Ceturtdien avārijās Latvijā gājis bojā viens, bet cietuši 18 cilvēki 10

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 30.augusts 2019 11:35

Vakar Latvijā reģistrēti 95 ceļu satiksmes negadījums, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 18 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar plkst.8.35 Salacgrīvas novadā, Salacgrīvas pagastā uz autoceļa Rīga (Baltezers) - Igaunijas robeža (Ainaži) 80.kilometrā, kāds vīrietis, vadot automašīnu "MB Atego", iebrauca pretējā braukšanas joslā, kā rezultātā notika sadursme ar automašīnu "VW Passat", stāstīja VP Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā cieta "VW Passat" pasažiere, bet vadītāja gāja bojā. Policija skaidro negadījuma apstākļus, uzsākts kriminālprocess, teica Vaskāne.

Ceturtdien astoņi cilvēki cieta avārijās Rīgā un tās apkārtnē, septiņi - Vidzemē, divi - Zemgalē, bet viens - Latgalē. Četri no cietušajiem bija velosipēdisti, bet viens - gājējs.

Vakar par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija aizturējusi septiņus autovadītājus: četrus - Rīgā, bet pa vienam - Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē, kur aizturēts arī autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 236 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 96 autovadītāji, Zemgalē - 45, Vidzemē - 44, Kurzemē - 23, bet Latgalē - 28 autovadītāji.

Kopumā policija vakar noformējusi 571 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
Vernons 30.augusts 2019 14:03
1 0 Atbildēt

Nu kur ir "uupis"? Kaut kas nav tā. Katru dienu ap 100tu ceļu satiksmes negadījumu!

Kanibaals 30.augusts 2019 14:52
1 0 Atbildēt

Tieši tā ne gadījumi. Kamēr vien auto stūrēs cilvēki tā būs. 0 negadījumus var panākt tikai ar pašbraucošiem auto.

Vernons 30.augusts 2019 15:37
1 0 Atbildēt

Neticu!

Kanibaals 1.septembris 2019 1:10
0 0 Atbildēt

Tas nav ticības jautājums bet gan fakts. Datoram distanci bai intervālu ievērot nav problēma. Arī visas avārijas ar pašbraucošiem auto ir dēļ citu vadītāju kļūdām.

uupis 30.augusts 2019 16:08
1 1 Atbildēt

Tieši tā — katru dienu pieķer ap 10 dzērājus un 200 ātrumpārkāpējus — KATRU DIENU!!!

Un cietēji ir mazāk aizsargātie — gājēji un velosipēdisti! Vadītāju attieskme pret savu PIENĀKUMU (CSN 25.3) ir zem katras kritikas!!! Noteikumu nezināšana starp vadītājiem ir norma!

Rr19 30.augusts 2019 17:30
3 1 Atbildēt

Zini, vadītāji nemāk izbraukt elementāru regulējamu krustojumu. Bieži braucu pa Bauskas un Jelgavas ielām. Dāmīte no Bauskas ielas pie zaļā grież pa labi uz Jelgavas ielu, gājēju nav, dāma stāv, aiz viņas visi stāv, iedegas zaļais, viņa aizbrauc. Bet tā nebija vienīgā, vēl tādas esmu trīs novērojis tanī krustojumā.

650 31.augusts 2019 3:06
0 1 Atbildēt

Es nupat pēc pl.21 braucu pa V-ielu virzienā uz Z-kalnu.Kā beidzamais apm 10 mašīnu rindā.Pa ielas malu minās kārtējais sabiedrības pabira- bez neviena)! atstarotāja.10x varat minēt (ar garo ē),cik no tiem 10 auto ar kreisā virzienrāža pamirkšķināšanu "garantēja" lai aizmugurēbraucējam nepasprūk kāds p-irdiens??

Aizvakar pa remontējamo j-šoseju babītes virāžu rajonā pa malu minās viens tieši tāds pat pmpveidīgais.Apzināti,ar nodomu.Sportists,čempions.Ko darīja vadītāji?Pareizi- itin neko.Puķes un vainagus šodien tur nemana,tātad,jo lielāks meesls,jo lielāka veiksme.

Pagājušajā ned turpat tālāk pl.2 naktī vistumšākajā vietā lauka vidū kilometru pirms pilsētas robežas "vecās" konfigurācijas virāžu iecirknī streipuļoja tumši ģērbts jau div-kājainais meesls- ar brauktuves virzienā izstieptu paceltu roku.Speciāli pavēroju spoguli, jo gabalu aiz manis brauca kādi divi auto.... (jā,pareizi,nau vērc.)

Ps- gaidām Oktobri- kad primātu rinda pa turieni visi korī bakstīdamies brauks uz darbu un vienudien izrādīsies,ka no rīta ir Tumšs un Slapjš....

uupis 31.augusts 2019 9:28
1 0 Atbildēt

Diagnoze: šizofrēnija.

Visi apkārtējie ir pabiras, mēsli, nemākuļi, nejēgas. Ceļš pieder tikai tev vienam!

Cik vecs ir tavs smirdīgais dīzelis ar pedāļu piedziņu? Pats esi pabira - nevari Teslu atļauties - klusē ar savu izrūsējušo volvo! Braukt viņš māk - pie pirmās sānslīdes bikses slapjas bet mācīs citus. Priekšpiedziņa rullē!

650 31.augusts 2019 12:20
0 0 Atbildēt

Tu to tagad tīšām dari,ja ?? Tas ir, es/tev atvainoties,ja ? Es vnk negribu smērēties, tapc tas šoreiz tev nesanāks.

Es TEV iesaku atcerēties šo aprakstu- kad/ja TU ar savu to puspensionētā piidara redzi naktī tumsā neparedzētā neiedomājamā vietā satiksi to tur neatpazīstamo neredzamo divriteņu vai divkāju meeslu.Lai TU pēc tam sēdētu tur ceļa malā un apdrisies pats no sava naida raudātu gaužas asaras. Izraksties no šejienes jo ātrāk jo labāk.

Rr19 31.augusts 2019 9:36
0 0 Atbildēt

No kurienes tādi rodas???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti