Draudzība beidzās aplī - smagais piespiež vieglo (+ video) 23

 
iAuto | 15.marts 2016 17:32

Šķiet, ka smagajam bija iespēja ieraudzīt vieglo auto pa logu vai spoguļos, tomēr sadursme notiek tik un tā (skatīt no 2:18 vai agrāk).

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 15.marts 2016 18:19
12 14 Atbildēt

Profesionālis, jidritta, kurinātājs!

Kādi orgāni bija jāizkar pa iekšējo joslu braucošajam pa logu, ka ja tāds lumpenis pie stūres?

Vernons 15.marts 2016 18:28
2 7 Atbildēt

Smagā vadītājs ir Tev līdzīgs! CSN sākas un beidzas ar 105. punktu! Tā dzīvē sanāk, kad brauc ar to vietu, kur sēž. Šeit un tagad.

Nekas nemainīsies, ja priekšā esošais ar savu rīcību negarantēs drošību!

Palaidniex 15.marts 2016 18:32
7 2 Atbildēt

:D

Tev, vecais, plate vēljoprojām ieķīlējusi?

Šeit ir runa par drošu untervālu un nelīšanu aizņemtā joslā!

Vernons 15.marts 2016 18:40
1 19 Atbildēt

Lai Tu iegūtu savu vieglā vadītāja apliecību, tev 1 stundu būtu jāvada šāds smagais poligonā!

Palaidniex 15.marts 2016 18:45
11 1 Atbildēt

Nepaliec nu pa visam smieklīgs un reiz beidz blamēties!

solaris 15.marts 2016 18:52
7 0 Atbildēt

Tev, Palaidniex, reizēm ir sakarīgi argumenti, taču reizēm tu vienkārši provocē strīdu turpināšanu. Ideja par smago mašīnu gabarītu kaut minimālu apjēgšanu nudien ir lietderīga, pat ja negrasies ar tādu braukt.

Protams, tas neattiecas uz konkrēto video, kur smagais nepārprotami ir vainīgs.

Palaidniex 15.marts 2016 19:44
5 1 Atbildēt

Nu, es parsti nevispārinu. Runāju pa konkrētiem video un konkrētajām situācijām. Te mums vecs pustraks penzis mūžīgi iepin nesaistītus gadījumus vai citas situācijas, vispārina un "nekļūdīgi" diagnosticē attaisnojumus vainīgajiem. Bet kad tiek taujās pēc konkrētiem pierādījumiem - ieliek kaut ko pat ar traktoru aiz matiem nepivelkamu un nesaistītu vai konkrētus neērtus jautājumus principā ignore un nesniedz atbildes...

Palaidniex 15.marts 2016 19:46
8 1 Atbildēt

P.s. Ja netici, tad izlasi manu pirmo jautājumu un tam sekojošo vecā marasmatiķa klikšķi par distanci DAŽĀDĀS joslās...

solaris 15.marts 2016 18:49
7 0 Atbildēt

Vispār šī tiešām laba doma!

Palaidniex 15.marts 2016 18:52
4 1 Atbildēt

Solaris, manuprāt, konkrētajam profesionālajam kurinātājam pat ilggadīga kravinieka stūrēšana ITINNEKO nav labu devusi...

solaris 15.marts 2016 18:53
4 0 Atbildēt

Konkrētajam jā.

Palaidniex 15.marts 2016 18:58
6 1 Atbildēt

Līdz ar to jāsecina, ir cilvēki, kam nesanāk... Un lavi vien ir, ka nesanāk...

Tāpēc neredzu jēgu katrai namsaimniecei spiest braukt ar fūri... Vēl nemaz tik sen nebija tas laiks, kad lai davam āmuram dabūtu derīgu kategoriju vajadzēja braukāt ar GAZikiem. Un? Palika labāk? Tiem kaut ko tas deva, atcerās kā ieguvumu?

Tas pats, kas apsmaidīt tos, kuri liek B kategoriju ar atzīmi - automās. Nu ir cilvēki, kam nav ritma izjūtas, muzikālās dzirdes vai spējas iemācīties dejot, toties ne reti tie brauc akurātāk un bez vipendroniem.

Autobraucējs . 16.marts 2016 10:34
1 12 Atbildēt

Tā tiem līdējiem vajag, ....grūti bija palaist smago lai aizbrauc, bet nē, lien tomēr šķirbā kas ir bez spalvām !!! Smagajam nekas, toties vieglajam auto sabojāts !

mnde 16.marts 2016 10:43
5 0 Atbildēt

Aplī ir divas joslas. Apļa radiuss liels..

Derētu katram iemācīies braukt pa SAVU joslu, kā arī nestumties virsū citās joslās braucējiem.

mnde 16.marts 2016 10:45
6 0 Atbildēt

p.s.

Tas, ka kāda autocisterna ir aizņēmusi vienu no joslām nedod tiesībbas tāpēc spiesties citās joslās...

pats 16.marts 2016 11:57
2 6 Atbildēt

I zskatās ka kāds neredz kreiso pagriezienu vai arī grib dabūt apdrošināšanu ,ielien tajā zonā kur kur nav redzams atpakaļskata spogulī un apstājas visšaurākajā vietā ,tā vietā lai uzspiestu uz gāzes pedāļa un izvairītos no avārijas situācijas. Blusai jāiemācās cienīt suns . Bija vēl iespēja uzbraukt uz apmales. Daudzi aizmirst ka :LABĀK PIECAS MINŪTES VĒLĀK MĀJĀ , NEKĀ DIVPADSMITOS KAPSĒTĀ . Pat ja vieglajam bija priekšroka ,viņam tagad būs ilgi jāformē papīri un jātērē laiks remontam arī ,ja arī vieglais vinnēs noteikumus ,vienalga paliks zaudētājs ,jo zudēto laiku nekādi nevar atgūt .Viena tāda vieglā auto vadītāja savā laikā netika savai meitai uz kāzām (laulāšanās ceremoniju) jo arī gribēja līdzīgi pasteigties

mnde 16.marts 2016 12:12
0 0 Atbildēt

Nu, nu...

Neredzēt reāli blakus esošos blakus joslā varēja tikai spītīgi neskatoties spogulī un pa logu!

Ja līstu kāds bembis - attieksmīte tak būtu citāda, vai ne?

Kā te viens marasmatiķis sludina - parādīts pagrieziens nav priekšrocība. Kā arī intensīvā satiksmē un krustojumā joslas tā kā nav labais tonis mainīt, vai ne? Kā arī to darot der pārliecināties par to ka to var darīt, tas ir droši un noskatītā josla ir tukša...

Un vēl vairāk, mēģinot sekojot dižajam orakulam vernonam, pamēgināsim padomāt fūrista vietā - KUR TAS GRIBĒJA NONĀKT?

Un kāpēc šķērslis paša joslā (fūra ar cisternu) ir atļauja (attaisnojums) traucēt/līst citu joslu?

P.S.

Vēlmi braukt pa savu joslu tu mēģini nosaukt par steigšanos??? Es pareizi sapratu? Arī atbalsti viedokli - kam lielāks auto, tam vairāk taisnības? Ko tad tas fūrists nelika sānā autocisternai?

Vernons 16.marts 2016 12:57
0 9 Atbildēt
Palaidniex 16.marts 2016 15:26
0 1 Atbildēt

Nu, ko es teicu? Postē pilnīgi nesasistītu sviestu. Nu labi - apli ir iepostējis, bet kāds sakars aplim un satiksmei Berlīnē ar apli Rostovā pie Donas un turienes brauktprasmi, kultūru un manevriem superlēmumu rezultātā????

Vernon - nu jau vairs pat nav smieklīgi! Tas ir patiesībā traģiski!

Vernons 16.marts 2016 15:44
0 0 Atbildēt

Traģiski ir tas ka tādi kā Tu, kuram nav ne mazākās sajēgas, kas ir kas ceļu satiksmē un Tādi ka Tu ar to vēl lielās!

Latvijas avīzē ir Ata Jansona raksts, zini skumji paliek ka Latvijā pēkšņi ir radušies "eksperti", kas noteiks toni, kā nesakārtot braukšanas vidi. To traģiku veido tādi kā Tu!

Varbūt ir vērts sākt ar "Ceļu satiksmes likuma" 19. pantu, tas noteic kārtību un secību kā katram no mums sakārtot savu domāšanu, Likumus un rīcību.

www.la.lv/ne-tikai-balv...iela-pardomam/

Palaidniex 16.marts 2016 16:07
0 1 Atbildēt

klau, lai nu visiem taptu skaidrs tavs ūbermodernais domu lidojums - kāds sakars tupa fūrista kurinātāja nespējai iekļauties savas joslas robežās ar Ata jansona rakstu, CSL 19. pantu un gūgles linku uz apli Berlīnē!

Nedomāju ka es te tāds vienīgais kurš nespēj taqvus murgus bez paskaidrojuma salikt kopā.

Varbūt tomēr pacentīsies konkrēti, bez papildus murgiem un liekvārdības, visiem saprotamā valodā izskaidrot un paskaidrot, ka tomēr ar tevi viss ir kārtīā.

Pagaidām jo vairāk raksti, jo skumjāk skatīties un bēdīgāki secinājumi... Diemžēl!

Adžuks 16.marts 2016 12:59
2 0 Atbildēt

Ja mašīnai aizmugurē ir piekabinātas visādas kastes,tad vajadzētu divreiz vairāk un cītīgāk skatīties spoguļos,lai kaut ko nepazaudē vai lieku nepaķer līdz.

Viktors 19.marts 2016 19:01
1 0 Atbildēt

Par nepieklājību saņemts pelnīts sods.Smagajam kreisais pagrieziens jau bija ieslēgts krietnu laiku un vieglā auto vadītājam tas bija jāredz un jārespektē un jāļauj smagajam pārkārtoties,nevis jālien tam virsū.Vieglā vadītājam vajadzētu pabraukt pa Vācijas,Holandes,Beļģijas ceļiem un pamācīties braukšanas kultūru.Tam gan īsti neder Itālija un Francija.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti