"Range Rover" kritiens no 20 metru augstuma (+ video) 29

 
iAuto | 7.aprīlis 2015 16:14

Laime nelaimē - "Range Rover" vadītājs paliek neskarts pēc iespaidīga kritiens no 20 metru augstas estakādes. "Otrreiz dzimušais" slavē automašīnas drošības sistēmas un uzskata, ka bez gaisa spilveniem nebūtu izdzīvojis. Lai saprastu kā tas notika un kāpēc, jānoskatās abi video.

 
Visi komentāri
 
LMT 7.aprīlis 2015 16:40
5 2 Atbildēt

Putinjūgendam ir kameras pa visām malām, bet kritiens tiešām labs. Šoreiz apakšējais negarantēja drošību... :)

Vernons 7.aprīlis 2015 17:31
3 3 Atbildēt

Tas kurš pārkāpj ātrumu ir zaglis un slepkava ar iepriekšēju nodomu! Apakšējam pat prātā nevarēja ienākt, kad kāds uzkritīs uz galvas.

TDIOTS 7.aprīlis 2015 19:17
9 0 Atbildēt

Javoļf fūru fjūrer..

P.S. pastāsti to arī saviem mīļajiem autobusiem

Vernons 8.aprīlis 2015 8:27
2 9 Atbildēt

Un kā tad Tev autobuss pāri nodarīja?

Audit 8.aprīlis 2015 12:35
0 0 Atbildēt

Tavs citās!

"Un autobusam, apdzenot smago, ir jāiet 100 km/h, lai pēc iespējas ātrāk tiktu garām un tas nav un nevar būt pārkāpums!"

Pirms ko raksti, apdomā, labāk neraksti neko!

Pavisam smieklīgs esi kļuvis!

Vernons 8.aprīlis 2015 12:48
0 0 Atbildēt

Varbūt vienreiz kaut ko sakarīgu piedāvā! Bet turpināšu savā stilā, lai Tu saprastu situācijas nopietnību. Uz tilta pari dzelzceļam stāv džips ar avārijas signaliem. Autobuss paātrinās līdz 100 km/h, lai varētu iekļauties satiksmē otrā joslā. Pa pirmo joslu, caur "adatas aci" apsteidz vieglais un noliek pa memiem autobusam priekšā, jo viņam šķita apdraudējums no dzērāja, kurš rāpo pa ceļu. Autobuss uzšāva vieglam pa pēcpusi, dzērājs uzsvempās kajās un ar galvu atsitās autobusam sānos. Kurš vainīgs? Tas ir tests Tev Audit, pārādi savas prāta spējas!

Audit 8.aprīlis 2015 15:05
0 0 Atbildēt

Protams, ka autobuss, pārsniedza ātrumu ar nodomu "Tas kurš pārkāpj ātrumu ir zaglis un slepkava ar iepriekšēju nodomu", Tavs citāts, iebrauca aizņemtā joslā

"Josla nebija brīva pietiekamā attālumā", Tavs citāts. Katram, priekšā esošam, autobusam ar savu rīcību, darbību vai bezdarbību, ir jāgarantē drošība!" Tavs citāts, "Kāpēc katram otrajam ir jāpilda nevis katram" Tavs citāts.

Tātad, autobus pēc Tavas teorijas ir pārkāpis visu ko varēja un vieglajam nebija kur likties, bremzēt tak nevar, bija jāapsteidz pa labo joslu.

Autobusam bija jāsamazina ātrums, vai pat jāapstājas un tikai, tad, kad otrā josla brīva, varēja tajā iebraukt, Apvidnieku tak redzēja, kurš par to bija parūpējies.

Secinājumam izmantoju tikai un vienīgi Tavu domu gājienu! Labi, ka tādi kā Tu ir tikai daži, savādāk ziepes uz ceļiem būtu vel lielākas!

Vernons 8.aprīlis 2015 15:31
0 0 Atbildēt

Bet ātrums, pie kura spēkā ir ceļu satiksmes noteikumi, ir kāds?

Autobusam, pēc Tava prāta, vispār būtu jāaizliedz braukt!

Pēc Tava prāta apsteigt pa labo pusi drīkst!

Autobuss, laikam, bija vienīgais kurš brauca ar ātrumu 90 km/h!

Neuztvēri manu domu gājienu, ja būtu uztvēris tad saprastu. Sākums priekš Tevis nav slikts!

Audit 8.aprīlis 2015 16:35
0 0 Atbildēt

"Bet ātrums, pie kura spēkā ir ceļu satiksmes noteikumi, ir kāds?" Ko darīja autobuss, kāpēc izbrauca ārpus SCN, pie tam Tevis abstrakti tulkotiem! Ko vēlējās to saņēma, uzvedās netabilstoši savām spējām.

Tavu domu gājienu uztvert nav problēmu, reti absurds, katrs otrais koments pretrunā nākošajam!

Autobuss nav nekas vairāk kā Smarts, jeb tam nav ne mazāko priekšrocību pret Smartu, izņēmums autubusu pieturas apdzīvotās vietās. Ta,s ka busu nevari savākt ir tikai un vienīgi Tava problēma, jeb tā vadīšana neņemot vērā transport līdzekļa tehniskās īpašības un kravas īpatnības.

Vernons 8.aprīlis 2015 17:29
0 0 Atbildēt

Tu gribi būt jurists! Tev uz paplātes noliku priekšā baušļus, kurus pārkāpt nevajadzētu. Bet tā kā Tu nekad personīgi neesi vadījis lielu smagu transporta līdzekli un arī Noteikumus zini tikai epizodiski, tad grūti Tev apvert, kas notiek reāli uz ceļa.

Sāc ar šiem trim maģiskiem punktiem 4.,6. un 10. un neapkauno sevi publiski. Viss kas šeit tiek uzrakstīts ir ar "cirvi iecirsts".

Autobuss izdarīja visu pareizi, bet Vieglais VW Passat nepareizi, tur ir visa starpība. Līdzīgi kā amerikā!

Audit 9.aprīlis 2015 9:10
0 0 Atbildēt

Cik Reizes Tev ir teikts, un ne es viens, ka CSN nesastāv no dāžiem Tev izdevīgiem punktiem. Līdz manam izglītības līmenim Tev vel augt un augt, bet diemžēl vairs nepanāk!

Audit 9.aprīlis 2015 9:04
0 0 Atbildēt

Nezinu nerunā!

Esmu vadījis busus, fūres, un Tev par prieku pat Zil 130.

Noteikumus zinu perfekti un tos arī izpildu. Par izmiekla objektu padarījis jau esi Tu sevi pats, un kas galvenais pašā Nordekā! Tikai autobusa šoferis saņema sodu, kas viņam pienācās!

Vernons 8.aprīlis 2015 12:51
1 6 Atbildēt

Ir pat policiajas atcelts foto radara sods autobusam apdzenot 102 km/h!

Kanibaals 8.aprīlis 2015 11:40
13 2 Atbildēt

Autobusi lien no pieturām ārā neskatoties un nerēķinoties ne ar vienu, gan pilsētās, gan ārpus un apdzen pāri nepārtrauktajai pēc tam vēl tēlo nevainīgos.

Vernons 8.aprīlis 2015 12:01
1 23 Atbildēt

Katram, priekšā esošam, autobusam ar savu rīcību, darbību vai bezdarbību, ir jāgarantē drošība! Tas tiek atgādināts regulāri.

Kas attiecas par balto līniju, tad policijas ekipāža nezināja, ka autobuss ir aprīkots ar video reģistratoru. Policijai šāda ieraksta nebija! Par ceļiem kuri nav aprīkoti ar ātruma samazināšanas joslām pēc renovācijas. Vai tas ir normāli? Nav normāli un vēl nenormālāka ir situācija, kad tieši policija nezin un negrib zināt kā rīkoties! Un pat tad ja arī policijas ekipāža būtu nobraukusi malā pāri baltajai līnijai, lai veiktu labo pagriezienu, tas nebūtu CSN 10. punkta pārkāpums! Tad intenetā būtu cits video!

Tā ir mana un Edgara Džeriņa uzvara! Viņam šodien vārda diena, ar to arī viņu apsveicu. Bet Jums visiem paldies, katram no Jums ir kāds vērtīgs domu grauds.

Kā tur bija ar tām ātruma samazināšanas joslām un ātruma samazināšanu?

Audit 9.aprīlis 2015 9:08
1 0 Atbildēt

Ātrumu samazinošās joslas neko nenozīmē, ir tās vai nav, jāvadās pēc konkrētās situācijas. Par ja viņas būtu, ne Tu vari ieskrieties ar busu pietiekami ātri, ne līgani sabremzēties.

Džeriņa un Tava nopelna tur nav, ir tikai CP atbildīgās personas nolaidība.

Vernons 9.aprīlis 2015 9:43
0 10 Atbildēt

To sauc par noziedzīgu politiku ceļu satiksmē! Un tas laikam jāparāda "Bez Tabu"! Arī Tev būs iespēja izpausties!

Audit 9.aprīlis 2015 14:34
0 0 Atbildēt

Un Tu "visvarenais" ņemsi palīgā "dzelteno TV" uz kuru uzķeras pensionāri!? Pašam smiekli nenāk!?

Visi, kam smadzenes strādā šo raidījumu ir nolikuši pie vietas, man ar ir sanācis to izdarīt un "'pili uzpūst nesanāca" aplauzās!

Pastudē, kas un kā ir jādara, lai celtu reitingus, sapratīsi, bet diez vai!

JanisGrinhofs 7.aprīlis 2015 19:51
2 0 Atbildēt

Vienīgais , ko var piebilst, dullajiem veicas. Šoreiz pats sevi nesargāja,bet tas tur augšā izglāba visus.

Zebiekste 7.aprīlis 2015 20:02
8 1 Atbildēt

Žigulītis jau arī gandrīz aizgāja pa to pašu ceļu, tikai viņam noteikti nebūtu tā paveicies...

Vernons 8.aprīlis 2015 12:02
1 14 Atbildēt

Priekšā esošam ceļa līkumam bija jābūt aprīkotasm "TĀ", lai šāda situācija nebūtu iespejama! CSN 10. punkts - "citām personām"!

kaspis 8.aprīlis 2015 12:10
4 1 Atbildēt

zinātu kur kritīšu - spilventiņu noliktu.

Nu beidz ar to savu "TĀ" - šeit ir skaidri redzamas ka tauta STULBI MAUC - pa sniega šļuru, knapi valdīdamās (žigulis) vai nesavācoties vispār (roveris) - nu ko tu padarīsi ja cilvēkiem dzīvot apnicis? Ja nedomā ar galvu? Un tik visi visur sludina, ātrumu ierobežojumi neadekvāti, dodiet mums skriet vēl ātrāk! TAS nav normāli, manuprāt.

Vernons 8.aprīlis 2015 12:13
1 0 Atbildēt

Piekrītu! Bet aprīkojumam arī jābūt muļķim drošam.

Vernons 8.aprīlis 2015 12:16
1 16 Atbildēt

Katram uz ceļa ir jārīkojas "TĀ"! Bet "KĀ" grāmata par plānu, lai paredzētu katru gadījumu. Netīšām nonācu pie šāda secinājuma pateicoties tikai un vienīgi saviem darba kolēģiem un Jums visiem. Vēlu veiksmi!

zhuks 8.aprīlis 2015 14:23
1 1 Atbildēt

Skats jau labs. Brauc pa sausu ceļu- iebrauc tunelī, nobrauc pāris kilīšu, izbrauc no tuneļa laukā a tur putra uz līkumota ceļa, a virsū vasaras riepas- aiziet pa taisno!

kaspis 8.aprīlis 2015 15:17
4 1 Atbildēt

nu un? brauciens pa tuneli kautā atceļ veselo saprātu? Pašam ir gadījies pa Ungāriju un Horvātiju braucot dienas laikā piedzīvot vasaru, rudeni un ziemu, kas atdalītas ar kalnu grēdām, bet vai tādēļ ir TUPA JĀMAUC? Un vēl jāpabauro ka ierobežojumi neadekvāti, ļaujat tautai skriet? Kad beidzot katrs pats domās par savu pakaļu un brauks ATBILSTOŠI savām (krietni pārvērtētajām) un dzelžu spējām, tad arī nebūs kā brīvdienas - tā līķi...

TDIOTS 8.aprīlis 2015 21:21
0 0 Atbildēt

Ļer ļer ļer Vernōn , ļer ļer.

Vienmēr cenšos respektēt pieklājīgus autobusus/trolejbusus utt ''smagsvarus'' , bet visādi bezkaunīgi autobusi/kingi un fūrieši/kingi ''ķer stīvo''....daudz un dažādi ,iespējams pat Tevi [c]kurš pārkāpj ātrumu ir zaglis un slepkava ar iepriekšēju nodomu , esmu audzinājis :)

TDIOTS 8.aprīlis 2015 21:22
0 0 Atbildēt

lasi 2reiz , 2reiz :)

Derglis 9.aprīlis 2015 6:48
6 0 Atbildēt

Nu nesapratu šoreiz, pri čom tur autobuss... noledojusi estakāde un neatbilstošs ātrums.

+ pilsētā, autobusam izbraucot no pieturvietas, ir priekšroka, ja kas. Šoreiz teikšu tāpat, kā mūsu mīļotais pantu citētājs - skatieties CSN!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti