29.augustā Rezeknē notikušā Durka Racing 6. posma rezultāti 1

 
2.septembris 2009 12:38

Pirmo reizi Rēzeknē, š. g. 29. augustā, notika viens no amatieru motošosejas sacīkšu Durka Racing posmiem, kurā atzīstamu veikumu parādīja vietējie sportisti.

Pasākums bija ļoti apmeklēts, skatītāju automašīnas divās rindās stiepās vismaz kilometra garumā.

Rēzeknes kartodroma trases asfalta segums ir diezgan nelīdzens un līkumi ir ļoti asi. Trases īpašnieks, sporta klubs "SEDNA", bija parūpējies, lai sagatavotu to sacīkstēm, kā rezultātā segums bija tīrs un ar labu saķeri. Trases mazo izmēru dēļ bija daudzi kritieni, dramatiskākais no tiem - Zigmunda Palkavnieka highside motošosejas A grupas 3. aplī starta taisnes sākumā. Kaut gan kritiens bija ļoti smags un sacīkstes tika pārtrauktas, pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, braucējs ticis cauri ar sasitumiem.

Pauzēs starp braucieniem skatītajus priecēja un izklaidēja stantraidinga speciālisti, rādot dažādus trikus ar motocikliem un motorolleriem. Īpaši jāizceļ Stuntfighters Team Latvia priekšnesums, ar kuru Jānis Rozītis, Gatis Riņķis un Kalvis Burkevics apliecināja, ka šajā sporta veidā viņi ir spējīgi konkurēt un uzvarēt starptautiskās sacensībās. Piedalījās arī Durka Racing pārstāvis Dainis Bērziņš, kā arī jaunie censoņi ar motorolleriem.

Lai iedrošinātu daiļā dzimuma dalībnieces, Rēzeknes posmā tika organizēta atsevišķa apbalvošana sievietēm. Motošosejas klasē piedalījās 5 dalībnieces, no kurām ātrākā - Elizabete Tabaka.

Rezultāti:
Minimoto
1. Andrejs Terentjevs
2. Eduards Bebris
3. Āris Matisovičs
Motorolleri, 50 stock
1. Mikus Ieviņš
2. Raimonds Pastars
3. Andrejs Terentjevs
Motorolleri, 50 racing
1. Viktors Freimanis
2. Jānis Eglītis
3. Eduards Sproģis
Motorolleri Open
1. Dmitrijs Kanajevs
2. Rolands Ieviņš
3. Kaspars Brigzne
Supermoto F
1. Marek Virves (Igaunija)
2. Karel Kuik (Igaunija)
3. Dzintars Baltais
Supermoto
1. Vitālijs Jeļistratovs
2. Igors Klavšucs
3. Ņikita Šeršņovs
Motošoseja 400
1. Arturs Stankevičs
2. Arturs Mukāns
3. Aigars Jaudzems
Motošoseja F
1. Ģirts Bērziņš
2. Juris Rancāns
Motošoseja
1. Artis Ozols
2. Juris Sirmais
3. Uldis Eglītis

Nākamais Durka Racing amatieru motošosejas sacīkšu posms notiks Rīgā, Biķernieku trasē jau 19. septembrī. Paredzēts, ka trases konfigurācija būs identiska tai, kāda bija 3. posmā - kartodromam tiks pievienota arī starta taisne un līkums pie ozola tribīnēm. Tiekamies deviņpadsmitajā!
 
Visi komentāri
 
270850. viesis 6.septembris 2009 19:44
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti