«Bensons Auto» pārcelsies uz Berģiem 11

 
5.jūnijs 2009 11:14

Uzņēmējs Māris Bensons informē, ka viņam piederošais SIA “Bensons Auto” pārceļ lietotu un mazlietoto auto tirdzniecību uz Berģiem, jo tālākā paplašināšanās esošajās auto salona telpās nebija iespējama.

Tikmēr autosalonā, kurš savulaik tika uzcelts, lai tur tirgotu “Honda” automašīnas, turpmāk darbosies “Signāls” jaunizveidotā Rīgas filiāle.

Māris Bensons precizē, ka lietotu un mazlietotu automašīnu tirdzniecības vajadzībām daudz piemērotāks ir uzņēmējam jau vairāk nekā gadu piederošais īpašums - bijušais “Hotel Berģi” uz Siguldas šosejas pie Rīgas robežas un tam pieguļošā teritorija nepilni 4 hektāri zemes. Tur savulaik, jau padomju gados atradās auto centrs.

“Jaunajā centrā es redzu iespējas izvērst profesionālu auto tirdzniecību un apkopi,” precizē Māris Bensons, skaidrojot, ka šīs jomas specifika ir tāda, ka lai uzņēmums darboties profesionāli, tām vienlaicīgajā piedāvājumā jātur vismaz 400 mašīnas, lai klientam ir no kā izvēlēties, un lai viņam nebūtu nepieciešamības doties pie vēl kāda auto tirgotāja.

“Līdzšinējā salonā un tam pieguļošajā teritorijā nav iespējams ērti un pārskatāmi eksponēt vienlaicīgi 400 automašīnas, turklāt šīs salons pēc manas ieceres tika celts, lai būtu ērts servisa klientiem, jaunu automašīnu tirdzniecībai un tikai dažu lietoto automašīnu eksponēšanai ārpusē,” skaidro Māris Bensons.

Jau minētajās salona telpās turpmāk darbosies “Signāls” Rīgas filiāle, tādējādi paplašina savu darbību.

“Signāls” auto tirdzniecības jomā darbojas jau vairāk kā 20 gadus un ir viens no vecākajiem valsts uzņēmumiem ne tikai auto jomā vien. Uzņēmums atrodas Madonā un ir autorizēts dīleris Volvo, kā arī uz servisa līguma bāzes tiek sniegti pakalpojumi Ford, Renault un Dacia automašīnām.

“Signāls” savu darbību pagaidām paplašinās gan tikai servisa jomā. Tiek plānots servisa centrā apkalpot arī Volvo, iepriekš gan veicot izpēti par to, cik daudzi Volvo klienti to šobrīd vēlētos. Uzņēmuma stratēģiskais mērķis servisa jomā ir piesaistīt sev jaunus Volvo klientus, vienlaicīgi nepazaudējot nevienu esošo Hondas klientu.

“Signāls” ilgtermiņa mērķis ir sertificēta jaunu automašīnu tirdzniecība jaunajās telpās, lai gan šībrīža ekonomikas apstākļos runāt par to ir pāragri, jo lai pārveidotu esošo autosalonu atbilstoši Volvo standartiem, salona iekšējā un ārējā aprīkojumā ir jāiegulda ļoti ievērojamas naudas līdzekļi.

Māris Bensons uzsver, ka starp uzņēmumiem “Bensons Auto” un “Signāls” ir panākt vienošanās par to, ka līdzšinējiem “Bensons Auto” klientiem tiks saglabāti iepriekšējie pakalpojumi un tādā pašā kvalitātē.

Māris Bensons precizē, ka “Bensons Auto” līdzšinējie darbinieki, tai skaitā servisa speciālisti turpinās darboties “Signāls” Rīgas filiālē. Tādējādi klients pat nejutīs būtiskas atšķirības.
 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
269169. viesis 5.jūnijs 2009 13:49
1 0 Atbildēt

tobiš pārcelsies uz labākiem medību laukiem...

tajos berģos visi kas mēģinājuši kko no bissnesa bīdīt ir izzbeigušies dikti jau regulāri...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti