Traģēdija Berlīnē - Porche uzbraucot uz ietves, iet bojā pieci cilvēki (+ VIDEO) 12

 

Foto: https://www.facebook.com/permalink.php?id=112204002149514&story_fbid=2408922932477598

Nozare.lv | 7.septembris 2019 7:41

Berlīnē piektdien vieglajam automobilim uzbraucot uz ietves un ietriecoties žogā, gājuši bojā pieci un ievainoti divi cilvēki, paziņoja Vācijas polija.

Starp bojāgājušajiem ir bērns trīs līdz četru gadu vecumā, kā arī automašīnas vadītājs.

Tas noticis Berlīnes Mites rajonā.

Sporta apvidus automobilis "Porsche" uzbraucis uz cilvēku pilnās ietves, ietriecies būvobjekta žogā un visbeidzot apstājies aizaugušā būvlaukumā.

Policijas pārstāvis sacīja, ka pagaidām vēl nav noskaidrots, vai automašīna uzbraukusi gājējiem.

"Ņemot vērā pašreizējo mūsu rīcībā esošo informāciju, mēs pieņemam, ka tas bija satiksmes negadījums, nevis tīša rīcība," sacīja policijas pārstāvis Tilo Kablics.

Negadījumā smagi ievainots arī automašīnas vadītājs, kurš vēlāk slimnīcā miris. Hospitalizēti vēl divi no cilvēkiem, kas atradās automašīnā.

Pēc provizoriskām ziņām, automobilī bijuši vairāki cilvēki, bet precīzs skaits nav zināms. Policija pieļauj iespēju, ka automašīnai ietriecoties žogā, cilvēki no tās varēja izkrist.

 
Visi komentāri
 
iAutolv 7.septembris 2019 8:11
0 0 Atbildēt

Vācu izdevums Bild.de šorīt plkst. 6.44 sniedz mazliet savādāku informāciju, proti: bojā gājuši četri cilvēki, tostarp 3-4 gadus vecs bērns, trīs cilvēki smagi ievainoti. Pašlaik notikušais tiek kvalificēts kā avārija un nav pierādījumu, kas varētu likt domāt citādi. Pie Porsche apvidnieka stūres sēdējis vīrietis vidējos gados, blakus sieviete, bet aizmugures sēdeklī sešgadīga meitene. Visi trīs guvuši savainojumus un atrodas slimnīcā. Ir liecinieki, kas redzējuši, ka 300 m no notikuma vietas Porsche apstājies, tad uzsācis ļoti strauji paātrināties pēc kā bijis dzirdams blīkšķis.

Qwerty 7.septembris 2019 9:08
3 0 Atbildēt

“Vācijas polija” wtf? Šito skolēns laikam rakstījis.

iAutolv 7.septembris 2019 9:17
0 0 Atbildēt

nē, tā ir LETA ziņa

Kaspars 7.septembris 2019 9:56
0 0 Atbildēt

Domāts, ka "policija" nevis "polija".

pag, pag 7.septembris 2019 10:12
7 0 Atbildēt

vēl nav Topinambūrs pamodies - vakar gandrīz di*su pārplēsa, bļaudams, pēc tam, kad vienā rakstā neieliktu komatu pamanīja

Kanibaals 8.septembris 2019 17:00
0 0 Atbildēt

Vēl nav noskaidrots vai uzbraukusi gājējam? Redakcija taču pārlasiet LETA ziņas pirms publicēt, nevis copy-paste. Leta būtu jamaksā lasitājiem ka viņu savārstījumus spiesti lasīt.

anonimikis 7.septembris 2019 9:33
1 1 Atbildēt

Tiklīdz kā būs pieejami bezpilota auto, pilsētu centros un dzīvojamās zonās ir jāaizliedz manuālā vadība.

WALA 7.septembris 2019 20:04
0 1 Atbildēt

pastāsti to hakeriem, šie jau tagad čakarē pašstūrējošus auto ar fake bildēm to ceļā, vai reizēm pat pietiek blakus ceļam, kad jau sākas ziepes. Priecājies kamēr tie ir "white hat hackers" .

iAutolv 7.septembris 2019 20:36
0 0 Atbildēt

Vairākas organizācijas pēc notikušā pieprasa samazināt automašīnu daudzumu pilsētās, kā arī stingrākus atļautā ātruma noteikumus pilsētās, norādot, ka katrs lielāka ātruma kilometrs ir lielākas briesmas iedzīvotājiem, atzīmējot, ka apdraudējums no smagajiem SUV ir daudz lielāks nekā no mazauto

WALA 9.septembris 2019 11:53
0 1 Atbildēt

Gribu tos durakus, kas pieprasa samazināt automašīnas pilsētās vaigā redzēt. Baigi viegli muldēt, ja līdz darbam ir 5 min. ar kājām, vai varbūt vispār var strādāt no mājas. Un gribu redzēt to pilsētniekus, kad veikali aizvāksies uz nomalēm, lai pie viņiem var normāli aizbraukt ar un ir kur novietot auto, kā arī lai piegādes auto vispār varētu turp kaut ko pievest, gribu redzēt kādu dziesmiņu tad putniņi čivinās. Transports ir mūsdienu realitāte, tātad jāizdomā kā sadzīvošanu padarīt vieglāku un saprotamāku, pret stulbeņiem gan tāpat vienmēr zāles neatradīsies, un tomēr izdarīt var gana daudz.

650 7.septembris 2019 21:35
0 0 Atbildēt

Demagoģija pašā savā plaukumā.Katrs, kuram kaut mazākā vara un ietekme, burtiski aiz-rīdamies raujas uz augšu.Gluži kā Lv. Pirmais,kur to varētu aizliegt- te tas vissavienības nozīmes kūrorts 6km no galvaspilsētas.Kur, spriežot pēc šeit lasāmajiem materiāliem, "rūpes par iedzīvotāju drošību uz ielas" un "satiksmes orgānizācija" ir ne to ka eiropas, bet pilnīgi gandrīz vai starpgalatiku līmenī.

iAutolv 9.septembris 2019 17:15
0 0 Atbildēt

Šodien Bild.de ziņo, ka Porsche Macan vadītāju piemeklējusi epilepsijas lēkme

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti