Autovadītājs notriec pāri ielai skrejošu bērnu (+ video) 22

 
iAuto | 28.marts 2017 17:09

Tuvojoties gājēju pārejai "Volkswagen" vadītājs ir pārāk neuzmanīgs un notriec bērnu, kurš neapdomīgi metas pāri ceļam. Video autors informē, ka septiņgadīgais puisēns ar dažādām traumām ievietots slimnīcā.

 
Visi komentāri
 
k442 28.marts 2017 19:20
27 1 Atbildēt

Interesanti gan, kāpēc VW vadītājam, braucot pār pāreju, būtu bijis kaut kā īpaši jāuzmanās, ja viņam bija zaļā gaisma luksoforā...

Tāpēc 28.marts 2017 23:39
1 3 Atbildēt

Tāpēc, ka tas ir rakstīts noteikumos. Ja nezini noteikumus, tad sēdi mājās, pat ar kājām nekdrīsti iet.

klifs 29.marts 2017 6:12
0 0 Atbildēt

Ņemot vērā to, ka šis ir filmēts krievijā, varbūt ruslandē ir noteikumos ir savādāk rakstīts

kaut vai tāpēc, 28.marts 2017 20:16
1 14 Atbildēt

ka bērni bieži vien ir neparedzami. Nevarēja tas šoferis bērnu neredzēt, nav jau skudra.

Vernons 28.marts 2017 22:04
7 1 Atbildēt

Līdz 12 gadu vecumam vecākiem bērns jāved pie rokas tiešā un pārnestā nozīmē, tātad pietiekams laika periods, lai bērns apgūtu normālu un loģisku rīcību uz ceļa.

Tiesiskā paļāvība. Tā ir braucēja pusē!

Priekšā esošam ar savu rīcību bija, ir un būs jāgarantē drošība sev un citiem. Garantēt drošību. Pildīt Noteikumu prasības. Vai tas ir par daudz prasīts? CSL 19. pants!

Palaidniex 29.marts 2017 8:46
1 0 Atbildēt

Aizmugurē esošajam arī būtu tā paša 19. CSL likuma ietvaros jāgarantē drošību!

Vernons 29.marts 2017 9:05
0 2 Atbildēt

Jā! Un kāpēc ne. Beidz rakstīt, braucot, īsziņas, runāt pa telefonu, klabināt planšeti. Anglijā policija konfiscē pēc sadursmes telefonus un citas līdzīgas lietas. Latvijā to visu noraksta uz "Distanci"! Lietas jāsauc īstos vārdos. CSN ir jāpilda katram! Tev vēl joprojām doma, ka katram otram!

Palaidniex 29.marts 2017 9:26
2 0 Atbildēt

Un tātad?

Tu tak šitādus youtu.be/TwSuWFF4VKU parasti aizstāvi, kliedzot, ka pa priekšu braucējs par visu atbild un tam ir pienākums nezko radīt un garantēt...

Kad fūrists teš stāvošas rindas astē arī par muļķiem pataisi rindā stāvētājus...

Vernons 29.marts 2017 9:33
0 1 Atbildēt

Tas ir vienīgais gadījums, kad Tevi attaisnos! Visos citos gadījumos Tu esi vainīgs! Gribēsi dzīvot un izdzīvot sāksi domāt savādāk. Vācijā visus šos blakus lietu darītājus noceļ no "autobāņa"! Kāpēc Tev ir tik izteikta vienvirziena domāšana?

Palaidniex 29.marts 2017 9:48
4 0 Atbildēt

Un kā tad ar autobusu, kurš šauj pa pakaļu pie gājēju pārejas laideni bremzējošas vieglajam, kurš saskaņā ar CSN pilda prasību laist gājēju, kurš jau izgājis līdz pus ceļam?

Un kā novāksues no slepkavas ceļa, ja nevar uzmunēt viņa manevru un/vai nepietiek vietas/dinamikas manevram?

Teorētiķis atradies!

vits 28.marts 2017 22:29
1 0 Atbildēt

izskatās, ka būtum no populāras spēles "skrien vai mirsti" repertuāra...

Kanibaals 28.marts 2017 23:10
4 1 Atbildēt

otrs bērnelis tik noskatās. Nu cerams, ka pilnībā izveseļosies. Redzēt drošvien, ka varēja, ja skatītos tieši virsū, bet citādi šī zona ir perifērā redze un netiek uztverts kā tiešs drauds, jo šķiet ka jau ir pabraukts garām. Arī spogulis iespējams aizsedz skatu.

www.automotive-fleet.com/fc_images/new...sibility-1.jpg

Chankaishi 29.marts 2017 7:44
2 0 Atbildēt

Kad vareeja ieraudziit, bija palikushi nedaudz vairaak par 5 metriem, pie tam pret sauli, zaljais deg. Un tieshaam - izskatiijaas, ka puikas speeliites speelee - paspees-nepaspees, jo it kaa pat paaatrinaajaas, paari pusielai paarskreejis, un noteikti redzot braucosho mashiinu.

Palaidniex 29.marts 2017 8:48
1 0 Atbildēt

Piekrītu, ka Sīci un viņa "startu" varēja nemamanīt otras mašīnas aizsegā.

Vernons 29.marts 2017 9:38
0 4 Atbildēt

Arī šo derētu katram paturēt prātā! Tas taču Tavs mīļākais punkts!

146. Ja pirms neregulējamas gājēju pārejas apturēts transportlīdzeklis vai citi transportlīdzekļi, tuvojoties neregulējamai gājēju pārejai, samazina braukšanas ātrumu, transportlīdzekļa vadītājs var turpināt braukt tikai pēc tam, kad ir pārliecinājies, ka transportlīdzekļu priekšā neatrodas gājēji vai velosipēdu vadītāji.

Palaidniex 29.marts 2017 9:56
5 0 Atbildēt

Tev pavisam švaki??????

Kur tu video redzi NEregulējamu pāreju?

Bet patiešām pie neregulējamām pārejām tev, spriežot pēc tevis paša tekstiem, tu pèkšņi to visu aizmirsti un noliedz faktu, ka gājējam ir priekšroka un ka tev būs stādinātu savu setru...

Vernons 29.marts 2017 10:17
0 4 Atbildēt

148. Uz regulējamas gājēju pārejas un krustojumos, kad ir iedegts atļaujošais luksofora signāls vai tiek parādīts satiksmes regulētāja atļaujošais signāls, transportlīdzekļa vadītājam jādod iespēja gājējiem un velosipēdu vadītājiem pabeigt brauktuves šķērsošanu.

Bet šo te: "...tu pēkšņi to visu aizmirsti un noliedz faktu, ka gājējam ir priekšroka...", Tev pienākums pierādīt juridiski!

Palaidniex 29.marts 2017 11:52
2 0 Atbildēt

Par to gājēju proekšrocības pieniršanu un Tevis piesaukto mešanos zem riteņiem. Ja Tu skrupulozi izpildīsi šo punktu:

145. Transportlīdzekļa vadītājam, tuvojoties neregulējamai gājēju pārejai, jāsamazina braukšanas ātrums vai jāaptur transportlīdzeklis pirms gājēju pārejas, lai dotu ceļu gājējiem, kas šķērso brauktuvi pa gājēju pāreju vai iziet uz tās, kā arī velosipēdu vadītājiem, kas šķērso brauktuvi pa gājēju pāreju vai izbrauc uz tās, ja tie varētu tikt traucēti vai apdraudēti.

Tad gājējam tehniski nav iespēju Tevi pārsteigt un mesties zem riteņiem. Ja Tu nesamazini ātrumu tuvojoties pārejai un neesi gatavs apturēt savu setru pirms tās - gājēju dzīvībai patiešām draud briesmas!

Palaidniex 29.marts 2017 10:19
4 0 Atbildēt

Tu pats saprotu ko uzrakstīji???

Par kādu gājēja manevra pabeigšanu var iet runa, ja gājējs startē pie tīra sarkanā citu mašīnu aizsegā???????

TEV PATIEŠĀM VISS IR LABI?????

arko2 29.marts 2017 9:43
15 1 Atbildēt

Atkal nepareizi formulēts virsraksts. Pareizi būtu - bērns pie aizliedzošā signāla paskrien zem auto.

Savādāk izlasot virsrakstu rodas iespaids ka atkal autovadītājs vainīgs.

Palaidniex 29.marts 2017 9:56
3 1 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu!

650 29.marts 2017 13:36
0 0 Atbildēt

Derētu neaizmirst arī pa psiholoģiskajiem apstākļiem.Ja (kā jau te sakāt) viņš neredzēja mašīnas aizsegā to bērnu (brangu pusotru sek neredzēja- ne skrējiena sākumu, ne pašu skrējēju gandrīz lidz pusei ielas), bet tad jau loģiski, ka arī bērns tā otra auto aizsegā sākumā neredzēja to braucēju.Turklāt, viņam tak "mācīts" vispirms pa kreisi paskatīties.

Kā arī- zemā ziemas Saule tur spīd no kaut kurienes- skaidrs , ja uz foto tā nav redzama pat ne sānos- tātad spīd braucējam acīs.Tas Amaroks krustojumā palecas uz risēm- tātad,ja priekša gaisā,uz sekundes daļu iespīd vēl jo vairāk.

Un tā otra auto klātbūtne- pieņemu, ka krievijā pie šādas situācijas krustojumā ir tikai viena doma- vai tas man iebrauks purnā vai sānos.Tikko skaidrs ka briesmas garām, tā uzreiz saule acīs un kāds kkur skrien, fig tur ko redzēsi pēc tādiem pārdzīvojumiem kad pieci vienā sagadās...Tas tak visur ir tā- tiklīdz (īpaši pie pārejas) ir vienlaicīgi jāčeko otrs auto un gājējs ir kkur aizkadrā , tā visa uzmanība sapinas ap to auto un gājēju vnk neierauga.Skaidrs,tak nekad neviens negrib tīši braukt kādam virsū, kaut tur sarkanais vai sazin vel kas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti