Vienmēr skaties uz ceļu - autors izvairās no sadursmes ar kravas auto (+ VIDEO) 20

 
iAuto | 4.janvāris 2018 16:06

Policijas auto ievietotā video kamera nofilmē brīdi, kad likumsargiem pašiem jāmeklē glābiņš, nobraucot no ceļa

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 4.janvāris 2018 18:51
6 2 Atbildēt

Un atkal izeja tiek meklēta pretējā joslā.

Pie kam izvairīties tāpat neizdevās. Pretī braucējam jāteleportējas...

Vernons 4.janvāris 2018 22:01
5 6 Atbildēt

Tu kādreiz apsēdies pie smagā stūres un tad parunāsim par pretējo joslu!

Jāsit un jāsasit apzināti tādi vieglie priekšā līdēji! Bet tā apziņa diemžēl atnāk ar laiku. Psiholoģiski grūti izdarāms, bet tā ir vienīgā izeja lai pats izdzīvotu!

Bet smagajam ātrums bija par lielu, situācija bija paredzama.

Nu un kas vainīgs vienā virzienā braucošo auto sadursmē?

Palaidniex 4.janvāris 2018 22:10
2 3 Atbildēt

Labāk pastāsti ar ko šajā vainojams filmētājs? Sist sānā žēl, griezt purnā - mierīgi...

Izklausās pēc...

Vernons 4.janvāris 2018 22:15
5 5 Atbildēt

Cik sver vieglais? Kāda ir tā kinētikā enerģija atkarīgi no ātruma? Tikai nedaudz pietrūka, lai smagais aizietu šķērē! Neņemies komentēt to ko nejēdz!

Palaidniex 4.janvāris 2018 22:28
3 1 Atbildēt

Un? Pretī brauc nevis konkrētais stūrmanis ar reģistratoru, bet mamma ar diviem bērniem. Tikai, lai neaizietu šķērē, jāsit pa visu sānu, nevis pa stūri vieglajam, lai vilcējam ir nesimetriski trieciens un nemet šķērsām.

Domāju, ka tas vilcējs tāpat aizgāja šķērē...

Sausais atlikums - avārija nebija novēršama, kravinieka pieņemtais lēmums diskutabls, citas raudzes, mazāk augstasinīgam filmētājam auto būtu sadragāts daudz nopietnāk par vaininieka auto...

Jā jā - Izeja ir pretējā josla...

Bradypus 5.janvāris 2018 13:11
1 4 Atbildēt

Pretī brauca konkrēts ments ar trafarētu auto. No sānceļa neuzmanīgi izbrauca ģimenes auto. Cik slimai fantāzijai jābut, lai konkrētā situācijā "pārvietotu" hiptotētisku mammu ar diviem bērniem no ģimenes auto uz trafarētu?

Ar to, protams, negribu attaisnot iebraukšanu pretējā joslā, kā saprātīgu sadursmes novēršanas veidu. Bet tas arī nav iemesls slimām fantāzijām.

Palaidniex 5.janvāris 2018 13:18
2 1 Atbildēt

Tev patiešām slikti ar sapratni - konkrēta "menta" vietā (konkrētajā valstī tiem tiem mazliet māca braukt), kurš šito safilmēja MIERĪGI varēja atrasties jebkura cita vienkārša mašīna, kurā tik pat labi varēja pie stūres būt konkrētās valsts mamma parastā ar saviem bērniem, un viņa diezvai veiktu šādu manevru!

Cik noprotu man svami paveicās, ka konkrētais nebija 4 joslu ceļš, kur kāds nelietīgi nebrauca pa kreiso joslu, citādi būtu vēl graujošāki argumenti.

Bradypus 5.janvāris 2018 19:05
1 2 Atbildēt

Ar sapratni pašam slikti. Abi auto bija kraviniekam redzami - smagā šoferis novirzīja triecienu no ģimenes auto uz trafarēto. Tikai savos slapjajos sapņos esi iedomājies, ka zini, kāda būtu reakcija, ja situācijas dalībnieki būtu izvietoti savādāk.

Palaidniex 5.janvāris 2018 21:39
0 0 Atbildēt

Un ar ko trafarētais pelnījis dabūt purnā vilcēju?

Sitiena spēks būtiski ģimenes auto nemainītos, tik liekot sānā būtu tikai trieciens, bez karuseļa...

no avārijas tāpat neizvairījās uztaisīja vēl vienam auto avārijas situāciju...

Un to Tu sauc par apzinātu, izsvērtu un labāku risinājumu?

Domāju, ka cerēja līdz pēdējam, ka uz ceļa tas auto neizleks un sadzēsīsies, diez vai bija laiks vērtēt cik tieši trafarēta vai netrafarēts auto nāk pretī...

Izskaties pēc vernona ar citu niku

viencexperc 4.janvāris 2018 20:27
3 0 Atbildēt

Dīvaini, ka video ne no krievijas...

4.janvāris 2018 20:40
2 0 Atbildēt

vēl dīvaināk, ka tas jau otrais video, kas nav no Krievijas

Vernons 4.janvāris 2018 22:34
0 3 Atbildēt
650 4.janvāris 2018 23:16
1 0 Atbildēt

Pieredzei "nav nozīmes" (c)(nupat te kkur bija tāds iAuto raksts).Nekam nav nozīmes.Tāpēc, ka vidēji no katriem 2 vai 2,5gab braucējiem vismaz viens noteikti izrādīsies p-dars.Vajadzīgs ir tikai Kalkulātors, lai savlaicīgi izrēķinātu "kurš tas ir".

Vai ,piem, Man ir "jābaidās", kad viens Manā virzienā nu tā nepārprotami nesās pa kkādu 6-tās kategorijas pievedceļu? (9369-to reizi tiek uzdots šis jautājums..).Vai ir jēga vispār tālāk apspriest? Tas, ka reku "bezbailīgais" (p-dars No.2 šajā sižetā) no tā "nemiiž", tak tur jau tālāk ir 90% skaidrs,ka šis pats jēlais nemiizējs uzreiz raus pretējā joslā, ja nu kas.Jautājums ir- ko tad īsti darīt tam nevainīgajam pretimbraucējam ? Atbilde- vērīgi lasīt grāmatu "Kā atpazīt p-daru savā tuvumā", un, nekavējoties izmantot iegūtās teorētiskās zināšanas praksē, laicīgi paspējot pabraukt nost no viņa izveidotās sirsnīgās situācijas....

Bradypus 4.janvāris 2018 23:25
2 0 Atbildēt

Divas iespējas - smagais parāva malā instinktīvi, kas ir bēdīga neprofesionalitāte tik liela aparāta stūrmanim, vai arī perfekti izpildīja vajadzīgo - samazināja sadursmi ar ģimenes auto līdz minimumam, vienlaikus iegūstot legālu iespēju taranēt mēslu vāģi.

Vernons 5.janvāris 2018 8:39
0 3 Atbildēt

Palaidniex 5.janvāris 2018 9:41
8 0 Atbildēt

Nu re - negrieza pretējā joslā līdz pēdējam! Pat ja būtu sadursme...

Bradypus 5.janvāris 2018 13:12
0 0 Atbildēt

O... Vidoe no Krievijas

Aldis 6.janvāris 2018 12:30
3 2 Atbildēt

Lai tā nedarītu,t.i. glābtos pļavā, šājā valstī, gar visiem atjaunotajiem ceļiem, sarok dziļus grāvjus.

Palaidniex 6.janvāris 2018 14:48
3 0 Atbildēt

Grāvjus sarok pilnīgi cita iemesla dēļ, bet Tev nesaprast...

pats 6.janvāris 2018 18:59
0 0 Atbildēt

Filmētājam ir iemācīts (nav svarīgi kas viņš tāds ir), ka frontālā sadursme ir bīstamāka par iebraukšanu stabā vai uz tīruma . Man ar bija gadījums kad uz tīruma uzbraukušais pēc tam teica : es rrrr rredzēju ka ttette pppputru nav kokko gaidīt . Bet tam kurš pat nenobrauca uz apmales , mašina kaput . Smagajam galīgi nekas . ātrums bija arī zem 30 uz slapja ledus . Tam žigulim kas uzbrauca uz tīruma arī nekas . valodas raustīšana arī pārgāja , jau otrā dienā vairs neraustīja .

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti