Būtu labāk piekāpies (+ video) 16

 
iAuto | 13.janvāris 2014 16:10

Avārija nenotiktu, ja "Oka" vadītājs piekāptos un laicīgi piebremzētu.

 
Visi komentāri
 
zz 13.janvāris 2014 16:30
4 0 Atbildēt

tipisks atmarozaks - tā mazā auto vadītājs, viņa moto ir: "personisks iebrauciens viņa teritorijā - labak mirstu nekā ko tādu pieļauju". bez tam tur distance (kad pielīda priekšā) bija pietiekami, ņemot vērā pilsētas apstākļus, būtu atlaidis gāzi kaut uz sekund (nevis piespiedis - lai pārmācītu vai njorādītu uz kautko), tad vēl šodien brauktu ar savu mazo kasti

aansis 13.janvāris 2014 16:40
1 1 Atbildēt

Vispār jau video izskatās nepilnīgs. Grūti ticēt, ka SUV vadītāja rīcību izraisīja tikai šeit redzamā apsteigšanas kavēšana - domāju ka konflikts ir sācies jau agrāk un mēs redzam tikai beigas. Bet nu jebkurā gadījumā - atkal jau divi agresīvie ;)

Kanibaals 14.janvāris 2014 20:14
0 0 Atbildēt

SUV nekā agresīva nebija pat virzienrādītājus ieslēdza.

Kanibaals 14.janvāris 2014 20:15
0 0 Atbildēt

Ā un atkal ja ieliktu pilnu video, tad tu būtu pirmais kas bļautu kāpēc 15min jāskatās, ja darbība vien 30sek.

crazy 13.janvāris 2014 17:03
0 0 Atbildēt

smieklīgi, ka tas mazais bundžuks izdomāja, ka varēs turēties pretim lielajam

andza 13.janvāris 2014 17:11
0 1 Atbildēt

Un tas, ka lielais izraisīja avāriju un aizbrauca, tas jau nevienu neuztrauc. Ar to zārku nokrītot no tā uzbēruma cilvēks var nosisties vai salauz mugurkaulu, bet jums jau vienalga. Galvenais, ka redziet Oka esot kādam traucējusi.

Kanibaals 14.janvāris 2014 20:17
0 0 Atbildēt

Lielais neko tur neizraisīja, pats ar savu Oka samudrijās un nobrauca no ceļa. Godīgi sakot, kam vēl ar šo pēc tam skaidroties un nervus bojāt, jo bez palīdzības nepalika.

HIPPY 13.janvāris 2014 17:37
2 0 Atbildēt

Pēc Video grūti saprast, bet izkatās ka OKA aizķērās aiz bedres, vai saslīdēja uz slapjajiem dubļiem, nevis notika sadursme, tāpēc jau džips nemaz neapstājās.

aizejošais 13.janvāris 2014 19:10
2 0 Atbildēt

nu vāks. Pirmkārt, tam Oka bremzēm ņem tikai priekšējais labais ritenis.

Otrkārt, tas ar to džipu ir pārākais kinokroplis, un pats par to nemaz nenojauš. Pielien priekšā un nobremzē. Priekš kam? Uz ceļa ar 2 atdalītām joslām. Būtu braucis sev tālāk pa savu otro joslu, bet nē, šim jālien Okai priekšā...

Abrakadabra 13.janvāris 2014 20:12
0 0 Atbildēt

rus punkts dtp punkts rus

Un lai jums laime.

gtd 14.janvāris 2014 9:15
2 0 Atbildēt

Ja Okai visi riteņi bremzētu ar vienādu spēku, tad sekas nebūtu tik bēdīgas. Mēs jau esam aizmirsuši, ka ir arī auto bez ABS

Ruu@uto 14.janvāris 2014 11:30
0 1 Atbildēt

Nezinu, kur te kāds saskata Okas vadītāja vainu, izņemot auto tehnisko stāvokli, protams, bet tā SUV vadītāja rīcība

ir absolūti idiotiska - nekas viņam netraucēja, apdzenot visus, tostarp Oku, mierīgi turpināt ceļu pa to pašu 1. rindu, jo vairāk tāpēc, ka ātrums viņam bija lielāks! Vārdu sakot, idiots, kas idiots! Un nekur nav teikts, ka Okas vadītājs nezināja, ka viņam ir ziepes ar bremzēm / riepām (?), un tieši tāpēc salīdzinoši nesteidzīgi brauca pa 1. rindu, kas, starp citu, neizraisīja pretenzijas aizmugurē braucošā auto "ekipāžai".

Piebraukt priekšā un nobremzēt ir lielākais stulbums, ko var

izdarīt. Priekš tā, ja iepriekš bijušas kādas nesaskaņas, ir signāls ar pagriezienu rādītājiem! :-)

aansis 14.janvāris 2014 11:59
3 0 Atbildēt

Iespējams nepamanīji, jo kameras perspektīvā tas nav diezko labi redzams, bet Oka palielina braukšanas ātrumu brīdī, kas SUV jau ir priekšā un ar ieslēgtu pagriezienu (!) vēlas pārkārtoties. Šis manevrs ir tikpat idiotisks, kā SUV vadītāja izveiktais un nekādi nav nosaucams par "nesteidzīgu braukšanu pa 1. rindu". Paskaties uzmanīgāk - Oka tajā brīdī sāk attālināties no filmējošā auto, pie tam acīmredzami piespiežas pie labās malas, kas liecina, ka vadītājs redz SUV un tā vadītājā vēlmi pārkārtoties.

Ruu@uto 14.janvāris 2014 12:15
0 0 Atbildēt

aansis

Iespējams nepamanīji, jo kameras perspektīvā tas nav diezko labi redzams, bet Oka palielina braukšanas ātrumu brīdī, kas SUV jau ir priekšā un ar ieslēgtu pagriezienu (!) vēlas pārkārtoties. Šis manevrs ir tikpat idiotisks, kā SUV vadītāja izveiktais un nekādi nav nosaucams par "nesteidzīgu braukšanu pa 1. rindu". Paskaties uzmanīgāk - Oka tajā brīdī sāk attālināties no filmējošā auto, pie tam acīmredzami piespiežas pie labās malas, kas liecina, ka vadītājs redz SUV un tā vadītājā vēlmi pārkārtoties.

==========

Un ja nu tā nemaz nav? Ja nu auto ar videoreģistratoru mazliet "atmet", vērojot priekšā notiekošo, nevis Oka palielina ātrumu? Attiecībā pret SUVu nekāda ātruma palielināšana nav vērojama - kā tas plūstoši iet, tā aiziet un iekārtojas 1. rindā...Neba nu OK-tai-rīdi vadītājs ies skrieties pat ar VAZ 2101, te jau nav Itālija, kur mūsu 11 tonnīgajam "Vonmobilim" uz bāņa braucot ar 110, garam pa 2. rindu apmēram 1 km garumā garām "spraucās" kaut kāds Fiat Panda, vadītājs až klanījās, ka ti vēl drusku ātrāk ietu, tādi pie viņiem braukšanas principi. Kad Pandulācis bija garām, mūsu busā atskanēja draudzīga rēkoņa - uz Fiatiņa pakaļdurvīm bija uzraksts (kādreiz Fiat tādus lika) "35 HP" :-) Nu bet tur tā brauc, brīžiem liekas, vienalga kā, ka tikai kādu apdzīt varētu :-)

aansis 14.janvāris 2014 12:29
1 0 Atbildēt

Saskaiti margu stabiņus, ja vēlies pārliecināties par filmējošā auto ātruma izmaiņām. Un nerunā muļķības par "Neba nu OK-tai-rīdi vadītājs ies skrieties" :)

mm 14.janvāris 2014 22:06
0 0 Atbildēt

ideaali. sitaa izplatiita probleema laukos vai lauku pilsetaas kaa gribi normaali braukt garaam otrs auto saak dot gaazi. ko saku taadiem durakiem lai arii saadi gadaas ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti