Ceturtdien avārijās Latvijā gājis bojā viens, bet cietuši 18 cilvēki 10

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 30.augusts 2019 11:35

Vakar Latvijā reģistrēti 95 ceļu satiksmes negadījums, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 18 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar plkst.8.35 Salacgrīvas novadā, Salacgrīvas pagastā uz autoceļa Rīga (Baltezers) - Igaunijas robeža (Ainaži) 80.kilometrā, kāds vīrietis, vadot automašīnu "MB Atego", iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā notika sadursme ar automašīnu "VW Passat", stāstīja VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta "VW Passat" pasažiere, bet vadītāja gāja bojā. Policija skaidro negadījuma apstākļus, uzsākts kriminālprocess, teica Vaskāne.

Ceturtdien astoņi cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, septiņi - Vidzemē, divi - Zemgalē, bet viens - Latgalē. Četri no cietušajiem bija velosipēdisti, bet viens - gājējs.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi septiņus autovadītājus: četrus - Rīgā, bet pa vienam - Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē, kur aizturēts arī autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 236 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 96 autovadītāji, Zemgalē - 45, Vidzemē - 44, Kurzemē - 23, bet Latgalē - 28 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 571 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Rr19 30.augusts 2019 17:30
3 1 Atbildēt

Zini, vadītāji nemāk izbraukt elementāru regulējamu krustojumu. Bieži braucu pa Bauskas un Jelgavas ielām. Dāmīte no Bauskas ielas pie zaļā grież pa labi uz Jelgavas ielu, gājēju nav, dāma stāv, aiz viņas visi stāv, iedegas zaļais, viņa aizbrauc. Bet tā nebija vienīgā, vēl tādas esmu trīs novērojis tanī krustojumā.

uupis 31.augusts 2019 9:28
1 0 Atbildēt

Diagnoze: šizofrēnija.

Visi apkārtējie ir pabiras, mēsli, nemākuļi, nejēgas. Ceļš pieder tikai tev vienam!

Cik vecs ir tavs smirdīgais dīzelis ar pedāļu piedziņu? Pats esi pabira - nevari Teslu atļauties - klusē ar savu izrūsējušo volvo! Braukt viņš māk - pie pirmās sānslīdes bikses slapjas bet mācīs citus. Priekšpiedziņa rullē!

Vernons 30.augusts 2019 14:03
1 0 Atbildēt

Nu kur ir "uupis"? Kaut kas nav tā. Katru dienu ap 100tu ceļu satiksmes negadījumu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti