Apvidus auto sarauj gabalos sadursmē ar kravas vilcēju (+ video) 14

 
iAuto.lv | 2.marts 2017 17:19

Apvidus auto vadītājs nespēj savaldīt savu spēkratu uz slidenā ceļa, kā rezultātā to pilnā ātrumā taranē pretimbraucošā fūre.

 
Visi komentāri
 
k442 2.marts 2017 19:09
6 1 Atbildēt

Cik nu pēc video varēja nojaust, mēsli laikam sākās tādēļ, ka džipa stūrētājs uz mirkli novērsa uzmanību no stūrēšanas, iebrauca sniega putrā, un, kad to kasti sāka "nēsāt", reaģēja uz situāciju neadekvāti nervozi.

Austris Citrons 2.marts 2017 20:16
10 3 Atbildēt

Klau, nu bet šis ir vecs kā pasaule. Kur tie gadi, kad tika iztirzāts, kas par auto, kas par cilvēku, kur viņš strādāja un ko mīlēja. Nav ko grozīt nelaiķus gadiem ilgi.

4,01mm 2.marts 2017 20:33
1 0 Atbildēt

Bet labi izškaidīja,nekas citus neapdraudēja.Vai cilindru bloks tur vispār bija?

reku 2.marts 2017 23:38
1 0 Atbildēt

Mēsli jau sākas pirms viņš stūri tvēra rokās.Nav vairs ar vainīgā.

Vernons 3.marts 2017 11:17
1 7 Atbildēt

Jautājums Jums visiem. Kāpēc kāda muļķa dēļ jāiet nost no ceļa, un vēl "šķērē" kravas auto vadītājam? Man šajā sakarā ir cits viedoklis un pilnīgi cits rīcības modelis. Nav jāglābj neglābjamais! Un ja kāds no Jums ir mazliet apveltīts ar seku prognozēšanu, tad CSL 19. panta 3, punkta traktēšana ir vietā: "Katram uz ceļa ir jārīkojas TĀ, lai neradītu bīstamu situāciju un materiālus zaudējumus"! Priekšā esošam ar savu rīcību nevajadzētu radīt šādu situāciju.

Atbildes nav 3.marts 2017 12:10
2 0 Atbildēt

un kā tad smagajam bija jārīkojas?

Vernons 3.marts 2017 15:34
3 1 Atbildēt

Būtu vēlams redzēt un vērtēt situāciju tālu priekšā savam auto, kuru Tu vadi. Apmēram 5 sekundes pirms sadursmes iestājās bīstama situācija, kuru Tu spēji pamanīt ir jāsamazina ātrums. Ir jābremzē! Tas ir arī brīdinājums aizmugurē braucošam. Iegūstot tikai vismaz vienas sekundes handikapu būtu radusies iespēja uz sadursmi ejošo vieglo apbraukt gar aizmuguri. Sliktākā gadījumā smagais būtu trāpījis pa aizmugurējo spārnu vieglajam. Nu un kādas sekas iestājās smagā vadītājam? Uz Ventspils ceļa smagā vadītāja rīcība bija vērsta uz izdzīvošanu! Delfos ir video. Sadursmes vieta ir acīm redzama.

Palaidniex 3.marts 2017 22:17
3 0 Atbildēt

Tu patiešam raksti par situācijas prognozēšanu un skatīšanos uz priekšu? Neticami!

Un kā ar līdz ceļa vidum uz pārejas iznākušu gājēju un starp autobusu un pāreju plūdeni bremzējošu vieglo auto, kuram tākā autobusisti redz pāri?

dArtanjans 4.marts 2017 17:34
1 9 Atbildēt

Cienījamais Vernon!Es esmu visu neieredzētais fūres šoferis,jau gadus 20.Lai man piedod visi kretīni,kuri uzskata,ka šose pieder tikai viņiem,bet dēļ vieglā,kuram pieder pasaule,es grāvī neraušu,braucu ar ADR.Ieslēdz savu tupo beztolkovku un padomā,kādi sūdi var sanākt,ja es izvairoties no ūber krutā lidotāja nometīšu mucu uz sāniem teiksim Varkaļu kanālā.Pie frontālā viens idiņš nositīsies,bet es varbūt nepielaušu ekoloģisko katastrofu.Pārdzīvojumu par muļķi nebūs.Ir bijuši trupiki Dānijā,pa naktīm nevajā,ļauj gulēt,sirdsapziņa arī nemoca.

reku 4.marts 2017 18:28
3 0 Atbildēt

Vernons taču atbalsta nobraukšanu,pareizu ,likumīgu nobraukšanu.Te nu viņu nebūtu par ko vainot.

Vernons 5.marts 2017 11:28
1 10 Atbildēt

Es par to pašu! Smagā vadītājam jādomā pašam par sevi! Esmu vadījis gan fūres, gan autobusus, un busā vedot bērnus atbildība iestājas vispārākā pakāpē. Atbilstoši domāšana un rīcība pakļauta vienam, bērnu un savai drošībai! Tu domā pareizi! Un rīkojies Tā, lai izdzīvotu! Vēlu veiksmi!

650 4.marts 2017 23:22
1 0 Atbildēt

Te ir 2 (divi gab.) Vernona komentāri.Ja neiztirzāt viņa Personību, tad šajos 2 komentos ir salasāmi apmēram 7gab paši par sevi saprotami un principā neapstrīdami ieteikumi jebkura kalibra braucējam.

Skaidrāks par skaidru, ka visam un jebkam pāri stāv sensenais visos laikos vislabākais un universālākais ieteikums- uzskatīt par potenciālu idiotu JEBKURU līdzās-,priekšā-,pretim- un garām- braucēju. Vēlams vēl arī atcerēties, ka tāds var uzrasties pilnīgi negaidot un kā no zila gaisa nokritis.

Vernons 5.marts 2017 11:31
0 19 Atbildēt

Izskatās ka CSL 19. panta 3. punkts daudziem ir pilnīgi naidīgs! Jo katram uz ceļa rīkoties TĀ, lai nebūtu šitā ir neiespējamā misija.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti