Cer apsteigt visus, taču tiek brutāli apstādināts (+ video) 24

 
iAuto | 8.decembris 2016 17:51

Filmētājs cer apsteigt apstājušos transportlīdzekļus pa labo pusi, taču sastopas ar negaidītu šķērsli.

 
Visi komentāri
 
Michux 8.decembris 2016 17:43
28 4 Atbildēt

Izskatās ka filmētājs nav pie vainas...josla brīva, kāpēc gan lai pa to nebrauktu? Bet šķūris gan nepārliecinājās par to, vai otra josla ir brīva! Ja neredzi, tad vismaz lēnām čubini laukā, lai ir iespēja laikus pamanīt...

apmale tur bija 8.decembris 2016 17:54
23 16 Atbildēt

man vairāk izskatās ka filmētājs nagļakā mauc pa nomali.

Michux 8.decembris 2016 18:12
8 0 Atbildēt

Diezgan kvalitīva nomale tad... pretī arī autiņi 2 joslās brauc, tāpēc sliecos domāt ka tas ir 4 joslu ceļš...bet uz vietas neesmu bijis, tāpēc 100% nevaru apgalvot.

hvz kas tur bija 8.decembris 2016 19:56
24 0 Atbildēt

vispār jā - pārāk kvalitatīva tad tā nomale... Vien man neizpratne, kāpēc tad visi draudzīgi stāv tajā otrajā, ja reiz pirmā brīva? Visiem vajag tur tālāk pa kreisi griezt? Lai nu kā - pārāk daudz nezināmo lai ko diži spriestu.

Monsta 8.decembris 2016 20:17
0 0 Atbildēt

Tālumā saskatāma ceļazīme vai kaut kāda shēma - iespējams, tur ir mīklas atrisinājums, tak šamējais tiktāl netika

Erix 9.decembris 2016 13:29
1 0 Atbildēt

Cik viegli uzrakstīt savu no pirksta izzīstās taisnības komentāru... Neliels "mājasdarbs" un ir skaidrs, ka taisnība ir Michux. Lūk krustojums Googles skatījumā: goo.gl/maps/ii5zzKts8fN2

Tur neapšaubāmi ir divas braukšanas joslas. Un tālāk otrajā joslā stāvošie gaida papildsekciju, lai grieztos pa kreisi. Labā josla turpina taisni.

Erix 9.decembris 2016 13:41
7 1 Atbildēt

P.S. Principā analoģisks krustojums tepat Rīgā: Satekles un Kurbadu iela. goo.gl/maps/Krhrwat2GTv

Ne viena vien analoģiska avārija tur ir redzēta - kreisā josla stūķa laikā ir aizņemta tālu, bet pa labo var brīvi braukt. Un tā nu tie, kas vēlas no Satekles ielas nogriezties pa kreisi uz Kurbada ielu, ir tādā pat situācijā, kā video redzamais sniega šķūris.

Tas tā - tiem, kam liekas, ka nav vērts Krievijas video skatīt. Mums diemžēl savu ir maz, jo pie varas esošie noziedznieki ir izdomājuši, ka tautai nedrīkst ļaut filmēt. Tiem, kas nezina - videoreģistratoru ir jāreģistrē un reģistrējot jāparakstās, ka video netiks publicēts. Par nereģistrēta reģistratora lietošanu draud administratīvā atbildība, bet par reģistrēta video publicēšanu var sanākt pat kriminālatbildība.

ABECEDE95 9.decembris 2016 18:07
6 2 Atbildēt

Par reģistratoru reģistrēšanas pienākumu - TOTĀLS BULŠITS! Varu pierādīt ar atsaucēm uz Fizisko personu datu aizsardzības likumu. Taču šobrīd nav laika, baigi jāskrien.

Priekšvēsture ir gaužām vienkārša - kaud kāds VP ļoļiks TV sižetā pateica kuiņu, delfu skribenti satiražēja, latvietis vidējais pavilkās. Ja ir interese, varu vēlāk uzrakstīt, čto-počom.

Erix 9.decembris 2016 23:39
1 5 Atbildēt

Lūk speciāla DVI viedlapa: www.dvi.gov.lv/lv/wp-content...

Lūk DVI viedoklis: www.dvi.gov.lv/lv/zinas/vide...

"VP ļoļiks" tieši teica, ka nekā nezin par reģistrēšanu un faktiski aicināja pārkāpt likumu.

Gaidam tad nu no Jums sava apgalvojuma apstiprinājumu un atsauci uz rakstisku DVI apstiprinājumu, ka prasība vairs nav spēkā :)

Vernons 8.decembris 2016 21:02
1 7 Atbildēt

www.google.lv/maps/@54.7877...

Krievu komentāri nav par labu vieglajam!

Vernons 8.decembris 2016 21:24
4 0 Atbildēt

Papētot vietu, izskatās ka smagais ar šķūri ir vainīgs 100%! Bet vieglajam nepietika prāta šādam pavērsienam.

imzz 9.decembris 2016 13:41
3 0 Atbildēt

tieši tā. Ja apbrauc šādi stāvošu rindu, tad nereti gadās ekstrasensi, kuri domā "ja es neviena neredzu, tad neviena tur nav" un tikai griež kreiso. Man viens Lexus pirms kāda laika izgrieza priekšā līdzīgā veidā, bet tā kā man bija nojauta, ka kaut kas tāds iespējams, paspēju nobremzēt. Filmētājam vajadzēja braukt krietni lēnāk, vismaz pirms krustojuma.

Vernons 9.decembris 2016 14:30
2 0 Atbildēt

Pirms krustojuma stāvošam, gar priekšu varēja uzrasties gājējs! Varēja!!! paldies Dievam nebija. Pat tad, ja luksoforā zaļais, pārliecinies, blakus joslā stāvošais aizsedz skatu, uzradīsies jebkas. CSN, starp citu, to arī paredz.

lomiks 9.decembris 2016 6:04
2 0 Atbildēt

Izskatās ka visi grib pa kreisi. Tādu nomali neatstātu tā pat vien.

Vernons 9.decembris 2016 9:14
1 0 Atbildēt
tirliņš 9.decembris 2016 10:00
0 0 Atbildēt

Izskatās, ka kādam vajadzētu braukt uz Maskavu un tur dalīties ar saviem krievu viģikiem

Antiņš 9.decembris 2016 10:07
6 0 Atbildēt

paliekam tepat un gaidām tavus video tirliņ

reku 9.decembris 2016 13:25
1 0 Atbildēt

Sniega šķuris-pats drošākais transporta līdzeklis uz ceļa,tie nemīž.Pat es no tāda pamūku.

aa 9.decembris 2016 14:33
1 1 Atbildēt

Nu un tad, ka Krievijā kaut kas tāds notiek?

burumberums 9.decembris 2016 20:40
0 0 Atbildēt

Neskaties un neraksti.iauto īpaši Tev virsrakstā ļaus noprast par notikušo Latvijā.

ir videoreģistrators 9.decembris 2016 20:41
0 0 Atbildēt

aa baigais duraks,negrib no svešām kļūdam mācities.Vai tik nav maksātsnespējas administrators.

ABECEDE95 10.decembris 2016 20:07
12 0 Atbildēt

Fizisko personu datu aizsardzības likuma 3. panta trešajā daļā noteikts, ka personas piekrišana nav nepieciešama, ja fotografēšana vai filmēšana tiek veikta personiskām vai mājas un ģimenes vajadzībām, turklāt personas dati netiek izpausti trešajām personām.

Atšķirībā no novērošanas kamerām, videoreģistratora uzdevums nav veikt pastāvīgu novērošanu, bet gan fiksēt datus īslaicīgi pirms negadījuma un pašu satiksmes negaījuma norisi. Datu apstrāde nepieciešama, lai aizsargātu personas vitāli svarīgas tiesiskās intereses pirmstiesas vai tiesu iestādēs. Būtībā reģistratora uzņemtajam materiālam ir fragmentārs, nevis pastāvīgs raksturs.

Erix minētais Datu valsts inspekcijas viedoklis par analoģijas piemērošanu, ņemot vērā Eiropas Savienības tiesas 2014.gada 11.decembra spriedumu lietā C-212/13, ir TIKAI VIEDOKLIS. Vienas iestādes viedoklis par vienu jautājumu, turklāt viedoklis nebūt ne pēdējā instancē.

Tiesa un tikai tiesa var galīgi lemt, vai dati reģistratora atmiņas kartē saglbāti dati satur svarīgas ziņas par faktiem, kam ir nozīme lietā, vai tie ir attiecināmi un pieļaujami.

Latvijas tiesas (arī policijas iestādes) pieņem videoreģistratora datus (ja tie patiešām ir nozīmīgi) bez jelkādām piebildēm par videomateriāla ieguves likumīgumu vai ierīces iepriekšējo reģistrāciju vai sertifikāciju.

Vēlreiz - novērošanas kamera pie mājas durvīm ir viens, videoreģistrators - pavisam kas cits. Kamera jāreģistrē, videoreģistrators (par laimi) nē. Lietojam droši bez jelkādām reģistrācijas procedūrām, bet var arī reģistrēt, ja pilsonim ir tāda vēlēšanās un līdzekļi.

zārks rozā bet skaists 19.novembris 2017 7:45
0 0 Atbildēt

Man patīk

Šoperīts 19.novembris 2017 7:52
0 0 Atbildēt

Pēc redzētā, viennozīmīgi vainīgs šķūris..nav zīmes,kas aizliegtu braukt pa labo pusi,ko gaida rinda,dies' viņu zin..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti