Rīgas ielās likvidētas satiksmei bīstamas bedres gandrīz 2800 kvadrātmetru platībā 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.janvāris 2023 15:34

Rīgas ielās likvidētas satiksmei bīstamas bedres gandrīz 2800 kvadrātmetru platībā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Pašvaldībā norāda, ka, saglabājoties mainīgiem laika apstākļiem, daudzviet Rīgā uz ielām strauji veidojas bedres.

Šajā ziemas sezonā ar aukstā asfalta ieklāšanas tehnoloģiju salaboti 2792 kvadrātmetri ielu seguma. Aukstā asfalta ieklāšanas tehnoloģija esot piemērota laikapstākļiem, kad gaisa temperatūra svārstās ap nulli vai ir zem tās. Šo darbu galvenais mērķis ir novērst satiksmei bīstamas situācijas.

Mainīgos laika apstākļos satiksmes ietekmē ielu seguma defekti veidojas strauji, īpaši uz brauktuvēm ar novecojušu segumu vai ielu posmos, kur izveidojušies defekti un plaisas.

Pavasarī, kad diennakts vidējā temperatūra būs virs plus 5 grādiem, pilsētā sāks bedru likvidāciju ar karstā asfalta un vienlaiduma ieklāšanas tehnoloģiju, kas nodrošina ilgāku kalpošanas laiku un ļauj likvidēt ne vien satiksmei bīstamās bedres, bet arī novērst mazāka izmēra defektus.

 
Visi komentāri
 
Mairis 12.janvāris 2023 16:15
4 1 Atbildēt

Kur? Neredzēju nevienu. Tas, kas darās ir vnk ārprāts.

ZZZZ 13.janvāris 2023 9:28
0 2 Atbildēt

Samsa 13.janvāris 2023 12:15
2 1 Atbildēt

Papīrs panes visu. Manā maršrutā paliek tikai sliktāk. Bet ko var gribēt no domes, kura ziemā sniegu nedēļām netīrīja, bet vasarā maģistrālo ielu malās aug suņuburkšķi un balandas cilvēka augumā.

Kanibaals 13.janvāris 2023 13:25
2 0 Atbildēt

Tā Rīgas dome ir salašņa, paceļ sev algas divreiz, bērniem atņemot pusdienas...

Ābols 13.janvāris 2023 14:17
1 0 Atbildēt

Interesanti pēc kādiem nosacījumiem bedri var nosaukt par likvidētu?

Jo patlaban to asfaltbetonu pļeku ko iemet bedrē un ar kāju pieblietē.... Khem... Šodien- piektdien likvidēta, pirmdien pie šādiem slapjiem laikapstākļiem tā atkal būs ar hidrotriecieniem izsista. Tikai pie mums vienu bedri IK GADU lāpa vismaz 2..3 reizes un tas skaitās 'normāli' jo skaitītājs tik griežas. Un tad mēs braucam pa tādu kartupeļu lauku pat ja bedre aiztaisīta, vienam tik gadās uzpļeckēt otram tik veidojot pampāļus.

Tā vietā lai izfrēzētu/ izņemtu gabalu kur likvidētu pat veselu bedraino posmu, normāli ieklāt, normāli ar tehniku pieblietēt, lai vismaz savus divus gadus nebūtu problēmu, turklāt tu kā autovadītājs kā brauc tā brauc nekādu lielu šķirbu salaides vietās nejustu, ceļinieki tik berzē rokas jo tas nav aizliegts 'pļeckāties' un tik sūc no pašvaldību kases naudu dēļ mīkstajiem likumiem par ceļa remontu kvalitāti un to garantijām.

Varis 13.janvāris 2023 21:38
0 1 Atbildēt

Esmu iegādājies Land Cruiser, neko nejūtu. Lai par bedrēm satraucās puikas ar izolentām uz diskiem

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti