Krievi gatavo 500 kg smagu elektromotociklu 11

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

iAuto | 18.augusts 2020 19:28

Krievijas koncerns Kalašņikov strādā pie elektriskā motocikla projekts. Ja viss veiksies kā plānots, attēlos redzamo divriteņu transportlīdzekli ieraudzīsim 2023.gadā.

Krievijas mediji vēsta, ka otrdien, 18.augustā, Rospatent atklātajā datu bāzē ievietoti elektriskā motocikla sērijveida versijas attēli.

Uz aptecētāja redzams Aurus logotips, kas apstiprina pieņēmumu, ka motocikls būs daļa no šīs konkrētās markas modeļu klāsta.

Pagaidām zināms, ka motocikla masa būs aptuveni 500 kg, garumā tas sasniegs trīs metrus, bet līdz 100 km/h paātrināsies 3,5 sekundēs. Maksimālais ātrums – 250 km/h.

Redzams, ka elektriskais motocikls saņems vējstiklu ar regulējamu augstumu, šaurus taisnstūrveida spoguļus un kājsargu komplektu. Attālums, ko motocikls spēs paveikt ar vienu uzlādi, vēl nav atklāts.

Jau agrāk bija zināms, ka motocikls tiek izstrādāts, lai pavadītu augsta ranga ierēdņu un valsts augstāko amatpersonu kortežu.

Papildus automašīnām un nākotnes motociklam Aurus attīsta arī citus virzienus. Piemēram, 2019. gadā tika prezentēts Aurus Ansat helikopters ar augsta komforta kabīni zīmola stilā. Turklāt tajā pašā gadā Aurus reģistrēja preču zīmi Aurus Design, ko var izmantot jahtu, vilcienu, laivu, kuģu, kā arī rotaslietu, kancelejas piederumu, galda trauku, rotaļlietu un apģērba ražošanai.

 
Visi komentāri
 
Hmm 18.augusts 2020 20:00
2 0 Atbildēt

nav kāda kļūda? - mocis var būt 3m garš?

Slinkais 18.augusts 2020 20:52
5 1 Atbildēt

ja tas svers astronomiskos 500km, tad pilnīgi droši tas var arī būt tik garš

viencexperc 18.augusts 2020 20:52
10 6 Atbildēt

Kalašņikovs radīja nospertu vācu inženieru radītu ieroci.

Aurus tika radīts ar poršes un mersedesa (vācu) mezgliem, kuri ražoti Ķīnā.

Tad - kur nosperts ir šīs mocis? Laikam kaut kāds ķīniešu, jo vācieši tādus taisīt nemāk. BMW tikai kaut kādus zīlīšu mopēdus.

DIVEXPERC 18.augusts 2020 21:16
3 5 Atbildēt

Droši ka tev nospēra no šķūnīša kur pastalas ar turbodīzeli konstruēji,jeb vēl ir kādi sasniegumi?>>>?

2R 19.augusts 2020 13:03
2 0 Atbildēt

Kalašs ar 3.klašu izglītību neko neradīja. - komjaunatnes darbinieks. Ne jau Šmaisera vārdā PSRS varēja nosaukt vācu meistaru uzkonstruēto parikti. Partijas uzdevumā iedeva istenu "ārieša" (krievu) uzvārdu un viss. Kalašs ne pirms ne pēc šī pilnīgi neko neradīja līdz pat viņa nāves dienai.

viencexperc 19.augusts 2020 18:43
2 0 Atbildēt

Tiem, kas vēl šaubās, iesaku aplūkot patentus.

Kalašņikovam pieder viens patents uz ieroci, bet tas ir izņemts ap 70.ajiem gadiem. Turklāt patents nav ne uz pašu mehānismu, ne aizlēgu, utt. Patents uz kaut kādu maznozīmīgu sūdu - jau neatcros precīzi - vai uz laidi, vai uz tēmekli.

Ne velti kalašņikovus var bez licenzes ražot jebkur, Āfrikā, Āzijā, vai savā mājas šķūnītī. Tikai var būt problēmas nevis ar autortisībām, bt ar policiju par nelgālu ieroču apriti.

šis 19.augusts 2020 10:28
0 0 Atbildēt

ir plānots gdījumam, kad Putinam nāksies extra fiksi bēgt no tautas dusmām

Ražots krievijā 19.augusts 2020 11:23
4 1 Atbildēt

Vienīgais ko krievi māk taisīt ir āmurs un lauznis.

Viss pārējais priekš viņiem ir par sarežģītu un plīst uz vella paraušanu.

anonimikis 19.augusts 2020 12:47
0 0 Atbildēt

laikam no čuguna un ar svina aķiem. krievam atbilstošas tehnoloģijas.

imzz 19.augusts 2020 15:47
0 0 Atbildēt

Es parēķināju, ka lietojot svina-skābes akumulatorus 50 kWh

baterija svērs 1300 kg

Frontera 20.augusts 2020 17:14
0 1 Atbildēt

500kg...3 metri garsh...nu nezinu....,bet ja pa lielam,tad nuuu krievi kko dara,bet ko dara Latvieši???Tikai tukši dirsh.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti