«Goodyear Dunlop» pievienojas Eiropas Ceļu satiksmes drošības hartai

 
28.oktobris 2009 0:00

Goodyear Dunlop Tires Europe ar prieku paziņo, ka ir pievienojusies Eiropas Ceļu satiksmes drošības hartai (ERSC) - Viseiropas iniciatīvai ar mērķi palielināt satiksmes drošību visā Eiropā.

"Goodyear Dunlop vienmēr ir bijis ļoti svarīgi ar novatorisku un uzticamu produktu un plašām komunikācijas iniciatīvām un izglītošanas kampaņām paaugstināt satiksmes drošību, Pievienojoties lielākajai satiksmes drošības kopienai Eiropā mēs vēlamies iet soli tālāk –  palīdzēt uzlabot drošību uz Eiropas ceļiem ar vairākām īpašām programmām" norāda Artūrs de Boks, Goodyear Dunlop prezidents Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Papildus  Goodyear Dunlop paplašinās kampaņas par riepu uzturēšanu un atbildīgu braukšanu, īpaša uzmanība tiks pievērsta bērniem, lai uzlabotu viņu zināšanas par ceļu satiksmes noteikumus un palīdzētu viņiem pasargāt sevi uz ceļa. Kopumā, Goodyear Dunlop izrādītajai iniciatīvai ERSC būtu jāsasniedz vairāk nekā pusmiljons cilvēku. Uzņēmums arī pastiprinās ceļu satiksmes drošības pasākumus saviem 70.000 darbiniekiem.

"Riepu ražotājam visietekmīgākais veids kā veicināt ceļu satiksmes drošību, ir darīt to ar radīto produktu palīdzību" sacīja de Boks "Tieši tāpēc mēs uzmanību fokusējam novatoriskām tehnoloģijām, piemēram, RunOnFlat vai nesen ieviesto SmartWear Technology. Bet svarīga ir arī izglītība un izpratnes veidošana, tāpēc mēs ceram uz veiksmīgu sadarbību ar Eiropas Ceļu satiksmes drošības hartu kā labu pamatu, lai uzlabotu satiksmes drošību Eiropā. "

Ar Goodyear Dunlop RunOnFlat tehnoloģiju auto vadītāji var droši turpināt savu ceļojumu pēc punkcijas un pilnīga riepu spiediena zuduma. Pateicoties tā novatoriskai, nesen ieviestai SmartWear tehnoloģijai, Goodyear OptiGrip vasaras riepas saglabā augstu darbību mitrumā, pat ja tās ir lietotas.

Eiropas Ceļu satiksmes drošības harta ir lielākā esošā ceļu drošības programma, kas aptver visas ES dalībvalstis. Tā veido daļu no Ceļu satiksmes drošības rīcības plāna, ko 2003.gadā uzsākusi Eiropas Komisija ar tālejošu mērķi līdz 2010. gadam uz pusi samazināt satiksmes negadījumos bojā gājušo skaitu uz Eiropas ceļiem.

Eiropas Savienībā katru gadu ceļu satiksmes negadījumos iet bojā vairāk nekā 40,000 cilvēku. Pēc statistikas – ceļu satiksmes negadījumā kādā savā dzīves brīdi tiks ievainots viens no trim cilvēkiem.  Satiksmes negadījumi ir visizplatītākais cēlonis hospitalizācijai līdz 55 gadu vecumam. Jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem ceļu satiksmes negadījumu uzskaitē veido 20% no visiem ceļu satiksmes negadījumos bojā gājušiem (Avots: CARE ES datu bāze par ceļu satiksmes negadījumiem) un 50% negadījumu ir saistīti ceļu satiksmi dodoties uz darbu vai atgriežoties no darba vietas (Avots : OECD, 2008).

Harta apvieno uzņēmumus, valsts iestādes un sabiedrību. Goodyear Dunlop jau ir netieši iesaistīts ERSC kopš 2007 caur līdzdalību savas nozares asociācijā – Eiropas Riepu un gumijas ražotāju asociācija.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti