VAZ un KIA krosovera avārija Toljati (+ video) 9

 
iAuto | 13.novembris 2013 16:42

Kia krosovers saduras ar VAZ, kas nolēmis apgriezties braukšanai pretējā virzienā, taču aizmirst dažus satiksmes noteikumu punktus.

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 13.novembris 2013 16:45
0 0 Atbildēt

tā arī nesaprotu jēgu no šo video publicēšanas?

kāda jēga no video, kur viens pārkāpējs (man sķiet ka ārtums tomēr nebija ievērots) ievelk otram pārkāpējam (ne pagriezxienrādītājs, ne skats spogulī, ne pareizā josla manevram) sānos...

iAutolv 13.novembris 2013 17:08
5 0 Atbildēt

Pirmkārt, gudrais mācās no citu kļūdām, muļķis — no savējām. Tās ir situācijas, kas notiek uz ceļa katru dienu un katrs video, kaut ko parāda, kādam liek aizdomāties vai pievērst kam uzmanību - pats jau diezgan daudzas lietas nosauci, kuras abi vadītāji neievēroja. Tādēļ tādus video liek, lai mazāk notiktu avārijas, lai cilvēki padomātu, ka nav vieni satiksmē, ka var ieraut nelaimē ne vien sevi, bet arī citus. Otrkārt, interesanti, kādi video tavuprāt "ir ar jēgu"?. Ceru, ka Tu neesi tas asinskārais, kam vajag līķus un līdz nepazīšanai sašķaidītus bleķus.

Palaidniex 14.novembris 2013 8:15
1 0 Atbildēt

tad es nesaprotu tikai vienu lietu - kāpēc uzreiz neielikt vismaz reizi mēnesī topošo kompilāciju uz 10 minūtēm, par visiem iespējamajiem crashiem uz Krievilas ceļiem?

Tur būs čupām situāciju, arī tādas, kas iemācīs, ka ir avārijas no kurām neizbēgt... Un?

Palaidniex 14.novembris 2013 8:20
0 0 Atbildēt

Video ar jēgu ir tad, ja nevis "tupa" ieliek linku uz vienu no desmit tūkstošiem jūtūba video, bet izvelk kādu specifisku, pirmajā brīdī ne tik vienkārši saprotamu ar specialistu - braukšanas instruktoru analīzi un komentāriem.

Tas sauktos žurnalistika un situācijas analīze un diskusiju rosināšana. Daži video vilka uz analīzes (kuras tā arī nebija) cienīgiem. Un ja tā ir tikai šejienes pļurkstētāju aprunāta tēma, kas neveicina saprātīgu un satiksmes drošību uzlabojošu CSN grozījumu virzīšanu, tad, jēga ir apaļa nulle.

Visādi citādi tas ir prasta "kliku" reitingu cerlšana...

girts 13.novembris 2013 18:14
7 1 Atbildēt

uz 100 jau ari nav jabrauc pa pilsetu.

Krotow 14.novembris 2013 0:00
1 0 Atbildēt

Pagriezienu rādītāju nelietošana, šķiet, būs izplatīta visā bijušajā austrumu blokā. Arī Latvijā tādu aizmāršu ir papilnam. Griezties pa kreizi no labās joslas arī ir zināma NVS žigulistu kaite. Taču KIA vadītājs pats nu nemaz nepārkāpa noteikumus. Ātrums pēc redzamā bija vismaz 100.

aizejošais 14.novembris 2013 8:41
2 2 Atbildēt

god. iauto. Youtube samazgu pārpublicēšanai gan jau nav vajadzīgs speciāls iauto portāls? Un tik tiešām, uz 100 pa pilsētu jau nu nav jābrauc!

Krotow 14.novembris 2013 11:04
0 0 Atbildēt

Verbālās caurejas speciālists katru reizi pēc ātruma pārsniegšanas lai brīvprātīgi pārskaita "nopelnīto" valstij pēc CSDD noteiktā tarifa.

iAuto 15.novembris 2013 19:49
0 0 Atbildēt

Paldies par viedokli!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti