Barjera aptur kravinieku bez bremzēm (+ video) 12

 
iAuto | 21.maijs 2015 17:11

Video, kas apceļojis pasauli pēdējo 24 stundu laikā. Mediji pasniedz vismaz divas versijas: 1) kravas auto nevēlas gaidīt rindas galā un nolemj izmantot brīdi, kamēr neviens nebrauc pretī, 2) kravas auto bojātas bremzes (krievu versija) un no lielākas traģēdijas glābj barjeras, kas aptur ripot uzsākušo smagsvaru.

 
Visi komentāri
 
LMT 21.maijs 2015 18:10
3 0 Atbildēt

Drīzāk jau ka atslēgtas bremzes!

Vernons 21.maijs 2015 18:11
7 20 Atbildēt

Priekšā esošam jāgarantē drošība! Priekšā esošam bija jābrauc pa labi grāvī! Bet priekšā esošais jau no garažas tāds izbrauca ar primitīvām bremzēm!

Neviens normāls auto šodien nevar palikt bez bremzēm, ja vien mērķtiecīgi tās amputē!

uiu 21.maijs 2015 19:26
0 0 Atbildēt

kas tu neredzi ka labajā pusē ir barjera tas mazais buss tai pat gribēdams nevarēja izbraukt cauri grāvī no tāda leņķa kādā viņš bija.... paintrēsējies kā un kapēc tiek būvētas šādas barjeras tad mož daleks....

Vernons 21.maijs 2015 22:44
5 11 Atbildēt

Mazais buss brauc likumīgi pareizi pa savu joslu! Nelikumīgi viņa joslā, priešā, izbrauc smagais. Problēma ar Tavu uztveri.

Nevajag par normu pieņemt smago bez bremzēm!

hi 21.maijs 2015 18:57
30 25 Atbildēt

Vernons ir totaals idiots kursh piipee vai shnjauc latvaanju un dusta maisiijumu, citaadi neko tik debiilu vinjsh nevareetu uzrakstiit.

ha 21.maijs 2015 19:08
6 4 Atbildēt

nav tik traki - ja atmet to absurdo "Priekšā esošam jāgarantē drošība," tad pārējais ir vairāk vai mazāktaisniba - es gan teiktu, ka ar sliktām bremzēm tādu nodzītu kravinieku no garāžas NEDRĪKSTĒJA IZLAIST, bet, ja tiktāl nonācis - tad tiešām jārauj pa labi grāvī un kas būs, tas būs, nevis jāpakļauj briesmām citi satiksmes dalībnieki.

Vernons 21.maijs 2015 23:03
1 18 Atbildēt

Tev iesaku sākumā izlasīt CSN 4., 6. un 10. punktus, kāmēr tie vēl ir! Lai rastos priekšstats kam domāti ceļu satiksmes Noteikumi. Vēlu veiksmi!

Vernons 21.maijs 2015 22:59
2 14 Atbildēt

Velkot strīķī, otru auto, priekšā esošam ir jāgarantē drošība! Tam otram "distance" ir lokanās sakabes (striķa) garums. Tas par to kas par ko atbild! Autovilciena konstrukcijā pirmās nostrādā piekabes bremzes nevis vilcēja! Daudziem tas uzskats ir aplams!

Vispār par energo akumulātoru apsperu mehānisku savilšanu ar skrūvi, kas ir akumulātora konstrukcijā un piedalīšanos satiksmē, lai pelnītu iztiku jāsēdina cietumā uz mēnešiem trijiem!

Tur bremžu smagajam nebija! Tāpēc smagajam bija jālauž barjeras un jāiet pa labi grāvī, ne viss jāapdraud citi!

solaris 21.maijs 2015 23:58
17 2 Atbildēt

Atvaino, ka tā uzreiz nesapratu - kuram un kurā brīdī šajā gadījumā, tavuprāt, bija jābrauc grāvī?

PS. Vernon, ja tu sāc runāt par "vilkšanu striķī" šā video sižeta sakarā (kur vilkšana striķī neizpaužas), tad es ļoti nopietni iesaku tev pievērst uzmanību citāda veida nodarbēm. Pavisam nopietni.

Piemēram, tagad pavasarī var stādīt ogulāju krūmus; ar kaimiņa traktoru ierīkot vagas un iesēt burkānus. Var paskatīties, ko tie dullie teātra režisori šajā izrāžu sezonā teātros piedāvā. Aziet uz kādu koncertu, lai pasmīnētu par jauniešu uzvedību. Var iesaistīties kādā sabiedriskā aktivitātē, piemēram, pašvaldības teritoriālās plānošanas apspriešanā. Daudz kas notiek. Svarīgs ir princips - UZMANĪBU PIEVĒRST DAŽĀDIEM TEMATIEM. Interesēties par dažādām tēmām. Pēc iespējas izvairīties no uzmanības sašaurināšanās.

Vernon, lūdzu neuztver jebkādus šās pasaules aspektus kā pārāk nozīmīgus. Šī pasaule ir ļoti, ļoti daudzšķautnaina. Mēs katrs esam vien nenozīmīga izpausme dzīves norisēs, kas šā vai tā turpināsies pēc kaut kādām savām likumsakarībām. Nav vērts censties pārveidot pasauli. Mēs katrs savu dzīvi nodzīvojam vienkārši kā šās pasaules daļa. Katram sava attieksme, protams. Bet katram arī sava izvēle, kā to uztvert. Šī personīgā izvēle - kā uztvert savu dzīvi šajā pasaulē - noteic tikpat kā visu, kas beigās sanāk.

Vernon, lūdzu atrodi sevī kripatiņu vairāk pozitīvisma un optimisma!

Vernons 22.maijs 2015 8:20
1 12 Atbildēt

Paldies ņemšu vērā!

Neticu ka Tev CSN sastāv no vienas vienīgas frāzes - "Ievēro distanci" un vairāk neko citu nezini.

Smagā vadītājam "vienkāršojot" sava auto bremžu sistēmu bija jāparedz šādas beigas. Grāvis!!!

Katram auto vadītājam ir jādomā pašam par savu drošību, tas TĀ pavisam primitīvi.

Optimismam. 1987. gadā uzsāku līdzīgu kampaņu par atstarotājiem un atstarojošiem elementiem, smējās vēl vairāk. Pagāja 20 gadi un tas kļuva par normu. Tas tikai laika jautājums.

Realmaven 23.maijs 2015 2:06
0 0 Atbildēt

Shiim te fuureem kas nav manuaalaa karba lai sabremzeetos?

vnk visi shie vrianti, bez bremzeem, galiigi neiet cauri... esmu kadreiz jauniibaa meginajis ar dazhadiem transporta lidzekliem bremzeet ar atrumkaarbas paliidziibu, nu hz tas ko raada Youtube jabut reaalam cirvim, lai vnk skrietu fig zin kaadu gabalu un nespeetu pilniigi neko dariit lai samazinatu atrumu, jaa ar smago ir gruutaak samazinat atrumu bet nu nejau tik trula kaa muzhiigi paraada...

Experts 27.oktobris 2015 14:50
0 0 Atbildēt

Kaut kādas bremzes jau viņam bija,jo pēc sadursmes var redzēt melnu sviku uz asfalta pie puspiekabes,pirms sadursmes tur bija tīrs asfalts,smagais ieskrējies domādams ka varēs izsmaukt visu kolonnu atstājot aiz sevis,jo viņam redz atstojs drīz ir jāuztaisa vai fiksi jatiek uz parking placī,jo ledusskapī jau šņabis ir atdzisis. Normāls auto nevar palikt bez bremzēm,bet nenormāls var.ja gaisa sistēma,to komponenti,ka gaisa krāni un vārsti ir novecojusi,tad pilnīgi droši var gadities arī tā,kad visām sastāvam nav bremžu,bet tai pašā laikā,kāds no riteņiem nokile un sāk karst un kupet.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 4

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti