Augstkalnē sūrojas par sabojāto tiltu un sliktajiem ceļiem (+ VIDEO) 7

 
LTV Ziņu dienests | 25.novembris 2023 9:45

Salūzis tilts, slikti izbraucami ceļi – tā ir ikdiena Augstkalnē. Nelieli uzlabojumi tiltam, kas vietējai sabiedrībai ir nozīmīgs, gaidāmi vēl šajā gadā, taču būvniecība tik drīz nenotiks. Arī ceļu sakārtošanai trūkst līdzekļu.

 
Visi komentāri
 
es 25.novembris 2023 10:43
1 0 Atbildēt

Tādi nu ir tie mūsu "zemnieciņi". Kā skaļi bļaut, tā pirmie. Kā aiz sevis sakopt, tā nolien pagrabā! Ņemat piemēru no LVM, ja negribat no DE zemniekiem (kuri ne tikai traķiem riteņus nomazgā pirms izbraukšanas uz ceļiem, bet uztur pašus ceļus un grāvjus). LVM pirms jebkuras saumnieciskās darbības izbūvē ceļu, tikai tad ved ārā mežu.

anonimikis 25.novembris 2023 10:47
2 0 Atbildēt

Paši jau to tiltu sapisa ar saviem traķiem. Lai nedirš par meža vedējiem, tie brauc caur veco raķešu bāzi pa taisno uz šoseju, tur ir tuvāk un ceļš labāks.

650 25.novembris 2023 13:22
0 0 Atbildēt

Tā Bukakaišu skola ir sen likvidēta! Kā pēc (jo projām) nav likvidēts arī ceļš?

Vai tad tiltu bij jābūvē no kokiem? Tie taču pēc 25g sapūst. Vajadzēja būvēt no Suūdiem! 

Ja visā pagasstā neatrodas pat pāris/trīs dēļagali, ko uzsist tam suudam pa visu- tad tak vaig 1reiz visu to apgabalu atdot leišiem.Kopā ar visiem tiem uzņēmīgajiem "uzņēmājiem".

seller 26.novembris 2023 10:55
2 1 Atbildēt

Izcili, nez kāpēc ienāca prātā arī starpautiskās maģistrāles Via Baltica tilts pār Salacu  

Arī šis tilts nesabruka vienā dienā, kur bija visādas būvinspekcijas, ceļu pārvakldes u.c., kam it kā būtu jāuzrauga tiltu un ceļu stāvoklis. Ja kāds privātais nav nodevis ekspluatācijā savu jaunbūvi, vai viņam piederoša ēka kļuvusi par graustu, draud 2x palielināts nek īp nodoklis u.t.t. Bet šeit par publ infrastruktūras objekta nolaišanu arī līdz grausta stāvoklim nekāda atbildība nav paredzēta.  

Izskatās, ka šādu objektu uzraudzības uzturēšanas sistēma nestrādā vispār, tikai to neviens nav pamanījis

es 26.novembris 2023 11:50
1 0 Atbildēt

Šajā pasaulē katrai lietai ir savs kalpošanas laiks. Un ļoti labi, ka ir tāda būvinspekcija, kas spēja laikus to tiltu (cilvēkus) paglābt no kārtējās traģēdijas.

vietējais 26.novembris 2023 14:22
0 0 Atbildēt

Vietējiem nav labi, bet grants no kaudzes pamazām pazūd. Ko par to nebļauj?

Kanibaals 27.novembris 2023 15:24
1 0 Atbildēt

Kāds brīnums, nepareizi būvēts koka klājs nopuva. Ne smakas no hidroizolācijas ne arī tās koka konstrukcijas ir redzējušas otu ar antispetiķi. Būtu vietēji pārlaiduši ar otu kaut vai ar izlietotu motoreļļu tās koka konstrukcijas vēl tagad stāvētu.

Bet LVceļa pārstāvjus pakārt vietējā kokā. Lai atskaitās cik līdzekļi ir izlietoti regulārai uzturēšanai un cik tagad izmaksās pārbūve, dēļ neuzturēšanas. Naudas nav, bet kad tilts sabrūk tad pēkšņi atrodas. Nav jau pirmā reize. Nu nekādi smagā tehnika nesapūdēja tiltu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 1

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Liepājā ražos lidmašīnas ar ūdeņraža dzinēju (+ VIDEO) 2

Liepājā pēc dažiem gadiem tiks ražotas lidmašīnas. Uzņēmums “Fokker Next Gen” Liepājas Speciālajā ekonomiskajā zonā veidos ūdeņraža lidmašīnu ražošanas un testēšanas rūpnīcu, kā arī plāno inženierzinātņu centra izveidi. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti