Tiesa attaisno kučieri, kurš lietojis mobilo telefonu 6

 
25.septembris 2003 9:09

Austrālijas tiesa attaisnojusi vīrieti, kuru policija bija pieķērusi mobilā telefona lietošanā brīdī, kad viņš vadīja zirgu pajūgu, ceturtdien ziņoja Austrālijas laikraksts "The Herald Sun".

Melburnas tiesas sēdē tika izskatīta apsūdzība pret kučieri Dīnu Kraitonu, kurš divu zirgu vilktā pajūgā vizināja pa Melburnas ielām tūristus. Kraitona pajūgs pārvietojās ar ātrumu četri kilometri stundā. Kraitonu apturēja policisti, kas ieraudzīja, ka kučieris vienā rokā tur grožus, bet otrā - mobilo telefonu.

Lielākajā daļā Austrālijas štatu ir aizliegts lietot mobilo telefonu, vadot transporta līdzekli.

Kraitons tiesā atzina savu vainu, taču viņa advokāts Džeimss Dauzlijs norādīja, ka Kraitona telefonsaruna bijusi saistīta ar viņa darbu un ka zirgu pajūgu apturēt nav tik viegli kā apturēt automašīnu.

Tiesnesis atzina, ka, lai gan formāli kučieris bijis vainīgs, policijas apsūdzība "šķiet mazliet muļķīga".

SIDNEJA, SEP 25, BNS/REUTERS

 
Visi komentāri
 
98386. viesis 25.septembris 2003 10:02
0 0 Atbildēt

Stulbie australiesi :) :)

Esmu dzirdejis ka pajuga "vaditajs" ne tikai runa pa telefonu bet pat aizmieg un mierigi snauz :) Un zirdzins mierigi aizvizina pasazierus uz majam......... Protams pilseta uz to jaskatas savadak :) bet runat pa mobilo pie "kresera" atruma 5 km/h.... :) Australiesi toc ir stulbi.

98400. viesis 25.septembris 2003 10:51
0 0 Atbildēt

eu batman, tu toc esi austraalietis , ar no taam izrietosaam sekaam :)

98413. viesis 25.septembris 2003 12:10
0 0 Atbildēt

Kad sunim nav ko darīt , ko viņš dara ??? Viņš laiza pautus ! :)

98419. viesis 25.septembris 2003 12:41
0 0 Atbildēt

Izrādās, ka Austrālijas CP darbinieki ir tādi paši muļķi kā mūsējie. Žēl tikai, ka pie mums autovadītāji retos gadījumos tiesājas ar CP par savām tiesībām. Nākamgad, kad sāks darboties administratīvais process un Administratīvās tiesas, iespējams, autovadītāju aktivitātes pieaugs, jo procesuāli atsevišķas nianses būs pieejamākas.

98446. viesis 25.septembris 2003 14:17
0 0 Atbildēt

jaa arii tur ir stulbi menti.

98465. viesis 25.septembris 2003 15:53
0 0 Atbildēt

rēala dauņu nācija..

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 2

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 23

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti