Vajadzēja bruņuplāksni? 99% gadījumu nevajadzīgi smaga un lieka. Auto ir jāizmanto ar prātu, un ar visu to auto apakša ir pakļauta bojājumiem. Katram auto veidam savas stiprās un vājās puses….
Varēja stiprākus stūrus un stiprības ribas. nevajadzīgi smaga un lieka ? Kādā sakarībā ? Šajā gadījumā tiek norakstīts 50k izmaksājis 2025.gada Kia EV6. Šo es ievietoju tāpēc, ka vienmēr ir tikai diskusijas par to, cik ilgi EV baterija kalpos, izlaižot situācijas iespēju, kurā auto apakša satiekas ar cietu priekšmetu.
Pabrauc, prātniek, ar parastu mašīnu pa grants ceļu - dzirdēsi ik pa brīdim kā mašīnas apakšā ietriecas kāds akmenis. Kad brauksi ar tosteri, tas būs mazāk dzirdams, jo tur tiks klapēts akumulatora vāks… Nerunāsim jau nemaz par ko tādu kā uzbraukšanu uz kādas estakādes vai ko tādu.
imzz ja gribi ar ielas auto taranēt aku vākus, apmaļu betonu uc utt, uzliac bruņu alumīnija, aizsarplāksni!!! Bet tā jā, brauc brauc droši max ātri pēc gps uc bezceļos, neceļos…un tag nāc pasties, pasties kāDs tas braucējs ne, mākulis?
Apmales ? Kāpēc akurāt taranēt ;) Bet pat pilsētas auto vajag tādu, ar kuru var uz apmalēm uzbraukt. Piem. Zaķusalā pie TV parkošanās vietā jābrauc uz apmales, tā apmale izskatās zema, tomēr es kādreiz, kad bija darīšanas TV, ejot gar šo vietu, pamanīju mētājoties dažādus nelielus fragmentus no bamperu stiprinājumiem.
Ņemot vērā ka man Audi E-trons iestūma “pakaļā” Subaru, jo sajauca pedāļus - es teiktu ka “nejaušības” pie lielāka BEV skaita kļūs par “ikdienu”… un dārga auto norakstīšana ir apdrošināšanas un finansiāla problēma, bet sūdīgāk ja tā kļust par “degošu problēmu” …
Klikšķu video! ne nu zināms, kur un kā tas auto iezvanīja, ne arī tas sabakstītais stūris diži redzams.
Te nu ir ļoti vienkāršs uzdevums inženierim. Notikums, kurā iedzīvoties pēc varbūtības var katrs 100 000 auto pircējs. Kopējās ķezas izmaksas 50k tiešās, 50k gan jau administratīvajos salasīsies netieši. Tātad 100k naudiņas uz 100k automobiļiem. Vai viena naudiņa uz vienu auto.
Varat tagad pasprēgāt ar reālu gudrību, ko tieši par vienu naudiņu var katram šim auto uzlabot, lai aizsargplāksne būtu stiprāka.
Man nepatīk, ka kāds iedomājas kādu ciparu no savas "gudrās galvas un sāk ar to manipulēt. Nu, kur tu rāvi tos 100 000. Pareizo skaitli zin tikai apdrošinātāji, tikai par savu aģentūru, un tā ir komercinformācija.
Vai apdrošināšanas atlīdzību pieprasījumi saistībā ar mehāniski bojātām elektroauto akumulatoru aizsargplāksnēm ir retums?
"Nē, apdrošināšanas atlīdzību pieprasījumi par mehāniski bojātiem elektroauto akumulatoru pārsegiem vai korpusiem nav retums, un to skaits strauji pieaug. Patiesībā tie ir kļuvuši par vienu no nozīmīgākajiem un pretrunīgākajiem izaicinājumiem auto apdrošināšanas nozarē.
Nelieli skrāpējumi bieži ir vienādi ar pilniem zaudējumiem: Pat ja ārējā pārsega mehāniskie bojājumi ir tikai kosmētiski (piemēram, viegla skramba no ātruma ierobežotāja vai ceļa gružiem), apdrošināšanas sabiedrības bieži vien noraksta visu transportlīdzekli kā pilnīgi zaudētu."
Apmales ? Kāpēc akurāt taranēt ;) Bet pat pilsētas auto vajag tādu, ar kuru var uz apmalēm uzbraukt. Piem. Zaķusalā pie TV parkošanās vietā jābrauc uz apmales, tā apmale izskatās zema, tomēr es kādreiz, kad bija darīšanas TV, ejot gar šo vietu, pamanīju mētājoties dažādus nelielus fragmentus no bamperu stiprinājumiem.
Ha. To apmali pat ar ID3 (stipri zems auto) mierīgi zem leņķa var paņemt. Tādus šķēršlus dara: 1. Lēni; 2. Zem leņķa
Tur bieži 2 auto ir tik tuvu kopā, ka iebraucot starp tiem īpaši nekādu leņķi neuztaisīsi.
Ņemot vērā ka man Audi E-trons iestūma “pakaļā” Subaru, jo sajauca pedāļus - es teiktu ka “nejaušības” pie lielāka BEV skaita kļūs par “ikdienu”… un dārga auto norakstīšana ir apdrošināšanas un finansiāla problēma, bet sūdīgāk ja tā kļust par “degošu problēmu” …
Incanti kā to var izdarīt? Man BEV garantēti nobremzē pie šitādiem mēģinājumiem. Iepriekš bija Quashkai, tas arī neļāva
Tas bija pie Virši-A Uzvaras bulvārī ( bloķējām izbrauktuvi kādu brīdi) - korķis no rīta, stāvam visi, esmu jau paskatījies ka aiz manis Subaru stāv un škietami vēl kādi 5 auto stāv un vabrūt pati aste drusku kustas. Galvu pagriezu citā virzienā un tik dzirdu pamatīgu būkšķi nu tā ka kravinieks kādam ieliktu ar vismaz 60 km/h nebremzējot. Tik ar paspēju kā atlaist bremžu pedāli un tūlīt to kārtīgi vēlreiz nospiest.
Zolīd kundzīte e-tronā braucot uz tiesu kaut ko darīja mobilajā. Tehiski bija apstājusies vai tuvu tam, lūrot mobsī viņai škita ka auto vēl pārāk strauji ripo un pamatīgi “uzspieda uz bremzes pedāļa", respektīvi izpildīja no vietas dragreisa cienīgu uzrāvienu, un saīsināja Subaru Foresteru un to iestūma man Hondai CRV pakaļā … E-trons cita starpā pēc tam pats aizbrauca uz Audi centru, kaut priekšā kaut kas tecēja ārā, Subaru āķis kaut ko bija aizķēris …
Man nepatīk, ka kāds iedomājas kādu ciparu no savas "gudrās galvas un sāk ar to manipulēt. Nu, kur tu rāvi tos 100 000. Pareizo skaitli zin tikai apdrošinātāji, tikai par savu aģentūru, un tā ir komercinformācija.
Vai apdrošināšanas atlīdzību pieprasījumi saistībā ar mehāniski bojātām elektroauto akumulatoru aizsargplāksnēm ir retums?
"Nē, apdrošināšanas atlīdzību pieprasījumi par mehāniski bojātiem elektroauto akumulatoru pārsegiem vai korpusiem nav retums, un to skaits strauji pieaug. Patiesībā tie ir kļuvuši par vienu no nozīmīgākajiem un pretrunīgākajiem izaicinājumiem auto apdrošināšanas nozarē.
Nelieli skrāpējumi bieži ir vienādi ar pilniem zaudējumiem: Pat ja ārējā pārsega mehāniskie bojājumi ir tikai kosmētiski (piemēram, viegla skramba no ātruma ierobežotāja vai ceļa gružiem), apdrošināšanas sabiedrības bieži vien noraksta visu transportlīdzekli kā pilnīgi zaudētu."
tieši to pašu MI pateiks par motora karteri