Kurzemē applūduši divi vietējās nozīmes autoceļi 9

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Latvijas Valsts Ceļi | 6.decembris 2017 15:15

Ilgstošu nokrišņu dēļ Kurzemē ir applūduši divi vietējās nozīmes autoceļi.

Applūdis un slēgts autoceļš Sili–Ugāles dzirnavas–Smilši (V1323) tā 2. km. Apbraukšana tiek organizēta caur Ugāli, izmantojot autoceļus Zlēkas–Ugāle (P123) un Ugāle–Cirkale–Zlēkas (V1326).

Satiksme ir ierobežota arī uz autoceļa Nīgrande–Atvases–Vaiņode (V1168) tā 4,7. km. Ceļš ir daļēji applūdis, un brauktuve ir sašaurināta.

Par nokrišņu dēļ applūstošiem vai izskalotiem valsts autoceļiem aicinām informēt, zvanot uz VAS Latvijas Valsts ceļi diennakts bezmaksas informatīvo līniju 80005555.

 
Visi komentāri
 
Pļurkt 6.decembris 2017 15:51
7 3 Atbildēt

Nu kas ir, Dalbajob???

Izrādās Kurzemē arī ne sūda zemnieki netīra ne VALSTS ceļu caurtekas, ne VALTS ceļu grāvjus, nebagarē upes (par savu naudu un ar savu tehniku). Droši ka dzer kā lopi.

lilija 7.decembris 2017 9:29
0 0 Atbildēt

nu protams ka žēl ka tā,bet nedaudz laika atpakaļ ,kurzemnieki klaji apskauda latgaliešus par applūdušajiem graudaugu laukiem......

nu ja 7.decembris 2017 10:18
0 0 Atbildēt

un ir par ko - Dūklavs nogāza tiem 15 miljonus, ko izķēra manīgākie un vēl laukus nokūla, kad ūdens pazuda. Bet kurzemniekiem nekā...

Pļurkt 7.decembris 2017 15:08
1 1 Atbildēt

Tie manīgākie vēl joprojām neko nav nokūluši, jo upes VĒL JOPROJĀM ir pārplūdušas, palienes ir pilnas ar ūdeni kā pavasarī, sala vēl nav bijis tāda lai zeme sasaltu. Pat ja arī kaut kas tur saslas, tad visi graudi ir izbiruši, salmi sapuvuši, veldre cauraugusi ar zāli.

p.s. Tie kas mēģināja kult atteicās no kompensācijām, jo iepriekšējos gadus par šādu ATĻAUŠANOS ne tikai noņēma izdotās kompensācijas, bet uzlika soda naudas!!!

Tā ka nevajag te muldēt par lietām no kurām nav ne vismazākās sajēgas.

Rotweilers 7.decembris 2017 18:20
0 0 Atbildēt

Tu nodokļus samaksāji par saviem strādniekiem.Feins biznes uzpūš vējš ,kompensācijas,uzlīst lietus atkal,salnas atkal,bet tais gados kad laba raža cenu viss nenolaidi,budzi.Lai tevi uzturētu pensionāru no 235 iero aplaupa,aplaupa arī smagi slimus 1. grupas invalīdus,jo nauda no valsts budžeta.

Pļurkt 7.decembris 2017 23:35
0 0 Atbildēt

Ja tev pašam ar domāšanu tā pasūdīgāk, redzi tikai savā degungalā, tad vismaz neplāties ar skaļiem saukļiem!

Anglija 2. pasaules karā bija spiesta iemācīties, ka ir par katru cenu jāatbalsta SAVI zemnieki. Pirms kara šiem visu pārtiku sagādāja kolonijas, bet pēc vācu zemūdeņu uzlidojumiem visa Anglija izrādījās bada nāves priekšā.

Gribi pilnīgi visu zemniecību Latvijā aizlaist pa burbuli??? Rūpniecību jau metodiskā karā iznīdēja līdz pašām saknēm!! Kas ir??? Paši vairs neko nopietnu neražojam, ja neskaita kaut kādus sīkumus un krāmus un PUSMILJONS darbaspēka ir spiests meklēt iztiku ārzemēs!!

Ar galviņu Tev pašvaki!!

650 8.decembris 2017 0:25
0 0 Atbildēt

Tam konkrētajam Nīgrandes/Vaiņodes ceļam šajā gad. ar caurtekām būs maz līdzēts, tur vajadzētu drīzāk kādu zeltaTiltu.Remonts/parastais tur nelīdz.Jo vienā vietā ir riktīga slīkšņa un slapjā laikā pāri ceļam tek īsta upe.Kopš vispār tas ceļš pastāv.Varbūt vēl pēc 25g kādi marsieši to izsūks vai atsūtīs Naudu (daudz).

Pļurkt 8.decembris 2017 8:33
0 0 Atbildēt

Tak kādu naudu, kādu remontu....

Latgalē izskaloja svaigi izbūvētu jaunu tiltu ar visiem uzbērumiem. Nevajadzēja ne aizaugušas caurtekas, ne netīrītus grāvjus!! Jo gan tā caurteka (tilts), gan grāvji tikko svaigi kā izrakti, sabūvēti, ar melnzemi nokaisīti un pat ar zālīti apsēti bija!

Krusttēva dzimtās mājas atradās kādi 200 metri no vietējā mēroga "lielceļa" (grantenes kas savienoja divus palielus pagastus). Taču valsts metodiskas ceļu remontu un uzturēšanas ignorances dēļ, šis ceļs ir pārvērsts par kakla laušanas vietu, jo nav vairs normālas tādas tehnikas kas pa to varētu braukt, nav iespējams jāt zirga mugurā, nemaz nerunājot par pajūgu. Nu šīs mājas ir praktiski atgrieztas no ārpasaules, jo līdz kaut kāda līmeņa kaut cik izbraucamam ceļam ir jākāto 3 km pa purva malu!

Nav brīnums ka 4 ģerevņas no 5 ir pilnīgi izmirušas. Tajā 5. dzīvo tikai 2 pilnvērtīgas ģimenes un div mājās ir pa vienai pensionārei. Vēl komunistu laikos no tajā vietā pa 2 lielākajām ģerevņām bija 45 pilnvērtīgas saimniecības!!

Slapjā laikā uz ārpasauli ir iespējams tikt TIKAI zirga mugurā jāšus!! Ar kāpurnieku bez nekā uzkabē kādi mēneši 4 pa gadu nav iespējams izkārpīties uz ārpasauli.

Vēl te daži "aicina" nelādēt valdību!!! Uz mietiem uzspraust ir par maz!

Kuru reizi aprakstīšu kā krusttēva māti glabāja ->veda uz kapiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti