Latvijas un Baltijas čempionāts motokrosā Viļakā jau svētdien

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 19.jūlijs 2016 8:03

Jau šo svētdien, 24.jūlijā vienā no Latvijas kalnainākajām mototrasēm – Viļakas „Baltajā briedī” – ieradīsies Latvijas un Baltijas spēcīgākie kvadraciklu braucēji un blakusvāģu ekipāžas.

Tieši Viļakā aizvadīsim vienīgo Baltijas čempionāta posmu, kā arī 4. Latvijas čempionāta posms šīm klasēm, paralēli norisinoties Viļakas domes kausam solo motociklu klasēs.

Svētdiena solās būt aizraujoša un braucieniem bagāta diena „Baltā brieža” mototrasē – kvalifikācijas braucieni jau astoņos rītā pieskandinās kluso apkārtni, bet šampanieša lietus jeb uzvarētāju apbalvošana paredzēta pus septiņos vakarā. Visas dienas garumā trasē redzēsim gan bērnu, gan pieaugošo klases, pārstāvot divu, trīs un četru riteņu spēkratus. Organizators padomājis arī par īpašu jaunumu – Viļakas domes kausu, apvienojot Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) amatieru un iesācēju klases.

Atgādinām, ka šajās klasē varēs startēt ikviens LaMSF amatieru vai iesācēju klašu licences turētājs vai ikviens amatieris/ iesācējs no malas, iegādājoties vienreizējo licenci uz vietas. Dalību šajā klasē iepriekš obligāti jāsaskaņo ar sacensību organizatoru Ēriku Eizānu, tālr.: 29112111, visiem tiem dalībniekiem, kam nav LaMSF amatieru/ iesācēju klases licence, lai izvērtētu to atbilstību šai klasei. Īpaši aicināti papildināt dalībnieku rindas tiek vietējā novada braukt gribētāji.

Informējam, ka prestižajā Q Pro klasē sīvāko konkurenci sastāda pašreizējais Eiropas čempions Edgars Meņģelis un kaimiņu talants Kevin Saar, abiem sportistiem dalot vienādu punktu summu sezonas kopvērtējumā. Savukārt Blakusvāģu klasē visai pārliecinošus vadības grožus tur Māra Rupeika un Kaspara Liepiņa ekipāža.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti