampa iegribām, liela daļa no tām ir tukša -iršana lai pagozētos mediju uzmanības centrā.

4 0 Atbildēt

Kad augšā negrib, bet apakšā nevar. Kādu tas uztrauc?Ideoloģija, restarts, stratēģiskā komunikācija? Vai, tomēr, pat kaitniecība un apzināta iedzīvotāju demoralizēšana? Tiešām interesanti, kā var nonākt pie tik stulba lēmuma par parlamentāru sekretāru rotāciju?

Kā varētu vēl uzskatāmāk norādīt, cik bezjēdzīgi tiek izmantots parlamentāra sekretāra amats Latvijā? Spēlējam "Kas dārzā", paslēpes, ķerenes? Jeb tās ir pieaugušo lomu spēles? Atbildība nekāda, bet mēnešalga gandrīz 7 tūkstoši…

Bet varbūt tā ir kā daudzgājienu provokācija? Uzsākt bezjēdzīgu rotāciju, lai beigās šos amatus likvidētu? Ja premjere pati to rosinātu, tad savējie to nesaprastu, taču, šādi, it kā muļķīgā naivumā, var iekustināt būtiskas izmaiņas. Ja tiešām tā, tas būtu ļoti jēgpilns Evika Siliņa lēmums! Taču tāpat pieļauju, ka tā bija kārtējā muļķība ar iniciatīvu, kaut arī tas nebūtu tas sliktākais, jo rezultāts varētu būt tas pats... Tiešām neticu, ka cilvēki Latvijā varēs samierināties ar garo rindu slimnīcā, kamēr ir šādas parlamentāro sekretāru rotaļas.

Šie 15 politiskie parazīti mums gadā izmaksā gandrīz 2 miljonus eiro, tai skaitā nodokļi un dienesta izdevumi.

Vai valdības prioritāte ir drošība un demogrāfija? Nē, mīļie Latvijas nodokļu maksātāji, savelkam jostas, lai varam turpināt sātīgi pabarot savus parlamentāros sekretārus!

Un neuzdrošinieties to barotni likvidēt! Tas ir latviskā garā, ka jācīnās ir nevis pret sili, bet tiem, kas pie siles, cerībā, ka ilgi grūstoties siles tuvumā, arī man kāds kārumiņš atlēks...uc? 

0 0 Atbildēt

Demogrāfija?? Atceries tajos 90tajos- no katra e-krāna mums šo jēdzienu kladzināja un nemitīgi visos iespējamajos veidos atgādināja.Tagad- čušš, izglītojošā minestereja māca izvēlēties dzimumu un uz ielas notiek Parāde.Interesanti, ka sen nava notikusi,laikam jāpagaida siltāka vAssara.Tikko nometa izgl ministri- bet jau nākamajā diennaktī tā tiek "iecelta" par kkādu tur globālfinanšu Pārzini! Jo NAV mums nekādu citu (valstiski Spējīgu) "uzvārdu"! Tas barotnes plūsmas Septiņpacmitkājis ira  ieperinājies visur un visos,izejass nav!

Vakar fonā ar vienu aci "skatījos" tv24, arī tas kļūst arvien demaogoģiskāks.Runāja kaut kāda augstisēdoša "latvijiešu" pārstāve/europā.Pēc ģīmja nu ne taka galīgā ragana, bet nu pēc valodas nu izcili hitrogudri slīpēta.Viņa (Viņi) TAGAD celšot "europas Konkurētspēju un aizsargspēju" un kko tur sazin vēl ko darīšot.FonderLejiņa aizņemšoties kkādos tur ujsazin kādos kārtējajos "tirgos"(??) tos 800,- vai cikturtos simtumuļļardus un uttt.Loģiski- lai arī tie nokļūtu attiecīgajās "kabatās".

Pabbriks reku kliedz no visiem massuzombijiem,sauc "karā"- viņš tagad "ražos ieročus", stiprinās Valsti.Interesanti,bet KO viņš darīja, būdams ministra amatā? To suudasētu gar buļbašu robežu uzbūvēja, kura tagad (tūliņ..) "jau pēc 369 dienām" būšot "gatava"?

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Jo NAV mums nekādu citu (valstiski Spējīgu) "uzvārdu"! Tas barotnes plūsmas Septiņpacmitkājis ira  ieperinājies visur un visos,izejass nav!

Mēs (kā valsts) esam sasnieguši līmeni, kurā domājoši(godprātīgi) cilvēki vairs nav gatavi uzņemties publiskus amatus. Ira tikai Septiņpacmitkājis (ar tumbočku un villu Sicīlijā). Aivars un Andris uz šitā daudzposmkāja fona izskatās kā viedi tautsaimnieki

1 1 Atbildēt
0 1 Atbildēt

Pats vispār saproti, kas un kur stiepj?

0 0 Atbildēt

Tātad ziņa ir feiks? Var lūgt apstiprinājumu, ka tāda lieta NAV BIJUSI?

0 0 Atbildēt

Ziņa jau nav feiks, žēl tikai, ka tu vispār nesaproti par ko ir ziņa.

0 0 Atbildēt

Nu tad paskaidro ja tu to saprati savādāk! Nu tā un tā - Trampisti neplāno grozīt konstitūciju, viņi ir par konstitūcijas ievērošanu un pēc trampa termiņa beigām ir gatavi cīnīties godīgās vēlēšanās, tā kā bija līdz šim un par prezidentu varēs kļūt pieredzējis vecis vai beibe un pie šprices nelaidīs zaļus gurķus!

Tā vai savādāk jāsaprot šī ziņa?

0 0 Atbildēt

Ziņa ir par elektorāta viedokļa aptauju, nevis “plāniem”. Mērķis - mēdiju sensācija tādiem, kā tev. Ja pretējā pusē uztaisītu analogu par, piemēram, nepieciešamību tautas ienaidniekus ("trampistus") sadzīt koncentrācijas nometnēs, rezultāti būtu vēl šokējošāki.

0 0 Atbildēt

Nu labi - lai tā būtu, ka negrozīs konstitūciju un nemēģinās uzurpēt varu tā pat kā hitlers un putlers!

P.S. man atliek cerēt ka trampisti ar savu neprognozējamo mērkaķa rīcību iznīcinās kādu daļu no sava elektorāta un tie viņus noēdīs, lai gan spriežot pēc krievijas - scenārijs ir utopija! Bet tas ka demokrātija tiks sakauta tas ir ticamāk un tad jau ir tumšie laiki...

1 0 Atbildēt

Protams, ka pavisam demokrātiska komunisma diktatūra ir tavi “gaišie laiki”. Demokrātija nav “jāsakauj” - tā ir ļoti asiņaini pašiznicinoša. Vienīgais uz ko var cerēt - ka “trampisms” tiešām ir smagi slima organisma caureja un vemšana ceļā uz izveseļošanos, nevis pirmsnāves agonija.

0 0 Atbildēt

Jā un vēl viena lieta priekš tumsoņām!

Kāpēc ir noteikts ka 2 termiņi un viss?

Varbūt vari paskaidrot kāpēc 3 termiņi jau vairs nav demokrātija bet ir jau diktatūra? Smadzenes nevelk tik elementāras lietas izprast?

1 0 Atbildēt

Tumsoņas nesaprot, ka termiņu ierobežojumu nosaka republika. Demokrātijā tāds nepastāv.

0 2 Atbildēt

Ak tā - demokrātija ir 5 termiņi un pec tam mūža carisms?

Attā - ar tevi kā vergu un putleristu viss skaidrs!

Tu esi no tiem kurš ir pret viedokļu dažādību un esi par carismu un vienpersonisku diktatūru! Tu nesaproti apdraudējumu ko rada vienpersonisks carisms - tie ir viduslaiki! Tu esi no turienes - Vairai bija taisnība - tumsoņu ir daudz!

2 0 Atbildēt

Jā,tieši tā - demokrātija ir vairākuma diktatūra. Tā nekādi neierobežo ne cara termiņu, ne pilnvaras - vajag tikai pūļa balsojumu un cars ir pavisam demokrātisks.

Termiņa un pilnvaru ierobežošana ir demokrātijas ierobežošana, aizsargājot viedokļu dažādību un mazākumu. Bet tu esi kretīnisks melis, kārtējo reizi pierādot patieso dabu - izsakot absolūti melīgus apgalvojumus par mani, tieši pretēji tam, ko es saku.

0 0 Atbildēt

Tu prasīji kur ir grozījumi kuri tiek plānoti! Ne jau es! 

Tu stāsti ka putlera konstitūcijas grozījumi ir demokrātijas virsotne un uzvara un ka drīkst grozīt konstitūciju lai varētu sēdēt ilgāk un diktēt ilgāk - kas neizbēgami finalizējas ar pagrimumu, cenzūru un visām pārējām herņām!

Cik tev piemēru vajag ar tādiem režīmiem, kuri nevainīgi grozīja konstitūciju? Hitlers tika demokrātiski ievelēts un ar ko beidzās viņa demokrātiskā konstitūcijas grozišana - ar koncentrācijas nometnēm un citu tautu iznīcināšanu! Ko tev vēl vajag? Kaddafi? Vai varbūt Asads? Jeb Irānas pajoliņš, kurš sadirsa plaukstošu valsti? 

1 0 Atbildēt

Tu apgalvoji, ka tiek “plānoti”, atsaucoties uz elektorāta viedokļa aptauju .

Un tagad ķeries pie tupa melu savirknējums par to, ko es esot teicis.

0 1 Atbildēt

Nepis tavi mēģinājumi attaisnot trampistu vēlmi iet hitlera pēdās! hitleram ar bija saukļi par vareno vāciju un trešo reihu! Tagad ir nākamais ar VARENO ASV! Atgādināsi trampa saukli? Jeb nespēj?

0 0 Atbildēt

Turpini vien kretīniski melot - es neko tādu neesmu attaisnojis. Tikai savā slimajā prātā spēj atgremot propagandas saukļus, nesaprot vispār par ko es runāju.

0 0 Atbildēt

Speciāli melīgam komunistu tumsoņam. Kā tas nākas, ka tava nepatika ir vērsta pret cilvēku, kas vēršas pret iedibināto lietu kārtību, kurā Hitlera amata ( vācijas kanclera ) tiešā mantiniece var būt pie varas 16 gadus (ČETRUS tevis piesauktos termiņus!) sponsorējot sava Stasi kolēģa režīmu un faktiski finansējot Krievijas iebrukumus gan Gruzijā, gan Ukrainā?! Un to tu sauc par pareizo demokrātiju!

1 0 Atbildēt

Tu lasīt māki? Tur pierakstīts - "cer grozīt"

Lai mainītu konstitūciju, vajag nobalsot 2/3 abu palātu balsīm, tad vajag to apstiprināt 2/3 štatiem ( 34 no 50)

.

Komunisti cepjas un meklē iespēju apmelot

1 0 Atbildēt

Tev ir nojausma ar ko atšķiras šie divi termini "cer grozīt" un metafora "stiepj roķeles"! Jebšu tev tas nozīmē jau notikušu faktu??? Vai arī lasīt nemāki?

0 1 Atbildēt

Tieši tādēļ ir republika, lai atsevišķi stulbeņi nevarētu neko pavisam demokrātiski grozīt.

0 1 Atbildēt

Tāds skats ka tu neķer lauku par ko iet runa!

Viencexpertcs ar putām uz lūpām man sāka stāstīt ka metafora STIEPT LĪKĀS ROĶELES jau nozīmē ka Tramps ir konstitūciju izmainījis un pārrakstījis!!! Bet mana metafora kāreiz arī nozīmē to ka CER GROZĪT kas nebūt nav noticis fakts bet ir iztekta vēlme!

Un tagad ejam tālāk - izteikt vēlmi grozīt prezidentūras termiņus, vecumu un citus ierobežojums jau nozīmē nesamierināšanos ar citu kandidātu esamību un ir MĒĢINĀJUMS (izcelts priekš analfabētiem) ietekmēt sistēmu par labu SAVTĪGĀM interesēm!!! 

Tā ir saprotams? Jeb vajag sagremot vēl smalkāk???

1 0 Atbildēt

Lauku neķer tu. Tas ka tavējie radikāļi cer tiešā veidā slepkavot, ir labāk? Mulķu un neliešu netrūkst neviena pusē, tikai tavējā izmisīgi ar meliem mēģina izlikties balta un pūkaina.

0 1 Atbildēt

Tu vari skaidri uzrakstīt? Nu tā lai neizskatās ka tu esi reibumā!

Kādi radikāļi? Kas tie ir? Demokrāti vai republikāņi ar uzvārdiem - nu tur Makeins vai Klintone grib šito un šito un sadirsa visiem par to un to...

Citādāk tev tāds sukabējevas stiliņš - kaut ko pasaki bet neko nepasaki - toties ir viedoklis, kura patiesībā nav!

P.S. Tie laiki ir beigušies, kad varēja lavierēt starp krieviem (tumsas spēkiem) un labo (demokrātiskām vērtībām) - tagad tev ir jānostājas vienā vai otrā pusē!

1 0 Atbildēt

Ej tirst propagandas manipulator. Jā tie laiki ir beigušies, kad tavi komunisti ar Putina fašistiem bija sabiedrotie. Un kā zinām iepriekš, iepriekšējā sabiedrošanās ar komunistiem neko labu neatnesa, tādēļ es netaisos sabiedroties ne ar Putina fašismu, ne tavu komunismu - neskatoties uz taviem meliem, ka nav citas izvēles.

Nekontrolēta demokrātija ir ārkārtīgs ļaunums, kas neizbēgami noved pie sabiedrības sagrāves caur degradāciju. Tādēļ es atbalstu republiku, ko šobrīd pārstāv Tramps, lai vai kā viņam tas izdodas. Un tev līdzīgo komunistu izmisums tikai liek domāt, ka pat labāk, nekā šķiet.

Uzvārdu prasīšana tikai apliecina tavu tupumu, jo visa diskusija sākas ar tevu atsauci uz anonīmu elektorāta aptauju.

0 0 Atbildēt

Tavu tupumu un melus apliecina tavs pioniera kaklauts un komjaunieša apliecība, kā arī dienēšana krievu armijā!

Es nevienā no šīm organizācijām nesastāvēju un nedienēju! Tā kā kurš no mums ir komunists līdz kaulam - tas ir acīmredzams fakts bradypuss ir komuņagu pakalpiņš!

0 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Protams, ka pavisam demokrātiska komunisma diktatūra ir tavi “gaišie laiki”. Demokrātija nav “jāsakauj” - tā ir ļoti asiņaini pašiznicinoša. Vienīgais uz ko var cerēt - ka “trampisms” tiešām ir smagi slima organisma caureja un vemšana ceļā uz izveseļošanos, nevis pirmsnāves agonija.

Tie ir tavi gaišie laiki jobanais komuņaga! Sēdēji mājās apmīzies nevis gāji uz Barikādēm! Es tad biju - tu nē - tā arī ir starpība un raksturlielums tavai mīlestībai pret komunistiem!

1 1 Atbildēt

Turpini vien melot, nekas cits jau tev neatliek. Es arī tur biju.

0 1 Atbildēt

Nu tad tu mani neapvainotu par komunistu un nedirstu ka es te katrā ierakstā nostaļģēju par krievu laikiem!!! Bet tiko parādās tāds teksts, tad ir skaidrs ka tu esi krievu barikāžu pusē - interfrontē!

1 0 Atbildēt

“Argumentu” no kuras pakaļas izvilki? Par komunistu es tevi saucu pamatojoties uz tavu nostāju un izmisīgo melošanu, kas ir raksturīga “patiesības ministrijas” iezīme.

0 1 Atbildēt

Nu ka tas links uz rakstu ko es ieliku tie ir mani meli???

Nē!

Nu tad tu esi pieķerts melos! Tātad komunists un putlerists esi TU! Jo tu nevari nosaukt kur es meloju, bet tev es varu parādīt kur tu melo!!!

1 0 Atbildēt

Melo par meliem. Nākamais līmenis.

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Turpini vien kretīniski melot - es neko tādu neesmu attaisnojis. Tikai savā slimajā prātā spēj atgremot propagandas saukļus, nesaprot vispār par ko es runāju.

Nu tad izsakies skaidrāk nevis lej ūdeni!

1 1 Atbildēt

Pamēģini savā stulbajā komunista prāta izlasīt to, ko es rakstu, nevis to, ko pats iedomājies.

0 1 Atbildēt

Komunists esi tu - jo tu aizstāvi putleru, hitleru un Ukraiņu nogalināšanu!

1 0 Atbildēt

Tupi melot neapnīk?

0 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Pamēģini savā stulbajā komunista prāta izlasīt to, ko es rakstu, nevis to, ko pats iedomājies.

Tu uzrakstīji ka Tramps drīkst mainīt konstitūciju tieši tāpāt ka putlers krievijā un ka tramps drīkst kā hitlers sortēt cilvēkus pa rasēm un šķirām! Cits nekas nav saprotams no taviem tekstiem!

1 1 Atbildēt

Melo. Vienkārši pretīgi melo. Es nekad neko tādu neesmu aizstāvējis.

1 1 Atbildēt

Nu bet tad uzraksti tā lai saporot pareizi - es tev ko pirms tam rakstīju??? Lai tu uzraksti savu domu skaidri! Nevis muļļājies ap kopējām frāzēm kuras var tulkot kā vien kuram patīk!!!

1 1 Atbildēt

Uzrakstīju ļoti skaidri. Bet tev tas nepatīk, tādēļ sadomā savus melus.

1 1 Atbildēt

KUR?????

Savā burtnīciņā? Tā lai neviens neredz? Asariņu nobirdināji punkta vietā?

0 1 Atbildēt

Pagaidām man izskatās ka Tramps sadirsīs ASV ekonomiku un dabūs riktīgi dirsties ar SĪ....

1 5 Atbildēt

Pēc visa šitā cilvēki ar sajūsmu atcerēsies Baidena aojukumu, tipināšanu, Kamalas cloud storage, DEI politiku, 15 dzimumus un pārējo šņagu, kas ir komplektā demokrātu pasaules kārtībai.

quod erat demonstrandum

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Nez… Kur vien paveries, visur tāda histērija… Es gan pagaidām neredzu pilnīgi neko, kas tāds katastrofāls būtu sastrādāts - ne ASV, ne globāli. Un nevajag mums 15 dzimumus. 

0 0 Atbildēt

Tevi kāds spiež mainīt dzimumu?

0 0 Atbildēt

raimondsm varētu pastāstāstīt ko Baidens tādu satrādāja! Pretējā gadījumā esi dirsējs kā vate!

Par Trampu es varu pateikt - Tramps uzlika kluci Budapeštas memorandam un kodolvienošanai! ASV kā kodollielvalsts garantēja Ukrainai drošību par to ka Ukraina atsakās no atomieročiem - izrādās NEGARANTĒ! ASV kā kodollielvalsts uzņēmās garantēt Eiropas drošību, lai neviena cita eiropas valsts izņemot Franciju un Angliju) nemēģīnātu būvēt savu kodolarsenālu - tagad Tramps pasūta dirst - paši vainīgi ka nebūvējāt kodolarsenālu!!!

Kas tas ir ja ne uzmetiens? Kāds man var pastāstīt??? Kāds man var pateikt vai Polijai, Spānijai, Zviedrijai tagad ir tiesības būvēt savas atombumbas vai nav? Ir spēkā kodolvienošanās vai nav?

0 0 Atbildēt

Vienīgais kurš tagad kaut ko ir pateicis tas ir Makrons - Francija varētu būt Eiropas kodolvairogs! 

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Vēl jau pastāv opcija - adekvātāks republikāņu kandidāts.

0 0 Atbildēt

Tas ir nākamo vēlēšanu jautājums.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Vēl jau pastāv opcija - adekvātāks republikāņu kandidāts.

Vot par šo es domāju un nevaru saprast. Grūti jau ielīst amerikāņu galvās, bet man liekas, ka jebkuram saprātīgam cilvēkam vajadzētu būt skaidram, ka demokrātu politika bija izgāzusies, tauta bija nokaitināta (kaut vai ar to pašu Woke) un bija jāuzvar konservatīvas vērtības pārstāvošam republikānim. Bet kāpēc tieši Tramps?! Nu bija taču tur citi it kā sakarīgi cilvēki, kaut vai tas pats DeSantis.

1 1 Atbildēt

Sakarīgi cilvēki vairs nespēj neko izdarīt ar to, kur ir aizvilkuši kreisie. 

1 0 Atbildēt

Tā baigi nezinu viņu, kā saka, aizkulises, bet, nu, acīmredzot Trampam tur pārāk liela ietekme. Bet lai kā man nepatiktu Tramps, lielos vilcienos es teiktu, ka iekšpolitiski viņš dara daudz pareizu lietu, ko viņa vietā varētu darīt jebkurš republikānis, un pie viena nečakarēt ārpolitiku.

0 2 Atbildēt

Vistu fermas tas pidors var atjaunot?

1 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Sakarīgi cilvēki vairs nespēj neko izdarīt ar to, kur ir aizvilkuši kreisie. 

Bradypus var atbildēt?

Tramps uzlika kluci Budapeštas memorandam un kodolvienošanai! ASV kā kodollielvalsts garantēja Ukrainai drošību par to ka Ukraina atsakās no atomieročiem - izrādās NEGARANTĒ! ASV kā kodollielvalsts uzņēmās garantēt Eiropas drošību, lai neviena cita eiropas valsts (izņemot Franciju un Angliju) nemēģīnātu būvēt savu kodolarsenālu - tagad Tramps pasūta dirst - paši vainīgi ka nebūvējāt kodolarsenālu!!!

Kas tas ir ja ne uzmetiens? Kāds man var pastāstīt??? Kāds man var pateikt vai Polijai, Spānijai, Zviedrijai tagad ir tiesības būvēt savas atombumbas vai nav? Ir spēkā kodolvienošanās vai nav?

1 1 Atbildēt

Protams, ka var. Ukraiņu uzmeta un divreiz tajā atļāva iebrukt komunistu Baidens. Pasākumu finansēja “demokrātiskā” Hitlera amata mantiniece, kas 16 gadus varonīgi balstīja savā STASI kolēģa režīmu. Tu tagad kā uzticams ķēdes suns rej uz cilvēku, kas šo kārtību grib lauzt.

1 1 Atbildēt

Neko no tava murga nesapratu! Baidens pavēlēja krieviem iebrukt? Kāda hitlera mantiniece ASV valdībā? Hilarija Klintone? Es reju uz cilvēku kurš izvedīs savus kodolieročus un karaspēku no eiropas un tādējādi lauzīs ko? Lauzīs to ko apņēmās pēc otrā pasaules kara? Vai ko tu domāji ar laušanu? Tu vari skaidri runāt, nevis tā kā komunisti ar vispārīgām frāzēm?

1 0 Atbildēt

Nevis pavēlēja, bet atļāva. Hitlera amats bija Vācijas kanclers, kurā 16 gadus valdīja Putina kolēģe un sabiedrotā Merkele - pēc tava sašutuma par termiņiem būtu jādevē par carieni.

1 1 Atbildēt

Nu skaidrs - no tevis birst ārā visi krievijas TV naratīvi - visi kā pēc klišejas! Tu vēl piemirsi krustā sisto puisēnu un krievu jaundzimušo asins dzeršanu! Vēl tik atliek no tevis dzirdēt ka Buča, Irpeņa un Mariupole ir feiks un tad būs pilns komplekts!!!

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

raimondsm varētu pastāstāstīt ko Baidens tādu satrādāja! Pretējā gadījumā esi dirsējs kā vate!

Par Trampu es varu pateikt - Tramps uzlika kluci Budapeštas memorandam un kodolvienošanai! ASV kā kodollielvalsts garantēja Ukrainai drošību par to ka Ukraina atsakās no atomieročiem - izrādās NEGARANTĒ! ASV kā kodollielvalsts uzņēmās garantēt Eiropas drošību, lai neviena cita eiropas valsts izņemot Franciju un Angliju) nemēģīnātu būvēt savu kodolarsenālu - tagad Tramps pasūta dirst - paši vainīgi ka nebūvējāt kodolarsenālu!!!

Eiropa ir viens no galvenajiem ASV ienaidniekiem un viņas mērķis ir nomainīt tur pastāvošās valdības. Tagad galvenais mērķis ir Spānija ar Vox partiju, kas ir labvēliga Trampa adminstrācijai. Arī Arg prezidents Milejs pirms tam kritizēja Spānijas kreisos un ieradās uz konservatīvo kongresiem Spānijā.

0 0 Atbildēt

Nu, vēl jau Vācija arī tika pie konservatīva bez 5 minūtēm kanclera. Eiropā arī vēl daudz kas var pagriezties par 180 grādiem. Vienīgi, nu jā - līdz nākamajām Eiroparlamenta vēlēšanām vēl 3 gadi jāgaida. Bet… ja Tramps ASV pacels uz augšu, varētu būt, ka arī Eiropā tiks vairāk savēlēti tieši konservatīvie spēki.

0 0 Atbildēt

Tiem kuri nemāk lasīt!

VAI POLIJA, SPĀNIJA, ZVIEDRIJA, SOMIJA DRĪKST BŪVĒT SAVAS ATOMBUMBAS UN IZVEIDOT KODOLARSENĀLU???

Tāds bija jautājums!!!

Es neprasiju par partijām un nemaz neprasīju par Argentīnu - kā un kāpēc tu viņu te iepini?

0 0 Atbildēt

Cepies vai necepies,, Vācijai un taviem komunistiem par biedrošanos ar Putinu būs jāmaksā. Un nevelc klāt kaut kādu nodevību tagad Trampam - ASV nekad nesolīja sargāt no Putina tos… kas viņu atbalsta. 

0 0 Atbildēt

Izlasi NATO statūtus (līgumu) un pēc tam pastāsti kā var izpildīt 13. un 14. pantu, ja ASV izbeidz dalību NATO??? Tu vispār lasīt māki un saproti kas tur rakstīts un ko tie panti nozīmē???

Pirms dirst par nesolīšanu iepazīsties ar dokumentiem un beidz aizstāvēt putleru!!!

1 0 Atbildēt

Tu esi debils. Kā tieši es, pārmetot NATO dalībvalstij Vācijai Putina režīma un viņa karu finansēšanu “aizstavu putleru”?

Jā - paņem un iepazīsties ar dokumentiem, diez vai NATO paredz tās dalībvalstīm nepildit aizsardzības budžeta minimumu un vienlaikus finansēt ienaidnieku un būvēt tam floti.

0 0 Atbildēt

Nu, ja ASV izved savu karaspēku( atombumbas) tad jau loģiski, ka drīkst. Japānā jau tas pats darbojas - ASV karabāzes garantē drošibu lai Japāna neatgrieztos pie militarizācijas. Tieši tas pats - ka pazūd amerikāni, tā japāņiem būs bumba 

0 0 Atbildēt

Nu tad cik saprotu Ukraina droši var (pagaidām slepus) būvēt savas atombumbas.

0 0 Atbildēt

Nu un Zviedri ar Somiem pilnīgi legāli var veidot kodolarsenālu.

0 0 Atbildēt

Starp citu Argentīnā sācies tiesas process par slavenā futbolista Maradonas nāvi. Tiek izskatīta 7 mediķu saistība ar šo un lietā piedalās 100 liecinieki.

core Reģ.: 03.01.2017
1 0 Atbildēt

Volx rakstīja:

Starp citu Argentīnā sācies tiesas process par slavenā futbolista Maradonas nāvi. Tiek izskatīta 7 mediķu saistība ar šo un lietā piedalās 100 liecinieki.

Tramps ir starp mediķiem vai lieciniekiem?

0 1 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Tu esi debils. Kā tieši es, pārmetot NATO dalībvalstij Vācijai Putina režīma un viņa karu finansēšanu “aizstavu putleru”?

Jā - paņem un iepazīsties ar dokumentiem, diez vai NATO paredz tās dalībvalstīm nepildit aizsardzības budžeta minimumu un vienlaikus finansēt ienaidnieku un būvēt tam floti.

Bļaģ! Tak lasīt iemācies komuņaga **banijs!

1 1 Atbildēt

Tik ļoti nepatīk mana nostāja pret Putina režīma finansētājiem, ka vairs spēj tikai tupi gānīties. Pat melus vairs nezini, ka izdomāt. Malacis, ka izvilki diskusijas beigās, lai visi redz, par ko tik izmisīgi cepies.

2 3 Atbildēt

Tu uz jautājumu proti atbildēt? Pagaidām tu neesi sniedzis nevienu atbildi bet lej betonu pavisam par ko citu un bez pierādījumiem (izmanto tikai populistu un komuņagu saukļus).

1 1 Atbildēt

Tu jau, protams, vari turpināt pieeju teikt, ka neesi saņēmis atbildi, ja neko citu nevari iebilst pret to, ka saņemtā tev vienkārši nepatīk.

Kādus tev pierādījumus vēl vajag par Merkeles amatu, termiņu vai Vācijas gāzes politiku un NATO maksājumiem? Vienīgais, kam tieši pierādījumi nav, ir par to Merkeles un Putina darbība STASI bija saistīta, nevis tikai sakritība laikā un vietā. Bet nu pie visa notikušā jau nu tev būtu jāpierāda, ka nav, nevis otrādi, jo jebkuram saprātigam cilvēkam šada nodevība pret NATO, kuru tu piesauc par etalonu, ir acīmredzama.

0 0 Atbildēt

Kas notiek ar NATO ja no tā izstājas ASV?

Vai tagad, kad ASV atsakās no pasaules policista lomas, katra valsts drīkst būvēt savu atombumbu?

Divi vienkārši jautājumi un neviena par Merkeli, kuru tu te nez kāpēc jauc iekšā! Neinteresē man tava Merkele - mani interesē kas notiek ar starptautiskajām saistībām un kurš uzņemsies pasaules žandarma lomu?

0 0 Atbildēt

ASV ir pateikusi, ka žandarma loma ir dārga. Tagad tiks sargāti tikai vērtīgie aktīvi. Piemēram Grenlande ir vērtīgs aktīvs, bet Dānija nē.

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Izlasi NATO statūtus (līgumu) un pēc tam pastāsti kā var izpildīt 13. un 14. pantu, ja ASV izbeidz dalību NATO??? Tu vispār lasīt māki un saproti kas tur rakstīts un ko tie panti nozīmē???

Pirms dirst par nesolīšanu iepazīsties ar dokumentiem un beidz aizstāvēt putleru!!!

Bradypus!

Kur ir atbilde uz jautājumu KAS NOTIEK AR NATO JA ASV PĀRTRAUC DALĪBU NATO?

Tu teici ka atbildēji uz šo jautājumu! Parādi lūdzu kur ir tieša atbilde uz tiešu jautājumu!

0 0 Atbildēt

Kas notiek? Nodevējiem tad jātiek galā pašiem.

0 0 Atbildēt

Atkal neatbildēji!

0 0 Atbildēt

Un te priekš tādiem bremzēm kā bradypus Feigins izstāsta kat ko vairāk!

youtube.com/shorts/dcBIQQMbHHA?si=Lxsc09qUZf4xGNfq

0 0 Atbildēt

Feigins nav labāks par Solovjovu. Tagad ir acīmredzami skaidrs, ko viņi ar Arestoviču nesadalīja.

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

raidījuma vadītājs stumj savus komunisma naratīvus, mēģina izvilkt lai tie eksperti pateiktu, ka trumpis slikts, bet nesanāca.

un izlasiet šī topika intro, un redzēsiet, ka es rakstīju to pašu ko teica tas eksperts par poliju - ka trumpi vajadzēja nevis apdirst, bet normali uzņemt, apsveikt un tikties. 

0 2 Atbildēt

Komunists pagaidām esi TU! Pagaidām tu atbalsti Trampa draudzību ar krievu nacistiem un fašistiem, un atbalsti Trampa vēlmi palīdzēt krievu fašistiem iznīcināt Ukraiņu tautu! Pretējā gadījumā tu nemelotu ka Tramps nav izteicis ultimātu upurim, bet agresoram nesaka neko - tik klanās!

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Feigins nav labāks par Solovjovu. Tagad ir acīmredzami skaidrs, ko viņi ar Arestoviču nesadalīja.

Man pie dirsas ko viņi nesadalīja! Es atšķirībā no tevis nemēģinu novirzīt tēmu citā gultnē un MELOT!

Un tagad jautājums Bradypus putinmīlim!

Kāpēc Tramps upurim izvirzīja ultimātu, bet ar agresoru putleru bučojas un nav izvirzījis NEVIENU ultimātu?

Kāpēc Tramps auklējas ar krievu fašistiem un atbalsta Ukraiņu genocīdu?

0 0 Atbildēt

Tu tak neko citu nedari, kā tikai melo. Ultimāti ir abām pusēm.

Vienīgais kas “auklējās” bija Baidens, ka rūpīgi pieskatīja, lai iedotu tieši tik daudz, lai nevarētu uzvarēt ne viena ne otra puse, un asiņains karš turpinātos nebeidzami. Tā kā tev patīk…

Petka Reģ.: 09.09.2001
3 0 Atbildēt

Viss, ko viņš Tev mēģināja pateikt, ka Merkele notupināja Vāciju un daļēji Eiropu uz ceļiem ar savu "welcom refugees", AES likvidēšanu, sēdēšanu uz krievijas gāzes, tādējādi sponsorējot šo 2022. gadā sākušos iebrukumu.

0 1 Atbildēt

Es nevienu reizi un nekur nejautāju par Merkeli! Es jautāju par to kas notiks ar NATO ja ASV izstājas! Kas te nav skaidrs? Es jautāju par to ko darīt ja ASV pēc otrā pasaules kara uzņēmās atbildību aizsargāt Eiropu no krievu fašisma tagad izdomā nepildīt savas saistības? Tādi bija jautājumi! Bet man saka ka tā runā komunisti! 

Secinājumi te ir elementāri - Tramps uzlika kluci visam - kodolvienošanās podā - kādas tad tagad sankcijas pret Irānu - pajāt - Trampam pajāt uz saistībām kuras uzņēmās ASV! Starptautiskās tiesības ir piesmietas - nav vairs robežas, nav starpvalstu līgumi, nav nekā, nav kas var piedraudēt ar pretmēriem fašistiem!

Par AES - tas ir kodolvienošanās līgumos, lai nerastos vēl kāda valsts ar kodolarsenālu - kodolklubiņā mēģina iekļūt IRĀNA un ko dara ASV? Visu, lai nebūtu vairāk kodolvalstu! Irāna ir spilgtākais piemērs! Ir vēl vesela virkne piemēru par kuriem tu nezini! Tāpati Ignalīna tika slēgta lai nebūtu iespējams uztaisīt Leišiem bumbu! RBMK reaktors atļauj nekontrolēti bagātināt kodoldegvielu - tā ir krievu fiška - kāpēc krievi sagrāba Zaporožjes AES? Lai Ukraina tik viegli netiktu pie savas atombumbas! Tas viss ir acīmredzami fakti!

Tā kā stāstīt ka Vācija pati klapēja ciet savas AES ir vairāk nekā muļķīgi Ne ASV ne Francija ne Anglija nevēlējās lai Vācija tiktu pie saviem kodolieročiem!

0 0 Atbildēt

Klapes uz acīm un neko nespēj uztvert. Tu principā jautā, kas notiek, ja šoferis pamet savu vietu pēc tam, kad pasažieri salona ir uzspridzinājuši granātu. Jo tikai šoferis esot atbildīgs par pasažieru labklājību.

Tavs jautājums ir tups - viss jau ir NOTICIS, bet tu uzstājīgi turpini jautāt, kas notiks, jo atsākties atzīt patiesību.

1 2 3 4 5 6 7 8

Lasītākie raksti

Jaunie raksti