Telefonintervija ar “Latvijas Valsts ceļi” pārstāvi Annu Kononovu (+ VIDEO) 7

 
LTV Ziņu dienests | 13.decembris 2022 8:18

Aizvadītajā diennaktī Latvijā snidzis tiešām daudz. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati liecināja, ka pirmdienas vakarā biezākā sniega sega novērojumu stacijās ir 38 centimetri Stendē un 55 centimetri Kuldīgā.

Bet kāda patlaban ir situācija uz valsts autoceļiem? To jautāsim uzņēmuma “Latvijas Valsts ceļi” pārstāvei Annai Kononovai.

 
Visi komentāri
 
Mehs 13.decembris 2022 11:31
7 6 Atbildēt

Cilvēki ir kļuvusi mīkstčaulīgi. 10 Cm sniega un visādi brīdinājumi. 80 tajos, lai tiktu uz skolas autobusu, bērneļi brida pa 1m dziļu sniegu, stāvēja ceļa malā jau 7.00 no rīta sarkaniem deguniem, gaidot kolhoza PAZiku, kas izvadāja uz skolu. Padumjo laiku automobiļi ripināja ar pakaļas piedziņu un mūsdienu izpratnē vasaras riepām. Tiesa tās bija šauras, labāk griez a cauri sniegam un auto klīrensi bija augstāki. Kaut arī jaudas nebija lielas, tomēr motori bija ar mazākiem apgriezieniem un ar 2 ātrumu stiepienā stūma ar buferi sniegu, ka prieks. Uzņemumu priekšniekam un brigāžu vadītājiem bija ŅIVAS un Bobiki. Tie protams sniegu mala jestrāk. Pa vietējās nozīmes ceļu T100 lielais kāpurnieks stūma sniega valni 1.5m augstumā. Jā cilveki tā neskrēja un ja kāds objektīvu apstākļu dēļ nokavēja darbu (ne tāpēc, ka aizgulējās un par sniegu atcerējās, kad ieraudzija to pa logu 8.00). Cēlās 6.00 tīrija un brauca. Komfortā cilvēks evolucionē par bezmugurkaulnieku. Man pienākas, kāpēc nav tīrīts.

Lohs 13.decembris 2022 21:24
0 0 Atbildēt

Labi rūkts! D(račītāju) paaudze ir izlaidusies pārāk mīksta pat Latvijas mīkstajam klimatam.

650 13.decembris 2022 15:18
2 1 Atbildēt

Lab Dien, Anna. Man šodien sagribējās Jums 1reiz pajautāt jautājumu.Kā tā.Kā pēc.

Vecos (senos) laikos, kad tikko tika ieviesta LVC mājaslapas interaktīvā braukšanas apstākļu karte,tā darbojās samērā lieliski.Savukārt nu jau Netikvecos (nesenos,tādos mazsenākos) laikos kāds Speciālistu Kopums bij šai kartei pieķēries/klāt un no kādreizējās ērti (relatīvi vien/kārši, saprotami) lietojamās padarījis par virtuālai porno grāfijai līdzīgu virtuālo objektu.

Tas ar acīm acīmredzami saredzot ir šitā te iz-domāts tāpēc, lai pēc iespējas Mazāk iespējamo lietotāju vēlētos šajā kartē ieskatīties (saņemt šo virtuālo pakalpojumu).

Itin jo īpaši vientiešu lomā tiek nostatīti akurāt MOBĪLO ierīču lietotāji.Jo,ir taču tik neizsakāmi vienkārši uzspiest kādus 7-8 uzspiežamos uzspiedienus, lai vispār "saprastu" kur tur to Karti var ieraudzīt.Ta kur nu vēl pa to pārvietoties.

Itin jo īpašu ticamības pro-centu ira sasniegusi tā saucamā sat.negadījumu attēlošana, kuŗa kļūst redzama, ja kāds pārlieku slimīgi ziņkārīgais Lietotājs ir uzdrošinājies to kārti pievilkt sev tuvāk. Tā piemēram, kopš paša šīgada ziemsezonas uzsākuma Rīgas pilsētā ir redzamas (vienas un tās pašas) appm 5-6gab "negadījumu vietas".Īpaši iedvesmojošs liekas negadījums, kuŗs pirms mēneša bij ņēmis vietu kādā tādā JENOTU ielā.Acīmredzot tā sekas bijušas tik iespaigīgas, ka atzīme (sadarbībā ar interaktīvo tiešsaistes notikumu operatīvi portatīvo portālu Wāze.com) tur karājas vēl šo (Balt) dien.Jā.

Interesanti ir (arī) tas, ka šobrīd (un arī citureiz) autobraucējiem tik ļoti sensitīvi svarīgajā Kurzemes reģionā (īpaši ap tā saucamo Kuldīgas Nostūri) ir ieraugāma tikai viena (1gab.) web kamera (uz ceļa Saldus-Kuldīga)..

Šodien minētais inter aktīvais Sald-Kuld iecirknis ir sadalīies 2 daļās,viena kurām līdz apm 14:30 bija cerīgi zaļi krāsota , taču otra draudīgi sarkana.Nupat zaļā daļa ir kļuvusi jau zila, tāpēc (iespējams) kādiem tādiem ziņkārīgākiem dīkdieņiem tas viss varētu šķist samērā interesanti.Taču, atverot kameras attēlu, nekādu reālu briesmu saskatīt īsti neizdodas...Vēl jo vairāk, uzspiežot uz Sarkanās daļas, kļūst redzams šāds te visnotaļ iedvesmojošs teksts: (c) ..ĻOTI APGRŪTINĀTI braukšanas apstākļi P108 Vārme - Saldus -5...-4c , Nav nokrišņu, Vietām slidens, Notīrīts un nokaisīts.... -hmmm, ceļš notīrīts/nokaisīts ,un slidens tikai vietām, taču vienlaikus ĻOTI apgrūtināts..un labi, ka vispār Nelīst...Hm.Phe.Jā,hallo,aļoaļo, rīt (droš vien) sazvananīsimies Atkal.

Janka 13.decembris 2022 19:14
0 0 Atbildēt

Interesanti kurš atbild par ceļa uzkopšanau aiz Sky Jūrmalas virzienā?!

Līdz Sky kaisīts, viss ok. Tālāk jau pats.

Rīgas virzienā vispār 2m no barjeras sniegs! Kāds vispār tur tīra?!

650 13.decembris 2022 20:34
0 0 Atbildēt

Par ceļu aiz/Sky (aizskyja virzienā) mums (iespējams,ka) atbildīgi atbild atbildīgā Rīgas Vietvalde, tās Galvenā Atbildīgā Vietvalža atbildīgajā atbildības Personā.

Kā arī, tā pati (vai šī pati) Persona atbild arī/par nokrišņu nokrišanas laikā bieži novērojamo ceļamalas gatves iekšējajā iekšējmalā stihiski izveidojušos sāļā saldūdens Basseinu.Jā.

Tāpat (tikpat Lielā Mērā) augstāk uzskaitītās Personas (mums) atbild/par ielu apgaismojuma izlēgšanu pļuroti nakšņotajā nakts LohStundā no 3jiem līdz pat 4triem, ieskaitot augstāk minēto Lielceļa Gatves (lieliski pārredzamo) kuģošanas iecirkni.

Tāpat pirms pāris dien naktīm nesenājā stihijas uzplūda laikā bija novērojams tas, ka (domātāju domnīcā izdomātais) uz ielas (lielceļa gatves) uzkaisītais ReAģents (suuuuds) jau pie -1,5 grādiem (pēc Celsiussa) teju līdz pat rīta Ausmai (ne Annai) nespēja izkausēt pievakarē uzsnigušo Pļuru.

Pirmās kaut cik nojaušamās izkušanas pazīmes bija novērojamas tikai jau Jūras Malas Kūroortā, kur, par spīti valstī valdošajai Krīzei un/vai pateicoties mazāk abilstoši atbildīgajām Personām, spoži spīdēja ielu (un/vai parku) eko elektro nano apgaismojums un Valdīja jau veseli -2,5grādi pēc tā paša Celsiussa.Ziemassvētku noskaņa bija acīmredzami saredzama.

Tādējādi, (iespējams, ka) ir radīts jauns NanoLīdzeklis, kuŗš darbojas logaritmiski ģeometriskā atkakarībā no gaisa tempumperatūras.Januāra sakumā cieti piesolītajos -21 tas nokausēs visu nost pa tīro, kopā ar pašu assfaltu.

Re, aģents! 13.decembris 2022 21:23
0 0 Atbildēt

Gaidot onanolīdzekļa iekšdarbību, ir jāsaglabā vērīgums un možs prāts, lai nezaudētu jaunavību (auto tak, auto) ceļmalas grahvii.

650 13.decembris 2022 22:08
0 0 Atbildēt

Annas mājas mājīgā lapa šobrīd vēsta/Par to, ka iecirknī Pāvilosta-Ventspils gozējas trekni srakana izsaukumzīme.Ko īsti šī apsārtusī zīme tur izsauc- to šoreiz esot jāuzmin minot.

Klātpievienotā piebilde gan stāsta, ka "kustība esot atjaunota pa 1 kustības joslu".

Taču NAV ne mazmazākā skaidrojuma/par to, kāpēc (ja reiz kustība atjaunota) "klientiem" tiek piedāvāts Jūrkalnē nogriezties/nost un ceļojumu uz Ventspili turpināt jau ar krietnu pussimta km līkumu cauri caur Alsungu un pie viena apmeklējot (arī) sniegotās stihijas piemeklēto Kuldīgu.

Savukār pats tas (maz)Ceļš Liepāja-Ventspils šajā te operatīvajā LVC braukšanās apstākļu aktualitāšu kartē vispār NAV iezīmēts kā tāds.Jo tur tajā galējajā galā (mums) dzīvo labi ja vispār (vairs) 1% no iespējamo Kurzemes Lohu varbūtējā aptaujāti aptaurētā kopskaita.Tā ka,cienījamie šī virziena interesenti, ejiet lūdzu Kākāt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti