Vai rezultāts redzams? - Rīgā izpildīti 22% šogad plānoto asfalta seguma ieklāšanas darbu 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 8.jūnijs 2023 17:03

Līdz jūnija sākumam Rīgā izpildīti 22% šogad plānoto asfalta seguma ieklāšanas darbu, šodien preses konferencē informēja Rīgas vicemērs Vilnis Ķirsis (JV).

Kopumā šogad par 22,5 miljoniem eiro Rīgas ielās plānots ieklāt aptuveni 400 000 kvadrātmetrus vienlaidus asfalta seguma.

Tāpat šogad 78 grantētajās ielās plānots veikt dubulto virsmas apstrādi, tajā skaitā 17 ielām atjaunot virsmu. Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV) apgalvoja, ka iedzīvotāji ļoti atzinīgi vērtējot ielu dubulto virsmas apstrādi, jo sausā laikā esot mazāk putekļu, bet lietainā laikā - mazāk peļķu.

Patlaban vienlaidus asfalta segums tiek klāts 11.novembra krastmalā, Miera ielā un Lībekas ielā. Ķirsis stāstīja, ka veco asfalta segumu noņem galvenokārt naktīs, lai dienā šie darbi netraucētu satiksmei. Savukārt pēc pāris dienām naktī tiek klāts jaunais segums.

Regulāra bedru labošana neesot nedz produktīvi, nedz ekonomiski izdevīgi, klāstīja Ķirsis. Tā vietā saplānota vienlaidus asfalta seguma maiņa turpmākajiem gadiem.

Patlaban asfalta segumu maina tajās ielās, kas būs intensīvi noslogotas Dziesmu un deju svētku laikā, piemēram, Klusā iela, Gaujas iela no Brasas tilta, Eksporta iela no ostas līdz Elizabetes ielai, Viestura prospekts, Ezermalas iela no Meža prospekta līdz A. Sakses ielai un Upes iela no Brasas tilta līdz Lejas ielai.

Vienlaikus ar ielu asfaltēšanu notiek arī ietvju remonts Aspazijas bulvārī no Kr.Barona ielas līdz Brīvības laukumam, kā arī Akas ielā.

Ziemeļu rajonā ietvju remonts notiek Čiekurkalna 2.līnijā no Viskaļu ielas līdz Čiekurkalna 6.šķērslīnijai, Lībekas ielā un ietves pie skolas līdz Velmes ielai.

Kurzemes priekšpilsētā ietves remontē vienlaikus ar ielu asfaltēšanu Raņķa dambī no Uzvaras bulvāra līdz Trijādības ielai, Trijādības ielā no Kuģu ielas līdz Daugavgrīvas satiksmes mezgla rekonstrukcijas robežai, Kandavas ielas posmā no Jūrmalas gatves līdz Tapešu ielai, Vecās Jūrmalas gatvē no loka zem Jūrmalas gatves pārvada līdz Kandavas ielai.

Zemgales priekšpilsētā ietves remontē Uzvaras bulvārī no Valguma ielas līdz O. Vācieša ielai un Lielirbes ielā no Ventspils ielas līdz Kauguru ielai pa posmiem.
 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 9.jūnijs 2023 13:40
5 0 Atbildēt

Nekas atbrauks Rīgas Ūdens un sačakarēs 22% seguma.

Ābols 9.jūnijs 2023 9:08
3 0 Atbildēt

Kad briesmīgo ulmaņa gatvi jeb principā no salu tilta līdz 'Rīgas' zīmei pie ZZK abos virzienos mainīs to briesmīgo un caurumaino psrs asfaltbetonu? 

Viena no galvenajām valsts maģestrālēm ir sabrukusi!!! (LVC savu pusi ir sataisījusi) tālākais ir Rīgas pašvaldības īpašums, bet staķis tik dala naudu sportistiem un rausta plecus, sakot ka naudiņas nav....

Tikmēr kaut kādus bezjēdzīgus velo celiņus būvē uz visām debess pusēm un 'nano' stabiņus skrūvē...

Vernons 9.jūnijs 2023 8:54
1 0 Atbildēt

Stabiņš - “Man riebjas, ka dara pāri vājākiem... Tad man asinis burtiski vārās.”

Ņirgāšanas par pensionāriem, bērni bez pusdienām, studenti bez brīvbiļetēm un spļaušana uz iedzīvotāju interesēm - asinis nevārās? Divkosis.

“Saņēmu ļoti daudz vēstules no krievvalodīgiem, kuri saka, ka mēs saprotam, kāpēc tas [viss] notiek un ka tas nav pret mums”.

Vai varētu, lūdzu, kaut vai vienu šādu vēstuli parādīt? Paldies iepriekš.

“Tas nenozīmē, ka rīt vai kādu citu dienu [pēc pieminekļu demontāžas] mums sāksies jaunā skaistā dzīve”.

Stop, izskatas, ka Skapis pirmoreiz mūžā runā patiesību. Tas, ko zināja absolūtais vairākums, proti, ka nebūs nedz ekonomikas celšanas, nedz arī ilgi gaidītas integrācijas un saliedetības, nedz arī jebkura cita taustamā labuma no tā, ka sameklēs vēl kādu piemiņas akmeni kaut kur mežā un to nojauks par pāris miljoniem - tomēr izrādās patiesība? Ej tu nost…

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti