Tikšanās ar alni - labi, ka labas bremzes visiem (+ video) 10

 
iAuto | 24.novembris 2016 16:14

Šī nu ir tā reize, kad nobremzēt pagūst visi - gan divas automašīnas, gan visai prāvais dzīvnieks, kas krēslas aizsegā bija nolēmis šķērsot šoseju (skatīt no 0:20. P.S. autors atvainojas par "mātes" pieminēšanu).

 
Visi komentāri
 
anonimikis 24.novembris 2016 17:16
14 7 Atbildēt

Diezgan bieži sanāk braukt caur Tērvetes mežu. Tur ir labs asfalts, bet ceļš līkumains un kalnains. Un tumsā tur lien uz ceļa mežacūkas. Tāpēc braucu tur uz 70 vienmēr. Gabals nav garš, kādi 3km.

Gandrīz vienmēr aizmugurē pielien pāris skrējēji, kuri gandrīz dirsā ielien. Jo apdzīt tur var tikai dažās vietās, ja neviens auto nebrauc pretī. Ar kuru galu tie cilvēki domā?

lynx85 24.novembris 2016 17:42
14 4 Atbildēt

tie cilvēki domā ka max atļautais ātrums ir jāizspiež vienmēr un visur, ka vajag drāzt lēnos, neatkarīgi no lēnuma iemesla, un vispār - dodiet mums 140kmh limitu - jo ir taču kur skriet!

a-ha 24.novembris 2016 17:44
9 2 Atbildēt

un tos prātīgos nikni saukā par "sēņotājiem"

Vernons 24.novembris 2016 18:50
5 20 Atbildēt

Tas bija sen kā pasakās. Paziņa ar Lazu brauca Tērvetes virzienā. Briežu bars šķērso brauktuvi. Džeks piebremzē. Ceļš brīvs, dod gāzi un vēl viens briežu tēviņš aizkavējies pirmajā sānu logā, aiz priekšējām durvīm, ar ragiem atsitās. Tā mans paziņa tika pie diviem lieliem skaistiem ragiem. Bet briedis aizgāja un "rūdītais"stikls palika vesels.

Palaidniex 25.novembris 2016 0:22
14 4 Atbildēt

Labāk pastāsti vai video ir vai nav strauja bremzēšana un cik teroristisks akts tās bija...

Vernons 25.novembris 2016 8:57
2 23 Atbildēt

Tas, kuru apdzina, ir daudz gudrāks par Tevi! Apdzinējam, derēja padomāt arī par apdzīto. Pretī nav ne viens. Paņem pa kreisi, "never" ciet joslu un vietu kur palikt apdzītam. Tādiem kā Tev patiesi CSN sastāv no vienas vienīgas distances. Kā kādam priekšā, tā Dievs. Uzliec uz papīra, kā jārīkojas priekšā, blakus un aizmugurē esošam.

Tu savus pirkstiņus pacēli gaisā "Rīgā seši" Ilzītei dodot padomu par "Alfa Romeo", "Ezis71" Tevi izcirpa kā mazo "ezīti", Tev tie vārdu plūdi pārsniedz Tavu saprašanu. "Alfai"nobeidzās termostats un ventilators ar gaisu nodzesē motoru.

Palaidniex 25.novembris 2016 10:39
3 2 Atbildēt

Tev viss ir labi?

Vernons 25.novembris 2016 9:06
2 17 Atbildēt

Daudzus gadus atpakaļ satiksmes autobuss pirms Gulbenes, naktī, noķēra alni. Sadursmes brīdi vadītājs parāva mazliet pa labi. Deformācijas bija tik lielas, kad tika deformēts stūres mehānisma pievads. Autobuss mīksti, ieslīdēja grāvī, sniegā, jo kļuva nevadāms. Autobusa vadītājs salauza roku. Pasažieri un otrs vadītājs necieta. Cik sver alnis?

hmm 25.novembris 2016 12:48
3 2 Atbildēt

JAutājkums, uz cik jābrauc. Mūjābelis.

laba skaņa 29.novembris 2016 10:49
0 0 Atbildēt

Mašīnai laba skaņa, kas tā pa marku?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti