Komisija neatbalsta priekšlikumu par naudas soda piemērošanu no pirmā pārsniegtā kilometra 52

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 11.septembris 2024 14:22

Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas deputāti trešdien neatbalstīja satiksmes ministra Kaspara Briškena (P) iesniegto priekšlikumu grozījumiem Ceļu satiksmes likumā, kas paredz piemērot naudas sodu no pirmā pārsniegtā kilometra stundā (km/h).

Briškena priekšlikums paredz par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu līdz 10 km/h ar mehāniskiem transportlīdzekļiem piemērot brīdinājumu vai naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam divu naudas soda vienību apmērā jeb 10 eiro apmērā.

Satiksmes ministrijas (SM) parlamentārais sekretārs Ģirts Dubkēvičs sēdē norādīja, ka šogad līdz 22.jūlijam ceļu satiksmes negadījumos Latvijā gājušas bojā 58 personas, kā arī Latvijas statistika 2023.gadā, salīdzinot ar citām Eiropas Savienības (ES) dalībvalstīm, ir daudz sliktāka. Attiecīgi SM rosina jau no pirmā pārsniegtā kilometra piemērot ne tikai brīdinājumu, bet arī naudas sodu.

Saeimas deputāts Amils Saļimovs no partijas "Stabilitātei" uzsvēra, ka šis priekšlikums ir virzīts, lai iekasētu naudu, nevis rūpētos par satiksmes drošību.

Tāpat deputāts un bijušais satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA) uzsvēra, ka šis priekšlikums jau bija iesniegts un noraidīts Saeimas Juridiskajā komisijā. Viņš pauda neizpratni, kādēļ priekšlikums atkal tiek virzīts, jo tas nerisina situāciju ar negadījumiem. "Aicinu jau saknē šo priekšlikumu noraidīt," uzsvēra Vitenbergs.

Dubkēvičs uzsvēra, ka šis nav līdzeklis, lai iekasētu naudu, bet līdzeklis, lai glābtu dzīvības. Arī SM Sabiedriskā transporta departamenta direktore Annija Novikova sacīja, ka šis ir veids, kā ministrija mēģina cīnīties, lai riski no sadursmēm būtu mazāki.

Deputāts Andris Kulbergs (AS) sacīja, ka galvenā problēma ir par to, kā piemērot sodus. "Ir nepieciešams palielināt policijas resursus, kur nav fotoradaru. Mēs varam piemērot sodus, bet nav policistu, kas to piemēros, tādēļ ir jāpalielina algas policistiem," uzsvēra Kulbergs.

Savukārt Ainārs Šlesers (LPV) norādīja, ka galvenā problēma ir Latvijas ceļi, kuri neatbilst drošības prasībām, uzsverot, ka SM labāk vajadzētu pateikt, kad un kur Latvijā būvēs automaģistrāles.

Deputāts Jānis Patmalnieks (JV) secināja, ka šim priekšlikumam nav redzams atbalsts, tādēļ ministrijai ir jāsagatavo plašāks skaidrojums. Viņš sacīja, ka bieži izšķirošs faktors sadursmēm ir ātruma pārsniegšana par 10 km/h, aicinot, komisiju samazināt šo 10 km/h slieksni uz pieciem km/h.

Sēdes noslēgumā priekšlikumu atbalstīja divi deputāti, neatbalstīja - deviņi, bet atturējās - viens. Līdz ar to priekšlikums netika atbalstīts, bet komisija aicināja SM uz trešo lasījumu apkopot informāciju par biežākajiem iemesliem, kādēļ notiek ceļu satiksmes negadījumi, kā arī apdomāt naudas soda piemērošanu no piektā pārsniegtā kilometra.

Patlaban likums paredz, ka par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu līdz 10km/h ar mopēdiem, motocikliem, tricikliem, kvadricikliem, vieglajiem automobiļiem un kravas automobiļiem, kuru pilna masa nepārsniedz 7,5 tonnas, transportlīdzekļa vadītājam piemēro brīdinājumu.

LETA jau vēstīja, ka pērn decembrī Saeimas Juridiskā komisija neatbalstīja grozījumus Ceļu satiksmes likumā, kas paredzēja SM priekšlikumu piemērot naudas sodu līdz desmit eiro par atļautā ātruma pārkāpšanu no pieciem līdz desmit km/h.
 

 
Visi komentāri
 
650 11.septembris 2024 14:29
28 1 Atbildēt

Kas diez būs nākamais, ko KassparsBrrr (Prr;) izdomās uzmanības novēršanai no sevis paša (;P) iepriekš sasstrādātajiem globālajiem simtmiljonu suuudiem???

Bils 11.septembris 2024 14:31
9 0 Atbildēt

Tagad atbalstīt Briškenu un to ko viņš (NE)dara, būtu visiem iekāpt vēl dziļākā bedrē.

Freijers 11.septembris 2024 14:45
6 1 Atbildēt

čeirīts par +10 (no pirmā km, tātad +4...) ir skaidri orientēts uz vidējiem kases gabaliem, lai tie kļūtu rentabli, jo cerēt uz 10 eur atturēšanu ir vnk naivi....protams ar laiku jau varēs pacelt latiņu....

core 11.septembris 2024 14:51
20 1 Atbildēt

Ūpis aiz bēdām šodien piekodīsies.

650 11.septembris 2024 14:51
2 0 Atbildēt

Un kur drr.Brrēkšķēna "sūtnis" tas tur draudīgi skūtgalvainais Pr-nieks? Kā tad tā, vai tad viņš joprojām turpinās "mani" sodīt par +13km/h, vienlaikus bezkaunīgi acīsskatīdamies pļjūtot no e-krāna par "vajadzību" pēc 1km/h ?

Kur var izlasīt V/vid zonā iekassēto sodu PATIESO sadalījumu pa summām??? Cik konkrēti (kāda domājamā daļa) ir ieņemta konkrēti par ĀTRUMA pārkāpumiem (kuru īstenībā tur ir bijis (tikai!!) mazāk par PUSi no visiem V/vid radaru reģistrētajiem sodāmajiem pārkāpumiem) ?

Kur palika šovassar Dzirciema ielā izvietotā (klaji nelikumīgā, ārprātīgi nekaunīgā!) slaucam video kamera? Ja tā bij likumīga - kāpēc novākta? Ja bij nelikumīga- tad KURŠ to tur pakakarināja (ar KĀ atļauju?) un VAI ir jau atmaksāti lohiem piespriestie NElikumīgie sodi?? Cik vispār tas suuds kosummā iekassēja?

Freijers 11.septembris 2024 15:31
11 1 Atbildēt

Dzirciema ielā uzlikuši vietējie pašvaldības slaukšanas darboņi - vajag labi pameklēt ar kādu pamatojumu (papīru, kurš un ko uzlika)....kamēr vidējo rad rūpals valsts mērogā, kamēr nav kādi valstspislētu darboņi šajā rūpalā iemetušies.....tas, ka nevar plēst no +10 ir liela skāde (šiem), jo tur, lai arī cierē uz čiriku, bet guļ lielālais piķis.

P.S. halujiem "nepārkāp un nemaksā", kuri pēta dzelteno lietutiņu....paturiet pie sevis gudrības vai vēl labāk papētiet procesus un paaudzējiet savējo ;)

650 11.septembris 2024 16:15
17 0 Atbildēt

Prottams! un par!/šo mahināciju (gluži tāpat, kā par visām citām) te ne1nam Nekasnebūs! Lohi turpina gavilēt!

Te akūti vajadzīgs tas tur itāļu satiksmes Ministrs- kurš š.g. maijā izdeva reāli taisnīgu dekrētu/Par! ,- ka ir steidzami jāierobežo dažādu nemērā saradušos patvaldību un silespersonu paranormālās aktivitātes elektronisko iekassēšanas īerīču karināšanā pie katra staba!

Ar ši te paša Brrrdraņķa ziņu "kāds" fonā izsaimniekoja tur kaut kādu suuda miļjardu lohu naudiņas- tāpēc bija vajadzīga visa ši te ažiotāža.Bet pag, šis vēl nebūt nav viss, gaidām Vēl.

Tas +1, ko tas nozīmē- tikai TO, ka maksātu pilnīgi jebkurš uz ielas izbraukušais, ieskaitot(!) šos pašus te daudzskaitlīgi noderīgos idiotus/gavilētājus, kuri visu šo te farsu "kvēli atbalstīja".Jo viņi nejēdz atšķirt atsevišķu silespersonu aktivitātes savu kabatu piepildīšanai no reālām darbībām tiešām Likuma ievērošanai.Pirmkārt(!), ne to ka uzreiz ievērošanai, bet visupirms gadiem ilgi apspļauditā kājāmmīdītā "likuma" reabilitēšanai kā tādai.Nevis arvien jaunas arvien bezkaunīgākas demagoģijas izplātīšanai un dažādu praktiski neizpildāmu suudu ieviešanai.

uupis 11.septembris 2024 16:31
1 7 Atbildēt

Es ar saku ka vajag atcelt sodu dzērājiem! Sodīt tikai no 1 Promiles! Nu tu normāli iečiloji ar džekiem nu paņēmi 3 aliņus nevis vienu, vai arī nākamā rītā pēc whiskey party, iebāzi galvu ūdensbaļļā atskaidrojies un brauc un hopsā - tevi izdrāž par 0,7! Vai tad tas ir taisnīgi? Es saprotu 2 promiles - jā vot par to var sodīt! Bet par 0,7 atņem tiesības uz gadu - šitādu netaisnību! Nu tikai bišķiņ par daudz un še tev Anniņ vasarsvētki! Pieprasam piemērot sodus par reālu pāli nevis par vienu pāršautu aliņu vai par to ka uz fūgām esi gandrīz jau skaidrā!

Hm 11.septembris 2024 19:35
4 0 Atbildēt

Par to Dzirciema ielu man tā interesanti sanāca. Iebraucu 1 metru par ātru  tajā A joslā, dabūju sodu.  Itkā samaksāju. Pēc 2 nedēļām atnāca vēstule no jūrmalas pašvaldības. Ļoti sarežģītā un birokrātiskā valodā uzrakstīts, ka esmu viņiem kļūdaini pārskaitījis naudu un, JA vēlos to naudu atgūt, tad man ir jāraksta kautkāds iesniegums viņiem. Bet nav saprotams vispār kur, kas, kam vispār jāraksta un jāsūta. Nu tāds sviests. Birokrātija birokrātijas galā.

Nākamreiz kad saņemšu paziņojumu par sodu es ar viņiem prasīšu no viņiem, lai raksta speciālu iesniegumu, ja viņi grib to naudu. Varbūt viņi ar negribēs tērēt savu laiku un pārdomās.

650 12.septembris 2024 2:44
5 0 Atbildēt

Nu bet prottams, ka tev/viņiem ir iesniegumu jāraksta.Kā gan citādi.Katram ir jāraksta, kurš nav lohs (vai nejūtas/par tādu).Kā gan "viņi" tagad vispār varēs "atcerēties", kurš tur (nejauši garāmejot) pieņēma to lēmumu par to Dziruciema kameru.Kurš vispār to kādam jautās,kurš ko ies tagad bezjēgā cilāt un kam tur interese kasīties un sazin kā vispār kko noskaidrot.

Ja viņi tagad pat nespēj "atcerēties" kuŗš/ko/cik lēma par reil boltiku.Mauciiba pašā tās vismaucīgākajā izpausmē.Te tagad vispār izskatās, ka tai sliežu afērai vispār kājas aug kkur no pašas europopas.Kāds tur drošvien kāda "intereses" ienesīgi pārstāvēja. LVLohi turpmākajos gados no savas nabag kabatas maksās pilnīgi par visu padrirsto un norakstīto, tāpēc visdrīzāk "iesildīšanās kārtā" cēli tika atlaists šis brēkšķēmu inspirētais 1km/h.Lai tagad lohi patīksminās kādu nedēļu, pēc tam turpipināsim.

ZZZZ 11.septembris 2024 15:14
0 0 Atbildēt

Komisija neatbalstīja, jo komisāri paši braucA!

uupis 11.septembris 2024 15:37
0 4 Atbildēt

Ūpis nepiekodīsies!

Ūpis teiks FUJ visiem kuri atbalsta pārkāpumus!

Sergejs 11.septembris 2024 16:30
7 0 Atbildēt

Itāļu streiks ir protesta forma, kurā darbinieki stingri ievēro savus darba pienākumus un noteikumus, no tiem neatkāpjoties un tos nepārsniedzot.

Dažkārt "itāļu streiku" sauc par Work-to-rule. Šī protesta akciju metode ir ļoti efektīva, jo strādāt strikti pēc instrukcijām praktiski nav iespējams, un, ņemot vērā amatu aprakstu birokrātisko raksturu un neiespējamību ņemt vērā visas ražošanas darbības nianses, šāda protesta forma noved pie ievērojama produktivitātes krituma un līdz ar to pie lieliem zaudējumiem uzņēmumam. Tajā pašā laikā "itāļu streiku" ir grūti apkarot ar pret streiku vērsto likumu palīdzību, un tā iniciatorus praktiski nav iespējams saukt pie atbildības, jo formāli viņi rīkojas stingri saskaņā ar noteikumiem.

uupis 11.septembris 2024 16:41
0 4 Atbildēt

Es tagad nevaru saprast, kāpēc alkāniem nevarētu piemērot sodu TIKAI no pirmās promiles? Te jau arī policija STINGRI pieturas instrukcijām un par 0.51 promili tev uz gadu atņem tiesības, kuras pēc tam jāpārliek!

Nu ir Itāļi gan tie mūsu policisti!

Kanibaals 11.septembris 2024 16:31
6 1 Atbildēt

Kādus vēl pārkāpumus? Auto nav instrumenta ar ko precīzi noteikt braukšanas ātrumu. Spidometrus nekur nepārbauda tā kā nav pamata prasīt 0km/h, jo tas nozīmēs faktiski braukt ar lēnāk par atļauto, pat ja tāds nav mērķis.

uupis 11.septembris 2024 16:36
0 6 Atbildēt

Man mājās arī nav policijas alkometra un nevienam mašīnā nav tāda! Tas nozīmē ka sākam sodīt no Promiles, jo to jau var sajust, bet 0,7 tu nesajutīsi!

Es pareizi uztvēru tavu argumentāciju?

uupis 11.septembris 2024 15:43
1 4 Atbildēt

Tgad jārosina komisijai salikt pareizas promiles! 

Sākt sodīt tikai no 1 promiles!

A kas - kam negadās iešaut vienu aliņu vairāk? Manuprāt pietiekošs arguments, lai atceltu sodus kas ir pat par 0,2 promilēm!

uupis 11.septembris 2024 16:23
0 4 Atbildēt

Jā un vēl dažs labs no rīta it kā skaidrs, bet ir bik fūga, nu tā 0,7 un plē par šito atņem tiesības uz gadu? Kāda netaisnība! Bišķiņ jau var pārsniegt - nav jau katram mājās policijas alkometra!

Kaapeec 14.septembris 2024 20:49
0 0 Atbildēt

Tiem, kas dzen demagoģiju "no 1. promilles" jāsaprot, ka alkohola lietošana jebkādā daudzumā ir konkrēta izvēle un darbība, kur promiļļu skaits nav paredzams un atkarīgs no virknes faktoru. Tāpēc NEDZERT pirms braukšanas ir elementāri. Un tam nav nekāda sakara ar ātruma pārsniegšanas uzskaites robežu no 1. vai 10. (13.) kilometra, jo spidometri tiešām nav precīzi un ne visu laiku var tajā lūrēt.

uupis 14.septembris 2024 22:30
0 0 Atbildēt

Ievērot ātrumu ar nav problēmu! Tieši tāpat kā nedzert vai mērīt precīzas precīzas promiles!

uupis 11.septembris 2024 16:25
0 0 Atbildēt

Būs jāraksta komisijai lai izbeidz šo netaisnību!

Kanibaals 11.septembris 2024 16:33
2 0 Atbildēt

0 promiles organismā nav iespējamas. Promiles kaut 0,01% vienmēr būs.

uupis 11.septembris 2024 16:38
1 2 Atbildēt

Ej tu ar savu 0,01! Te iet runa par pirmo promili!!!

Tu jau spidometrā arī neķer ātruma simtdaļas!

Sergejs 11.septembris 2024 16:42
3 0 Atbildēt

1km/h praktiski arī ir viena simtdaļa no šosejas legāla ātruma

Sergejs 11.septembris 2024 16:40
0 0 Atbildēt

Tā ir, cilvēka organisms pats izstrādā alkoholu niecīgās devās. Lai nebūtu kāre "bik ieraut" varētu reāli uz 0.2 slieksni skatīties, kā tas ir daudz kur, bet 0 jau atver plašas iespējas policijas patvaļai.

John 11.septembris 2024 19:20
1 0 Atbildēt

Ziemā notīri priekšējo stiklu ar ziemas stikla tīramo šķidrumu un tiesības nost.

Pļurkt 12.septembris 2024 11:52
1 0 Atbildēt

Iedzer tinktūru, Almageli, apēd noteiktas končas (bez alkohola), pamatīgi saēdies garšīgas un smaržīgas bulciņas, iedzer kvasu, limonādi vai ķefīru daudzumos vismaz 0,5 L un arī tiesības nost!

feciic 11.septembris 2024 16:22
5 0 Atbildēt

Tā sodīšana no pirmā kilometra jau tāpat neko nemainītu-policija uz ceļiem tāpat principā nav redzama, attiecīga sods ta būtu bet nebūtu kas piemēro.

Ja aizpildītu visas brīvās CP vakances efekts(vidējā ātruma samazināšanās) būtu tieši tads pats, tikai bez lielas bļaušanas un tautas šumēšanās.

Freijers 12.septembris 2024 12:13
1 0 Atbildēt

tak ne jau policijai tas +1 (praksē +4) km vajadzīgs lai sodītu, bet gan kases gabaliem, lai to apstŗādātu avto mātiski un kvītiņas piesūtītu...tauta jau ir labi aizmirsusi uz kā vitroniks (jā, tas ar pārvietojamām kastēm) piķi kāsa....pareizi uz tiem piecīšiem kas bija par līdz 10 km/h pārkāpumiem un kāsa viņi daudz. Dirškens vai viņa 6ki, kas šo piedāvāja Saeimā ir vēstures annā les papētijuši vienkārši.

msh 13.septembris 2024 18:28
0 0 Atbildēt

Naivais... Kāpēc tev šķiet ka cepisti formēs sodu? Atsūtīs tev bildi no preti braucošā mentu busa...

Kanibaals 11.septembris 2024 16:30
5 0 Atbildēt

Drošs ātrums ir 0km/h. It sevišķi ja apstājas Jūrmalas šosejas vidū.

Sergejs 11.septembris 2024 16:34
2 0 Atbildēt

Tas gan, lai nebūtu ceļu negadijumu ir jāslēdz ceļi un miers (no birokrātu viedokļa gana loģiski būtu). Nu lai pavisam droši būtu var atpakaļgaitā tur vilkt, tā teikt ar negatīvu ātrumu, tad radari varētu jau bonusu uzrēķināt😁

0pis 11.septembris 2024 16:31
0 5 Atbildēt

Tad jau drīz alkaši izlobēs arī 2 promiles pie stūres un ja stāžs virs 30 gadi, tad arī visas 3 😊

uupis 11.septembris 2024 16:34
0 3 Atbildēt

Jāiesaka komisijai šādi grozījumi - es domāju ka mūsu argumentācija nostrādās! Nu tak nav valstī dubultie standarti!

Freijers 12.septembris 2024 12:14
2 0 Atbildēt

Jūs gadienā neesat veena un tā pati perzōna ?

uupis 12.septembris 2024 15:37
0 0 Atbildēt

Nē! Ar garantiju!

Netici sazvērestības teorijām!

uupis 12.septembris 2024 15:43
0 0 Atbildēt

0pis

Litri: 646, Līmenis: 1

Reģ. datums: 16.02.2023

un kāds i uupim?

Tev uzdevums - sameklēt!

Hm 11.septembris 2024 19:13
12 0 Atbildēt

Vai Briškens ir kaut vienu pozitīvu lietu izdarījis Latvijas satiksmei kamēr ir ministrs?

Man liekās sūdīgākais ministrs Latvijas vēsturē.

650 12.septembris 2024 2:50
12 0 Atbildēt

-iespējams suudīgākais UN nekaunīgākais, un kur nu vēl salīdzinot ar tiem iespējami patiesajiem guvējiem, kuri iespējams viņu šajā postenī norīkoja

Vernons 11.septembris 2024 19:15
5 0 Atbildēt

EK Regula paredz kļūdu spidometram ±6 km/h!

uupis 12.septembris 2024 7:18
0 4 Atbildēt

Ej patrennējies uz velospidometriem un kad pieleks kā tie strādā tikai tad nāc pie onkuļiem!

WALA 12.septembris 2024 9:48
12 0 Atbildēt

NU tu dod, elementārā fizika, ja tādu likumu kāds pieņemtu ka no pirmā kilometra es joka pēc sakrātu kaudzīti ar sodiem uz 96km/h un aiziteu pierāditu, ka valtsts ir veltīgi smērējusi papīrus un lieki tērējusi manu laiku. Žēl ka tikai te nav ASV, tad es kompensācijā par pasipto laiku paprasītu kādu jaunu Porsche izmaksāt ...

uupis 12.septembris 2024 10:41
0 3 Atbildēt

Tagad, ja pierāda (piemēram autotehniskā ekspertīze), ka tev pārsniegts ātrums kaut vai par +1 sadursmes brīdī, tad tas ir VAINU PASTIPRINOŠS apstāklis!

Un tad varēsi apdrošinātājiem un pēc tam tiesai prasīt PORSCHE!

WALA 12.septembris 2024 13:46
2 0 Atbildēt

Auto tehniskā eksprtīze tad atklāti sakot prasti dirš ! Sadursmes brīdī tikai pilnīgi akls un stulbs cilvēks nav sācis jau bremzēt ... jo pat trajektorijas strauja maiņa samazina ātrumu visai būtiski ... tā kā vai nu tu tgad prasti sakot stāsti pasakas, vai arī runā par cilvjiem kuru pārkāpumi nebūt nav uz robežas starp brīdinājumu un minimālu naudas sodu !

uupis 12.septembris 2024 15:40
0 0 Atbildēt

Neinteresē tavi teoretizējumi par lietām no kurām nejēdz! Lasīt iemācies! Uzmanīgi pārlasi manu tekstu!

WALA 13.septembris 2024 10:34
0 0 Atbildēt

Nesatraucies tik ļoti - ir daži tehniskie "eksperti" sejā redzēti, tāpēc piedod ja nebūšu visai augstās domās par tiem.

uupis 14.septembris 2024 22:33
0 0 Atbildēt

Tu par Irbīti?

core 11.septembris 2024 23:06
14 0 Atbildēt

Jā, ūpis jau ir piekodies, 10 reizes raksta vienu un to pašu komentāru 😂

uupis 12.septembris 2024 7:14
0 2 Atbildēt

Un ko darīt autobusu šoferiem! Tos drāž jau par 0.21! Kāpēc atbalsti tādu nežēlību? Var tak iztikt ar brīdinājumu!

Autobusa šoferim nav ģimenes? Viņam nevajag naudu un darbu?

Uz kuru komentāru man aizsūtīt tos kuri teiks nepārkāp un nebūs soda?

Original Nja 12.septembris 2024 11:48
6 0 Atbildēt

"Savukārt Ainārs Šlesers (LPV) norādīja, ka galvenā problēma ir Latvijas ceļi, kuri neatbilst drošības prasībām, uzsverot, ka SM labāk vajadzētu pateikt, kad un kur Latvijā būvēs automaģistrāles."

Viena no retajām reizēm, kad šim pajolam var tiešām piekrist. Ja SM darboņiem tiešām interesē drošība, nevis iekasēšana, lai cep plānus maģistrālēm ar divam joslām katrā virzienā. Tad arī letālu avāriju būs mazāk, nevis ietērpjot naudas kāšanu drošības tērpā.

Sergejs 12.septembris 2024 13:12
0 0 Atbildēt

Hmm, "Latvijas ceļš" , kur es šo jau dzirdēju?🤔

uupis 14.septembris 2024 22:37
0 0 Atbildēt

Tu esi garīgi atpalicis vai atmiņa kā zelta zivtiņai? 

Kad LV ieviesa akcīzes nodokli, tad šlosers solīja ka VISA nauda no degvielas akcīzes tiks novirzīta TIKAI ceļiem! Tas bija šlosers!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Diemžēl jaunā dzelzceļa tilta "Rail Baltic" pār Daugavu darbi turpinās - pirmais balsts 18.09.2024 (+ VIDEO) 2

iAutolv izsaka savas domas par Rail Baltica būvniecības turpinājumu, satiksmes ministru un vaksts pašreizējo situāciju ar finansēm. Lasīt vairāk

 

Traģiska avārija Vidzemes pusē - bojā iet četri pusaudži 13

Gulbenes novadā aizvadītajā naktī avārijā gājuši bojā četri pusaudži, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē. Lasīt vairāk

 

Vai Polijā prot salikt vadstatņus? (+ VIDEO) 2

Nisas pilsēta Polijā šobrīd piedzīvo pamatīgus plūdus. Video var redzēt, ka iedzīvotāji glābjot automašīnas, ir salikuši tās uz viadukta, savukārt mums ir iespēja pārliecināties kā Polijā saprot pie mums pēdējā laikā bieži apspriesto "vadstatņu tēmu". Lasīt vairāk

 

Lidostas stāvvieta P3 palikusi vēl dārgāka 10 eur par dienu, bet rezervējot ir lētāk (+ VIDEO) 6

Cena par Rīgas lidostas stāvvietas izmantošanu tagad ir 10 eiro par kalendāro dienu, taču veicot rezervāciju internetā, ir iespējams ietaupīt, turklāt cena ir par diennakti . Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti